Header

Hej! Jag har fått en ny kamera äntligen! En kamera som ger så bra kvalité! Det är En Canon eos 550D.
Sen har jag ett objektiv som jag inte använde till dom här bilderna men ska använda till andra bilder. Det är ett sigma objektiv!

Men här får ni se lite bilder från min kväll. Skolan har ju börjat nu så det suger lite.

Instagram: emiliaabjurling

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Igår kom jag hem från mina kompisar som bor i Finspång efter 2 super duper roliga dagar där. Finspång är nära Norrköping eller cirka 30 minuter.

Finspång hade seriöst ingeting där. Men de är ju bara 20.000 invånare där. Så det är ju inte konstigt. De hade typ bara netto, några butiker & snygga killar. Det bästa ja snygga killar.

Om cirka 2 veckor kommer de till Eskilstuna där jag bor. Men vi har inte bestämt allt en men vi ska bo i min husvagn. Jätte mysigt. Sen köper vi säkert natur godis & melon för det verkar vara våran rutin när vi ses.

Tildisen & natta, tack för dem här fina dagarna. Vi ses snart.

Likes

Comments

Hej ja, jag vet att sånna här inlägg har kommit några gånger. Men jag har förlorat djur osv så jag har inte haft tiden att bloggat. Men nu är jag tillbaka igen.

Jag tycker det är kul att blogga. Så varför inte liksom börja igen när jag har domän & allt.

Förut har jag helt enkelt låt bloggen vila lite. Jag ska bli bättre. Att uppdatera minst 1 gång om dagen puss!

Likes

Comments

Ja hejsan, detta inlägg får heta morgondagen för har inga andra förslag. För imorgon kommer det LÄTT bli den bästa dagen på länge.

Jo nu undra alla vad som ska bli så kul. Jo min älskade bästavän, min syster, tvilling Felicia kommer hit till mig & vi ska ha en girl night. Vi ska vara imorgon & sen sak vi sova över. Vi ska ha det riktigt bra med snacks, läsk ja allt det man behöver.

Både jag & Felicia har inte kunnat ses. Vi sågs senast på hennes konfirmation för kanske 3-4 veckor sen. Sen åkte hon utomlands, sen jag utomlands. Men nu är vi båda hemma. För er som undrar går vi i samma klass.

Världens bästavän. I morgon ska vi ha det kul!

Likes

Comments

Yes, Hello, det var ett tag sen. Ledsen för det men jag glömmer bara bort detta ibland men ska försöka få fasta rutiner nu.

Idag kl 09.00 kom jag hem från Turkiet efter en grym vecka där. Det är 3:de året i rad jag är där. Förra året var vi i Alanya vilket vi var i år också.

Vi bodde på ett hotell som heter Okan tower. Ett grymt hotell. Är jätte nöjd med hotellet, personalen & hela veckan i Turkiet.

Jag här inte sovit på ett tag nu. Sovit Max 3 timmar sen i går morse kl 8. Så ni kanske fattar att jag är trött. Haha.

Här är lite bilder från grymma veckan. <3

Likes

Comments

Asså sommarlov är det bästa som finns!
Älskar detta varma väder som gör mig så glad!

Under dagarna passar jag på att redigera videos som tar flera dagar att redigera eller en hel dag. Så länge kan jag sitta med att redigera!

Likes

Comments

Asså ser ni på rubriken. Jag har fucking sommarlov nu. Eller jag fick det runt kl 11 idag. Jag är så glad. Jag har godkänt i allt. Högt mig i ämnen.

Efter skolavslutningen gick jag, min bästa & min andra kompis till stan här i Eskilstuna & åt kebab. Hade inte ätit frukost så var ganska hungrig.

Jag har sommarlov i 11 veckor & tror jag börjar den 24 augusti.

På bilden ser ni jag & min bästavän Felicia. På den andra alla mina Girls.

Likes

Comments

Jag från disco SM 2015 i Norrköping. Bilden tagen av @disco_dance_prictures på instagram.

Likes

Comments

Helt sjukt nöjd över årets disco SM 2015. Min dansskola Let's move Eskilstuna hade disco SM 2015 och alltså det bästa disco SM jag vart med på. Helt sjukt att min dansskola klara detta med ett så grymt SM. Just nu kan jag inte vara mer än nöjd.

Det var svår konkursens på SM men jag är ändå nöjd med mina placeringar.

Lite bilder från mitt disco SM 2015 🎉

Likes

Comments

Hejsan, nu sitter jag i bilen mot disco SM i Norrköping 2015! Yes, såå taggad. Idag fredag har jag grupp disco och vi i hela gruppen har aldrig vart såhär taggad.

Under hela helgen bor jag på hotell, så det blir najs!

Likes

Comments