Hey Loves.
Som nogle af jer nok ved, så fyldte jeg 18 den 23 august. Jeg havde den hyggeligste dag. Aftenen inden kom min dejlige veninde Celine Elvira for, at hygge og vågne op sammen med mig på min fødselsdag. Selve dagen startede selvfølgelig ud med, at jeg blev vækket af min familie, og så havde min mor sørget for en lækker morgenmad. Da vi sad og spiste, kom min mor hen med en gave, da jeg pakkede den op lå der en Iphone 7 plus, hvilket jeg overhovedet ikke havde regnet med, det er noget jeg har ønsket mig rigtig længe, så jeg er en super lykkelig pige. Celine Elvira havde også en gave med, og det var den fineste halskæde, jeg elsker smykker og jeg ELSKER i den grad den halskæde! Jeg skulle også nå at gøre mig klar til skole, så var det lidt tidspresset, men jeg nåede det til klokken 09:00 hvor jeg skulle møde. Jeg smuttede hjem fra skole klokken 12:00 for, at spise en lækker frokost med min mor på Papirøen. Efter nogle timer i København, kørte vi hjem for at gøre os klar til aftensmaden, vi havde planlagt at tage ud og spiste sushi, med noget af min familie. Super hyggelig aften og dag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey Loves.
I dag har været en meget stille og rolig dag. Vi har faktisk bare ligget ved poolen hele dagen, vi har spist både frokost og aftensmad i pool baren hihi. Jeg har dog stadig fået taget lidt billeder til jer. I morgen går turen tilbage til DK igen, hvis det stod til mig kunne jeg godt blive her i varmen!

xx Emilia Devina


Likes

Comments

Hey Loves.
I dag har vi været på farten, faktisk i 12 timer! Vi havde købt billetter til en turistbus, som vi hoppede på ved en 10 tiden, hvor vi havde nogle små stop undervejs. Vi hoppede første gang af ved den berømte kirke Sagrada Familia, det var SÅ specielt og unikt, der var dog rigtigt varmt og et mylder af mennesker, så vi satte os hen på en café overfor kirken, hvor vi fik noget at drikke inden turen gik videre. Ved næste stop skulle vi have en sporvogn op på et bjerg for, at spise noget frokost. Vi fik lidt tapas og nød den smukke udsigt, derefter hoppede vi på bussen igen, og stoppede ved lejlighedskomplekset La Pedrera, som er kendt for arkitekturen, hvilket også levede op til mine forventinger, det var det hele værd. Min fætter og bror havde et ønske om at se Barcalona stadion, så vi begav os ud på noget af en lang bustur, og da vi kom frem havde de lukket for billetterne til, at komme ind på selve Barcalona stadion, det var en lille nedtur, men busturen var hyggelig. Efter den lange tur var vi rigtig trætte, så vi hoppede af ved den store gågade midt i Barcalona og fik noget aftensmad, og så var det ellers hjemad. Nu ligger jeg i min seng og slapper af, min krop gør lidt ondt efter alle de timer på tur haha. Jeg håber i har haft en dejlig fredag!
Jeg vender tilbage i morgen

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.
Jeg er nu ankommet til Barcalona med min mormor, morfar, kusine, fætter og lillebror. Vi har en masse spændende planer de næste dage så jeg vil holde jer opdaterede. Da vi ankom til hotellet, spiste vi en lækker frokost ved poolen, og derefter gik jeg ud som et lys på sol stolen. Jeg vågnede ret sent, så det eneste jeg kunne nå var et hurtigt bad, før at vi skulle ud og finde noget aftensmad. Lige nu ligger jeg i min seng og tænker bare på at lægge mig til at sove, jeg sov ikke så meget i går nat, så jeg har noget søvn at indhente.
Jeg vender tilbage i morgen, forhåbentlig mere frisk.

xx Emilia Devina

//Hey Loves.
I've finally arrived to Barcelona with my grandma, grandpa, my two cousins and my little brother. We have a lot of exciting plans the next days so I'll keep you updated. When we first arrived to the hotel, we went up to the pool to get some lunch, and then I kinda just fell asleep on the sun chair. I woke up pretty late, so I had to take a quick shower so we could go out and find some dinner. Right now I'm just laying in my bed, and I think I'm going to sleep in a bit. I didn't get that much sleep last night, so I have some hours to catch up on.
I'll be back tomorrow, hopefully with a little more energy.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.
Som jeg afslørede i mit sidste opslag, skulle jeg have besøg af min bedste veninde Julie fra Luxemborg. Min mor og jeg hentede hende på Kbh H i går, hvor vi derefter kørte hjem for at sætte hendes ting af. Vi besluttede os meget hurtigt for, at vi gerne ville lave noget. Vi valgte at tage i biografen kl. 21.45 og se "Girls Night Out." Jeg kan virkelig anbefale jer, at tage ind og se den! Efter filmen tog vi hjemad, vi besluttede os egentlig for, at vi ville hoppe i løbetøjet når vi kom hjem, og løbe en tur... Meeeen som i nok kan regne ud faldt vi om af træthed da vi kom hjem, men en skøn aften var det i hvert fald.

xx Emilia Devina

//Hey Loves.
As I revealed in yesterdays post, my bestie Julie from Luxembourg were coming to visit me. My mama and I picked her up at KBH H and drove home to drop off her things. We decided that we wanted to do something, so we went to the cinema to watch "Girls Night Out" I can highly recommend it! After the movie we took the train home, and we actually decided that we wanted to go for a run, buuuut we kinda just fainted in my bed when we came home, but a great night, It was.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey loves.
Så kom dagen hvor vi skulle pakke vores ting, og sætte kursen mod regnfulde DK igen. Jeg ved ikke om det bare er mig, men mit hjerte gør så ondt når jeg skal hjem fra ferier, det er forfærdeligt og jeg hader det. Vi mødte en helt masse fantastiske mennesker, jeg mødte også en mor til en spansk dreng, som synes jeg skulle være min "kæreste" utro med hendes søn? Like whaaat.. Den historie får i en anden dag. Jeg havde også de sjoveste aftener med mine elskede søskende. Alt i alt har det bare været den mest fantastiske ferie, og mit hjerte vil helt klart helst blive, men men men.. Det går jo ikke - dog kommer min bedste veninde fra Luxemborg I morgen, så det gør det en lille smule bedre, at komme hjem igen. (Jeg rejser faktisk igen om 3 dage Hihi - hold øje og se hvilket eventyr jeg denne gang begiver mig ud på) Jeg håber i nyder sommeren hvor end i befinder jer i verden! NYD DET! Hverdagen kalder snart.

xx Emilia Devina

//Hey Loves.
The day were we have to pack our stuff and return to rainy Denmark has arrived. I don't know if I'm the only one, but my heart hurts so bad every time I have to leave a vacation, it's awful and I hate it. We met so many lovely people, and a mom who wanted me to cheat on my "boyfriend" with her son? Like whaaat... I'll tell that story another time. I had so many amazing nights with my lovely siblings. It has actually just been the most amazing vacation, and my heart would truly rather just stay here - Buuut my bestie from Luxembourg is coming tomorrow, so that helps a little with the excitement to going home. (I'm actually leaving Copenhagen again in 3 days hihi - hang tight and hear about what adventure I'm going on this time) I hope you all are enjoying summer where ever you are.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hej Loves.
Vejret her i Spanien har ikke været det bedste, det regnede og tordnede en del her forleden, men I går var vi heldige og havde en hel dag med fuld sol og 33 grader, hvilket var super lækkert. Vi besluttede os for, at tage ned til den nærmeste strand, selvom jeg ikke er en fan af sand, men hyggeligt var det. Jeg ville bare lige give lyd her fra Spanien, og vise jer nogle strandbilleder fra gårsdagens shoot.

xx Emilia Devina

//
Hi Loves.
The weather here in Spain isn't at its best, it was raining pretty heavy the other day. Yesterday we finally had a whole day with sun and 33 degrees, that was needed. We decided to spend the day at the beach, even though I'm not a big fan of sand, but it turned out to be a great day anyway. I just wanted to check in and show you some pictures from yesterdays beach shoot.

xx Emilia Devina

Shirt ~ H&M

Cap ~ NIKE

Bikini ~ MAGASIN

Likes

Comments

Hey Loves!
Jeg fik her forleden endelig sat tid af til, at se min skønne veninde Celine Elvira igen, vi aftale at catche up over en kaffe, og snakke om hvad der har været sket i den lange måned vi ikke har set hindanen. Jeg var lidt sent ude af døren som altid, så jeg var først fremme klokken 22:30 ish. Vi var på cafeen Hoppes der har en lækker placering i København, kan varmt anbefales! Vi kom jo også lige til at tage nogle billeder på deres toiletter... INSTA VÆRDIGT.. haha.
Der er ikke sket så meget andet siden sidst jeg opdaterede jer, jeg er dog ankommet til Spanien i dag, og her er dejligt varmt og lækkert. Alt er perfekt, håber i nyder sommeren!

xx Emilia Devina

//Hi Loves! I finally got to see my lovely girl Celine Elvira again the other day, it's been over a month since we last saw each other, so it was nice to catch up over a coffee and talk about life. I was a little late, but that's nothing new, so I first arrived at 22:30 ish. We went to this cozy cafe called Hoppes in Copenhagen. I can highly recommend it. We also took some pictures in the lady's room... INSTA WORTHY upsiii;) haha. Not much has happened since I last updated you, besides I'm in Spain again, it's warm and nice. Everything is perfect, I hope you're enjoying your summer!

xx Emilia Devina


Likes

Comments

En ny uge er startet, og hos mig startede den med at jeg sov rigtig længe, hvilket jeg virkelig havde brug for. Jeg havde en hyggelig lunch date på Østerbro, som jeg tog videre til. Nu står resten af dagen på, at købe de sidste ting inden ferien, og så har jeg lige nogle spændende ting jeg arbejder på i øjeblikket, som jeg glæder mig rigtig meget til at dele det med jer! Men indtil da må i hænge fast;-)


xx Emilia Devina

//A new week has begun, and mine started off sleeping way too long, but I guess I needed that. I had a delicious lunch date in Copenhagen/Østerbro, and know I need to buy the last things before I'm leaving for Spain. I'm actually also working on something very exciting, can't wait to share it with you guys, in the meantime hang tight.;-)

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Nyt indlæg

Nyt indlæg

Nyt indlæg

Nyt indlæg