Hejsan!

just nu sitter jag på bussen tillbaka till skolan. Vi slutade egentligen tio över tolv. Men det var en kort dag, vilket resulterade att jag åkte in till stan igen för att umgås med mamma ett par timmar. Det kändes tokskönt.

Nu är jag som sagt på G tillbaks till skolan, för att umgås lite med dom där.

vi har nu gått i skolan i två dagar och det är väldigt bra två dagar faktiskt. Verkar vara riktigt kloka och bra människor som börjat i klassen. :)

I morgon är de sista korta dagen för denna vecka. Vilket innebär att på torsdag börjar de riktiga igen. Det innebär långa dagar, dock inga sådana dagar som innebär lektioner. Inte än iaf. 😊

Likes

Comments

Hejsan!

Det var ett tag sen jag skrev.
Haft lite för mycket att göra, och för lite tid för att blogga helt enkelt.
Bloggen är som en tillflykt för mig, och idag kändes det bra att blogga.
Haft en sne dag helt enkelt, började vid klockan fem i morse utav att jag fick mens, och mensvärken från helvetet gjorde det helt enkelt omöjligt att sova. Så jag låg och kollade på lite Black-Ish tills jag somnade om, och vaknade vid halv tio.

Lovet har vart bra och lärorikt faktiskt. Jag har haft en bra jul och ett bra nyår också. Den 26/12 kom att bli ett datum jag alltid kommer att minnas, ett bra datum. :)

Min syster var hemma över jul, och introducerade mig till dom nya avsnitten av Gilmore Girls, och dom vart helt otroligt bra. Dock sög slutet på sista avsnittet. Så fick jag sug på att kolla på alla avsnitt från början, så det har jag gjort nu i ett par dagar.

Som ni vet fick jag ett presentkort från #akademibokhandeln och det slutade med att jag köpte #kissie bok #hatadochälskad mycket läsvärd bok. Så jag ångrar inte valet av bok.

Sen så har jag passat på att umgås med min minsta brorson. :) Vi var i sjukhusparken och lekte med varenda sak som fanns där. :)


Sen lyssnade jag på Samir Baddarns låt, den är väl sådär, tar ett tag att vänja sig vid den helt enkelt. Men bra var det, inte min typ direkt men jag brukar tvinga mig att lyssna på låtar ett tag tills jag tycker om dom tillslut. :)


Sen var jag förbi min skola under två nätter, och hade det as bra. :) Det fanns massor att göra, och det gjorde vi också. :) Klart man får hemlängan till skolan när det är lov. Det är för första gången en skola som jag verkligen trivs på också. :)


Likes

Comments

God morgon!

Vilken dag det var igår, det kändes riktigt bra faktiskt.
På morgonen fick jag och min syster öppna paketen här hemma, för efter det skulle vi iväg till min storebror och firade julen där. Nästa år chansar jag på att den blir där också eftersom det kommer finnas en liten bebis nästa år =)

Jag fick precis det jag önskade mig =) En bok, EN fin kopp från #greengate och ett presentkort på akademibokhandeln, som jag kommer köpa en bok som jag vill ha, när den kommer i lager igen. :)


Likes

Comments

All of this, Vardagligt

Hejsan!

Nu är jag inne på andra dagen på jullovet, bara 18 dagar kvar.
Det har vart lugn och det jag verkligen passat på att göra är att sova.

Jag började få ont i vänstra sidan av revbenet igår, men tänkte inte mer på det trodde att det var en sträckning bara. Men i morse var det värre och det gjorde ondare. Så när jag och mamma var på väg ner på stan idag för att handla det sista inför julen, så gick jag in på Vår Vårdcentral som jag tillhör här i Katrineholm, och bad om en tid. Jag fick ringa och tiden jag fick var 15.30.
Läkaren var as snygg dessutom, men det gick bra. Jag fick diklodenak utskrivet, och det var en benfraktur i revbenet. Lite små fint att fixa till sig under jullovet.
Det skulle enligt läkaren göra ont i ett par veckor, och det kan jag ta, så länge jag kan sova liksom.

Likes

Comments

All of this, Bilder, Vardagligt

I dag var det sista dagen på denna termin, vi hade mest en chill dag. Vi skulle klippa lite och tejpa men det gick bra till. I morgon är det dags för julavslutning. :)

Jag och Jonte hade de kul på lunchen, medan Jacob hängde lite vid sidan om. Men kul hade vi. :)

Vi fixade också det sista angående fördjupningsarbetet, och det skulle upp på väggen i Å-salen. Fick även ta hem stolen idag också, det kändes fint. :)

I morgon efter skolan så ska jag och Maria ta en sista sväng upp till Willys och handla julmat. Det måste man ju göra också. :) Sen inleds en ledighet på 20 dagar, det kommer kännas skönt och välbehövligt. :) Sen påbörjas min näst sista termin på Åsa. :)

Efter Åsa så ska jag till Norrköping och plugga där, det ska bli skönt att komma till sitt andra hem. :)

Likes

Comments

Förra helgen så var det dags att spendera ett par timmar ute i Läppe där mina brorsbarns mamma och brorsbarn bor. Det var dags att fira Clara & Filip´s sex års dag, tänk att dom små knytena är 6 år nu.. 12 år till och de tar studenten, det kommer att gå så fort. :)

Det var en massa fikabröd, sen fick de så himla mycket fint utav mig, mamma, deras morfar, låtsas mormor, moster, morbror, gammel farmor, mormor och morfar. :) Det var en kall och rolig stund.. :) Kall stund för att vi var ute i snön för att Filip skulle testa sig fram på sin nya snögrej han hade fått på morgonen. :)


Likes

Comments

Under intensiv veckorna som var, så har vi fått massa svenska uppgifter, men det som var mest spännande var när vi skulle skriva en fortsättning på en kort novell. Min blev på 2009 ord, och jag älskade att skriva den, för mig måste det innehålla ställen som jag själv vart på, eller städer jag besökt. Det måste innehålla namn jag känner igen..

Här är en del av resultatet. :)


Likes

Comments

Förra helgen skulle jag ha Elias ett tag, men i sista sekund så slutade det med att Ellen hakade på mig och Elias, och vi hade det skit kul. Jag trodde att det skulle bli en nervös stund, men dom kom så himla bra överens. :)


Likes

Comments

God morgon!

Det var ett tag sen som jag skrev ett par vanliga inlägg, testade på Kajsons julkalender, men orkade helt enkelt inte fullfölja den.
De två senaste veckorna som har gått så har vi haft intensivveckor i skolan, där vi pluggar ikapp det ämne som vi behöver som mest. Mitt blev svenskan.

I fredags så spelade vi in en film, och vi hade skit kul. Hela dagen spenderade Jag, Patric, Love, Jonte, Kornelius och J i gammelgården, för att spela in en film på fem minuter.. Vi hade as kul, och det blev många bloopers. Vi skulle bli färdiga till två, och filmen skulle vara max 5 minuter.. Vi blev klara 13:58 och filmen blev 4 minuter och 58 sekunder, så vi klarade det ganska fint. :) Gzim skulle ha vart med oss, men han var sjuk, så vi improviserade litegrann.. :)Likes

Comments