Header

Monday, vid 11 tiden åkte jag och syrrans för att gymma. Ingen av oss hade någon motivation så blev ett halv bra pass. Men bara att träna gör att jag mår så mycket bättre. Adam kom hem från stan vid lunch tid och då åkte vi till mig och åt lunch. Senare på eftermiddagen fixade jag stallarna, ute stallet där Carido står ihop med två andra och resterande i inne stallet. Efter det ryktades Carido ordentligt och flätade manen då den inte vill ligga på en sida. Tvättade även hans vita strumpor med bästa K9 skimmel schampoo. Efter massa pyssel & mys med honom trimmade vi ett pass på ridbanan med fokus på rakriktning och sido förflyttningar.
Efter Carido var det Mejas tur. Blev ett trimpass på henne med. Sen longerades Cappe i 20 min. Spolade av alla ben och tog in hästarna. Sen kvälls fodra jag och mamma. Adam kom senare på kvällen❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var vi på min kusins student. Nu längtar jag bara så mycket till att det är min tur. Ett år kvar!

Nu är det lördag morgon och jag ska åka till gymmet och sen iväg för att hålla i en träning. Med Carido ska jag nog åka till travbanan och konditions träning. Sen har jag börjar rida Cappe igen. Han är på igång sättning.

Likes

Comments

Köpt två nya kaniner, Sallys & Brolle! Franska vädur. Så fina! Adams e hanen och honan e min. Fråga inte varför men dem va söta, haha.

Likes

Comments

Igår var jag iväg på travbanan och konditionsträna. Gjorde i ordning honom hemma eftersom jag åkte själv. #vuxenpoäng ;) Han var duktigt, blev lite trött i slutet. Idag ska han få jobba studs och små oxrar.

På bilden ser ni två produkter jag använder ofta. Effols mjukgörande kräm till mungiporna och groom away by horsewear, sun protects solkräm. Mot hands rosa mule, som han bränner lätt på sommaren.

Likes

Comments

Idag fick jag körkort!! Hade uppkörning vid 15 tiden och blev godkänd. Så SKÖNT. Äntligen!!!!
Hade en träning för en i stallet efter det, sen red min fina häst Carido. Hela kvällen bestod av plugg med Adam.. allt ska in nu innan sommarlov.

En vecka kvar sen lov!!!

Likes

Comments

Min duktiga häst på dagens träning för Lennart. Fick mycket bra tips som jag verkligen kommer ta till mig.

Likes

Comments

Heej, inte haft en sekund fram tills nu att tänka på annat. Har pluggat körkort som jag vet inte vad.. Gjorde teori provet igår, fy vad nervös jag var med klarade det!! Godkänd. Snart uppkörning, sen ser ni mig i en riktigt bil istället för min moppe bil.

Tävla i helgen på Åby. Första dagen 120 cm, hade jag två ner, andra dagen 125 cm 4 fel.. rev sista som var en trång kombination 14 b rev han. Men vi fick en 8 placering, bästa Carido!! Dagen efter red vi i spö regn och fick två ner. Helt mitt fel.. la han fel på en distans. Men det är + på rutin kontot och han skötet sig alltid så himla bra.

Drog ut med kompisar t Göteborg på fredag kväll och hade väldigt kul! Lördag firade vi farfar som fyllde 71 år och på söndagen var det morsdag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har du gjort botox i läpparna? Ser väldigt annorlunda ut från andra bilder! Fin! / moa

Svar: Jag har inte gjort botox utan fillers. Syns knappt!! Men på bilden hade jag gjort det precis. Så väldigt svullet. Älskar det!

Hur kommer det sig att du köpte hingst? Sjukt fin häst.

Svar: hingst, valack eller sto? Spelade ingen roll för mig. Jag har möjligheten hemma att ha hingst. Då min mamma har haft det. Vi har boxar till de och hagar. Man måste lära sig att kunna hantera hingst med. Jag är ju trots allt 18 nu och mamma kända att jag klara det. Men som sagt han gör inte ett ända gnägg ljud på tävling hemma eller om jag skulle gå bredvid ett sto. Underbar kille!

Vilket år går du på gymnasiet?

Svar: Jag går i 2:an. Börjar 3:an i höst.

Varför rider du inte Livius längre?

Svar: vi var inte riktigt överens om avtalet. Jag jobbar inte gratis.

Likes

Comments

Instagram@emiliadexhav