Hey bloggen.

I går var en super lækker dag, som jeg lige bliver nød til at dele med jer.

Dagen startede egentlig ud med at jeg lige fik en lur i solen 🙈 Det skal der vel også være plads til. Vi tog efterfølgende til JBR Beach og da klokken var omkring 14, blev vi sulte og gik op på en mega lækker "frugtbar", vi fik nogle lækre smoothies og en Acai strawberry bowl.
Min lillebror blev derefter dårlig, så vi besluttede os for at tage tilbage på hotellet, og sole de sidste timer i deres poollounge.

Vi havde booket bor på ASIA ASIA til aftensmad, det er nok den lækreste Resturant jeg har spist på i mit liv, MASH har været min tidligere favorit, men nu blev den altså erstattet! Hold nu op, det var ikke kun maden der var helt i top, servicen var også fantastisk! Vi havde bestilt bor udenfor, med udsigt, og det må man sige vi fik. Det var virkelig et smukt syn. Hvis i nogensinde kommer til Dubai, så kan jeg virkelig anbefale jer, at bruge lige de ekstra penge på aftensmad en af dagene!

Da vi så kom hjem løftede min mor sløret for hvad der skulle ske i dag! Og i dag skal vi ud og svømme med delfiner!!! Ihhh! Det har altid været et kæmpe ønske jeg har haft, og nu går det i opfyldelse! Vi har booket den helt store pakke, så vi svømmer med dem i 20 min. Og får taget en masse billeder af en photograf som vi kan tage med hjem.

Jeg kommer højestsandsynligt til at vlogge de næste 2 dage, i hvert fald i dag. Så husk at hold øje med min youtubekanal, i kan finde den ude i siden på min blog, ellers kan i følge mig på Instagram, der vil jeg lægge noget op når videoen er ude!

xx Emilia Devina

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen.

For 3 dage siden var jeg oppe i verdens højeste tårn! Burj Khalifa. Jeg var også deroppe sidste gang jeg var i Dubai, men sidste gang ville vi dog ikke give 3.000 for at komme helt i top, så vi var halvvejs oppe, hvilket også var super smukt! Denne gang sagde min mor, at hun gerne ville helt i top, og det gjorde vi. Hold nu op hvor var det smukt! Det er slet ikke noget man kan forestille sig! Det var en helt speciel oplevelse og jeg er super glad for at vi gjorde det.

Jeg har taget nogle billeder til jer, så i kan få en lille fornemmelse af hvor smukt det var!

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey piger!

I dag kommer der et mere romantisk indlæg op, hvis i har fulgt med på min Instagram, så har i nok lagt mærke til, at jeg var til et bryllup her i Dubai for nogle dage siden. I'm telling you, det var som man ser i alle film, et rigtig traditionelt beach weeding! once in a life time experience... Elleeeeer, jeg håber min future husband kigger med, for sådan en bryllup skal jeg da også have!

Det hele startede med, at vi ankom til hotel Ritz, et stort beach hotel. Vi blev med det samme ført ned af en flot marmor trappe, hvor vi derefter fulgte en lille stig, som gik ned til stranden. Da vi ankom skulle vi igennem en flot port af roser, hvor vi fik taget et billede og derefter måtte vi gå ned til stolene.

Efter den smukke cermoni, gik vi op på en lille plæne, hvor gæsterne fik lov til at gå rundt og snakke lidt med hindanen, tjenerne kom med noget drikkelse og nogle små sushi stykker som vi kunne nyde i mellem tiden. Da vi havde været der lidt tid, blev vi ført op i salen hvor maden blev serveret og festen skulle holdes, jeg har aldrig set noget så smukt, alt var bare helt perfekt! SÅ SÅ SÅ smukt! Vi spiste og så gik der ikke længe før alle smed stilletterne, og begyndte at danse på dansegulvet, brudeparret havde hyrret et kendt band, som var et af deres yndlings, det var virkelig fantastisk.

Noget andet som gav mig kyldegysninger mindst 10 gange var, at brudgommen havde fået skrevet en sang specielt til hans brud, den var så smuk, især fordi han havde lavet et lille sødt twist i sangen, de har 2 fantastiske børn, Paris og Brooklyn, så omkvædet i teksten lød "I've been searching from Paris to Brooklyn" Åhhhhhh det kunne jeg slet ikke stå for.

Nå, jeg kan nok ikke beskrive den aften meget bedre, men jeg kan vise jer nogle billeder som jeg fik taget! Hvis i ønsker at se flere så smut en tur ind på min Instagram og tjek dem ud.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey bloggen! I'm back!!
Der har været lidt stille på bloggen af nogle personlige årsager, men det er heldigvis løst nu!

Som i jo nok har set på min Instagram, er jeg i Dubaaaaaai!! YAY! Jeg har allerede nydt 7 dage i luksuriøse Dubai. Og jeg har som lovet lavet en vlog til jer fra dag 1 og 2, jeg gik desværre lidt i stå pga ovenstående. Jeg har heldigvis stadig 9 lækre dage tilbage, jeg lover intet, men måske der kommer en vlog eller 2 mere op. :-)

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey bloggen.

I går var min mor og jeg i hyggehumør så vi besluttede os for at tage en tur på Joe and the Juice på Sankt Annæ plads - lææææækkert sted btw! Vi fik noget lækkert at drikke og snakkede egentlig bare om alt, mellem himmel og jord. Jeg elsker elsker elsker at få snakket og grint med min mor, nu hvor vi begge har travlt i hverdagen. Jeg håber at i alle sammen nyder resten af denne tirsdag!

xx Emilia Devina


OUTFIT

Boots - ZARA
Jakke - ZARA
Taske - Cèline

Solbriller - Cèline

Likes

Comments

Hey bloggen.

Som lovet får i et indslag om "The Magic" godt nok lidt sent, men jeg håber i lærer mere om hvilken rejse jeg er begivet mig ud på.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey bloggen.

I dag har været en dejlig dag, jeg har brugt en del timer på mit arbejde og ellers bare hygget hjemme.

Jeg er begyndt at læse en bog der hedder "The Magic", det er en bog der fortæller om hemmeligheden bag alt succes. Det er en rejse på 27 dage hvor du skal gøre nogle forskellige ting hver dag, for at vende dit mindset. Du kan alt du sætter dig for.
Jeg har ikke besluttet mig for om jeg laver en video om bogen eller et blogindlæg, men det vil være oppe i morgen! Det er simpelthen så spændende så husk at hold jer opdaterede!!

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey bloggen.

Nyt cover oppe!! Af min absolut yndlingssang for tiden

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey bloggen.

Idag får i en video om hvordan jeg laver en nemmere øjenmakeup! Håber i kan blive lidt inspirerede!

xx Emilia Devina

Likes

Comments