Hotellet jag jobbar på!

Halloween i bilder!

Utanför mitt hotell | När jag var Billy och fick pizza av en gäst | När jag var indian på minidiscot

Lite bilder på mig

Hej!

Nu har det gått en tid senast jag senast uppdaterade bloggen så tänkte skriva vad som är nytt! Vardagen löper på och jag ser ett mönster för varje två veckors period. Jag har sysslat med det vanliga, yoga, stretching, aqua zumba, aquagym, aqua spinning, fotboll, sjoelen och andra aktiviteter. Jag har även fått testa i två dagar att spela petang. Märkte att det var väldigt mycket mindre jobb än vad jag annars gör.

På halloween så hade vi byggt vårt eget escape room, alltså ett rum med läskig dekoration som har flera pussel i sig som du måste lösa för att vinna. Så från 27.10 - 31.10 fick tre grupper som bodde på hotellet komma dit och testa o se om de klarade av det. I rummet så var vi utklädda till läskiga roller och skrämde gästerna då och då.

Mina lediga dagar har sett väldigt lika ut, antingen har det varit stranden, shopping eller bara vilat hemma hela dagen. Efter 6 dagars jobb så känns det väldigt behövligt att ta det lugnt!

Nu de två veckorna efter halloween har varit väldigt lugna vilket varit skönt och vår chef for på semester så vi fick en annan så det har varit extra lugnt, skönt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har 4 veckor gått och vad är tankarna nu? Det första jag tänker på är att det gått väldigt snabbt, en vecka bara susar förbi. Jag har onsdagar lediga så då försöker jag hitta på saker. Den första onsdagen åkte jag till bergen med Robbin och Esmee och de två andra har jag farit till stranden. Ser ut som jag åker till stranden idag igen med Manu och Esmee. Det som är skönt med att bo på en plats där det är varmt, finns palmer och stränder är att när man är ledig känns det som att man har semester!
Jobbet är lika roligt som tidigare och det som är skönt att man blir bara mer van för varje dag som går. Saknaden till Chrisse är dock väldigt stor och det är det jobbigaste med den här resan. Det som är roligt är att när jag kommer hem (antagligen 2:a februari) så har han tagit ledigt så vi kommer ha en hel ledig vecka tillsammans!
En sak som är väldigt kul är att mina föräldrar bokat resa hit så de kommer hit om 5 veckor! Väntar så!

Bilderna är från tropical party, en gruppbild med mitt team och bilder från Invention of love där jag spelar en kille.

Likes

Comments

Hej! Tänkte skriva ett inlägg om hur mina dagar kan se ut så ni får en uppfattning hur jag jobbar. Tänker ta ett exempel från torsdagen!

Vi startar till hotellet klockan 9.30 för att gå dit och äta frukost. Vi får ta allt som gästerna får ta. Efter det har vi ett kort morgonmöte från kl 10.15-10.30. 10.30 går vi upp till poolen och den här morgonen var jag vår maskot Billy. Vi går runt poolen och säger godmorgon till alla och presenterar dagens program. Sedan dansar vi vår klubb dans framför poolen. Eftersom att vi har två pooler går vi också till den andra poolen och säger godmorgon.
Direkt efter det börjar aktiviteterna för dagen. Jag hade yoga så först måste jag gå runt båda poolerna och försöka få med människor till min aktivitet och sedan så börjar man med den. Efter yogan så börjar jag direkt gå runt poolerna igen för at locka med gäster till Aquagym. Klockan 12 har jag Aquagym som jag har kommit på helt själv och jag har det i en halv timme. Efter det har vi ett snabbt ”cocktail game” före lunchen. Det går ut på att vi går runt poolen och ger en utmaning åt gästerna. Den här dagen skulle de gissa vår ålder tillsammans. Den som har närmast rätt vinner en drink!
Efter lunchen har vi en ”paus” från klockan 13.30-15 men oftast så måste vi jobba under pausen för att få allt klart. Klockan 15 börjar aktiviteterna igen och den här eftermiddagen hade jag minigolf från 15-16 och badminton från 16-17. När jag är klar med de aktiviteterna har jag en paus till klockan 20 vilket betyder att jag kan gå hem.
Vi brukar dock fara tillbaka till hotellet till klockan 19.40 för att äta middag före kvällens program.
Klockan 20.15 går vi upp till restaurangen med Billy (maskoten) och berättar om kvällens minidisco och direkt efter det går vi till minidiscot och hälsar alla barn välkomna. Vi klär alltid ut oss till något under minidiscot. Minidiscot går ut på att vi dansar 5 låtar med barnen och sen kommer Billy med och dansar en låt.
Efter en paus från 21-21.30 så går vi och ställer igång för kvällens show och klockan 22 börjar den. Den här dagen hade vi vår egen show som heter Invention of Love. Klockan 00.30 slutade vi jobba för dagen!

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det imorgon torsdag vilket betyder att jag varit i Spanien i en vecka. Jag har haft väldigt fullt upp med det nya jobbet och inte hunnit tänka så mycket annat och därför har det stått stilla på bloggen.
Den här veckan har gått väldigt mycket upp och ner och speciellt de första dagarna har varit en utmaning. Jag hade inte haft så höga förväntningar på lägenheten men det blev nog en liten chock i början. Den första natten hamnade jag sova i ett annat rum eftersom min säng inte var ledig ännu. Jag kunde inte packa upp de två första dagarna p.g.a. att garderoben var full med saker och att dela rum med en helt ny person är också helt nytt. Dessutom vad jag blev väldigt förvånad över är att de röker inne i vardagsrummet, det är dock en sak jag blivit van med fastän jag avskyr tobaksrök. En annan väldigt speciell sak jag fick uppleva när jag kom hit var att det sover en kille på soffan i vardagsrummet. Han är i stort sätt hemlös och därför sover han hos oss men han jobbar även för Acttiv. Det första jag fick höra om honom är att han är väldigt konstig och han säger ingenting. Ja, och han pratar bara spanska tror jag.
En annan utmaning har varit språket. Där jag bor så pratar man bara spanska, man klarar sig inte på engelska så vissa stunder i matbutiken har blivit lite pinsamma.
Den sista saken som varit lite annorlunda är att vi inte har någon tvål i vår lägenhet då man tvättar händerna, men hittills har jag hållit mig frisk!

I nästa inlägg skriver jag om själva jobbet!

Likes

Comments

Hej! Nu är det endast 8 dagar tills jag åker iväg, hur konstigt känns inte det? Har på senaste tiden försökt träffa olika vänner nu före jag far. Var t.ex. till Helsingfors förra veckan och träffade Sofia och Ida! På lördagen bjöd vi över Elin och hennes familj och då åt vi tre rätters middag. Till förrätt blev det skagen smörgås så passade på att ta ett par foton på den. Veckan före det lagade Chrisse och jag hamburgare som jag skrev om tidigare och här kommer ett foto på den också. P.g.a. det dåliga ljuset blev bilden inte så bra men tänkte att jag ändå skulle ladda upp bilden då jag lagt upp den fint!

Likes

Comments

Man uppskattar verkligen de lediga dagarna efter att har jobbat och gått i skola. Så idag har jag verkligen tagit en lugn dag. Chrisse steg upp vid 8 och for på jobb och efter det fortsatte jag sova, superskönt! Vaknade dock först vid tolv och då blev det att fara ett snabbt till butiken och köpa ingredienser till dagens lunch. Lagade en halloumisallad till Chrisse och mig, det har verkligen blivit min go-to sallad, så enkelt och gott. Efter det for Chrisse tillbaka på jobb och jag började lära mig danserna jag behöver kunna i Spanien. Blev så motiverad av att röra på mig efter allt dansande att jag for ut och springa. När jag sedan kom tillbaka hoppade jag i duschen snabbt för sedan for Chrisse och jag till butiken för att handla middag. Det ska bli hamburgare passligt till fredagen. Vi har aldrig lagat det förut så ska bli gott!Likes

Comments

Sommarn är över och det känner man speciellt i vädret, iskallt! Min sommar har varit väldigt hektisk åter igen. Den har bestått mestadels av jobb men även att försöka umgås med Chrisse, kompisar och familj. I slutet av juli gick jag även en online kurs som tog tre veckor. En kurs + jobb var verkligen en utmaning men jag klarade det!

För tillfället har jag slutat mitt jobb och har inte börjat någon skola, varför? Jo, för att jag nämligen har fått det jag tror är mitt drömjobb! Hur taggad som helst, och det är inte många dagar kvar alls tills jag åker iväg till Gran Canaria som tourist entertainer. Jag skulle vilja säga att jag kommer blogga därifrån men jag har en känsla av att det inte kommer lyckas då jag kommer ha långa jobbdagar, men vem vet kanske det blir så himla kul att blogga om dagarna där. Jag skulle väldigt gärna vilja blogga om jobbet för jag har försökt hitta någon som skrivit om det här jobbet och det är så svårt att hitta.

I början av sommaren skaffade jag även en ny kamera och ett nytt objektiv! Nikon D7200 Nikkor 50mm 1,8G, så nöjd. Här är några bilder på fina Elin , Sofia och Ricke som jag har fått fota.

Likes

Comments

Hej!

På sistone har jag haft väldigt fult upp och därför har bloggandet lidit en del. Har dock väldigt mycket bilder att ladda upp så de kommer komma efter hand! Här är dock en del bilder från de senaste veckorna.

Likes

Comments