View tracker

Då var det snart dags att flytta igen, denna gången flyttar mamma till trandared till ett radhus.
Är taggad faktsikt men kommer även att sakna denna lägenheten, det är nära till allting och bra med bussar och sånt, men jag tror att jag kommer trivas fett bra uppe på trandared också.
Vi flyttar 10 februari och därför sitter jag nu och plockar ner dom sista sakerna i mitt rum, tänker att jag gör en roomtour i det nya rummet sen, ska köpa mycket ny inredning och göra jättefint i mitt rum där, så när det är helt klart så tänker jag att jag gör en room tour, antingen video eller bara bilder.

  • 9 readers

Likes

Comments

  • 11 readers

Likes

Comments

Shape of you - ed sheeran
Yasin byn - lallish
Fayde - nobody
Ahmed shawki & pitbull - habibi I Love you

Jag lyssnar på PlayTube eftersom att dom har alla låtar där, har haft Spotify men vill kunna ha alla låtar!

  • 25 readers

Likes

Comments

Nu har jag tagit helg, hade bara en lektion idag som var matte, kändes väldigt jobbigt att gå upp imorse.
Nu sitter jag och äter tillsammans med Emilia på viskan, tog deras kyckling sallad som är super god. Älskar viskans mat!

Ikväll tror jag att jag ska träffa hicham och kanske dra en sleepover, annars kanske träffa några kompisar och ha lite mysigt, ingen aning än, det är oklart hur kvällen blir.
Håller på och bli sjuk också så jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, är jätte förkyld eftersom att det är minus grader i mitt rum på natten tyvärr så får se hur jag känner mig helt enkelt.

  • 65 readers

Likes

Comments

Nu så har vi börjat med hudvård i skolan, igår var första lektionen och då hade vi lite genomgång på vad vi kommer att göra i kursen och lite information, vi fick även se salen vi ska vara och arbeta i.
Så idag fick vi sätta igång med att plocka bryn, har gjort detta innan på Heléns beauty center som jag jobbade ett tag på förut, men det var såklart jätte kul att få göra det nu också, tycker att det är rätt lätt egentligen, man ska ju bara städa upp lite runt omkring brynet.
vi ska börja färga bryn och fransar snart också vilket jag tycker är jätte kul, älskar att hålla på med färger och hade även tyckt att det hade varit roligt att få lära sig färga hår men en sådan kurs kanske man kan lägga till i efterhand om man skulle vilja det.
Men vi ska även lära oss olika ansikts behandlingar och vaxa tror jag också kanske, även massage men är osäker på om vi ska lära oss det, men jag ser fram emot denna kursen jätte mycket, tycker att det är så mysigt att ha sånna dagar i den kursen, alla är så avslappnade och man kommer antagligen göra väldigt sköna behandlingar på varandra, sånt är ju något av de bästa som finns.

  • 85 readers

Likes

Comments

View tracker

Bästa oljan för håret som jag har testat, den funkar nog till dom flesta hårtyperna.
Jag har väldigt torrt och risigt hår som jag tyvärr ärvt efter min mamma, oljan gör i mitt hår att det inte ser risigt ut alls utan slätar ut mer! Har testat Många oljor till mitt hår men det har aldrig funkat utan det ser fortfarande lika risigt och skadat ut.
Nashi oljan brukar vara lite dyrare, men det är lätt värt pengarna!

  • 127 readers

Likes

Comments

Hej allihopa, helgen har varit jätte bra!
I fredags så träffade ja hicham och vi sov över till lördagen, vi tänkte egentligen åka skidor men det var inte så många backar öppna än eftersom att det inte hade fryst på riktigt, och så var det snökaos så vi tänkte att vi gör det nästa helg istället.
Men så vi var bara i stan och åt subway sen så drog vi hem och badade och kollade lite film och så.

Sen på lördagen när hicham hade gått hem så kom Sandra till mig och så gick vi ner till Ica som vanligt ;)
Sen så kollade vi lite film och pratade om roliga grejer, vi kollade faktsikt på Kalle och choklad fabriken haha, den var inte jätte bra så som jag tyckte innan men det funkade.
Hon sov sedan hos mig och min katt låg emellan oss hela natten och tryckte ut oss båda Som katter alltid gör!

  • 116 readers

Likes

Comments

  • 123 readers

Likes

Comments

Lite nya bodyshop produkter som är köpta både från the bodyshop och Åhléns!

Den första här är en shower gel i bluberry alltså blåbär, luktar fräscht. Och är i 250 ml

Den andra är typ som en body lotion i lukten jordgubb, en väldigt söt lukt. Och är i 60ml

Dessa tre är deras juldofter! Den har funnits några år i rad nu har jag sett. Det är tre stycken bodybutters med 50ml i varje!

1. doften är Vanilla bliss och doftar väldigt sött

2. Doften är ginger sparkle och luktar peppar kaka, väldigt mycket pepparkaka, så vill man dofta det så är det en bra bodybutter till julen.

3. Sista doften är Granberry joy, det är den lukten som jag tycker är fräschast av alla.

Här har vi ännu en till shower gel 250ml i doften Fuji green Tea, till den får man även en liten bodybutter i 50ml, denna doften är sååå fräsch och jag älskar den, den är så mjuk på huden!
Detta kommer i ett kit också.

Den sista bodylotion jag har är i doften hallon, ni som har luktat på denna har nog dött precis som jag, den luktar så gott, den luktar söt och och så himla mycket hallon. I Love it.
Den är i 250 ml och jag rekommenderar verkligen att köpa.

  • 137 readers

Likes

Comments

Idag är jag faktsikt ledig ifrån skolan och det är så skönt! Kommer att vara ledig några fredagar framåt nu eftersom att jag inte har några lektioner just då.
Jag ska ta mig ett varmt bad nu eftersom att det är så himla kallt här hemma, hos mig snöar de förfullt och är så glad att jag slipper gå ut idag.

  • 135 readers

Likes

Comments