Hej!

På sistone har jag haft väldigt fult upp och därför har bloggandet lidit en del. Har dock väldigt mycket bilder att ladda upp så de kommer komma efter hand! Här är dock en del bilder från de senaste veckorna.

Likes

Comments

​Chrisse och jag åkte under helgen till Helsingfors för att åka till Ikea och sedan till centrum för att fotografera. Här är resultatet av vad Chrisse fotade av mig! Han är helt sjukt duktig! 

Likes

Comments

Klicka på bilden för att komma till Sofias blogg!

Har på den senaste tiden spenderat mycket av min lediga tid i Ekenäs. Vill försöka få ut så mycket av min tid nu när jag ännu inte jobbar så mycket så träffar kompisar nästan varje dag vilket är super kul! Måste verkligen säga att de senaste dagarna har varit de roligaste på en längre tid och nu blir det bara bättre eftersom att jag och mamma åker till Danmark på fredag, superkul!

Likes

Comments

Hej!
Igår var nästsista dagen i London och då hittade vi på allt möjligt kul. Vi började med att få sova lite längre och for sedan till en moské. Vi gick dock först genom en väldigt din park. I moskén hade vi en guide som jag tyckte att var jätte bra. Han berättade fakta om islam och hur han tycker att islam är. Efter det så for vi och äta lunch så några av oss for till Subway.

Dagen fortsatte med att vi for till ett museum. Jag var då redan väldigt trött i fötterna så fick inte ut så mycket som jag kunnat få av museet. Sedan åkte vi till Waterloo och där började vår selfie orientering. Vi blev indelade i grupper och skulle ta konstnärliga selfies av sevärdheter. Jag tyckte att det var helt jätte roligt men dock vann vi inte tävlingen.

På kvällen for vi och äta italiensk mat.

Likes

Comments

Hej!
Nu har dag 2 gått här i London. Jag måste säga att den här dagen verkligen varit bra, såg så mycket nytt som jag aldrig vetat att fanns här. Vi började dagen med en frukost som inte var så bra dock. Fanns rostbröd med smör och marmelad och så fanns det flingor. Inga pålägg och en juice, men man fick iallafall lite i sig. Efter frukosten for vi till Southall. I Southall så bor det nästan bara Indier eller såna med ett ursprung från södra Asien, så man kände sig lite udda när man gick på gatorna.

Efter några timmar där så åkte vi till Brixton där det bor mest mörkhyade. Vi hann dock vara där endast 30 minuter så vi shoppade lite. Sedan åkte vi till Black Walks. Det är ett ställe där massa företag är och de flesta som går där har kostym på sig. Där hade vi en guidad tur i ca två timmar. Jag tyckte att vår guide var så bra! Jag är egentligen inte alls så intresserad av historia men han gjorde det verkligen intressant.

Klockan var efter det här redan ganska mycket och vi hade bara ett stopp kvar, Chinatown. Efter att jag varit till Kina så väntade jag väldigt mycket på det här och även fast jag varit till Chinatown i London två gånger förut så var det så fint att vara där igen. Efter lite mat och kollande i butiker så åkte vi tillbaka till hotellet.

Likes

Comments