Några väldigt bra produkter från elf

Eyebrowkit
contouring blush & bronzer
Warm bronzer
Tone correcting powder
Eye liner & shadow stick - vit
Stipple brush


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fyller min allra bästa vän Julia år, du är bäst hjärtat och jag älskar dig mest av alla, vet inte vad jag skulle gjort utan dig helt seriöst, så mycket som du alltid finns för mig vill jag alltid finnas för dig och du är mitt allt min bästa, jag önskar att jag kunde va hos dig på din födelsedag nu och krama om dig och säga hur mycket du betyder för mig, men såklart ska du ju också få dina present när vi ses också, nu ska vi hitta på så mycket kul, vi ska få dom allra bästa minnena i sommar och ja har så mycket planer, vi har alltid kul när vi är tillsammans så detta blir nog inte heller så svårt, men Nu vill jag bara säga att du ska ha den bästa födelsedagen💗 loveu min andra halva nutellabby


Likes

Comments

Hej allihopa, nu är de skola igen, är inte så taggad idag heller, men nu har jag sökt in till gymnasiet iallafall, jag tog design som första val, beteende som andra och journalistik och media som tredje, alla tre linjerna är på bäckäng.
Jag får hoppas på det bästa nu, men först måste jag samla ihop lite fler poäng, men det löser sig nog, bara att kämpa på och visa att jag kan denna terminen så ska det nog gå bra.
Men nu på fredag även måndag nästa vecka ska vill åka skidor i ulricehamns backen, vi ska då åka utför, första dagen med våran klass och en sjundeklass, på måndagen ska vi då åka med alla nior.
Men det ska bli väldigt kul, och jag kommer även att ta lite bilder därifrån.


Likes

Comments

Tre super bra produkter från the balm.

Sexy mama- anti-shine translucent powder, blir Samma färg som huden, satt den kan nog dom flesta använda.

Bahama mama- bronzer, ett matt bronzer, som ger en lite brunare känsla på huden.


Hot mama- blush, en skimmer rosa färg med en liten aning glitter.

Jag köpte alla tre i ett kitt, som jag beställde när jag skulle åka utomlands pris ligger på ungefär 300:-


Likes

Comments

Nu ikväll vart jag ute och åt med några tjejer i min Konfa grupp, vi vart ju på läger i 3 veckor i sommras och det var ju då jag tog konfirmationen, sen har vi träffats lite ibland efter den här sommaren.
Vi var och åt på spring rolls, som är en resturang här i Borås med Thai mat och sushi och lite sådant.
Nu ligger jag i sängen och längtar tills imorgon när jag ska träffa min babe 😏


Likes

Comments

Idag var jag och övade inför niornas show en show som min skola fixar varje år innan niorna går ut.
Jag ska sjunga och så Ska vi ha klass danser, och några kommer att bara dansa.
Men vi ska sjunga Skinny love jag och två tjejer till, sen är det några andra som också ska sjunga, men iallafall så kommer den att vara i februari nångång på bäckängsgymnasiet, och jag längtar ändå väldigt mycket även fast jag vet att ja kommer bli såå nervös.. :(


Likes

Comments

Nu kom jag hem från skolan precis, vi slutade kl 2 idag vilket va bra tid, så nu blir de plugg.
Påvägen hem från skolan hade vi snöbollskrig hela klassen och med våran parallellklass, ja försökte fly typ men de gick inte för dom kom ikapp sen och molade oss flera gånger, kunde inte så någonting efter ett tag hahah, sen skulle vi på bussen också helt blöta och frusna, men det var västligt kul ändå, men nu ligger ja här i sängen väldigt frusen och dricker milkshake, väldigt bra med glass då också haha!


Likes

Comments

Åh Alena shishkova är verkligen min inspiration hon är så himla fiiin, de är helt sjukt, skulle göra vad som hellst för hennes utseende!!
Nu kommer någon säkert Komma med kommentaren om att hon är plastikopererad och så vidare, men de bryr jag mig inte om.
Likes

Comments

Åh nu kom jag hem från skolan nyss och shiet det har varit en chill dag ändå, vi fick franskan inställd nu och den är sista lektionen på måndagar så alltså fick jag sluta tidigare och det var verkligen super skönt eftersom jag hatar franska.
Nu ska ja sätta mig och söka in till vilket gymnasium jag skulle vilja gå, vi har till februari att ändra oss och nu har jag äntligen fått min kod så nu kan jag göra det, hoppas verkligen att jag kommer in!!!!


Likes

Comments