Klockan elva idag så mötte jag upp min svägerska, och hämtade upp min brorson Elias. Självklart ville lillkillen åka pulka, så jag fick ta fram dom få muskler jag har och börja dra pulkan. :) Vi tog oss en bra promenad i snön, och jag var helt svettig när vi väl hittade en backe. :)

Det resulterade ett par pulka åk, innan vi båda var för trötta för att gå upp för backen igen. Så då gick jag raka vägen hem till mamma och Elias farmor. :D


Likes

Comments

All of this

I somras under sommarlovet från skolan, så rasade jag ner i vikt. Jag gick från 66kg till 55kg. Det var nästan som att bara se skinn och ben utav mig. Efter tre veckor av detta mående så kontaktade jag självmant en vårdcentral som tog blodprover på mig och kunde konstatera att det inte var någonting som var fel. Gången efter så gick jag dit igen, och dom tog blodprover igen, och dom kunde konstatera att jag hade gått ner i vikt. Jag är liksom 1.73 lång, så det var ju någonting som inte stämde. Dom kunde då efter provtagningar konstatera med diagnosen kronisk magkatarr.

Jag hade under dagar bara kunnat livnära mig på vatten, och inte fören kvällen kunde jag äta. Och då inte ens mycket, möjligtvis 1 dl endast.
Jag fick då utskrivet Zantac Brus. En brustablett med smak av grapefrukt. Efter ett par dagar, så började jag känna hunger, och lyckan var enorm. Jag stoppade i mig allt som kom i min väg. När Zantacen var slut, så testade jag två dagar utan, och det gick så där, då fick jag Omiprazol, små gula tabletter. Det funkade as bra. Det var 100 tabletter.

Idag fick jag lite ont i magen, så då tog jag en Zantac, och inom loppet av 10 minuter så var värken borta. :) Ren magi. :D


Likes

Comments

All of this, Bilder

Tänk vilken magi en hårborste kan göra haha. Morgonfluffet liksom, och när magin från en hårborste har gått igenom så volía så blev det så haha :)

Idag har jag de nya byxorna på mig, och nya linnet. Super skönt material också. :)


Likes

Comments

Bilder, Shopping

Nu har äntligen huvudvärken släppt tack och lov.
Så god morgon på er alla. :)

Det är andra dagen på sportlovet, eller tekniskt sätt 5 dagen om man räknar med helgen. Men då är vi vanligtvis lediga så. Men idag blir det att ta det lugnt på bästa maximala sätt. Jag tror att det blir städning efter lunch, men inte mer än så liksom.
Igår när jag och mamma var uppe vid Willys, så gick jag loss på baksaker. För jag ska för första gången göra min egna marsipantårta. :)Likes

Comments

Bilder, Shopping

I äldre dag ( nu när man har bott själv osv och fått in smaken att köpa egna saker ) så har fina påslakan i bra kvalité börjar falla mig in mer och mer i smaken. :) Först ett i marmortyg typ, sen mitt påslakan från #gripsholm och nu detta. Detta köpte jag dock inte själv utan jag fick det utav mamma igår, jag älskar det verkligen. Superskönt verkligen!

Och det är fint motiv på det, och sån här mysig kvalité på påslakansetet också. :) Kolla själva. :D
Likes

Comments

Bilder, Musik, Shopping

I går efter skolan så drog jag Maria & Mamma till speceritjänst för att hämta paket. :) Jag skulle hämta ett, och mamma likaså.

Självklart var det ett paket ifrån H&M, och det var självklart dessa raringar. :)


2 par byxor/leggings ( Ena byxan var beige & hög midja. ) Andra var svart/grå ( med svarta kanter )

3 par tröjor med tryck. Ena var lite "sladdrig" i tyget, andra var magtröjs-liknande. Medans den sista tröjan hade tryck på ryggen med texten "Girls bite back" :)

2 par simpla enkla tröjor ena i militärgrön och andra i typ mango-orange. :)

1 linne med bubblig kant + 2 BH-ar ( supersköna & billiga dessutom. )


Dessa raringar blev det också. :)

Nu på fredag ( kommande vecka ) så ska jag hämta ut ett par nya glasögon, så jag har att välja mellan två stycken liksom. :)
Jag tycker om Justin Bieber, jag tycker att det är simpelt att blanda ett par jeans eller leggings, varför inte ett par jeansshorts ( när det blir varmare ) med en snygg t-shirt självklart och ett par simpla ballerinas. :)
Så denna raring fick jag med mig också. :)


Morgonens låt är


Min syster borde vara stolt över mig, detta är inte min musiksmak överhuvudtaget, utan det har kommit så här i efterhand. Hennes musik börjar falla mig mer och mer i smaken. :)


Likes

Comments

God morgon!

Eller God eftermiddag rättare sagt. Satt för en stund sen och lyssnade på Nsync - Bye Bye Bye, och kom på att det är något britney spears sjunger i sin film tillsammans med sina vänner. :) Så eftersom jag är ledig idag, så kom jag på att jag kommer att kolla på den om en stund. :)

Morgonen började sådär, lite samtal senare, och jag hoppas att allt kommer att ordna sig. :)


Likes

Comments

Bilder, Tankar & Funderingar, TBT

Min bok är i skrivande stund nästan färdig, det är ett kämpande varje dag. Man tar sig igenom jobba perioder i sitt liv, men ännu roligare att skriva om det roliga faktiskt. Det är de jobbiga som tar längst tid faktiskt. :)

När jag skulle skriva om ( F ) när jag var i ett dåligt förhållande, bara det kapitlet tog mig nästan 3 veckor att skriva. Efter det tog jag ett uppehåll från skrivandet för att det tog musten ur mig att skriva om något så jobbigt.

Medans tiden jag jobbade på tivolit bara tog mig sammanlagt 72 timmar ( med pauser, såklart ) att bli färdig med. Det är ju lite roligt att skriva om, lite jobbigt att minnas för att man ska kunna komma ihåg de flesta platser som man vill ha med i berättelsen också. :)

Ni ska få ett tjuvtitt ifrån kapitlet med ( F )
Skriv gärna vad ni tycker, och om det skulle vara intressant att läsa vidare i boken. :)


Han var som en drog med ett leende på läpparna, så falsk, så rå men ändå riktig. Jag hade stött på min överman. Den första tiden i detta förhållande var som på rosa moln, vi var nya för varann, vi var nyfikna på vilka vi är och vilka vi skulle bli tillsammans. Om jag bara visste då, det jag vet nu att det senare skulle användas emot mig.

Det började bra, det finns det inget snack om saken. Jag trodde att jag äntligen hade hittat den som jag skulle dela mitt liv med. Han en storstads kille från Stockholm, och jag en småstads tjej från Katrineholm. Han var 8 år äldre än mig, tatueringar och hade en liten kriminell bakgrund som gjorde honom lite till en "bad boy" i mina ögon. Jag ville inget annat än att vara med honom.Likes

Comments

Man får mycket energi tydligen av att veta att man ör ledig en dag haha :)
Hunnit gjort mycket liksom, och dessutom tredje inlägget idag bara. :)

Jag kom på att det är exakt 25 dagar kvar tills jag blir 25 år. Fan man får lite åldersnojja, inte mycket bara lite faktiskt. Det hade jag inte innan, men när man sitter och kollar igenom vad man hunnit göra, så är jag stolt över så långt jag kommit faktiskt. :)

Min 18 års dag så spenderades det på krogen med min storasyster och hennes kompisar. Kom hem för att mamma ringde och sa att min föredetta svägerska behövde cigg. Men när jag kliver in i mitt rum så hoppar min storebror ut ur mitt rum, som dagarna innan hade blivit släppt från fängelset. Det var en riktigt jäkla suprise.

Min 20 års dag var på en måndag ( och vi hade studiedag i skolan ( gick då på gymnasiet ) och skulle självklart på systemet ) jag fick pengar av mamma för att gå in och köpa en flaska Rosé. Blev skit besviken för kossan i kassen bad min inte om legitimation, så jag gick in en gång till bara för att jag skulle FAN visa mitt leg, jag hade längtat efter denna dag, då skulle fan inte den kärringen förstöra det för mig. När jag kom in igen, så satt en annan person i kassan som självklart frågade mig om legitimation, och jag log med hela ansiktet och visade utan problem min legitimation. :) Så fick jag min gratulation från systemet haha, och sen gick jag och min före detta kompis hem till mig, och drack oss fulla. :) När jag skulle till skolan dagen efter var det inte lika roligt. :) SÅ jag satt med solglasögon på mig hela dagen, tills läraren frågade mig varför jag gjorde det. Jag ljuger sällan ( bara vid behov ) så jag svarade ärligt att jag hade druckit mig full igår för jag hade fyllt 20 år, och det köpte hon också. :)

Liksom åren mellan dessa "stora" nummer räknar jag inte. Visst är det viktigt och kul att man fyller år, men inte lika mycket faktiskt. :) Nu fyller jag 25 år ännu en milstolpe i mitt liv. :) Och jag är stolt över det jag dagligen åstadkommer faktiskt. :)​Denna låt har dom senaste två åren vart min låt jag spelar varje dagligen innan jag fyller år. :) Jag får sån styrka och en riktig boost av att lycka av att lyssna på den också. :) 

Likes

Comments