Hejsan!
Förlåt för så dålig uppdatering, men nu är jag tillbaka!
Idag vaknade jag upp med en otrolig huvudvärk, trodde dock att den skulle släppa när jag tagit en huvudvärkstablett och gått upp ur sängen för att starta dagen. Men den sitter fortfarande i, så idag är jag inte på topp.
Tror dock att detta kan ha att göra med att jag inte riktigt tagit hand om mig så bra det senaste. Jag har inte ätit bra alls för att jag känt att jag inte haft tid till det (vilket egentligen är en fett dålig ursäkt) och jag har gjort väldigt mycket, varit uppe sent och gått upp tidigt osv. Så jag kan tänka mig att det är kroppen som säger ifrån. Så nu får det bli förbättringar på den fronten!
Igår hade vi förresten estetkonsert, de va la kul.
Jag var konferencier men inte själv som tur va utan tillsammans med Alice, vilket var skönt! Vi valde ju självklart inte det utan det var våra lärare bestämde, men tror det gick helt okej ändå!
Sen uppträdde vi också med Michelangelo och här kommer natten som vi jobbat med under några veckors tid tillsammans med resten av våra ensemblemedlemmar. Det gick väl helt okej det också.
Nu ska jag iallafall ta och käka en rejäl frukost och sen ska jag ta och vila lite. Ha det bra!

Ni får två fina bilder på Matti, de är de enda jag har från konserten tyvärr;)

Likes

Comments

Nu är det äntligen fredag och helg, så skönt!
Har verkligen sett fram emot denna helgen då jag varken har jobb eller plugg jag måste göra.
Imon ska jag dock tillbaka till skolan fastän det är lördag, det är nämligen öppet hus så jag ska dit och prata för estetprogrammet. Vet inte riktigt hur det kommer att gå till men det blir säkert kul!
Nästa vecka har jag förresten estetvecka, vilket betyder att jag endast har estetämnen och inga vanliga lektioner. Ska bli så skönt att slippa plugg ett tag! Dock behöver man ju istället lägga vikten på att lära sig låtarna till konserten osv. Man har ju med andra ord fortfarande att göra, men det är skönare än att ha massa plugg inför prov.
I vilket fall tänkte jag dra till gymmet nu, jag körde ben igår så idag står ett magpass på schemat!
Ha en fin helg!

Likes

Comments

Igår jobbade jag som sagt 17-23 men det var ett helt okej pass! Jobbarkompisarna gör mycket! Man har ju alltid dem man hellre jobbar med, så är det!
I vilket fall så kom jag i säng rätt sent då jag inte är hemma förrän 23.30 och sen ska man göra sig iordning på det, plus att jag igår satte mig och gjorde klart ett skolarbete. Jag var inte i säng förrän 00.30 vilket dock var ganska bra jobbat. Hade jag inte fått skjuts hem hade jag förmodligen lagt mig närmre halv två, blir lite krångligt när man ska upp tidigt dagen efter.
Skolan var i vilket fall chill, hade yrkesdag igår så vi hade bara föreläsningar om vissa yrken och slutade därför redan 11.30. Jag gick på psykolog, polis och socionom, allt lät spännande.
Nu har jag iallafall nyss vaknat och ska göra mig iordning för att dra till skolan! Ha det fint!

Likes

Comments

Hejsan!
Som jag skrev i förra inlägget så var jag på utbildning med Donken i Lördags. Herregud alltså, sån stor skillnad på alla rutiner, hur det ska se ut och gå till. Men det blir nog bra när allt satt sig, det var iallafall kul! Vi fick också reda på att lassabacka ska renoveras redan nu i december, väldigt snart med andra ord. Jag visste att det var i december/januari men tippade mer mot januari. Tror det nya systemet kommer uppskattas av många, med tanke på självkassorna och liknande. Dock tror jag att de äldre stannar vid kassan.. Men vi får väl se!
Imon jobbar jag från 17-23, 6h pass men det är rätt lugnt faktiskt. Ska jobba med sköna och går bara i skolan till 11.20 då vi endast har föreläsningar om yrken imon så jag har många timmar till att göra annat innan jobbet. Funderar på att dra en stund till gymmet och så men nu ska jag lägga i lite toning i mitt hår, ha det fint!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, hade ett 19-23 pass idag. Det var väl helt okej. Som tur va så jobbade jag med najs folk annars hade det varit väldigt motbjudande att jobba sent en fredagkväll men som sagt de va helt okej.
Nu är jag iallafall hemma men imon ska jag upp tidigt för att dra och jobba i Onsala kl 10. Ska dit tillsammans med tre andra från Donken för en utbildning om hur "nya" Donken ser ut och fungerar då våran snart renoveras. Det blir nog spännande, men att det var tvunget att va redan 10 är ju lite sådär. Hade gärna sovit liite längre, men jag har en bra grupp så vi lär ha det kul ändå!
Men nu ska jag sova så jag kommer upp imon, natti!

Likes

Comments