Allmänt, Milton, Nytt, Hemmet

Igår kväll så hade vi fullt upp så därför blev de inget inlägg igår. Jon åkte till Alfta och hjälpte mamma å flytta. Medans han var borta så kom Elina hit. När Jon kom hem så ställde vi upp bokhyllorna och sen åkte vi å käka på max. M somnade i bilen och somnade om såfort jag klätt av honom ytterkläderna. Jag la han i sängen för ovanpå täcket och med vanliga kläderna på sig för trodde bara han skulle sova en liten stund. Men nä, han somnade för natten. :p
När vi kom hem så satte jag upp sakerna i bokhyllorna sen så umgicks jag å Elina bara. Vid halv 11 åkte hon hem och jag gick å la mig.
Idag så låg vi i sängen länge. Milton lekte i sängen och jag kikade på telefon. Klev inte upp förens efter 10. Sen dess så har jag plockat, tvättat och fixat lite. M sover nu och jag å Jon bara slappar. När Milton vaknar så ska han äta lite sen åker vi nog ut till Rengsjö. Hoppas alla får en bra dag.
Kram!♡

Miltons snygga byxor från wish som kom igår.

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Milton vaknade ju före 8 imorse som jag skrev tidigare så redan vid 11 hade jag ledsnat på å bara sitta här hemma. Så efter Milton sovit sin förmiddags lur så bestämde jag mig för att vi skulle ge öppna förskolan en chans. Vi gick dit, en promenad på ca 30 min. M somnade i vagnen och efter de så lekte vi i ungefär 1.5 timme.
Jag kan inte förstå hur ouppfostrade barn kan vara. Barnen där drog leksakerna ur händerna på Milton, de satte sig i rutschkanan när han skulle åka, kastade leksaker. Jag satt där med god min men de brann inom mig. Vart är föräldrarna i såna här lägen? Till sist så tog jag Milton och gick å satte oss ensamma med hans egna leksaker...
På vägen hem så tvärslovknade Milton i vagnen. Nu är vi nyss hemkomna och vi ska snart fixa något att äta.
Kram!♡

Likes

Comments

Allmänt, Miltons garderob, Nytt

Är det onsdag idag? Har hela dagen trott att det varit tisdag och det känns fortfarande som tisdag. Alltså man blandar ihop dagarna när man inte gör något..
Idag så har vi inte gjort så mycket Milton och jag. Vi har lekt massa och jag har hunnit med och dammsuga, tvätta och diska.. Eller var det igår jag diskade? Tvättat och dammsugit har jag iallafall gjort idag, de vet jag. 😂 Åh herregud!
När Jon vaknade så åkte vi och hämtade en vinst som jag vunnit hos min kusin, handlade på kvantum och sen så åkte vi till Åhléns och köpte overallen. Fick pengar av min mormor igår till den så tack för overallen mormor! ❤
När vi kom hem så käkade vi sen så städade vi ur bokhyllorna och skruvade lös dom för har sålt dom så de blir hämtade imorgon. På lördag får vi hem mammas gamla bokhyllor. Dom passar bättre med våran inredning. Bilder kommer när de är uppsatta å klara.
Justnu så ligger Milton här bredvid mig i sängen och halv sover. Han är påväg och vakna för lite mat.. Efter han somnat igen så ska även jag försöka sova.
Godnatt och kram!♡
Sorry för ett luddigt inlägg. Skyller på tröttheten. 😉

Min vinst blev en nalle till Milton.

Overallen. Tunn och det är dubbelstorlek så han kommer kunna ha den ett tag. Justnu så drunknar han i den. 😂

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration , Snyggt, Tips

Milton har ju inga ytterkläder i sin storlek nu. De enda är 1 fleeceset och en tjockare täckjacka så tänkte köpa en lite tunnare overall eller jacka nu till våren, men vilken?

En dun overall, en dunjacka, (tunna) eller...

..en bomberjacka. Den var sjukt billig och den är snyggare i verkligheten än på bild. Även den var rätt tunn..
Vilken tycker ni? Självklart ska jag ju fråga vad pappan tycker också.. 😉
Själv tycker jag nästan overallen för då har han en heltäckande och man behöver inte böka på han massa tjocka byxor men är även suuuuper sugen på bomberjackan.

Likes

Comments

Allmänt, Dagens Milton , Milton

Gokväll!
Nu har Milton precis somnat och jag sitter i soffan med mamma och inväntar PH. Åkte hit å sov inatt för att Jon ändå skulle ta lastbilen från Alfta. Åker hem med han imorgon bitti igen.
Idag så har vi varit på stan med Sophie. Gick å kikade i massa affärer. När Sophie skulle åka så gick jag å Milton upp till min farmor och farfar. Super kul tyckte dom♡
När Jon hämtade oss så käkade vi och gjorde oss klara för att åka till Alfta. Kom hit vid 19.20 och sen dess så har vi kikat på farmen, myst och jag har hunnit ta en dusch. Nu ska jag spela lite på plattan innan PH börjar och innan M vaknar igen. Hoppas på en lugn natt iallafall..
Godnatt och kram! ♡
Glad alla  ❤-dag!

Milton i kläderna från wish. 💙

Likes

Comments

Milton

Tänkte göra en liten lista på vad Milton kan nu..

*Han kan resa sig mot möbler
*Han kan krypa
*Han kan gå själv med gå vagnen
*Han kan åka själv på gåbilen
*Han vet vart lampan är
*Han kan vinka ibland 😛
*Han springer typ om han håller i båda händerna på någon.
*Han kan gå och hålla någon i 1 hand även om det är väldigt ostadigt.

Det är de jag kommer på som han nyligen lärt sig.
Han har även 2 tänder och han babblar på som bara tusan. 😛 Våran duktiga lilla kille.💙

Likes

Comments

Allmänt

Måndag och hela veckan framför oss.
Jon började jobba redan igår kväll så han går av på fredag morgon och får långhelg, det är iallafall skönt. Denna vecka så får Buster vara hemma på dagarna och hos Jons faster på kvällarna å nätterna. Tänk vilken tur vi har henne, vad skulle vi gjort utan henne? Tack så mycket för att du vill ha Buster! Guld värt! ❤
Idag så har vi inte gjort något alls. Låg i sängen tills halv 12. Milton vaknade först vid halv 9 men somnade om vid 10 igen och vaknade halv 12. Nu har han nyss somnat igen. Själv så sitter jag i soffan och gör absolut ingenting. Egentligen borde jag diska och tvätta medans M sover men har absolut ingen lust med något alls..
Nä spelar på plattan istället. 😛
Kram!♡

Likes

Comments