Header

Hejsan!! Varit sååå dålig på att uppdatera senaste dagarna har inte gjort så mycket, kom hem idag från Björkliden, igår var vi och vandra till Trollsjön, lerig och blöt blev man innan man ens hunnit komma halvvägs, men det var ändå en rolig tur dit upp!! I söndags var vi förbi LKAB besöksgruvan, efter det drog vi till nikkaloukta för att gå till láddjujárvi. Nu bjuder jag på lite bilder från veckan / helgen

Turen till Trollsjön

Besök i LKAB

En tripp till láddjujárvi

Likes

Comments

Kom hem för ett tag sen från Laxforsen då vi cyklade ner dit i det fina vädret, så härligt att solen kommit fram efter 3 veckor med regn och blåst!

Likes

Comments

Godmorgon!!! Hade en super trevligt kväll igår med Linn, vi gjorde iordning lite smått & gott för att sätta oss ute en fin sommarkväll, vi hann sitta ute i 10 min innan myggen käkade upp oss, vi satte igång en film istället som hette San Andreas (rekommenderas starkt!!!)

Likes

Comments

Hejsan!! Idag är det äntligen sol och varm (!!) så jag passade på att lägga mig i solstolen. 

Likes

Comments

Hej hörni, första inlägget! Välkommen hit haha, känner mig lite osäker när det gäller bloggandet, vi ser ju hur det kommer gå, värt ett försök iallafall. Idag första dagen på 3 veckor det inte regnar, så passade jag och min kompis Linn att gå ut och äta thai. Efter drog vi till Ica, köpte lite gott, satte oss i en lekpark och bara chillade. Senare på kvällen åkte jag ut med pappa och övningskörde!

Likes

Comments