vardag, allmänt, tips och annat

Hejsan allihopa!

Igår så var det ju farsdag och min pappas födelsedag. Men han gick bort förra året så det har varit jobbigt för mig utan han. Jag tänker på han i princip nästan varje dag. Så jag förstår alla er som förlorat er pappa eller mamma, jag vet att det är riktigt tufft och riktigt jobbigt.

Jag och min styvpappa åkte ner till minneslunden igår och lade en bukett blommor och tände två ljus ett från mig och från mamma.
Är riktigt fint där på den minneslunden i Limhamn.

Sen när vi kom hem så lagade jag mat hemma och det blev marinerade kycklingfiléer och jasmin ris och nån sås på curry och vitlökspulver och Crème fraîche och salt.
Det blev Såå gott!!

Men vi hörs i veckan tror jag kraam på er!❤️

Här är minneslunden❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

allmänt, skola, vardag

Hej allihopa!

Allting just nu går hur bra som helst och jag mår Såå mycket bättre än långt innan.
Jag fortsätter med mina frukter och inget läsk drickande och de går oxå hur bra som helst men blir en update om detta senare!!

Jag stressade rätt mycket förr och jämfört med nu så är det knappt någon stress längre och det är så himla skönt att slippa det och bara koppla av. Men det kan ju hända om jag är sen till skolan eller håller på missa bussen men det är ju lixom sånna små saker men annars går det bra!

Just nu sitter jag och väntar på matten som jag ska ha om 45 minuter, onsdagarna är rätt dryga. Först engelska 08:30 och sen matte 12:30 så lixom vad ska man göra, har åkt hem en gång och sen åkt till Lund och tillbaka men ändå så går det så långsamt men Aja jag överlever. Inte så lång tid kvar av denna termin!!

Men ni får ha de så bra så hörs vi kraam❤️

Likes

Comments

allmänt, vardag

Hejsan allihopa!

Igår så åkte jag till Teckomatorp till min mormor och tänkte lixom stanna där till söndag.
Igår så var vi och handlade och de tar ju en jä*la tid för hon och handla..
Men nog om det.

Idag är det lördag och då tänkte jag ha en paus från allt nyttigt man måste ju lixom ha en "fri" dag haha.
Men har ändå varit duktig och varit ute och gått i detta sköna väder, va liite kyligt men man blev fort varm.

Här i Teckomatorp så finns det en så kallad trav som inte används eller jo till dom som vill rasta sina hundar eller bara gå. Så jag och min mormor gick dit och runt hela traven sen tillbaka. Tycker det är så mysigt och gå runt där.
Tänkte lägga in nån bild på höst myset men vi hörs i veckan tror jag kraam❤️

Här är "ingången" till traven.

Likes

Comments

allmänt, tips och annat, vardag

Hejsan allihopa!

Just nu så mår jag hur bra som helst oavsett vad som hänt, men kan verkligen säga att jag känner att allt bara går uppåt!
Det är jag verkligen glad över, och att jag har vänner som finns där när det är nåt.
Men inte det jag ska skriva om idag.

Jag har slutat helt med att dricka Coca Cola Zero och Light även Pepsi Max. För jag har bara druckit det i fleera fleera år och ett tag hade jag uppehåll men det gick inte så bra. Så nu tänker jag ta tag i det igen och inte dricka något sånt, men visst jag kan lixom ta nåt glas läsk men inte lika mycket. Känner att det smakar inte gott längre men visst jag kan bli sugen på det men icke jag ska ha det!!

Har börjat äta mer frukter och göra fruktsallader på kvällen, det är så sjukt gott, känner att jag blivit ny människa av äta mer "nyttigare" saker och sluta dricka läsk. Tänkte faktiskt se hur jag förändras med allt för det kan va kul och se vilken utveckling det kan göra.
Första dagarna som jag inte drack läsk så fick jag huvudvärk, var trött och smått irriterad. Nu känner jag att allt det har "försvunnit" men ja jag kan va trött då och då men inte lika mycket sen jag börja äta frukt och slutade med läsken.

Kan verkligen säga att jag är stolt över mig själv!

kommer komma fler uppdateringar om detta men vi hörs kraam på er❤

Denna gjorde jag med banan, äpple och apelsin och hällde lite vanilj yoghurts kvarg och på toppen gröpte jag ur ett granatäpple och hällde över.

Denna var bara äpple, banan och apelsin och pepparkaks filmjölk över och blev super gott!!

Likes

Comments

allmänt

Hejsan allihopa!!

Kan börja med att säga att jag mår inte precis så bra just nu men hoppas ni mår bra åtminstone.

Jag och min före detta kille har valt och göra slut, men det är inget som jag skriver ut eller berättar om här för det är mellan han och mig. Vi hatar verkligen inte varandra och det är bra.

Jag behöver lixom ta tag i mitt liv och fokusera på mig just nu för det är det jag behöver som mest, men det kommer ta ett tag innan jag kommer må bra.

Tänkte oxå fokusera på göra inlägg mer oftare och fokusera här på bloggen.

Men ni får ha de så bra så hörs vi snart kraam❤️

Likes

Comments