God morgon!

Klockan är strax tio i sju, och om ca 15 minuter ska jag röra mig mot tåget. Tar mig ca 5 minuter att ta mig ner så det är inte så farligt långt. Igår så var jag och hälsade på mina 2 brorsöner. Alltid lika mysigt att hälsa på dom. Jag och Elias vi byggde med lego, det är alltid en hit hos honom, hos hans faster också ;)

Idag, är det dags för tenta. Är jag nervös? Absolut inte. Hoppas jag att jag klarar det? Självklart! Jag har fått hårdträna kursen på 1 1/2 vecka. Så vi får hoppas på det bästa faktiskt. Tentan börjar halv nio och håller på i tre timmar. Snacka om att man kommer vara matig i huvudet när man väl är färdig med tentan. Men när den är färdig så är den färdig faktiskt. Sen är vi lediga resten av veckan och på fredag är det dags för nästa tenta och det är IT, och det är något jag behärskar utan att behöva ta en kurs faktiskt. :) Livet som högskolestudent. (Y)

När jag är färdig med tentan så blir det att ta tåget hem och äta lunch. Jag har ju hittat en Big Brother säsong från 2006 och det är den jag kollar på när jag är hemma. Alltid lika kul faktiskt. :) Tror jag ska köra en ommöblering på min säng också. Har två ställen jag kan ha sängen och jag varierar alltid mellan dom två ställena. :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilder, Familj, Musik

ÄNTLIGEN! Jag och mamma är äntligen friska.
Så under tidiga eftermiddagen så gick jag och mamma hem till Linda & Sebbe. :)
Elias låg och sov när vi kom dit, så jag satt och bluddrade lite med minsta kärleken Kian. :) Redan 3 månader gammal, läskigt vad tiden går fort. :)

När vi hade vart där ett tag så vaknade Elias, det var så mysigt att se honom. :)
Mamma hade köpt lego åt honom. Så vi satte oss ner och byggde lite lego. :) Det blev en stor hit hos honom :)


När vi hade byggt färidgt, så blev det lite fika och då passade jag på att gosa med Kian. :)


Jag avgudar deras lilla Orkidé =)


Likes

Comments

God morgon!

Jag vaknade för ca en timme sen, vaknade och var kissnödig så att jag nästan trodde att det skulle bli en olycka nästan, men jag hann ;)
I och med att jag börjar äta min pencilin igår, så måste jag äta frukost. för jag får inte ta pencilinen på tom mage, så det blir bara att stoppa i sig frukost, även om jag sällan äter det.

Nu sitter jag och dricker min kopp te innan jag ska ta en skål med flingor. :)
Och under tiden så kollar jag på gamla videos på Jocke och Jonnas kanal, när dom gör olika challenges. =)

Ni får ha en fortsatt trevlig morgon! :)


Likes

Comments

Selexid är det nya jag får ta nu ett par dagar.
Har gjort ont när jag kissat under ett par dagar men trodde att jag skulle lösa det själv genom att dricka mycket vatten men även citron vatten. Det funkade inte och i morse trodde jag fan att jag skulle gå sönder.
Jag ringde till vårdcentralen och fick komma dit halv två. Femton minuter senare så hade jag det klart för mig. Det var ju så klart urinvägsinfektion jag hade och ska få äta selexid 3 gånger om dagen i 7 dagar. :) Wohoo! Men så länge jag kan kissa som folk.

På måndag är det dags för årets första tenta. Det börjar bli dags att verkligen sätta det också. Nu när jag äntligen börjar bli lite varm i kläderna på skolan så är det dags att fixa tentan också. Måste bara hitta vägen till Komvux i Norrköping. Men det fixar jag. :)

Jag hoppas att ni alla har haft en fin kväll, och får en fortsatt fin kväll. :)


Likes

Comments

Min kväll har vart helt okej faktiskt. Bästa skrattet jag haft på länge.
Efter många års tjat fick jag äntligen min mamma att spela monopol med mig. :) Jag förklarade reglerna för henne och fick hjälpa henne de första varven när hon inte förstod att jag stod på henne gator. Utöver det så fixade hon det galant. :)

Jag tog hem en klar seger! Som alltid =)


Likes

Comments

Igår när jag och mamma var nere på stan för att köpa hostmedicin och C.vitamin så valde jag att ta en sväng in på bokhandeln för att se om dom hade fått in Joakim Lundell´s bok. Det hade dom. Jag fick låna pengar utav mamma för att köpa den.


Det tog mig mindre än 12 timmar att läsa ut boken. Jag blev så fängslad av den och chockad över allt han fått vara med om, att det blev så spännande att läsa den. Jag läser den gärna en gång till liksom. Men ska vila från läsandet åtminstone en dag.

I morse när jag hade läst färdigt boken så var det som ett vakuum i huvudet på mig. Jag hade fastnat i hans berättelse. Jag var fängslad av den. Den var så naken och så rå.
Jag minns mycket väl hur äcklig jag tyckte att han var när jag kollade hans blogg för några år sen och han smetade in sig i bajs eller gjorde "dagens runk", jag minns att jag tänkte: Vafan är det för fel på människan egentligen? Åren gick och jag upptäckte att han och hanna hade en show som jag började följa, enbart för jocke och gustav var med i den. Hanna eller hans andra kompis Martin tyckte jag inte alls om. Jag la ner skiten och började fokusera på annat. TIlls för typ 1 1.5 år sen när jag upptäckte att han och Jonna hade en Youtube-kanal som jag skummade igenom. Jag kollade alla pranks som redan låg ute och jag väntade nästan manisk på att det skulle komma nya.
Sen började dom med vloggar. Det var så roligt, vissa var "tyngre" och vissa var roligare att kolla på. Med tiden satt jag och önskade att han någon gång skulle skriva en bok, jag verkligen hoppades på det för det bör ju finnas en anledning till varför han betett sig som han har gjort. Lägg på minnet att jag aldrig tyckt illa om honom över huvud taget. Bara tyckt att han kunnat behärska sig på ett annat sätt.

Sagt och gjort så den 9 oktober så kom hans bok ut och jag visste att jag skulle få vänta ett tag innan jag kunde läsa den. Det dröjde inte så länge som jag trodde. Jag köpte den igår 19/10 och läste hela 8 kapitel innan det blev för mörkt för att läsa. Och det första jag gjorde efter att jag vart på toan i morse var att börja läsa den. Jag ville inge annat än att börja läsa den och verkligen få reda på det vi alla undrat under en längre tid.

Strax innan tolv i morse så var boken slut. Och det var ta mig fan den bästa boken jag har läst på länge. Man blir fast i hans berättelse, man blir ledsen för hans skull och hur myndigheter behandlade honom under en tid. Och myndigheter ska man ändå visa "företroende" för och dom säger " lita på oss" men dom gör aldrig detsamma.

Ni som inte har läst boken men skulle vilja göra det, så säger jag bara LÄS DEN! Den är så fruktansvärt underbar att läsa, och den är värd varenda krona jag la på den också. Hade den kostat mer så hade det inte spelat mig någon roll. Jag hade köpt den till vilket pris som helst.


Likes

Comments

Nu känner jag för ett långt inlägg. Så då får det bli så. För har fått för många "vad tycker du? " " Är du svartsjuk? " är du avundsjuk?

Nu till inlägget.

Under perioden mars till juni träffade jag en kille, vi hade inget förhållande, eller så. Jag skulle kalla det mer för dejtning, eller så umgicks vi med varandra under den tid och hade det mysigt och bra.
I juni så bestäms det att vi inte träffas något mer vilket kändes en stund faktiskt. Jag började att fatta tycke för honom och hade i tankarna att det skulle leda någonstans. Men det gjorde det inte. Vi skiljdes som vänner och gick åt varsitt håll. Vi hade lite små kontakt under sommaren, och frågade hur varandra mådde och så vidare. Och det räckte för mig. Sommaren fortsatte och jag träffade en kille i Juli som jag umgicks med under några kvällar, och vi hade trevligt och jag sov hos honom och vi kollade på film. Mer än så blev det inte och det ville jag inte heller. :)

Nu till det stora ÄR DU SVARTSJUK?

Nu är det så att den jag träffade under våren /sommaren har skaffat ett förhållande. Vad ska jag säga om det egentligen? Jag hoppas han mår bra, och jag hoppas hon mår bra. Jag hoppas att dom både kompletterar varandra, och får varandra att må bra. Jag är glad för hans skull det är jag verkligen. Jag kan inte vara avundsjuk, för han var aldrig min. Jag kan inte heller bli sur över någonting. Istället är jag glad för hans skull, att han hittat en tjej som han trivs med och som håller honom kär. Det vet jag aldrig om jag gjorde eftersom vi aldrig hade " the talk" vi träffades helt enkelt för att umgås, äta och ha sex typ.
Jag är som sagt glad för hans skull, och skulle aldrig kunna uttrycka mig på något annat sätt. Han lever sitt liv med den tjejen som gör honom glad och jag är glad för hans skull. Han är en jättefin person, som är otroligt smart och glad. Han kan ryta ifrån men då har bägaren runnit över. Han är givmild och har lätt till skratt. :)

Men som sagt, jag är varken svartsjuk/avundsjuk/arg/ledsen. Jag är bara glad för hans skull och kommer fortsätta att vara det. Så ni som undrar om jag är det, här har ni svaret. Ingenting skulle kunna få mig att ändra mig angående det. :) Så tack för mig!Likes

Comments