När året var 2007 och jag och min bästa tjejkompis gick på sommarlov, som dessutom bodde grannar. Så gjorde vi gott och badade i hennes pool. Just där och då hade vi en period i vårat liv där vi lyssnade på High School Musical, och just denna låt fick beskriva våran sommar. =)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Dagen började tidigt i morse, och nu har jag äntligen en lugn stund en stund till iaf. :)
Det hann bli en morgonkaffe i morse, och en snabb dusch, sen var det bara att fara iväg. :)

Idag är ju knappast vädret till belåtenhet, det är lite fram och tillbaka. Ena stunden är det regn andra stunden så är det sol, så klädseln är väl lite sådär faktiskt. :) Jag håller på att göra en massiv beställning hos H&M tills skolan börjar. Försöker sätta ihop snygga outfits, det får kosta vad det kostar vill faktiskt. Men jag kör mycket rea på det jag hittar i min storlek självklart. :)


Likes

Comments

God morgon eller god förmiddag =)

Nu på morgonen har det inte vart många knop hemma, bara slöat med andra ord. Det har inte funnits så mycket ork. Jag har bara gluttat lite på H&M hemsida för att hitta lite snygga kläder inför skolan osv. :) Och självklart kaffedrickande och lite musikspelande.

Igår skulle jag ta tag i att rensa bland mina produkter.. Det blev ju lite så där faktiskt. När allt hamnade i en hög så hade jag bara sådan lust att bara ge upp. :P Kolla själva liksom.


Jag vill ju ha ordning, och jag har ordning.tills jag jag använt några produkter och inte ställt tillbaka det på samma plats igen. Då blir det katastrof bland mina saker, tills nästa gång jag får tummen ur arslet och gör i ordning det. :) Det blev mycket kastande igår också, massa nagellack som åkte i soporna och tomma flaskor osv. :) Men det behövdes med tanke på hur mycket nytt jag har också. :)


Ingen aning om det blir att ta sig ut idag, då molnen utanför hintar lite om att det ska bli regn. Inte för att regn är några som helst problem för mig. Men jag går helst inte ut i spöregn. :)


Likes

Comments

God morgon!

Hoppas att ni har sovit bra? Det har jag gjort, vaknade dock av att högra handleden gjorde ont, kan ha med att göra att jag låg på den xD.

Nu under förmiddagen skulle jag gå ner på stan för att handla lite, ner kommer jag på stan och affärerna är stängda. Blev lite smått arg, jag hade tvärglömt att det var midsommardagen liksom. Men jag gick till Ica Nära, och det var som ett sken när jag såg att folk gick ut och in genom butiken. :p


Likes

Comments

Jocke & Jonna/Gustav & Johanna

Isabella Löwengrip/ Kissie

Therese Lindgren/ Ben Mitkus

Dr Phil / Judge Judy

American Dad / Family Guy

Bianca Ingrosso/ Benjamin Ingrosso

Camilla Läckberg/ Martin Melin

2 1/2 men ( Asthon ) / 2 1/2 men ( Charlie )

Organe is the new black / Prison Break

Skam/ Black Widdows?


1. Jocke & Jonna alla dagar i veckan, visst dom andra två kan göra bra videos.. Men jag tycker inte om dom på samma sätt som jocke & jonna. Man kan relatera till dom båda på ett annat sätt än vad man kan göra med Gustav & Johanna. Dom är säkert jättefina personer, men inte något för mig tyvärr.

2. Isabella Löwengrip väljer jag, för 1. hon var den allra första bloggar jag började läsa för 11 år sen. :P tyckte det var så coolt och ville självklart börja blogga också. :p Vad hade jag som 14 åring att skriva egentligen. Men kollar man på vad hon gjort och genomgår så får hon all cred utav mig! Två vackra barn, hon har gift sig och är uppe i en skilsmässa och alla hennes företag. Hennes produkter är så jäkla bra också! Överlägsen favorit i badrumsskåpet liksom.

3. Ben Mitkus.. Pinsam är bara ordet för honom.
Jag väljer Therese Lindgren, varför? Jo för jag kan relatera till henne. Jag förstår henne och hur hon mår i vissa situationer som detta med panikångest. Jag fick bara ångest av att sitta i en bil förra gången jag var hos kärleken och visste att vi skulle till Stockholm och testköra en tesla, men jag var tvungen att visualisera fram till målet och då gick det bra. Hennes bok är underbar likaså hennes produkter.

4. Judge Judy, hon är GRYM! Jag skulle på riktigt skita på mig om jag stod framför henne. :p

5. Family Guy - Det har blivit en serie som jag och kärleken följer när vi ska sova. Eller rättare sagt, innan han somnar och jag fortsätter att kolla på ett par avsnitt. :p

6. Bianca Ingrosso - Hennes stil är ju perfekt! Hennes bror är bara störande. :p

7. Läckberg alla dagar i veckan! Jag älskar hur hon uttrycker sig, hur hon tar för sig och definitivt hennes böcker =)

8. Visst båda snubbarna i 2 1/2 men är bra men på olika sätt. Men Charlie gjorde fler säsonger innan han "dog" ,

9. Orange is the new black köper jag fram till andra säsongen.. Men Prison Break köper jag alla säsonger =)

10. SKAM! Vem gillar inte skam liksom? :DLikes

Comments

God morgon igen!

Idag är det midsommar, och som vanligt så kommer Sverige att leverera regnoväder, men det är ju ingenting nytt liksom. :) Om en stund ska jag börja röra mig neråt stan för att sen hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför att gå iväg och äta vid 16 hos min svägerska & storebror. :)

Visst var gårdagen grym! Rent ut sagt GRYM!
Stod och grät lyckotårar nere vid stationen i Norrköping och jag kände hur blickarna riktades mot mig :p Men det gjorde mig absolut ingenting. Jag är LYCKLIG. Jag har världens finaste vid min sida, jag har en fin familj & jag har kommit in på en riktig bra skola. =) Asså vilket sommar!

Till skillnad från förra sommaren så slår denna sommar föregående sommar i hästlängder!
Förra sommaren ville min mage tyvärr inte samarbeta med mig, så det blev att gå till akuten en sen kväll, och dom fick kolla min mage och magvätska, dom kunde inte komma fram till någonting. Dagen efter fick jag akuttid på vårdcentralen jag är inskriven på, och fick den bästa läkaren där. Han kollade magen, kände och klämde ställde frågor ( vilket dom inte gjorde på akuten ) och kunde komma fram till att jag hade kronisk magkatarr.. Jag fick först Zantac och det hjälpte mig något, jag fick tillbaka matlusten då jag hade rasat från 66 kg till 57kg det är ändå 9 kg. Jag vantrivdes med min egna kropp. Jag bara levde och jag kände att det inte fanns något att leva för. Det var mina känslor där och då.
Efter 4 veckor med Zantac så fick jag äntligen tillbaka min vikt och jag kände hur livet började vända mot det bättre. Då ville läkarna ändra min medicin från Zantac till Omeprazol ( gula små kapslar ) och jag har alltid haft svårt med att svälja tabletter. Men jag svalde min stolthet och tog dom. Jag har aldrig mått så bra sen jag började ta dom. Då skulle jag ta en om dagen, och nu tar jag de endast vid behov. :)

Så såg min sommar ut förra året, inte ens roligt liksom!

Denna sommar är den BÄSTA!

Jag ska bli faster för 6:e gången och även gudmor. Min äldsta brorson har tagit studenten, kärleken har fyllt år, Selma har blivit 3 år, Esther blir 5 år nästa månad, jag har kommit in på en snuskigt bra skola! Och livet flyter på bättre än bäst liksom. :D


Likes

Comments

Igår så vaknade jag upp i Norrköping hos min älskade. =) Haft riktigt fantastiska dagar med honom så ni anar inte. :) När jag hade pussat honom hejdå, och börjat röra mig neråt stationen så blippar det till i telefonen, och jag kollar lite senare eftersom jag pratar med mamma i telefonen.

Vi lägger på, och jag fortsätter in på Espresso House för lite Hasselnötslatte innan jag åker hem. :) Så kollar jag på mobilen och mailen, och inser att jag fått ett mail ifrån skolan jag ansökt till. :)


JAG KOM IN PÅ SKOLAN!! =) Börjar på skolan den 21:a Augusti klockan 12.30 =) Jäkla grymt!! :D

Likes

Comments