Hey loves.
I dag har jeg været i København med min mormor, jeg eeeelsker at tilbringe min tid med hende. Jeg skulle mainly til Kbh for at hente min Ole Lyngaard ring, som jeg nu har ventet på i 2,5 måned......... Ja.... 2,5 måned. Som i nok kan forstille jer, havde jeg glædet mig som et lille barn til, at komme ind og hente min ring. Da jeg så kommer derind, og de finder ringen frem til mig, har de bestilt den hjem i oxideret sølv, og ikke den sølv jeg faktisk havde købt. ÅH mega irriterende, jeg er ikke typen der bliver “sur” over sådanne fejl, men jeg kunne næsten ikke lade være med at skjule vreden.. Der har været en del problemer med at ringen hjem, så det er ikke fedt at få at vide, at jeg lige skal vente 8 uger mere. Øv. Rigtig mandag med stort M..
Anyway, jeg havde en super hyggelig dag med min mormor, hvor vi spiste på Illum Rooftop og drak en varm kakao på Café Norden, så ikke alt var helt negativt heldigvis. Nu er jeg ved, at gøre mig klar til 2 timers teori undervisning.. Det skal bare overstås! Haha
Jeg håber i har haft en god start på ugen.

xx Emilia Devina

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey Loves.
Det er i dag lørdag, og hele dagen i går tænkte jeg på hvad jeg kunne poste i dag.. Jeg så i går aftes at Sam Smith har udgivet et nyt album! Jeg ELSKER Sam Smith og hans musik. Derfor kom jeg så op med den her ide om “New Music Saturday”. Så jeg vil begynde at poste “ny”, eller bare mine favoritter fra min playliste på Spotify, hver lørdag. Jeg tænkte det ville være en god ide, da jeg selv ALTID leder efter ny god musik, (som jo helst passe til mit mood) haha. Jeg håber i kan få lidt glæde af, at jeg deler ud af min playliste på Spotify - I kan smutte ind og følge min Spotify HER.

Som sagt har Sam Smith udgivet et nyt album. Jeg har udvalgt 5 sange fra hans album, som er mine absolut favoritter.

Likes

Comments

Contains affiliate links

MONKI 250KR MANGO 299KR WEEKDAY 400KR GANNI 2.999

Knitwear season!

Min absolut yndlings tid på året. En varm kakao og en lækker sweater, er alt jeg har brug for. Jeg har prøvet, at finde lidt til alle og i forskellige prisklasser.

Jeg har selv lige købt den blå sweater fra MONKI, da jeg var i Stockholm - og jeg er allerede super glad for den. Lover i hvert fald nogle Outfit pictures ;-)

Jeg håber i nyder jeres torsdag.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.

Det var mening, at jeg ville have postet dette indlæg igår, men da jeg landede ret sent i går aftes, tænkte jeg at jeg ville bruge lidt længere tid på indlægget, og poste det i dag i stedet. Lad mig starte fra starten af.

Som i ved, hvis i har fulgt med her på bloggen, blev jeg født i Stockholm. min mor fik mig som 20 årig, og vi flyttede fra Sverige da jeg var næsten 2 år gammel. Historien er lang, men i dag vil jeg gøre den kort, da det ikke er historien bag, men dagen i går jeg vil fokusere mest på, i dette indlæg. Sagen er den, at jeg i 12 år ikke havde kontakt med min biologiske far, og mødte ham for første gang efter 12 år, da jeg var 15. Jeg har set ham 5 gange på 3 år. I går havde jeg aftalt, at mødes med ham og mine to søskende, der bor i Stockholm sammen med min far. Det var en oplagt mulighed, at mødes med dem i nogle timer, da jeg alligevel var i byen.

Vi havde aftalt at mødes ved vores hotel "Haymarket", som jeg forresten virkelig kan anbefale jer, hvis i skal på storbytur i Stockholm. hotellet ligger perfekt placeret, i centrum. Ikke lang fra toget og en masse lækre restauranter, nok om det. Vi havde aftalt at mødes klokken 14:00, så det gav mig rig mulighed for, at shoppe en lille smule inden de kom.

Jeg bliver altid hurtigt fyldt op af indtryk og tanker, så vi var ikke sammen så længe, men bare at se dem og høre at alt gik godt, var dejligt. min lillebror bliver snart 10 og min lillesøster bliver snart 15. Det er en mærkelig følelse at vide, at man deler blod med nogle mennekser, som jo næsten er fremmede for en. Det er også i situationer som disse, at jeg virkelig forstår når folk siger, at man selv vælger sin familie, for det gør man. Man behøver i den grad ikke at dele blod for at være i familie. Forskellen for mig ved at dele blod og "vælge sin egen familie" er, at jeg kan genkende en helt masse ting i mig selv, når jeg er sammen med min biologiske far, og i den grad også mine søskende. Min far og jeg ligner hindanen utroligt meget, både på det ydre, men også det indre. Som i jo nok ved, synger jeg en lille smule hehe. Når folk spørg mig, hvor jeg har det musikalske fra, plejer jeg altid at sige "det ved jeg virkelig ikke, for i vil ikke høre min mor synge" haha. Sandheden er, at min far er musical artist og bruger det meste af sin tid på musik, så det er nok der jeg har det fra.

Dagen i går var dejlig, vi fik grint og snakket om hvordan alt står til, over en kaffe på Espresso House, og så gik vi en lille tur efterfølgende. Kort, men hyggeligt. jeg har planer om at besøge Stockholm igen i December, jeg skal ned og lave noget arbejde, så jeg håber at vi kan få løst, at ses i nogle timer igen.

Hvis i er interesserede i at høre hele historien, med hvorfor vi ikke har haft kontakt, og hvad der egentlig har været sket, så sig endelig til. Jeg ved, at der er mange der vokser op uden sin biologiske mor eller far, og jeg deler gerne ud af mine erfaringer om emnet, nogle gange kan det være rart, at høre andres historier.

Jeg håber i har haft en skøn onsdag.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.

Det er i dag mandag, og planerne for i dag var, at min mor skulle til møde klokken 12:00, og kom først tilbage sent i aften. Så efter vi havde spist morgenmad, pakkede jeg min taske og begav mig ud i byen. Den minder faktisk enormt meget om København, hvilket jo var super da jeg eeelsker københavns strøg. Jeg gik op og ned af strøget og fik shoppet nogle lækre bluser til vinteren. Det var meningen at jeg skulle have været rundt og se byen, men jeg var ikke lige så god til at finde rundt, som jeg havde troet haha.

Da klokken blev 15:00 ringede min mor og spurgte mig, om jeg ville med hendes firma ud og spise her til aften, så det sagde jeg pænt ja tak til. Vi spiste på restauranten BERNS, super super lækkert sted. Man bestiller bare ind til bordet, og så kommer de med forskelligt asiatisk mad, mmh det var skønt.

Klokken er nu 23:13 og jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne, så nu vil jeg smutte i seng. Dagen i morgen bliver skøn - det må i høre mere om til den tid ;-)

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Vi er nu ankommet til Stockholm, og jeg elsker det allerede. Her er dog mega sindssygt koldt, hvilket vi ikke lige havde regnet med, men sådan er det jo.
Vi landede ved en 14:30 tiden, så inden vi kom op på værelset og fik pakket ud, var klokken 16:00. Vi smed os egentlig bare i sengen da vi kom op, og besluttede os kl 17:30 for, at gå ned og få en kaffe på Espresso House. Vi blev ret hurtigt sultne, så vi skyndte os videre. Vi tog ud til en Resturant der ligger ved havnen; super lækkert sted. Der er faktisk en lidt sjov historie bag turen derud. Min mor og jeg besluttede os for, at tage metroen ud til havnen, men vi finder ud af at det ville være lige så dyrt at tage en taxa derud, så det gjorde vi jo selvfølgelig i stedet for. Da taxaen stopper ude foran restauranten, står der lige pludselig 300kr på taximeteret.. Like what... Det var meningen det kun skulle koste 87kr.. Min mor var så skør, at betale uden at sprøge ind til det helt vanvittige beløb, taxaturen var på 7 minutter... Vi må nok indse, at vi er blevet snydt ret meget, heldigvis kunne vi grine lidt af det bagefter, og så tog vi metroen hjem.
Nu er klokken 22:20 og vi sidder på værelset. Vi snakkede om at gå ned i baren på vores hotel og hygge lidt, men vi er også sindssygt trætte.. Hmm, dilemma of the night haha.
Vi ender nok nede i baren alligevel.

Jeg håber at i alle har haft en dejlig søndag.

xx Emilia Devina

Likes

Comments