Header

Igår var det genrep inför uppvisningen i Ludvika på lördag! Fikabilderna är tagna en liten stund före då jag och Isak fick en fika av Moffa (!!💕!!) Mormor kunde tyvärr inte va med då hon skulle till doktorn.

Men nu till genrepet..
Det var verkligen superkul! Men också känslosamt då jag träffade mina gamla elever igen, och fick även se dem dansa med andra lärare. De var superduktiga! Är sååå glad att de fortsatte dansa och att de kom till så bra lärare som de gjorde.

Jag har haft så kul med gänget den här terminen. Vi har en till träning nu på fredag och sen dagen efter gäller det! Det är både sorgligt och skönt att det är slut, men mest sorgligt. Eftersom jag flyttat till Vansbro och träningarna vart i Ludvika så är jag sjukt glad att det funkat så bra som det gjort. Har verkligen världens bästa dans crew, ni är bäst tjejer! Och TACK!! För att jag fått vara med iår!

Kram Emilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här är lite bilder från min fantastiska vecka i Grövelsjön. Bl.a. Från när vi matade renar och min och lillebrors tur till oskarstugan😍

Likes

Comments

Förra helgen var jag ute i skogen med Mamma, och vi passade på att ta lite bilder😊

Vill ni skratta så rekommenderar jag att titta på live bilderna😂🙌🏻

Kramar🐣

Likes

Comments

Hejhej! idag vaknade jag upp till 2dm pudetsnö och -17 grader! Hela morgonen har jag varit så sprallig och äntligen efter lunch fick jag ut å sätta mig på skotern. Dock körde jag fast ute på isen för jag hade inte riktigt räknat med allt vatten som tydligen var där. Aja.. det var bara att hämta spaden och skyffla. 
Men trots det hade jag ett leende på läpparna.

Kram! 💜

Likes

Comments