Header

Hellu, äntligen börjar jag känna mig friskare och febern börjar gå bort. Har varit riktigt sjuk faktiskt :( Adam har proppat i mig godis, glass & allt sött man kan hitta.. bästa killen!! Sånt får man äta mycket av när man är sjuk, hihii!!!

Idag åt jag och Adam pannkaks frukost men innan det tog vi ut alla hästar. Sen har jag haft träning för en i stallet med hennes jätte fina häst Julle! Där efter var det Joeys tur att hoppas och han skötte sig jätte fint. Underlaget var inte det bästa just idag men lite enkel hinder oså blev det. Eftersom underlaget var som de va så bestämde vi oss för att åka till ridhuset. Maja fick följa med och Joeys ägare tog med sin andra ponny. Jag red ett kortare pass men lite intensivare. Hon ville inte riktigt jobba med bakdelen utan föll gärna framåt.. fuskisen!!Sen blev hon lite trött så jag nöjde mig där. Hästarna har faktiskt tagit det lite lugnt nu när jag mått så dåligt. Lilla *stora Livius fick vila idag, han är väldigt pigg och sprallig av kylan, "baaaaad boooyyy", haha!!

Lämnade in min Mac Book för några dagar sedan då den flög i golvet och fungerar inte... lite smått panik eftersom skolan börjar på måndag. Jag får reda på i början av veckan om den går att laga eller om den ska skrotas. Vi får väll se!! ;) min älskade data.

  • 💗// Emilia Dexhav

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sjuk... jobbar på och håller träningar & rider mina hästar oavsett. Min fina pojkvän!!! Love.

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Ponny tiden är tillbaks!!

Just nu hoppar jag en ponny i stallet och ska även starta honom. Han är till salu :) På torsdag kommer min tränare Ulrika till mig och vi ska sätta oss ner och lägga upp en plan för året. Sen ska båda hästarna tränas.
Från och med idag börjar Maja gå i mot tävlings perioden. Alltså lite hårdare träningar nu!

Nu ligger jag i sängen med ansiktes mask och ska snart äta lite frukost för att sedan gå ut och rida hästarna.Bild på Joey!

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Jag och Adam var ute åkte, så skulle vi kolla på ett spring hjul till min syrras nya djur, "degusar". Blev inget hjul utan jag köpte mig en kanin! Haft så många kaniner och älskar verkligen dem! Så nu är jag kanin ägare igen. Han heter Lexus och är 6 månader. Helt underbar ju!

Igår var jag, Adam och min stora syster och hennes kille och köpte en ny säng, sminkbord och garderober till mig. Jag och A blev klara efter 04.00 inatt... montera i hop allt men det blev jätte bra :)

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Haft en super bra jul! Idag sov jag och Adam länge sedan drog vi till kungsmässan och köpte en Marc by Marc Jacobs klocka till mig och även en päls jacka från Melrose. Livius trimmades, Maja vila, Casper/Casmini longerades. I morgon ska vi löshoppa de flesta hästarna! Jag ska nog filma alla och lägga upp sen. Spännande! Livius ägare kommer även till mig och hjälper med Livius. En familj till en ponny som vi har (gamla ägare) kommer och ska fika osv. Sen ska jag ha träning för en tjej! Nu sova, godnatt!

Riktigt bra minne med min gamla ponny Buster!

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Mina fina hästar!
M & L trimmades kort ungefär 20-25 min var. Casper gick ett litet längre pass :)

Vi har hållt på med köket hela kvällen.. vi har ju byggt helt nytt kök i ett större rum i vårt hus. Så det har varit folk här flera dagar för att fixa! Nu är de det sista kvar. Så himla fint och passar min familj på 4 barn perfekt med massa hundar och katter. Bilder kommer! I morgon på em kommer släkten till oss och firar jul! Mysigt och jag har fixat jul klänning + overknee boots.


God jul allesammans!!

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Maja - vila

Livius - reds ut (busa i skogen)

Casper - trim

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Igår hoppades storhästarna, dom mer rutinerade de vill säga Maja och Livius fick hoppa höga kryss med trav bommar in och även bom kryss bom. Jag tycker kryss är väldigt bra för att träna att komma i mitten på och framför allt med Maja så får hon upp frambena mer och lika mycket. Cappe fick hoppa väldigt lågt eftersom det var första sprången på länge. Han hoppade allt utan någon tvekan och jobbade över bommar väldigt avspänt. Hästarna jobbade på bra men Maja var riktigt pigg.. Casmini gick på lina och var super sprallig.

Köpt ett nytt bett "Poponcini gag" som jag ska prova på Casper. Kommer nog idag förhoppningsvis!! :) 


  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Ikväll blev det thai mat, vi håller på att bygga klart vårt nya kök. Så då hinner man inte laga middag.. älskar thaimat så klagar ej!!!

Idag reds Maja ut och konditions träna, så pigg & fräsch! Livius gick på ridbanan, trimmades och travade även över cavaletti. Cappe tog jag första galoppen på och red över lite bommar. Super fina allihopa!
Casmini longeras och tömkörs! Ska sitta upp snart:)


Nu kolla världs cupen i London!


En riktig favorit bild som jag älskar..

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Söndag, känns bra att det är lov och ingen skola i morgon. Just nu rider jag fyra hästar per dag, Maja, Casmini, Livius och Cappe.

Maja - trimmas på som vanligt, ingen direkt vinter vila då hon redan hade de i höstas. Nu är det fokus på grunderna och träna mycket markarbete.

Livius - haft en lite lugnare vecka nu och då har han joggats 20-25 min per dag och ridit ut,

Casmini - hon är på igång sättning och ska sedan ridas av en liten ryttare som vill utbilda henne och tävla henne.

Cappe - igångsättning också! Söker också ryttare :)


Två av mina gamla ponnyer jag haft! Så saknade & fina!
Jag har skaffat en "häst insta" som heter @emiliadexhav_showjumping :)

  • 💗// Emilia Dexhav

Likes

Comments

Instagram@emiliadexhav