View tracker

Allmänt, Milton

Torsdag och snart helg. Jon jobbar ju dagvecka så han jobbar sista dagen imorgon. Det har varit så himla skönt å ha han hemma på kvällarna eftersom Milton är snorig och har varit rätt grinig.
Idag så har iallafall min mormor varit här en stund. Busat å myst med Milton. För övrigt så har vi inte gjort så mycket. Justnu så ligger M och sover medans jag slötittar på hans barnprogram.
Hoppas alla haft en bra dag. Kram! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Milton, Nytt

Idag har jag en väldigt snorig Milton här hemma.
Dagen har bestått av sova, äta lite å leka lite sen sova igen. Han har sovit otroligt mycket idag. Tror inte min lilla prins mår så bra. Han orkar leka i ungefär 30 min sen vill han sova igen. Men tempen visar inge feber så han kanske bara mår dåligt för att han är snorig. Själv har jag även lyckats fått lite sömn idag medans Milton sovit.
Nu har jag precis plockat ihop lite för mamma och Glenn kommer och hälsar på om nån timme. Milton sitter i gåstolen men börjar ledsna.
Hoppas alla har haft en fin dag. Kram!

Fick hem denna mysiga filten till Milton idag oxå.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Nytt

Halloj!
Idag så har vi inte gjort så mycket, som vanligt. Vi var ner till Rusta å Jysk en sväng bara med faster Sophie. jag behövde köpa julstjärnor till sovrummet så nu har jag fått lite julkänsla även där inne. Köpte även 1 matta och 2 röda plädar.
Justnu så sitter Milton och leker. Vi väntar på att pappan ska komma hem så vi kan laga någon mat. Ikväll så ska vi bara mysa framför serie i soffan har jag bestämt.
Kram ! ♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Idag blir prinsen ett halvår ! Sjukt vad tiden går fort.
Milton kan nu:
*Sitta själv
*Flytta föremål mellan händerna
*Vända sej
*Sparka ifrån för att ta sej fram

*Dra sej upp till sittande och stående om man håller han i händerna

Säkert massa mer men de är de "Stora" sakerna jag kommer på.
Älskade prins ♡

Igår var vi iväg till Gävle för å fira Jons kusin som fyllt år. Var där en stund sen så åkte vi in på Ikea en sväng innan hemfärd. När vi kom hem så kikade vi på serie typ halva natten.
Idag så har jag städat. Pappa å Titti har varit på besök och nu så sitter vi i Rengsjö. Blir en tidig kväll ikväll eftersom Jon ska upp vid 4-5 tiden.
Kram ♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Jag hittar typ aldrig någon ork till bloggen. Jag är in å kikar ibland men sen blir det inte mer.
Idag så har vi iallafall inte gjort så mycket. Bara lekt och myst. Justnu så ligger Milton på mitt bröst och sover. Själv kikar jag på Andra avenyn.
Tänkte ta en promenad ner på affären men de är så himla dåligt väder så jag skippar nog de.
Kram ! ♡

I lördags så var vi iväg å hälsade på min farmor och farfar oxå ju. Dom blev super glada !

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Nu var det några dagar sen jag kikade in här. Jag har varken haft tiden eller orken. Milton har varit rätt grinig de senaste dagarna.
Men i söndags så julpyntade jag sen så kom svärföräldrarna hit å var här några timmar på kvällen för att gå ut på nattkissen med Buster. Eftersom Jon börjar så tidigt på kvällarna denna vecka så måste ju Buster ut en gång till. Å i detta kalla väder så vill jag helst inte dra ut Milton å sen väcka han för att han somnar för natten i vagnen.
I måndags så gjorde vi inte så mycket. Min mormor kom hit en stund så vi följde med henne ner på Rusta. Milton ville absolut inte sova den kvällen så efter 1.5 timmars oavbrutet skrik å grin så somnade han äntligen.
Igår så var han super grinig förutom när Anna-Lena var här. Men för övrigt så skrek han å var surig hela dagen. Super dåligt åt han och han sov super dåligt. När han skulle sova så skulle han sova på mej annars bara skrek han. Tror det är tänderna som spökar.
Men idag så har han varit snäll. Vi klev upp efter han sovit sin första middag. Tvättade, busade, åt gröt å sov. När han vaknade så hängde vi tvätten, busade, kikade lite på tv sen så tog vi en promenad till Coop. Inte de lättaste å gå ute med vagn nu kan jag säga.
Nu sover han igen. Själv väntar jag på att tvätten ska bli färdig.
Få se om nån kommer ikväll å går ut med Buster eller om jag får springa ut med han själv.
Kram ! ♡

Gjorde ett försök å göra ett vinterlandskap o söndags oxå. ;)

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Hejsan!
Justnu så sitter vi i bilen påväg ut till Rengsjö. Jon ska bara in på Coop och köpa en burkmat åt Milton.
Vi var nyss ut och åkte i pulkan runt huset en sväng. Vi skulle egentligen till Jons mormor men de blev lite missförstånd. :p
Annars så har vi inte gjort så mycket mer idag. Bara varit inne och myst. Låg i sängen över en timme imorse när vi vaknade och bara myste alla 3. Älskar dessa lördagar och söndagar då Jon är hemma och inte ska iväg något. ♡
Vi får se vad vi hittar på senare. Om vi stannar i Rengsjö hela kvällen eller om vi hittar på något annat.
Kram!

Likes

Comments