vardag, allmänt

Hejsan allihopa!

Funderat i princip hela tiden om jag ska lägga ihop allting i ett inlägg eller inte, men om jag inte gör det så lär jag kanske aldrig uppdatera så jag lägger ihop allt i ett litet inlägg.

Jag mamma och min kusin vi gjorde två pepparkakshus mamma gjorde eget medan jag och min kusin hjälptes åt. För det skulle va till någon tävling, och ja vi vann.

Den 26/12-17 var det nog så åkte jag hem till min farmor för att äta middag för hon fyllde år dagen efter. Men det är alltid tomt utan pappa där och har varit det sen han dog men man får bita ihop ibland. Man är ju lixom van vid att han är med där.
Så jag var där och mina kusiner min farbror och Hans fru och såklart min farmor och farfar.
Bästa var ju att vi åt TACOS!!

31/12-17. Äntligen nyår kan man lugnt säga. Ett sjukt år har gått med många nedgångar för en anledning men sen början av november så har det vara gått uppåt för mig. Men skit i det nu, nyår och jag mamma min styvpappa åkte hem till hennes ena bror för att äta fondue som e så jäkla gott, och pommes till såklart.
Sen spelade vi kort som heter 12:an svårt förklara vad det är men det är roligt iallafall.
Senare mot kvällen så gick vi ner mot skogen och smällde några smällare och raketer och dem "stora" på gräsmattan när vi kom tillbaka.

31/12 - 1/1-18 mellan 23-00. Så hade vi kommit hem till vår lägenhet igen och och smällt av vår egna "stora" raket och sen invänta dem sista minuterna tills det nya året, och även kolla andras raketer.
Tycker det är så mysigt och höra alla raketerna smälls.

Så det var ungefär allt som hände under december tror jag men skriver nytt om jag skulle komma på nåt men ni får ha de så bra så hörs vi kraam❤️

Alla bilder kommer i ordning efter texterna som jag skrev❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allmänt, vardag, spel och annat

Hejsan allihopa!

Måste börja ta tag i bloggen igen känner jag men har i princip haft fullt upp under senaste veckan och sen har jag inte orkat blogga men det ska jag göra i promise!! Men tänkte göra ett annat inlägg om vad jag har gjort den senaste veckan eller ja inte så mycket men blir kanske en eller två.

Börjar först med att skriva om julen och den har varit helt underbar asså verkligen underbar jämfört med dem två andra jularna, men det behöver jag inte ta upp så mycket om kaaanske 😉Men iallafall hela vår släkt firade jul hos min mormor och vi var rätt många eller ja i princip samma personer förutom nån.
Först så åt vi jul middag och sen nån/några timmar senare så öppnade vi julklapparna men det tog en tid innan vi bestämde om vem som skulle vara tomte för barnen men det löste sig till sist.

Vad jag fick i julklapp var parfym, pengar, presentkort på steam, och ett kort där min morbrors tjej och jag ska hitta på något tillsammans och det ser jag verkligen fram emot och sen till sist så fick jag TVÅ IMAGINE DRAGONS BILJETTER, jag trodde verkligen inte mina ögon att det var att jag skulle få se dem live!!! Det bästa är ju att det är på min födelsedag dem spelar och samtidigt blir jag 20 år samma dag. Det är helt sjukt!!
Annars var julen jättebra med släkten.

Men imorgon eller ja idag? beror på när jag lägger upp detta inlägg men blir nu inatt hehe men iallafall så ska jag påbörja mina andra inlägg förmodligen senare idag.

Men ni får ha de så bra så hörs vi kraam❤

Ni som undrar varför det står Nisse så är det för att min farfar kallade eller sa Nisse till mig när jag var bebis sen så har det blivit att dem här hemma säger det, och har blivit en liten vana att man svarar till det. Kan vara Nils med dem säger. Så har blivit som ett smeknamn❤

Likes

Comments

allmänt, skola, spel och annat

Hejsan allihopa!

Har hänt mycket förra veckan eller ja kanske inte så mycket.
Men vi kan börja med skolan...

Som ni vet så har jag klarat Engelskan så den är färdig.
Men hur det blev med matten är att jag fick 2 poäng ifrån att bli godkänd, är rätt glad att jag fick 2 poäng ifrån och inte mer.
Den 28 December så ska jag tillbaka till skolan och göra två gamla nationella prov i matte 1a för att se om jag kan plocka mer poäng där ifrån. Minns inte va hon menade men det var något sånt iallafall.

Eftersom jag inte hunnit blogga så har jag varit hos en kompis och Lanat, för er som inte vet vad det är för något är att man i princip sitter och spelar anttingen på datorn eller xbox eller playstation om man nu vill det. Sen att man sitter rätt änge uppe men det är grymt jäkla kul och bara spela med en kompis.
Jag var där från onsdagen och åkte hem i söndags (igår).
Så Lana tänker jag definitivt göra om flera gånger.
Haha det som vi mest spelade var gta (Grand Theft Auto) på datorn, är rätt kul och har fastnat för det spelet just nu. Helst nu när man kan käna pengar själv i spelet.

I lörags natt så hade det snöat rätt mycket så jag sa till han att vi kan ut och ha "snöbollskrig" för skojs skull lixom, för man är ju ung länge till precis. Men vid 01 tiden så gick vi ut och gick en runda men det blev ändå lite snö kastning haha, även så sprang vi på bil spåren och kasade eftersom det gick på vissa ställen.
Det var jäkligt skönt ute när vi gick det var ingen vind och lagom kallt men inte så kallt att man frös direkt, och det var ingen ute bara vi två och två snöplogar som skotta trottoarerna bara men annars ingen.
Sen gick vi hem och vi hade varit ute i en timme fast kändes som vi var ute kortare stund.

Snart är det ju JUL!!! hela detta året har gått snabbt med allt "kaos" helst nu dessa sista månaderna. Men annars har det gått snabbt.

Men vi hörs kraam❤

Likes

Comments

tattoo, vardag, allmänt

Nu har jag äntligen gjort det! Det som jag längtat så mycket till. En tatuering!!
Kan inte beskriva hur otroligt nöjd jag är med den och alla detaljer och just allt med den!!
Fick ett presentkort på tatuering till min student, men skulle få den i födelsedags present men tyvärr så hände en sak......
Men istället så blev det i studentpresent och sen nu igår den 7 december så blev det gjort.
Två elefanter en liten bebis som står under den stora.
Sen är det ju att man ska tvätta och smörja och låta den luftas och plasta in eller ta nån kompressor tror jag om man ska ut men Aja bara hoppas den läker ihop fort.

Gjorde inte så ont som jag trodde de skulle va, kändes som om man tog ett blodprov i armvecket. Så de va inte alls så farligt.

Och självklart så kommer jag ha flera tatueringar, har man gjort en gång så är man nästan fast i det.

Men ni får ha det så bra så hörs vi kraam❤️

Likes

Comments

skola, vardag, allmänt

Hejsan allihopa!

Sorry för jag inte uppdaterat på länge men har haft mycket i huvet dels om nationella proven i engelskan och matten, även om min tatuering som jag ska göra på torsdag!

Vi börjar med nationella om hur det gått haha.
I engelskan så fick jag ett D på muntliga delen men dom andra proven i engelskan vet jag inte än men det får jag och ni reda på snart hoppas jag.
Matten så har jag inte haft det än för de ska jag ha nästa vecka och jag är rätt nervös men jag hoppas att jag kommer klara det, för det hade varit riktigt riktigt bra.

Justja på torsdag ska jag tatuera mig för första gången och det känns med nervöst men de kommer gå bra och såklart kommer ni få bild på den med.

Men annars så mår jag jättebra och allting går hur bra som helst.
Men vi hörs sen i veckan kanske kraam❤️

Likes

Comments