Allmänt, Miltons garderob, Nytt

Han var så go när vi väntade på bussen tidigare. ♡
Nu har vi nyss kommit hem. Elina följde med å ska umgås med oss ikväll. Justnu så väntar vi på att Jon ska komma hem med pizza.
Nere på stan så började vi med att gå in å kika på lindex. Hittade 2 kortärmade body å 1 body linne till M. Sen fortsatte vi till Kappahl där jag hittade ugglebyxorna jag trånat så länge efter 30% billigare. Efter de så blev de skoaffären för å testa skor till M å gick sen in igen å köpte dom. Finaste kavat skorna ♡
Tog även en fika på Wayne's innan hemgång.
En bra dag. Nu ska vi ha en fortsatt bra kväll. Kram♡

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon. Eller ja, godförmiddag.
En effektiv morgon här hemma. Jag började dagen med en dusch. Jag har även hunnit tvätta å hänga en maskin tvätt, dammsugit hela lägenheten, betalat räkningar och käkat frukost. Klockan är inte ens 11. Haha! Justnu så ligger jag i soffan. Milton ligger i vagnen och sover. På eftermiddagen så ska vi ner på stan å träffa Elina, och ikväll får vi se vad vi hittar på. ☺ Hoppas alla får en fin dag. Kram! ♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Idag började jag dagen med en smoothie. Kanske inte den mest mättande frukosten men de var gott. 😛
Natten har varit otroligt jobbig. Milton vaknade runt halv 1 helt panikslagen. Efter de så kunde han inte riktigt komma till ro. Vid 5 så blev han super ledsen så då fick jag kliva upp med han. Kikade lite på tvn å försökte ge han lite välling. Runt 6 tiden så somnade han igen men var vaken vid halv 8.. Då fick Jon kliva upp.
Justnu så sitter jag å kikar på unga föräldrar medans Milton plockar med sina saker. När jag kollat klart så ska vi gå ut i solen en stund. På eftermiddagen så ska vi följa med svärmor till Rengsjö så blir där en stund ikväll.
Kram♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Halloj!
Idag så gick Jon upp med Milton. Tydligen så var klockan typ kvart över 7 när jag sparkade upp han. 😂 Sorry älskling, men jag behövde sova. 😛
Vid 9.15 så kom dom och väckte mig.
När Jon hade åkt till jobbet så sov Milton en stund och runt 12 halv 1 så kom Sophie och Ella å hämtade oss så åkte vi på Roy's å käkade lunch. Milton somnade i bilen påvägen hem men kunde plocka ur han utan att han vaknade så han fortsatte å sova en stund till.

När han vaknade så åt han lite mat sen så har vi lekt massa. Justnu så ligger han i vagnen och har precis vaknat så nu ska vi fortsätta leka å mysa i väntan på pappan.
Kram♡

Likes

Comments

Nytt

Idag ramlade de ner 3 olika paket till Milton.
2 likadana koftor som jag vunnit på en och en softshell overall från ielm.

Likes

Comments