Mitt liv

1. Jag heter Emilia Linnea Bergström

2. Jag är 15 år, alltså född 2002

3. Något av det bästa jag vet är att vara utomlands

4. Jag gillar att träna

5. Men jag gillar godis också..

6. Det ända språket jag kan helt flytande är svenska hahah

7. På Ikea tar jag alltid köttbullar, och då tar jag potatismos istället för potatis bara för att slippa dela potatisen..

8. Stör mig extremt på folk som snackar bakom ens rygg men aldrig vågar säga ett ord face2face. Säger man något ska man kunna stå för det annars är det ingen mening att säga det ;)

9. Gillar inte att ha på mig "finkläder", trivs bäst i jeans eller mjukisoutfits typ

10. Älskar att sjunga hehe, kanske en suprise för vissa men så är detMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

Idag firar jag midsommar med min bästavän & även med min familj och kusiner från Stockholm. Vädret suger som vanligt bara för att det är midsommar men annars är allt super bra!!

Likes

Comments

Mitt livI onsdags var jag på Liseberg med Elma. Det var skit kul och mechanica är seriöst den bästa på hela lisse. Av någon anledning lyckades jag se både Julia Sundelin och Vendela Nilsson men missade tyvärr baabyolivia som jag verkligen ville träffa men men, dagen var bra men ångrar att jag åt typ 3 kg mat Hahah

Likes

Comments

Mitt liv

Gomorgon på er! Vaknade runt halv tio och drog ut för att sola direkt. Måste passa på när man kan eftersom man bor i Sverige hehe.
Känns lite konstigt att jag sitter å solar medan min bror rensar ogräs men jaja mamma bad ju inte mig ;)

Lyssnar på bästa Hov1 med <3333 Love Love Love

Likes

Comments

Mitt liv

I onsdags var det sista dagen med klassen + mn innan sommarlovet. Trodde seriöst dagen skulle bli skit tråkig men det blev verkligen tvärtom. Vi träffades vid 9 och slutade runt 12. Först stack jag & några till Hemköp & köpte nocco och bars. Sen spelade vi kubb, lyssnade på musik osv & några badade men jag hade inte badkläder med mig :(

Iallafall, att det är sommarlov nu & att man slipper skolan i typ 2 månader är så sjukt najs. 

Likes

Comments

Mitt liv

Som ni såg i mitt förra blogginlägg så åt vi på Rosé Garden idag och sen åkte vi till hemmakväll för att köpa godis hehe.

Som ni kanske märker så älskar jag inte precis att skriva. Jag lägger mest ut korta inlägg med bilder och det är nog så det kommer att vara för det mesta men det kommer såklart vara längre inlägg ibland med.

Hoppas ni haft en bra lördag!!

Likes

Comments

Mitt liv

+ det är äntligeeeen sommarlov

- babe ska till Bosnien snart & är borta typ 5 veckor :(

+ Liseberg på onsdag

- varit fett nere & arg på senaste

+ men är på mycket bättre humör nu

- har skit ont i huvudet, tror jag bränt min bena om man ens kan göra det hehe

+ förmodligen fixat sommarjobb som tillåter mig jobba hemifrån 

- har mens :(((

Likes

Comments

Mitt liv

Här får ni några bilder från förra helgens bröllopsfirande. Sjukt tur att det var fint väder då själva vigseln var utomhus hehe <33

Likes

Comments