Allmänt

Hejsan!
Igår när Jon kom hem så åkte vi ju direkt upp till Voxna och kom inte hem förens runt 1 inatt så de blev inget bloggande igår. Vi hade iallafall en super mysig kväll med pappa och Titti. Milton var jätte glad.
Idag så har vi nästan bara latat oss. vi låg i sängen å myste å kikade på film hela familjen ända tills kl var över 1 idag. Hur skönt å mysigt som helst. Efter de så har vi städat lite och bara varit. Justnu så ligger M och sover en sväng. Jag har precis tänt ljus i hela lägenheten. Vi väntar på att min dator ska uppdatera klart så ska vi slå igång SOA på den å krypa upp i soffan. Vi har inte riktigt kommit på något å göra ikväll så vi myser bara hemma. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Längesen vi var hemma en lördag. Buster är i Rengsjö hos Jons faster så han har de ju bra ändå.
Kram på er ! ♡

Gjorde iordning denna bild/tavla på Milton lite snabbt idag eftersom vi har överflöd av bilder på prinsen redan. 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Milton

Idag var vi på bvc. Stora killen väger nu 7050g och är 64.5 cm lång. Lilla älskling♡ Han växer så det knakar ju. Om en vecka blir han hela 5 månader också. ♡ Tiden går för fort!

Lilleplutt alldeles ny på bilderna ovanför och nytagna bilder på prinsen nedanför. ♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Hej!
Dagen har gått segt idag. På förmiddagen så var vi bara hemma å mös. På eftermiddagen så tog vi en promenad ner på Coop för å hämta ut Miltons nya åkpåse. Så himla fin den är alltså. När Jon kom hem så käkade vi lite mat sen åkte vi ut till Rengsjö  nån timme så Buster fick göra av med energi. Var dock mörkt när vi kom dit men vi var ute en stund med han iallafall och sparkade boll. Sen har vi typ bara spelat kort. När vi åkte hem så packade jag ner M i åkpåsen med bara pyjamas, raggisar, mössa och vantar och han kommer då absolut inte frysa i vinter. Ungen var sjöblöt i svett när vi kom hem.
Nu ligger han iallafall och sover. Jag ska spela lite i väntan på att Jon kommer å lägger sej så vi kan kolla på SOA. Imorgon väntar ett besök på bvc. Spännande å se hur mycket prinsen växer, men även vaccination står på schemat. :( Förra gången han fick vaccination började jag gråta. Hahah, blödig mamma här.
Godnatt och kram!

Likes

Comments

Nytt

Var och hämtade ut ett paket tidigare. Tror jag blivit kär på nytt! 😍 En åkpåse till bilstolen.

Även detta anteckningsblock ramlade ner i brevlådan. ♡

Likes

Comments

Allmänt, Milton

Dagen har bestått av tvättning och diskning. Springer även i fönsterna och kollar typ heeeela tiden så de inte smyger omkring nå clowner här. Helt sjukt hur folk tänker. Börjar på riktigt bli rädd nu. Vill inte lämna lägenheten ensam..
Justnu så ligger M och sover här bredvid mej i soffan. I fredags så var ju vi och knäppte kort på Milton och idag fick jag se bilderna. Så himla fina! Våran fina prins♡ Tyvärr så får ni inte se några bilder än eftersom de ska bli julklappar.
Kram!

Likes

Comments