Kan inte förstå hur trött jag är konstant. Att jag är trött nu kan ju bero på visdomstanden jag tog bort igår men ändå. Läser bloggar om hur alla har inspiration till allt möjligt sportigt och tidiga morgonar. Kan inte förstå det. Vartifrån får ni energin? Dela gärna med er av det. Tar emot alla tips.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var med familjen, och vänner till mina föräldrar, och käka till skolan Axxell igår. Super duktiga alla kock studeranden.
Började med toastskagen till förrätt. Finns det på menyn tvekar jag inte ens på saken. Jag älskar toastskagen.

Till varmrätt beställde jag entrecote med råstekta potatis. Denhär rätten var jag kanske mest besviken över. Föll inte mig alls i smaken, borde ha valt nått annat. Eller potatisen var skitgod haha.

Till efterrätt fanns det en annan favorit, crème brûlée. Kan inte säga så mycket mer än att den var perfekt!

Tycker det är jätte kul att Axxell gör detta kvällstid. Det var kanske min femte gång jag käkat där, dock olika kockar då de alltid byter, och aldrig har jag varit helt missnöjd. Duktiga studeranden.

Likes

Comments

... Har en vecka hullut päivät varit. Besökte Emma i Åbo då. Mys och Niska på kvällen och lite shopping dagen efter. Åbo är ju också säå fint på kvällen.

... Har jag lagt undan vinterskorna och de tjocka jackorna. Jag har välkomnat våren och den sockfria perioden.

...har mitt FilippaK paket kommit. Mera än nöjd med innehållet. Alltså lite kul med nytt i garderoben.

... Har jag posera framför spegeln med nya skjortan, umgåtts med vänner och börjat "träffutomhus" säsongen.

Har varit bättre än bra på sistone.

Likes

Comments

Sovmorgonar. Älskar att sova och högsta önskar är att jag aldrig skulle behöva använda en väckarklocka.

Vinter. Jag älskar den och jag älskar varma kläder.

Mina hem. Jag har ett hem i både Finland och Italien. Älskar båda men "borta bra och hemma bäst".

Min familj. Vi är knasiga allihop men det gör oss perfekt operfekta.

Toastskagen. Skulle kunna leva på det. Så otroligt gott.

Birkenstocks. Även fastän jag älskar vintern så är jag verkligen en birkenstockare. Är det kallt lägger jag bara sockor i.

Svart och vitt. När jag skall tvätta kläder blir det bara två omgångar, en med svart och en med vitt. Äger knappt nått i färg vare sig det är prylar eller kläder.

The fifth. Såå fina klockor och såååå mycket gladare att jag själv fick tag på en.

Åka bil. Så avslappnande. Nästan som vardagsterapi.

Mina familjs två labbisar. Behöver jag säga mer?

Ljusblåa jeans. Helst boyfriends. Så snyggt med mina birkenstocks.

Känslan som uppstår i magen då man sitter på ett flyg, påväg utomlands. Resfeber tackar jag alltid ja till.

Nyheter. Så glad över att vi har möjligheten att bli informerade om vad som händer i världen. Jag får till exempel nyhetsmeddelanden av Svenska Yle varje dag. Super bra sätt att informera alla.

Sociala medier. Utan facebook, twitter och instagram skulle jag inte kunna hålla kontakten med mina vänner, från runt om i världen, så lätt som idag. Go 2000-talet.

Vänner. Vänner får en att skratta och ett gott skratt förlänger livet.

Musik. Alltid varit viktigt för mig. Alltså från Huoratron till Hellström.

Likes

Comments

Skrivningar är nu över för denhär gången och fyfan så skönt. Fem ämnen på en gång är verkligen tungt och inget jag vill göra om men jag klara de! Wohooo.

Påskhelgen har varit helt super också! Skönt att bara ta de lite lungt.
Måndagen firade vi brors 30 års dag men tre rätters middag. Trevligt med nästan hela familjen tillsammans. Superfin kaka hade Juho också laga och den var helt himmelsk. Morottårta är typ bästa uppfinningen någonsin haha.

Kommande dagarna ska jag bara ta de lungt. Tycker alla andra också ska göra de. Inte stressa, bara ta de lungt.

Likes

Comments

Bilder från förra helgen.

Hälsade på saknade Josefin förra helgen i Helsingfors. Man har verkligen aldrig en tröttsam minut med henne haha.
Vi började hela kvällen med musik och vin hos Josefin. Efter det gick vi och käkade underbart goda pizzor i Dennis. Med fulla magar traskade vi snabbt, till Josefins etta på Mannerheimvägen, för att hinna dricka nått innan vi sku ut igen. Dagen till ära korkade jag flaskan och hade skitkul. Det kan alla som sett min snapstory, från den kvällen, vittna om haha.
Efter utgång till Svengi och lite mäkkäri mat, drog vi tillbaka till Jossan och däckade genast. En super kväll.
Nästa morgon slappade vi till klockan-allt-för-sent. När vi äntligen bestämde oss för att stiga upp drog vi på "lunch" och kaffe. Måste köpa nya jeans också då de gamla ripped kvällen före haha. 


Efter den helgen konstaterade jag att jag är så jävla glad att jag och Josefin hållit kontakten i alla dessa år och att det är nog Helsingfors som jag vill att ska bli mitt hem.

Likes

Comments

... på min första dag någonsin i Cremona. Mitt andra hem.
Det är snart två år sedan jag kom hem från mitt utbyte i Italien men än idag tänker jag på det varje dag. Jag tänker på de underbara människorna jag träffade, mina värdfamiljer, maten, stunderna i parken, bissen, solen och cykelturerna. Jag vill fortsätta tänka på det varje dag för jag är så rädd att jag skall börja glömma de bästa jag någonsin upplevt. Jag ha redan flera gånger funderat att var jag faktiskt där eller har jag bara drömt. För det är exakt vad det var, en drömlik upplevelse som jag än idag inte kan förstå att jag ha haft möjligheten att göra. Utbyte är den bästa uppfinningen jag vet.
Long live multikulturalism

Likes

Comments

Även fastän bilderna är några veckor gamla och min klocka är 7 månader gammal så är jag ändå lika förtjust i den som första dagen jag fick den.

Här sitter jag ju då ännu vaken även fast jag sovit knappa 4 timmar förra natten. Varför? Joo jag försöker läsa på studentskrivningar men går inte visst så bra...
Imorgon är det paus. Imorgon bär de åt mot Esbo. Imorgon ska jag korka vinflaskan och inviga Anna och Kimis nya lya. Kommer spendera kvällen med många bekanta liksom även många nya ansikten. Skall bli helt super. Före jag kan njuta av den kvällen måste jag dra på jobb och jag bara vill inte. Haha vem vill nu egentligen de men jag skulle bara inte orka. Vill nån dela med sig lite av sin ork, tack?
Nämen får se kvällen som en belöning. Ha de bättre än bäst.

Likes

Comments

Fin dag med bilskola och Sara häng. Hade bilskola i tre timmar på dagen (mindre kul men bra feeeback såå), utgivning av matematik preli (gick väll helt okej), chill me Sara, powernap, mat och Parnevik hos Sara. Vi smaskade i oss det ni ser på bilden och gissa hur glad jag blev när jag såg att de ha fått Kinapuffar till Masa. Dog i lycka typ.
Imorgon måste jag läsa lite på studentskrivningarna men var är motivationen?! Hjälp mig

Likes

Comments

Gårkvällen var helt super. Började hela hos Sara, tillsammans med Sara, Emma och Anna, med tortillas, vin, ölspel och musik. Senare drog vi på finkläder och traskade till Affes. Överraskande bra utekväll och ännu godare pizza efter krogen.
Vaknade allt för sent idag men mådde faktiskt bra. Umgicks lite med mommo och bara låg o slappa. Tänkte läsa lite på samhällslära men tv lockade mer, tyvärr. Imorgon måste jag verkligen läsa dock!!!
Wish me luck

Likes

Comments