Två bilder från en av de varma sommarkvällarna, där vi kunde sitta ute och som jag spenderade tillsammans med mina tjejkompisar.

Förutom Summerburst i Göteborg var vi också på Summeron i Båstad vilket var hur kul som helst och jättemysigt.

Två till bilder från Summeron i Båstad, men först en söt pussbild på mig och min pojkvän.

Från en drinkkväll som vi hade med laget där varje person skulle ta med och bjuda resterande på en egenblandad drink. Jag gjorde såklart mojito.

Lite bilder från Bruksspelet (musikalen) som hålls varje år i Klippan, jag tittade på den tillsammans med Moa och Maja.

I sommar har jag också spelat utomhus innebandy två helger på rak. Tyvärr åkte vi ut i semi båda helgerna, men fy vad kul jag haft.

Sen var pappas bästavän också här på besök från Florida. Längtar tills vi åker dit och hälsar på honom nästa gång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår gjorde vi en liten dagsutflykt till Tånga där jag Astrid, Linda och Sofia plockade jordgubbar. Samtidigt som vi fick plocka hur mycket vi ville fick vi också äta hur mycket vi ville medan vi plockade jordgubbarna. Vi fick nog alla en aning ont i magen av alla jordgubbar som vi stoppade i oss och sammanlagt plockade vi runt 37liter jordgubbar som då endast kostade 15:-/l.

Likes

Comments

Godmorgon, nu ska jag och mina fejk fräknar bege oss till jobbet. Måste erkänna att jag efter gårdagens träning har gott om träningsvärk i både armar, mage och lår. Faktiskt ganska skönt ändå. Jag har ännu inte målat upp mina planer inför helgen så be tuned.

Likes

Comments

Idag på min lediga dag mötte jag upp Johanna på väla, det blev lite shopping och en god lunch. Jag fick endast lösögonfransar och tottar med mig hem, föll tyvärr inte för något annat idag. Är nyligen hemkommen från träningen, vilken var såå extremt jobbig idag. Slår vad om att jag knappt kommer kunna gå eller skratta imorgon på grund av träningsvärk. Imorgon börjar verkligheten och jag är mer än redo för det, sov gott på er!

Likes

Comments

Firade att systern min kommit hem från sin semester idag. Tanken var att jag, Sofia och pappa skulle äta lunch på Norrehus, ett finare lunchställe i byn. Men väl framme hade de såklart stängt på måndagar, så det blev en sväng till Chaplin där jag tog mig en kebabtallrik. Jag sa till mig själv senast igår att jag iallafall skulle försöka tänka på vad jag äter, då jag gärna vill komma i form igen efter både semester och en liten skada. Men inte funkade det inte, jag fortsätter med mitt mindre bra val av kost. Idag handlade till exempel jag och Astrid oss varsin godispåse och jag skulle inte vilja påstå att den varade särskilt länge. Därefter blev det pannkakor med sylt, glass, grädde och nutella till kvällsmat... hmmm! Tur nog kom jag precis hem från fotbollsträningen, vilken gick väldigt bra idag.

Likes

Comments

Midsommar spenderades hemma hos en vän i Åstorp. Vi var ett gott gäng på ca 20 personer som grillade tillsammans, spelade kubb, beerpong och drack en del goda drinkar. Med trevligt sällskap och bra musik avslutade vi kvällen med att bada i Olivers pool, som då var uppe i 31 grader. Eftersom det regnade en del tyvärr behöll vi taket på poolen på. Supermysigt! Kransarna som jag och Linn har på huvudet gjorde vi helt på egen hand.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig att visa er lite bilder från min studentdag. Många säger att deras student var bästa dagen i deras liv, jag skulle inte vilja hålla med om det. Dagen var utan tvekan väldigt väldigt bra, på alla sätt och vis men att behöva gå upp sju på morgonen, börja dagen med champagne och massa visselpipande ljud var ingen bra start på dagen för min del. Huvudvärken kom redan vid lunch, efter champagnefrukosten som hölls hemma hos mig. Innan utspringet fick vi ta farväl av varandra och våra lärare, skriva i varandras studentmössor samtidigt som vi fikade och pratade om åren som gått. Mina betyg är jag väldigt stolt över, om jag får säga det själv hih. Utspringet sen var riktigt roligt, men roligast av allt var dansandet och hoppandet på flaket som körde oss runt i vår lilla by. Det skulle jag vilja göra om på nytt, för gud vad kul det var.

Jag skulle vilja tacka ALLA som kom på min mottagning och gav mig så fina presenter. Jag är evigt tacksam och längtar riktigt mycket tills jag kan flytta hemifrån och få inreda min egen lägenhet.

Likes

Comments

Bilderna ovan skulle jag vilja säga representerar den fina falska fasaden av vad Magaluf egentligen inte var. Dessvärre fick jag inga ''bra'' bilder på när vi som svenskar vandrade längst bargatan där det spelades musik från alla hörn, det lyste lampor i alla regnbågens färger, karuseller gick och människorna var både tokiga och galna. En resa svår att glömma, på alla plan.

Likes

Comments

Nu är skolan slut, eller iallafall tre år av gymnasietid för min del. Förhoppningsvis börjar en annan skola för mig redan i höst, jag håller tummarna (om jag nu bestämmer mig för att fortsätta studera direkt såklart). Bilderna ovan är från min bal den 5.e juni, som hölls i Helsingborg på Dunkers. En helt vanligt måndag bortsett från att jag klädde upp mig en aning, med finare klänning och en finare håruppsättning. Lite extra smink på det och skjuts av en fin vit limousin. Jag fick sen gå på röda mattan, vilket varade i högst 20 sekunder. Men kul var det. Trerättersmiddag och därefter lite vals. Som en bal på slottet. Oj, skrev jag vals, men det var nog iallafall tanken.

Likes

Comments