Hej læsere

Så er jeg kommet hjem fra Mallorca. En super dejlig uge med godt vejr og min familie. Kunne dog godt have haft brugt en uge mere. Vi kom igennem en badeferie, selvom familien blev en lille smule utålmodige hen af vejen. Jeg er nok den eneste der kan klare at ligge ved poolen hele dagen.

Siden jeg skrev sidst, så har vi haft bilen to dage mere, haft nogle dage ved poolen og så vendte snuden hjemad. Anden dag med bilen stod på bjergkørsel (glad for jeg ikke kørte bilen). Vi fik set en masse af Mallorca og kørt en masse bil, så mammi var tilfreds da vi kom hjem.
Tredjedagen med bilen, tog vi til Palma og fik set lidt at byens "hovedstad". Virkelig hyggelig by med små søde gader og mulighed for at kunne shoppe lidt. Det var dog så varmt, at vi besluttede os for at køre hjem tideligt, så vi kunne hoppe i poolen. Vi afleverede så bilen om aftenen, så derfra blev familien nødt til at affinde sig med at skulle være på hotellet.

De næste to dage lignede meget hinanden. Morgenmad tideligt og så lå vi allerede ved poolen klokken 9. Derfra blev der solet og badet og så frokost klokken 13. Derefter sprang de andre fra poolen, og jeg blev liggende. Omkring klokken 16 tog jeg så ned og trænede og så ud og spise om aftenen.
Lørdag hvor vi skulle hjem, skulle vi dog først mod lufthavnen klokken 18, Så hele den dag blev også brugt ved poolen og så brugte vi lige en times tid på at pakke. Så jeg har fået en god tan og fået slappet godt af.

Vi skulle først flyve klokken 22 og derudover så var flyet så forsinket med en halv time, så vi var i KBH omkring 01:30, derfra var det bare at hente bagage (som altid skal tage mindst en halv time i Københans lufthavn) og så var det ellers bare hjemad mod sengen.

De sidste to dage er så blevet brugt på at slappe af, pakke ud, vaske tøj og så pakke igen. Turen går nu hele vejen til Silkeborg, hvor vi skal bruge nogle dagen hos familie, og så videre i sommerhus. Så lige nu er der så 4 timer tilbage i tog...

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej læsere
Så er de 3 første dage gået. Førstedagen blev brugt på at flyve. 3 timer til Mallorca klokken 6:45, så vi var her tideligt. Brugte første dag på lige at gå lidt rundt i Alcúdia og få noget at spise, og så fik vi da også slappet lidt af.

2 dagen stod på ren badeferie, så lå ved poolen hele dagen og så ud og spise sushi om aftenen. Som forventet så kan min mor og lillebror ikke en hel dag ved poolen. De keder sig efter 2 sekunder. Så vi måtte ud og leje bil om aftenen.

Så i dag har vi været ude af hotellet hele dagen. Først var vi ude og se en drypstenshule, for vi kan ikke være afsted uden at besøge mindst en turistattraktion. Så tog vi ud til en helt fantastisk strand, hvor vi også spiste frokost, med en luksus udsigt. Sluttede så dagen af med powershopping i et outlet på øen. Massere af nyt tøj, og selvfølgelig et par nye sneakers.

Knus

Likes

Comments

Hej læsere

I morgen går turen til Mallorca. Vi tager normalt på storbyferie, fordi vi ikke lige synes at charterferier er det mest interessante der findes. Vi er en familie der elsker at komme ud og se noget og få gået en masse, så en helt uge ved poolen er meget uvant for os. Vi bliver nok alle en smule restløse inden der er gået to dage, men vi havde også allesammen brug for en god slapper, efter nogle noget stressede måneder. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme ned og slappe af og få noget farve på kroppen.

Jeg rejser generelt meget og jeg elsker det. Det er generelt baredejligt at kunne få et pusterum, samtidig med at man ser dele af verdenen, som kan være så forskelleligt, i forhold til lille Danmark. Mit største problem ved at rejse er dog: AT PAKKE. Og jeg tror ikke jeg er den eneste.
Alle problemerne med: Varmt tøj, let tøj, SKO, ja til jakke, nej til jakke og hvad man nu ellers lige går igennem af frustrerende ting, man hele tiden skal tage stilling til. For man ved ikke lige hvad man har lyst til at gå med og hvad man skal lave. Om de sko man tænkte man skulle have med, passer til det man skal lave. Vi kan jo ikke ligefrem forudsige alt hvad vi skal. Så det ender med, at man tager lidt ekstra med. Og når så man kommer hjem, ja så har man ikke brugt halvdelen af det der har ligget i kufferten. Det er vel en af de største små problemer der findes. Og nu er mit store, men ikke så store problem, blevet lidt større. Jeg må kun have 15 kg med... Ja det virker nok ikke så alvorligt, men jeg er nu en presset kvinde. For udover jeg skal begrænse min mængde meget (i hvert fald i forhold til hvad jeg plejer), ja så skal man jo også lige tage stilling til, at man får købt lidt når man er afsted. Og det er stadig 15 kg på tilbage vejen! Ja som i nok kan læse, så er jeg ikke så god til at begrænse mig. Specielt når det kommer til tøj. Og ikke mindst sko, Det er faktisk der hvor det stikker helt af for mig. Jeg tilpasser mine sko til alt. lige fra tøj, til humør, til hvad jeg skal lave og jeg elsker et bredt udvalg. Så jeg vil gerne have mange par med. Der er jo så også det problem, at det alle sammen er sneakers og de vejer alligevel lidt i sådan en kuffert. Så jeg er som regel utilfreds med min mængde af sko, men jeg overlever jo nok.

Når nu jeg er så dårlig til at pakke, er jeg blevet super god til at lave lister. På den måde får jeg ikke taget mere med end nødvendigt. Holder jeg mig til den, ja så får jeg al det med, som jeg skal have med. Samtidig for jeg ikke puttet en masse ting i kufferten, som jeg senere hen, ikke får brugt eller draget nytte af. Og så bliver det jo pludselig bare tøj eller sko, som tager en masse vægt fra mig. Jeg giver jer her min liste, så kan i jo lade jer inspirere:

Knus

Likes

Comments

Hej læsere

Som jeg skrev tidligere, så har jeg næsten lige (1 måned siden) holdt min 18 års. Til den lejlighed var jeg ude og købe lidt tøj til mig selv.

Da C og jeg var ude og handle ind til det hele, gik vi lige en tur i Zara. Her faldt jeg for et super sødt sæt, som jeg blev helt vild med. Det er ikke et sæt jeg normalt ville gå med, men det her sæt var lige i skabet. Det er en blazer og et par løse bukser i en fin blå farve (og jeg elsker blå), med blomster på. Jeg går sjældent med blomstret og mønstret tøj, men her synes jeg det fungerede.

Til sættet havde jeg en sort top på og et par høje espadrilles. Jeg har nedenunder lagt links ind til sættet.

Coin-ring HERE // Chunky Hoops HERE // Espadrilles HERE // V-ring HERE // Top HERE // Blazer HERE // Bukser HERE // Coin necklace HERE // Love-tag kæde HERE

Jeg har både brugt dele af sættet til begge eksamener og min køreprøve, så det er vel lidt en form for lykke sæt for mig nu. Det er i hvert fald dejligt friskt her til sommer, og det kan bruges både til hverdag og til fest. Så jeg er super glad for at jeg købte det.

Knus

Likes

Comments

Hej læsere

Ja, så fik jeg endelig tid til at dele lidt med jer. Juni måned har på mange måder været lidt kaotisk og uden overskud.

Først havde jeg mine eksamener. Jeg var oppe i mundtlig engelsk og fysik, og havde ikke de højeste forventninger for dem. Det er ikke fag som jeg er super skarp i, så jeg vil hellere have for lave end for høje forventninger. På den måde kan jeg næsten ikke blive for skuffet. Jeg går generelt meget op i mine karakterer, men samtidig er jeg også meget realistisk omkring hvad jeg ved jeg kan præstere ved prøver. Jeg ved jeg ligger meget middel i de to fag, så mine forventninger var på omkring et 7 tal. Jeg har kun fået et 4 tal gennem min gymnasiegang og det var ikke specielt sjovt. Så til de fag jeg er dårligst i, er målet altid et 7 tal.

Der er dog en lille smule forskel på mine forventninger til mine standpunktskarakterer og mine eksamenskarakterer. Jeg har ret svært ved at få styr på mine nerver til mundtlige eksamener, og det hæmmer mig som regel en smule. Til begge mine eksamener stod rystede jeg gennem hele eksamen, og begge mine lærer nævnte det under voteringen. Jeg har derfor et håb om at kunne få styr på det til næste år, så alle 7 eksamener bliver en smule mere overskuelige.

Trods tvivl i fagene og stor nervøsitet, formåede jeg alligevel at hente et 10 tal hjem i begge fag, hvilket jeg er mere en tilfreds med.


9. juni fejrede jeg så min 18 års. Jeg er dog født i marts, men da jeg holdte fest med min veninde C, som først fyldte 18 i slutningen af marts, besluttede vi os for at holde den, efter vi begge var fyldt 18.

Vi besluttede os for at vi ikke ville holde middag inden, og inviterede derfor 35 af vores tætteste venner til en hygge aften med massere af alkohol. Da ingen af os har plads til 35 mennesker derhjemme, lejede vi et lokale i hjembyen.

Det blev til en super hyggelig aften, sammen med en masse dejlige mennesker og det blev lige som vi ville have det. Vi ønskede ikke noget stort eller noget, bare helt nede på jorden.


Så fik jeg d. 22. juni mit kørekort. Så gennem hele eksamensperioden, måtte jeg skubbe køretimer ind. Lidt forstyrrende i ny og næ, men jeg tog alligevel min køreprøve i første hug. Jeg var faktisk ikke specielt nervøs til min prøve, ikke på samme måder som til mine eksamener. Mit bedste råd til jer der skal til køreprøve: Bare kør som du har lært. Der kan ske alt muligt under en køreprøve, som man ikke kan forudsige. Og det er tilladt at lave fejl, så længe der ikke er for mange eller de er for store. Der er ingen ny billist som kan køre perfekt, så bare kør, og så må man tage den derfra. Det bliver selvfølgelige dyrere hvis man dumper, men ”værre” er det heller ikke.


Efter alt det her, sluttede jeg måneden af med at tage en uge i sommerhus med 8 venner og veninder. Vi havde lejet et hyggeligt sommerhus i Rødby. Tæt på vandet, og tæt på Rødby-Puttgarden, så vi kunne komme til Tyskland og købe billigt alkohol. Vi tog allerede turen til Tyskland den dag vi ankom, og brugte 5000 kr. på alkohol. Vi løb dog hurtigt tør for dåser, som allerede var væk efter en halv uge. Derefter måtte vi løbe på noget lidt stærkere, men det gjorde ikke det store. Vi havde i hvert fald en super god uge sammen, som var virkelig god at starte sommerferien på.

Nu tager jeg til Mallorca på lørdag, hvor jeg vil nyde min sommerferie og slappe helt af i varmen. Og så vil jeg da opdatere bloggen noget mere, nu hvor tiden er til det.

Knus

Likes

Comments

Hej dejlige læsere

Så nu hvor det har været så lækkert vejr i et par uger, så skulle det jo ske, at det begyndte at regne. Det var egentlig meningen at jeg skulle have brugt min søndag på ølløb i Helsingør, men vejret og mine eksamener var ikke med på den plan. Så jeg endte altså med at blive hjemme og læse. Mit hoved er nu så træt, at jeg lige havde brug for en pause, så jeg tænkte lige, at jeg ville skrive her på bloggen.

Jeg holder meget af at se serier og film, og er da også stor forbruger af Netflix, Viaplay, HBO osv. Og jeg har da også en fin liste med alle de bedste serier og film, jeg har set. Jeg elsker lige at tage et lille break, og se et afsnit. Så kan jeg så gå videre med hvad end jeg lavede inden (som regel opgaver), og have større koncentration igen.
Jeg ville derfor dele nogle af mine yndlings serier med jer, så her er noget af min serieliste:

Klassikerne:
FRIENDS: en ægte klassiker. Er det overhoved muligt ikke at kunne lide FRIENDS? Lige meget hvor eller hvornår, og hvilken episode der er på skærmen, så kan den ses. Tror selv jeg har "set" alle sæsoner, mindst 10 gange.

How I Met Your Mother: lidt ligesom FRIENDS, den fungerer altid. God mængde humor og karakterer som alle kan falde for. Og så kan alle episoder altid ses, og de kan ses flere gange.

Modern family: tredje klassiker. Med disse tre serier kan man aldrig gå galt i byen. De kan ses imens man laver alt muligt andet, og alligevel er man altid med i historien. FRIENDS, HIMYM og Modern Family kan altid ses og (næsten) alle elsker dem.

Sex and the city: dejlige karakterer og fantastiske hændelser. Den er bare lige til at elske.


Bare gode:
Orange Is The New Black: god historie og elskværdige karakterer. Tror specielt som kvinde, at serien går lige i hjertet.

How To Get Away With Murder: masser af spænding og altid god underholdning. Der sker hele tiden noget, og man skal hele tiden følge med, for ellers er man allerede langt bagud.

Mistresses: har lidt det samme som HTGAWM og så er det bare nogle gode karakterer der er med.


Ungdomsserier:
SKAM: alle hypede mega meget over den da den kom ud, og jeg nægtede at starte på den, fordi jeg ikke ville være "en af dem". Jeg startede på sæson 1, kort efter sæson 2 kom på skærmen, og jeg faldt pladask. Det kan godt være folk var hypet, men jeg mener også der var en grund. Det er bare en fantastisk serie. Spørg selv min mandlige engelsk lærer på 60 ;)

The O.C.: selvom den ikke er produceret for nyligt, så er det en fantastisk serie. Den skildre teenage livet og selv om det er rige unge fra USA, så kan man alligevel sætte sig i deres sted.

Gossip Girl: en lidt nyere version af the O.C., og lige så fantastisk. Der er altid drama og der sker altid noget nyt, den bliver aldrig kedelig. Og så gør det da ikke noget, at der er massere af lækre fyre. Jeg mener Ed Westwick! Behøver jeg sige mere?

13 reasons why: virkelig gennemarbejdet serie, der handler om langt mere end et teenage liv. Det er bare en god serie, og så kan man ikke sige det meget bedre.


Action:

Blacklist: spænding og en masse uventede drejninger. Der sker sjældent det som man lige tror.

NCIS: det er bare en serie, som kan kører på min skærm 24/7. Jeg har det lidt med NCIS, som jeg har det med FRIENDS, alle sæsonerne er kørt op til flere gange på min skærm, og jeg keder mig aldrig.

Banshee: mega god HBO serie, der aldrig dør hen. Super lækker hovedperson, som hele tiden holder serien igang. Der er aldrig et kedeligt øjeblik.

Strike back: igen en fantastisk HBO serie, og så med to lækre hovedpersoner. Nogle af de bedste action serier findes på HBO, og man bliver bare ikke træt af dem.

Greys hvide verden: lidt anden form for action, men det er også bare mega spændende at sidde og se Greys. Kommer aldrig til at blive læge, men på den her måde, tror man da der er en lille chance. Det er bare en fantastisk serie og alle 14 sæsoner kan kører på skærmen, ligesom FRIENDS og NCIS.


Massere af knus

Likes

Comments

1/ Tassel øreringe HERE 2/ Trivium ring HERE 3/ Creol øreringe HERE 4/ Emalje ring HERE 5/ Drop øreringe HERE 6/ Tube øreringe HERE 7/ Cross ring HERE 8/ Bubble ring HERE 9/ Zirconia ring HERE 10/ Zirconia ring HERE 11/ Halskæde HERE 12/ Zirconia ørestikker HERE 13/ Trivium øreringe HERE 14/ Ring HERE 15/ Perlearmbånd HERE 16/ Levels øreringe HERE 17/ Fletring HERE 18/ Diamant V-ring HERE 19/ Armbånd HERE 20/ Cuesta ring HERE 21/ Armbånd HERE

Hej søde læsere

Så kommer der lidt mere inspiration. Jeg elsker enkle og simple smykker, og så må de meget gerne være guld. Mine yndlings smykker kommer fra blandt andet Jane Kønig og Hvisk, som simpelthen laver så fine smykker. Der er dog også en masse andre designere som kan få mit hjerte til at smelte, og jeg har samlet nogle af de smykker, som jeg er hooked på lige i øjeblikket, oppe i toppen af opslaget.

Mine to yndlingssmykker i øjeblikket, er min initial ring fra Ziva CPH jewelry og mine chunky hoop øreringe fra Jane Kønig, selvfølgelig begge i guld. Der går ikke mange dage, hvor jeg ikke har dem på.

Knus

Likes

Comments

Hej dejlige læsere

Midt i alt eksamensforberedelsen, fik vi lige tid til at bruge kristi himmelfarts ferien, på en forlænget weekend i et sommerhus tæt på Esbjerg. Jeg tog afsted torsdag aften, sammen med min mor, far og lillebror og kom hjem søndag aften.

Vi lejede et sommerhus i Dayz, som minder lidt om et lille Lalandia, der ligger i Nørre Nebel. Vi kom aldrig ind i selve feriecenteret, da vi ikke havde så meget tid, og det var så godt vejr, så man havde ikke ligefrem lyst til at være indendørs. Det var et rigtigt hyggeligt lille sommerhus vi havde lejet, men det ligger også et godt stykke væk fra større byer, så man skal køre lidt for at finde noget at spise.

Mine forældre holder meget af at komme ud og se ting, og det har jeg nok også selv arvet lidt af. Vi brugte fredagen på først at køre til Varde, hvor de har en hyggelig lille mini by. Det var meget hyggeligt at gå rundt og kigge på, men det bliver også lidt kedeligt i længden, da der ikke rigtig sker noget. Så kørte vi lige et smut forbi Esbjerg strand og havn.
Derefter kørte vi mod Ribe, hvor vi stoppede ved kammerslusen, og kørte videre ind til Ribe by. Her spiste vi frokost, fik set domkirken, og så var der også lidt tid til at shoppe lidt i Ribes små hyggelige butikker.

Dag to blev brugt på at køre mod Ringkøbing, hvor vi først var inde på et flymuseum (dog ikke lige mig, men hvad gør man ikke for familie). Derfra tog vi til Søndervig, hvor deres sandskulptur festival lige var gået i gang. Det er super fint og ret imponerende at gå og kigge på, og så var vejret bare mage godt.
Vi gik så rundt i Søndervig og spiste frokost og tog ned på deres strand, som forresten er mega flot, specielt når man sammenligner med Amager strandpark eller Nivå strand, som er de sædvanlige strande, i mit tilfælde.
Da det var så varmt, besluttede vi os for at køre til Hvide Sande havn, og snuppe en is. Aftenen blev herefter brugt på at nyde det dejlige vejr, hjemme i huset.

Søndag morgen tog vi lige forbi Blåvand fyr og strand. Derfra gik turen hjem til Sjælland. Det gode vejr og det faktum, at folk havde haft ferie, gjorde også der var en masse mennesker på vejene. Derfor tog turen hjem, da også lidt længere end beregnet.

Det var super hyggeligt at være afsted, og Sønderjylland har da også sin charme. Jeg kunne da i hvert fald godt tage tilbage, for en lille hyggelig tur.

Dagene efter er brugt på at læse en masse fysik, så jeg er klar til min eksamen på tirsdag. Så har jeg været ude og køre en masse bil, så jeg forhåbentlig snart kan tage en køreprøve. Og så har der da også lige været tid til at hygge og være inde og feste til Distortion.

Knus

Likes

Comments

1/ Stan Smith CF HERE 2/ Onitsuka Tiger GSM HERE 3/ Adidas Originals Superstar Slip On HERE 4/ NIKE Lab Air Force 1 HERE 5/ NIKE Air Zoom Spiridon HERE 6/ NIKE Unisex Air Max 97 OG QS HERE 7/ Asics Gel Kayano Trainer HERE 8/ Adidas Originals NMD CS2 Primeknit HERE 9/ NIKE Sock Dart BR HERE

Hej læsere

Som skrevet i mit aller første opslag, så er jeg kæmpe sneaker fan. Jeg har derfor lige fundet nogle af mine yndlings sneakers frem, som jeg har et lille ønske om at investere i, inde for den nærmeste fremtid.

Knus

Likes

Comments

Hej dejlige læsere

Så er det blevet alvor for alle gymnasieelever, inklusiv mig selv. I den næste måned skal jeg op til en 24 timers fysik eksamen og en engelsk eksamen, og så er der sommerferie. Jeg har aldrig været specielt god til prøver, og jeg vil langt hellere op skriftligt, end mundtligt. Derfor er jeg ikke helt tilfreds med mine udtræk, men det kunne have været være.

Jeg ved at jeg ikke er den eneste der ikke er specielt glad for eksamener og prøver, og derfor har jeg samlet en masse tips og tricks, som jeg selv følger, eller som jeg vil prøve af i år.

1. Kom altid i god tid. Du kan bedre slappe af, og måske få nogle tips fra personen inden dig.

2. Bed altid lærer eller censor om at uddybe et spørgsmål, hvis du er i tvivl. Man bliver som regel mere rolig, hvis man ikke sidder og tvivler på et svar gennem en hel eksamen.

3. Øv dig hjemmefra og læs op. Man ved det godt, men læseferien kan alligevel virke så fristende at bruge på alt muligt andet. Er man typen der tvivler på sin egen viden eller bliver mega nervøs, så er det bare rart at være mere sikker. Derfor må man bare bruge noget af ferien på, hvad den egentlig er til.

4. Brug det du kan huske. Hvis nu du sidder og kommer ud i noget, hvor du går helt i sort, så tag fat i det du kan huske.

5. Få massere af søvn. Det er bare bedre at være frisk og veludhvilet om morgenen. Gå tideligt i seng og få sovet en god mængde, men lad være med at stå sent op, bare for at få sovet nok. Du vil heller ikke skulle skynde dig ud af døren, og allerede blive stresset der.

6. Hav styr på alt hjemmefra. Hvor lang tid vare eksamen? Hvilke hjælpemidler må jeg have? Jeg ved godt det virker ret åbenlyst, men der er alligevel nogen som kan blive i tvivl inde i lokalet, og så bliver man først stresset.

7. Lad være med at have for høje forventninger til dig selv. Selvfølgelig skal man ikke bare gå ind og køre den mega lose, men hvis du, lige som mig, kræver utrolig meget at dig selv og forventer høje karakterer, så kan det have en negativ effekt. Man bliver mere stresset og mere nervøs, når man har en masse forventninger til hvad der skal ske. Derfor prøv at spørg dig selv, "hvad er det værste der kan ske?". Hvis man ikke får 12, er det så livstruende, eller bare et bump på vejen?

8. Husk på alle de andre. Ikke ment som at du skal tænke på hvad de får af karakterer eller lignende, men tænk på at de med 99% sikkerhed er lige så nervøse som du er. Lærer og censor er vant til det, og ved at alle er nervøse, så lad være med at tro du er alene.

9. Find din vejrtrækning. At have styr på ens vejrtrækning inden, kan hjælpe meget på stressniveauet og nervøsiteten. Der findes en masse forskellige former for vejrtræknings øvelser på nettet. Find den der virker for dig.

10. Brug mindfullness. Mange synes det virker mærkeligt eller tror ikke det virker, men det skader aldrig at prøve det af. Det hjælper på alle det tanker og forstyrrelser du går med i hovedet, og det kan hjælpe din eksamen.


Håber i kan bruge noget af det, og held og lykke til alle dem der sidder i samme båd som jeg selv.

Knus

Likes

Comments