Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har du gjort botox i läpparna? Ser väldigt annorlunda ut från andra bilder! Fin! / moa

Svar: Jag har inte gjort botox utan fillers. Syns knappt!! Men på bilden hade jag gjort det precis. Så väldigt svullet. Älskar det!

Hur kommer det sig att du köpte hingst? Sjukt fin häst.

Svar: hingst, valack eller sto? Spelade ingen roll för mig. Jag har möjligheten hemma att ha hingst. Då min mamma har haft det. Vi har boxar till de och hagar. Man måste lära sig att kunna hantera hingst med. Jag är ju trots allt 18 nu och mamma kända att jag klara det. Men som sagt han gör inte ett ända gnägg ljud på tävling hemma eller om jag skulle gå bredvid ett sto. Underbar kille!

Vilket år går du på gymnasiet?

Svar: Jag går i 2:an. Börjar 3:an i höst.

Varför rider du inte Livius längre?

Svar: vi var inte riktigt överens om avtalet. Jag jobbar inte gratis.

Likes

Comments

Super Carido på dagens hoppning! Mamma hjälpte mig idag. Sista sprången inför helgens tävlingar. Sjukt fin!!!

Likes

Comments

Carido från igår! Red ett markarbetes pass, mycket fokus på lydnad, rakriktning och balans.

Likes

Comments

Vakande upp bredvid Adam❤️!! Var med honom en tag, sen har jag varit i stallet hela eftermiddagen. Jag har haft träning för en i stallet och en tjej kom och prova en av våra hästar. Sen red jag min fina hingst! Han var otroligt fin, red ett lösgörande pass för att få honom avspänd. Tränade mycket rakriktning och få honom runt inner skänken upp till yttertygel. Han gjorde det så bra!!
Kvällen spenderades såklart med Adam som alla andra kvällar. Vi kollade youtube och pluggade lite.

Godnatt!!

Likes

Comments

Mys dag!
Städat vårt stall som varje år, tömt boxarna och målar de som behövs. Vid lunch åkte jag och mina syskon, pappa tog sin motorcykel till triumf och köpte med massa glass som åt i stallet ihop med Viccan & Ronia som står i vårt stall och hjälpte till. Så himla snälla!! Vi skrittade även ut några hästar, jag gick med min lilla syrra och hennes ponny.

På kvällen kom Adam och vi köpte pizza till oss och familjen. Sen hade vi bara en mys kväll med familj!!

Likes

Comments

Fredag igår!!
Lunchade med en kompis, hur gott ser de inte ut? Det var riktigt gott. Sen mötte jag upp Adam och vi köpte glass och åkte hem till mig. Riktigt sommar väder nu, gick bar bent med kjol, underbart!! Släppte ut mina kanin ungar i en liten gräshage. Om ni inte följer min snap - e
milia.dexhav visste ni kanske inte att jag har fått 7 kanin ungar. Urgulliga och vill inte sälja dem, vilket jag måste snart..

På kvällen var det tävling på Åby med Carido. Vi hade ett ner och två tidsfel. Långbana och kort maxtid.. men han hoppade helt fantastiskt!! Jag är inte jätte nöjd med rundan då jag inte hitta rytmen utan bromsade alldeles för mycket med handen.. han är så lydig och känslig att det räcker med att jag sitter upp. Det ska vi träna på inför nästa helg på Åby, då tävlar jag tre dagar.

Likes

Comments

Heey, efter ett bra uppehåll ska jag försöka blogga igen.

När jag var på praktik i Italien med Irma så slutade min iPhone fungera så jag har inte haft någon riktigt mobil sen dess. Men fick nog och köpte mig en ny iPhone, så nu kan jag ta massa bilder igen och hålla mig uppdaterad. Som nog de flesta vet så är Maja min fina prinsessa såld. Jag var tvungen att sälja henne för att kunna investera i min nya super stjärna, Carido Z som vi köpt. Innan jag åkte till Italien provade jag lite hästar. Eftersom nästa år behöver jag en häst som ska gå 140 cm. En häst som går 140-150 cm kostar runt miljonen och en så dyr häst får jag inte så jag fick köpa mig en häst för mycket pengar med kapacitet för dem höjderna. Under tiden jag var på praktik, besiktigades Maja och åkte till sina nya super gulliga ägare och Carido besiktigades och vi hämtade honom när jag kom hem. Jag kan säga att Cardio är min dröm häst och jag tror på honom. Lite kort information om honom eftersom det är han min blogg kommer handla om, våran satsning ihop!

Carido Z - e. Cayado ue. Grandeur, skimmel, hingst, 2009.

Han är världens snällaste hingst och hoppat upp till 135 cm. Han är inriden som 5 åring och behöver lite tid på sig. Jag har haft honom 5 veckor och kvalade oss till 130 cm, ridit 130 cm, med två ner. Vi red elitallsvenskan för två veckor sedan. Här får ni lite bilder på honom!


Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Tisdag.. Snö, kallt, is & hält.. men ända sol :)

Idag vaknade jag bredvid Adam, fixade frukosts till oss och sedan åkte jag till skolan. Nu sitter jag här och väntar på nästa lektion, jag har varit nere i stallet och packat hö påsar till Maja och Chili (en skolhäst jag hjälper till med), gav Maja sin frukost och myste lite med henne. Hon har inga broddar på sig så hon får inte komma ut idag.. Ska fixa det under dagen eller i morgon bitti. Så jag får promenera med henne och sen har vi NIU ridning. Vi ska hoppa idag och förbereda hästarna inför helgens tävling.

Just de, jag ska övningsköra med på bilskolan 14.00. Jag ska på praktik i 3 vevkor snart och det stoppar mig från att ta mitt körkort så det får ta sin tid. Mycket plugg i skolan + teori för körkortet. Klart man vill ha det nu, nu, nu.. Men man kan inte stressa heller..

Vi hörs senare! Ska se om någon kan filma mig och Maja sen.


Likes

Comments

Instagram@emiliadexhav