Hej igen! Den senaste tiden har bestått av att mest njuta av ledigheten. Jag har tränat 5 pass i veckan, ätit god mat, julpyntat lite här hemma, vi har haft besök av Markus föräldrar, men jag har även hunnit vara på en arbetsintervju i Solna som gick bra och numera jobbar jag ibland som säljare för Fitnessmarket. Förutom det så bakade jag igår mjuk pepparkaka, så gott! Och på fredag åker jag och Markus på en liten weekend till Tallinn, jag ser så mycket fram emot det, kommer nog bli hur mysigt som helst. Äta god mat, kanske unna oss lite spa och gå på julmarknad.

Just nu sitter jag och kollar flygresor och tågresor hem till Norrland över jul, fanns knappt några flygresor över jul vilket man förstår eftersom jag är lite sent ute, så vi får se om det blir att vi tar bilen, eller åker tåg. Vad gör man inte för att få umgås med familj och vänner.

Saknar mina gääris, snart ses vi igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag kom jag på att vi har kvar en del spirulina som jag köpte tidigare och drack varje dag, så nu har jag bestämt mig för att återuppta spirulinaintaget. Allt på grund av att spirulina är så himla nyttigt. Spirulina är alltså en alg som lever i sötvatten och hav, den är absolut inte god men däremot innehåller den en mängd med nyttigheter som är antiinflammatoriska, och mycket vitaminer, mineraler och antioxidanter. Den är även väldigt proteinrik. De ni!

Eftersom jag inte tycker smaken är så god brukar jag inte ägna energi till att göra smoothies med spirulina då jag tycker den har en förmåga att ta över smaken. Istället dricker jag det som en shot med 1-2 teskedar spirulina och juice, eller med vatten och en massa citron.

Och för er som är sugna på att testa denna energiboost finns de att köpa i en del matvarubutiker eller på hälsokostbutiker som exempelvis life.

Likes

Comments

Efter en dag bestående av slappande, hård träning på gymmet och en skön bastu fick detta bli middagen. Lite Japanskt inspirerat med yakiniku, avokado, sjögräsnudlar, sallad, grönsaker och ingefära. Rikitigt gott och fräscht!

Likes

Comments

Oktoberboxen landade i brevlådan i veckan, helt okej men långt ifrån den bästa boxen. Min favorit i månadens box är Unanis milk cleanser, samt Cetaphil facial moisturizer, älskar Cetaphil och har deras hudlotion sedan tidigare.


UNANI illuminating milk cleanser

TRIFLE COSMETICS lip parfait buttery lip cream ´Nude Rose´

MERCI HANDY hand cleansing gel

CETAPHIL facial moisturizer

JORDAN easy clean flosser

Likes

Comments

Jag bara älskar vee speers fotografier. De hade varit så fint att ha två stycken fotografier som pryder vår tomma vita vägg i vardagsrummet. Det enda problemet är att jag inte riktigt kan bestämma mig för vilka två jag ska beställa. Favoriten just nu är bilden högst upp, flickan med de svarta vingarna, från albumet "The birthday party", såå fin. 


Likes

Comments

Efter hård press att skaffa en blogg, har jag nu efter många om om men tagit tag i saken och försökt skapa något, liknande en blogg. Här kommer jag skriva om vad som händer i min väldigt intressanta vardag, träning, matlagning, inredning, kläder m.m.


Likes

Comments