Header

Hej! Jag har fått en ny kamera äntligen! En kamera som ger så bra kvalité! Det är En Canon eos 550D.
Sen har jag ett objektiv som jag inte använde till dom här bilderna men ska använda till andra bilder. Det är ett sigma objektiv!

Men här får ni se lite bilder från min kväll. Skolan har ju börjat nu så det suger lite.

Instagram: emiliaabjurling

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Igår kom jag hem från mina kompisar som bor i Finspång efter 2 super duper roliga dagar där. Finspång är nära Norrköping eller cirka 30 minuter.

Finspång hade seriöst ingeting där. Men de är ju bara 20.000 invånare där. Så det är ju inte konstigt. De hade typ bara netto, några butiker & snygga killar. Det bästa ja snygga killar.

Om cirka 2 veckor kommer de till Eskilstuna där jag bor. Men vi har inte bestämt allt en men vi ska bo i min husvagn. Jätte mysigt. Sen köper vi säkert natur godis & melon för det verkar vara våran rutin när vi ses.

Tildisen & natta, tack för dem här fina dagarna. Vi ses snart.

Likes

Comments

Ja hejsan, detta inlägg får heta morgondagen för har inga andra förslag. För imorgon kommer det LÄTT bli den bästa dagen på länge.

Jo nu undra alla vad som ska bli så kul. Jo min älskade bästavän, min syster, tvilling Felicia kommer hit till mig & vi ska ha en girl night. Vi ska vara imorgon & sen sak vi sova över. Vi ska ha det riktigt bra med snacks, läsk ja allt det man behöver.

Både jag & Felicia har inte kunnat ses. Vi sågs senast på hennes konfirmation för kanske 3-4 veckor sen. Sen åkte hon utomlands, sen jag utomlands. Men nu är vi båda hemma. För er som undrar går vi i samma klass.

Världens bästavän. I morgon ska vi ha det kul!

Likes

Comments

Yes, Hello, det var ett tag sen. Ledsen för det men jag glömmer bara bort detta ibland men ska försöka få fasta rutiner nu.

Idag kl 09.00 kom jag hem från Turkiet efter en grym vecka där. Det är 3:de året i rad jag är där. Förra året var vi i Alanya vilket vi var i år också.

Vi bodde på ett hotell som heter Okan tower. Ett grymt hotell. Är jätte nöjd med hotellet, personalen & hela veckan i Turkiet.

Jag här inte sovit på ett tag nu. Sovit Max 3 timmar sen i går morse kl 8. Så ni kanske fattar att jag är trött. Haha.

Här är lite bilder från grymma veckan. <3

Likes

Comments

Asså sommarlov är det bästa som finns!
Älskar detta varma väder som gör mig så glad!

Under dagarna passar jag på att redigera videos som tar flera dagar att redigera eller en hel dag. Så länge kan jag sitta med att redigera!

Likes

Comments

Helt sjukt nöjd över årets disco SM 2015. Min dansskola Let's move Eskilstuna hade disco SM 2015 och alltså det bästa disco SM jag vart med på. Helt sjukt att min dansskola klara detta med ett så grymt SM. Just nu kan jag inte vara mer än nöjd.

Det var svår konkursens på SM men jag är ändå nöjd med mina placeringar.

Lite bilder från mitt disco SM 2015 🎉

Likes

Comments

Asså jag har världens vår feelings just nu. Asså jag mår så bra och jag är så glad bara av att värmen är här. Men kan liksom redan gå i shorts och linne. Jag älskar detta väder seriöst så mycket. Love IT!

Likes

Comments

Från kaninhoppningen igår med Sörmlands kaninhoppare 29/4.
Bilder tagna av Emilia Bjurling 📷

Likes

Comments

Ja hej. Det var några veckor sedan. Jag tänker inte ens dra någon anledning utan jag vill be om förlåtelse men nu kör vi igen som jag sagt typ 1000 gånger men men. Nu lovar jag!

Men som ni ser på rubriken så är jag påväg mot Julita. Vi ska på kaninhoppning i "Sörmlands kaninhoppare" Jätte kul att hoppa med kaninerna där. Man hoppar med kaninerna där och umgås med andra människor.

Kaniner jag har med idag är Totte och Blixten.

Förresten så har jag glömt att presentera Blixten.
Blixten är min systers nya foderkanin som hon ska ha fram tills Augusti som foderkanin och ifall hon sköter vissa saker hemma så får hon behålla han som sin riktiga kanin. Han är en hopp kanin men bara 3 månader så vi börjar med låga hinder. Han väger redan 2.9 kg. Han är en blandning mellan belgisk hare och dvärgvädur tror jag. Men bilder kommer sen!

Likes

Comments

Hejsan. Idag så tävlade jag discodans och det var sjukt kul som vanligt. Men idag var det något jag hade, över energi och hela min dansskola tog hem många pall platser + bra placeringar. Och jag var en av dem.

Men nu undrar ni säkert hur det gått. Jo nu ska jag berätta.


Jag började först dansa discosingel brons J2. Alltså dansade jag i brons klass. Men nu till ser bästa. Jag gick ända till semifinal i singel och fick en prick. ( man behöver två prickar till Silverklass) Jag fick en prick och kom 6:a och nu uppe i silverklass i disco!! Yes så nu ska det stenas och sy upp nya byxor. Kommer bli så Braa!

Sedan dansa jag gruppdisco. Vi fick dansa final. Yes. Kändes jätte bra men vi kom 6/12. Vilket är bra men våran sämsta placering. Men vi är nöjda ändå.

Nu ska jag tagga silverklass.

Tävlingen var i Eskilstuna min hemstad.

Lyckad tävling!

(Bilden på mig är med grupp dräkten alltså inte singel dräkten.)

Likes

Comments