Header

Postad i: Allmänt

Tisdag.. Snö, kallt, is & hält.. men ända sol :)

Idag vaknade jag bredvid Adam, fixade frukosts till oss och sedan åkte jag till skolan. Nu sitter jag här och väntar på nästa lektion, jag har varit nere i stallet och packat hö påsar till Maja och Chili (en skolhäst jag hjälper till med), gav Maja sin frukost och myste lite med henne. Hon har inga broddar på sig så hon får inte komma ut idag.. Ska fixa det under dagen eller i morgon bitti. Så jag får promenera med henne och sen har vi NIU ridning. Vi ska hoppa idag och förbereda hästarna inför helgens tävling.

Just de, jag ska övningsköra med på bilskolan 14.00. Jag ska på praktik i 3 vevkor snart och det stoppar mig från att ta mitt körkort så det får ta sin tid. Mycket plugg i skolan + teori för körkortet. Klart man vill ha det nu, nu, nu.. Men man kan inte stressa heller..

Vi hörs senare! Ska se om någon kan filma mig och Maja sen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sämst på att blogga...Heej!! Jag har fyllt 18 år wihoo och i helgen har jag varit och tävlat i Lindköping. Jag hoppade en 120 cm och vi var felfria. Bästa Maja!! Idag, söndag har jag varit på Billdals pay n jump och hjälpt två stycken och även tittat på min gamla ponny Oliver. Så himla roligt att få träffa honom igen. Han hoppade 1m och var felfri.

Egentligen skulle jag haft två träningar nu i em men vädret ligger inte på topp så vi skippade träning här hemma och på det andra stället var min elev sjuk.. Så väntar nu på att Adam ska komma hem från Göteborg! Maja ska bara få skritta idag och en lång skönhetsrykt. Hela veckan som kommer har jag körlektioner och tävling hela nästa helg.

Seeyaa!!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Äntligen fått en ny dator, min mac gick ju i två delar och gick inte att rädda.. Så vi köpte en ny i helgen, blev en likadan mac book air som jag hade innan. Min iPhone ska också fixas då den dör hela tiden. Lånar min lilla syrras iPhone så länge.

Hänt mycket sedan jag uppdaterade här. Tänker inte skriva en lång roman utan ni får kika in på mina ''häst insta'' @emiliadexhav_showjumping där det finns videos och bilder. Livius har åkt tillbaks förra veckan och vi startade våran sista tävling tillsammans förra veckan, felfria i 120 cm. Varför jag inte har honom längre är för att vi inte var överens om avtalet. Inget mer med det, jätte fin häst men så ligger läget till.

Nu ska jag försöka uppdatera oftare. Maja!!!

Likes

Comments

Hela helgen har spenderats i Tyskland. Vi har kollat efter årets hingst till vårt avelssto. Vi var även på ett stall och kollade hur dom dräktiga stona hade det och ung hingstarna. Väldigt stor skillnad på häst hållningen, våran Ella har det väldigt bra hemma! Sen åkte vi och kollade på hingst visning på Holsteinhallen. Även Rolf Göran Bengtsson red två fina hästar. Väldigt rolig helg! Nu påväg hem för att ha hoppträning på Maja!

Likes

Comments

Igår var jag på hoppträning för Amanda Ericsson med Livius JB. Vi la mycket fokus på att ha hästarna i balans hela vägen och styrka med studs. Jag är super nöjd med träningen. Livius är så rolig att rida och älskar att jobba.
Jag hämtade även ut mina benskydd som jag hade beställt, invigde dem på träningen. Så jäkla snygga!!
Mamma kom även hem med massa nya bett, två par Equiline ridbyxor, rullsporrar, nya Roeckle handskar, Equiline skärp, micklem träns med mera! Provade en tandembett med hiss/stång bett igår på Maja och det är något jag längre funderat på. Hon gick väldigt bra på det! Hela kvällen spenderades med Adam och han hjälpte mig med min engelska som jag bokstavligen suger på...://

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

På min häst Instagram @emiliadexhav_showjumping kan ni se klipp från gårdagens språng! Fin fina hästar.

Likes

Comments

Hejhej!!
Ny året startade med att skämma bort min favorit Maja med en ny Kentucky grimma och sadelgjord, hv-polo ländtåcke och ett par framskydd som ni ser på bilden.
Idag hoppades båda hästarna och det var första riktiga sprången för i år. Maja avslutade med att hinderna låg på 135 cm. Jätte nöjd!

Nu ikväll ska jag iväg och träffa en kompis! Seeyaa!!

Likes

Comments

Joey ska hoppa Pay n jump igen på söndag, Kungsbacka. Spännande.

Veckan har gått fort och äntligen helg. Jag har mitt jädrans problem med min iPhone.. den dör hela tiden, fått den skiten vissa iPhone 6s fått. Så den ska lämnas in och blir förmodligen en ny. Så där av bloggandet...

Hästarna har varit super fina hela veckan. I morgon ska båda hoppa bana på våran ridbana hemma. Dem åker ju hem varje helg, lyx! Min första tävling med båda hästarna är i mitten av Februari. Så taggad!!

Förresten, jag har börjar övningsköra! Jätte roligt och snart blir det att ta kör lektioner för att sedan ta körkort. Fyller 2 mars, målet är att ta de då! Hmm ;) så håll koll på vägarna, en stor fara för andra Hahah. Skämt och sido.
Joey på bild.

Likes

Comments

Duktig ponny idag, Joey! Felfri och kändes jätte bra :)
Körde hästarna till skolan förut och red Maja i ridhuset. I morgon har jag första lektionen 8.45 och då ska jag sitta på hästryggen. Ny vecka och ska försöka hålla mig frisk nu..
Min fina & världens bästa vän, Maja.

Likes

Comments

Instagram@emiliadexhav