Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hallå på er!

Tänkte försöka mig på det här med blogg igen. Det var ett tag sen jag höll på, men vill försöka nu.

Hoppas eran sommar har varit bra. Min har varit super, den har varit lugn, men ändå händelserik. Jag var en snabbis i Prag med min kära mor. Vi ville åka någonstans, men visste inte vart. Så det slutade med att vi åkte till Prag en snabbis. Det var jättefint, supervarmt och mycket att se. Vi var där i tre dagar, det räckte för att vara första gången och för att vara cirka 30 grader.

Vi gick såklart över Karlsbron och den var proppfull med folk. Det gick knappt att ta sig fram, men det var roligt att se den. Vi åkte även båt och såg massa kända byggnader. Sen gick vi runt och kollade på allting som fanns där, det var riktigt roligt och intressant.

Jag skulle absolut vilja åka tillbaka dit nu när man har varit där och vet vad som finns.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är så glaaad! Idag kom äntligen mitt paket från Rebecca Stella. Jag har fått något för såna här som Calvin Klein gör, toppar och trosor. Nu gör ju lite olika märken det och såg att Rebecca Stella hade gjort det och var verkligen tvungen att ha dom. Är verkligen nöjd med "plaggen", dom är grymt mjuka och verkligen super stretchiga, dom är också väldigt sköna att ha på sig.

Så jag kan verkligen tipsa er om dessa plagg. Dom är lätt värda pengarna, för den bra kvalitén. Tummen upp!

Bralette - 199kr

Brief - 99kr

Rebecca Stella - Hemsida

Likes

Comments

Hej på er!

Igår gick i princip hela min dag åt att plugga inför min munta på torsdag. Eftersom att det är i engelska vill jag lägga ner extra mycket tid så jag vet att jag kan allting. Just nu känns det i alla fall bra, känns som jag kan det ganska bra. Jag har ju öven idag på mig att plugga, sen får jag bara hoppas på det bästa.

Apropå ingenting så var jag hos frissan i torsdags. För ett tag sedan blekte jag mitt hår där och var nu tillbaka för att göra det ännu ljusare. MEN vet ni vad som hände?! Mina toppar gick av, när hon kammade igenom mitt hår lossnade det hur mycket som helst. Det slutade med att jag fick klippa av minst fem centimeter och fick gå därifrån med en inte så fin hårfärg.. Eftersom jag vill ha grått, så lär jag vara nästan vit och det lär ta ett tag tills jag kan bleka igen. Likes

Comments

​Hej på er!

I mitt tidigare inlägg idag berättade jag att jag håller på med C9 och efter dag två äter man middag, 600 kalorier. Så igår skulle jag göra en blomkåls pizza, men när jag höll på att göra den visade det sig att den skulle vara i ugnen i 40 minuter totalt. Smart som jag är hade jag inte kollat i receptet så jag fick spara blomkålsbottnen och göra klart pizzan idag istället. 

Det enda jag hade på pizzan var tomatsås, skinka och ost, jag gillar ingenting annat på pizza. Det enda misstaget jag gjorde var att hälla i olivoljan i "degen", den skulle egentligen varit på smörpappret/plåten. Jag tror att det var på grund av det som pizzan blev lite geggig, annars smakade den helt okej faktiskt. Det är värt att testa. 

Mina planer för kvällen är endast att plugga, plugga och plugga. På torsdag har jag mitt "slut prov" i engelska och måste verkligen klara det!

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har sett på sociala medier att det är många som håller på med C9. Jag har även gett det ett försök då min syster började med det och tänkte att det är värt ett försök. Det är en del saker att tänka på, men det är värt det om man vill gå ner ett par kilo och minska några centimeter. Det är såklart olika från person till person, men jag själv är nöjd ön så länge och är idag på dag sju

När det gäller mig har jag alltid haft svårt med mat. Jag har svårt att äta frukost och är aldrig sugen på någonting. Med hjälp av C9 slipper jag tänka på frukost och lunch, det är så himla skönt. Jag har även fått rutin på min sömn, eftersom man lär ta ett par olika saker så lär man gå upp rätt tidigt och det har verkligen hjälpt mig. Nu när det gått ett par dagar med C9 har sötsuget minskat. Jag äter en del frukt och det är tycker jag är gott och är ju även nyttigt. 

Nu har jag bara två dagar kvar efter idag och är taggad på att se hela resultatet. 

Om någon av er har testat C9 kan ni gärna kommentera och säga hur det gick för er! 

Likes

Comments

INSTAGRAM@emiliaboren