Hejsan!
Nu har jag precis lagt mig i sängen, såå skönt efter skola och jobb att äntligen få varva ner! Riktigt längtat efter att få krypa ner i sängen!
Igår var alla hjärtans dag, det blev en riktigt bra dag faktiskt! Spenderade dagen med min bättre halva, vi hängde från 11 på dagen till 11 på kvällen. Vi käka mat, var ute och fika och på kvällen gick vi på 50 shades darker, med typ resten av Varbergs befolkning;)
Aja det var en bra dag iallafall och fint väder var det med!
Men nu måste jag sova ikapp några timmar som jag slarvat bort det senaste. Ha det fint!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag haft en dag fullspäckad med möten och häng, jag är nämligen i Stockholm över helgen och jobbar. Det är kul men också rätt påfrestande då man går upp tidigt och lägger sig sent. Men så är det!
Jag kom hit igårkväll vid tiotiden, var inte i säng förrän kanske tre och i morse var jag uppe halv sju så jag är bra trött nu. Dagen har dock varit intressant så jag ska inte klaga!
Nu tänkte jag umgås med lite vänner, ha det fint!

Likes

Comments

Hejsan!
Just nu ligger jag däckad i soffan tillsammans med dini. Jag var nyss i skolan och hade en ensemblelektion men mer än så orkade jag inte. Har nämligen sjukaste huvudvärken. En sån huvudvärk som skapar illamående, usch.
Det får bli en lugn dag för mig idag helt enkelt. Planen var väl egentligen att dra till gymmet efter skolan och springa några kilometer. Jag har det senaste lagt ganska mycket vikt på cardio för att få ännu lite bättre kondition, börjar redan känna skillnad och då är det ju kul att fortsätta. Men vila behöver man också göra! Jag vaknade för den delen upp med träningsverk i vaderna imorse. Jag var nämligen på vallen igår och sprang några varv på banan och gjorde lite intervallövningar så det hade väl inte varit så lätt med träningen idag ändå.
Nu ska jag vila en stund och sen passa på att plugga lite till provet jag har imon.
Ha en bra dag!
Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har nyss vaknat och gjort mig lite frukost. Brukar starta mina morgnar med att sitta vid sminkbordet med frukost framför en film, musik eller yt. Det ger en rätt bra start på dagen faktiskt.
Inatt somna jag inte förrän lite efter två då jag låg uppe och snacka med en gammal vän till rätt sent, men ändå var jag pigg när klockan ringde kvart över sex. Klapp på axeln.
Jag har faktiskt tagit fram en celsius så jag kan hålla mig hyfsat pigg även i skolan och inte slockna vilket inte hade varit så konstigt haha. Fick för mig att dra och köpa några nocco och celsius igår när jag drog hem från gymmet, det tackar jag för idag;)
Idag har jag en heldag i skolan och sen när jag kommer hem blir det förmodligen gymmet och plugg. Har nämligen prov i grammatik på onsdag så jag antar att jag behöver titta över det lite till för att känna mig säker.
I vilket fall, nu ska jag chilla en stund till sen lär jag ta fram kläder för dagen och göra mig iordning för att dra.
Ha det fint, så hörs vi!

Likes

Comments

Jag älskar detta med att jag de senaste gånger skrivit att jag ber om ursäkt för dålig uppdatering och att jag ska bli bättre, men det har inte blivit någon förbättring alls.. Haha good job Emilia, inte alls misslyckat.
Aja jag kan väl inte lova något denna gången heller då utan det får bli ett nytt försök på bättre uppdatering helt enkelt.
Jag hade inte tänkt uppdatera om något speciellt idag utan tänkte mest kika in lite snabbt och säga att det blir ett nytt försök nu iallafall!
Ha det fint!

Likes

Comments