Hej alla fina, idag kom jag till skolan med inställd lektion, har bara en lektion på tisdagar så det va ju lite jobbigt. Tanken av att ja kunde legat och sovit nu svider...
Iallafall så spelar det ingen roll för varför sova när man kan gymma liksom ??? Ska iallafall dra mig en sväng ner till gymmet med Hicham och träna någon timme.
Jag tycker det är skönast att träna på morgonen, dels för att det inte är så mycket folk där och man kan använda sig av alla maskiner och slippa stå och köa, men också för att man känner sig pigg hela dagen efter och man mår bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 339 Readers

Likes

Comments

Åh sådana här kvällar är så mysiga, det negativa är bara att jag ska till skolan lmon, men vad gör det egentligen när jag går bästa linjen och får träffa min bästa klass plus att man börjar kl 10 Hihuhiu.
Sitter iallafall just nu och pluggar på en uppgift om smink faktiskt, jag ska göra skriva om vad en makeupstylist gör och så är det endel frågor man ska svara på och så, men det är roliga uppgifter för dom är lätta att svara på, och det är ju ett väldigt intressant ämne för mig iallafall.
Men Idag har jag iallafall sålt ut massa gamla kläder jag har, jag sålde det på Borås bloppis och fick faktiskt sålt en del grejer, även smycken och gamla body mists som jag aldrig använt.
Vissa grejer var lite svårare att få sålt men andra grejer var det flera stycken som nappade på, så imorgon ska jag möta upp några som ska få sina grejer, jag ska lägga in dom pengarna jag får på mitt sparkonto, så att jag alltid har pengar ifall de skulle va nödfall!

  • 305 Readers

Likes

Comments

Hej hej!! Nu är jag tillbaka på Nouw, och denna gången ska jag försöka att inte sluta haha, får alltid perioder när jag inte bloggar men ska försöka göra minst ett inlägg om dagen iallafall! Har precis börjat om 1 an, eftersom att jag Bytte skola, jag gick i Göteborg innan på praktiska gymnasiet men så bytte jag tillbaka till Borås nu igen och har precis börjat drottning blanka.
Har inte så många lektioner detta året eftersom att jag redan klarat av engelska och svenska från förra året, så har bara stylist ämnena och matte nu detta året och då blir det mer tid för andra grejer, som att blogga tillexempel, men jag skulle vilja veta ifall ni vill ha mycket bilder på bloggen eller om ni vill ha längre inlägg där jag skriver mer om olika grejerna jag bloggar om? Aja skriv vad ni tycker!

  • 311 Readers

Likes

Comments