View tracker

December nu som sagt. De senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt, varit i skolan, tränat och varit lite på stan. Inget märkvärdigt. Planerna för helgen vet jag inte riktigt, match imorgon kväll vilket känns lite sådär på en fredag..
Godnatt guys.
X

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det äntligen den riktiga julmånaden. Ska man få en riktig julkänsla måste det ju vara december. Inte långt kvar till jul nu(!), I am excited.
X

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon alla. Nu är jag påväg till skolan. Börjar 10.49 som vanligt med matte. Idag händer inget speciellt vad jag vet, slutar vid fyra och har ingen träning men kanske ska kolla på en match.
Ha en bra dag alla!
X

Likes

Comments

Happy monday.
Har haft en seg dag, som alla måndagar, men det är skönt att den snart är över. Har inte så mycket i skolan just nu vilket känns bra. Har fått tillbaka lite prov det senaste och jag tycker faktiskt det har gått hyfsat. Vid 7 åkte jag och gymmade och nu sitter jag och äter vällagat, bara lite yoghurt, mango, granola och kokos.
Imorgon ska jag läsa ett tal jag skrivit för halva klassen på svenskan som jag ska öva på nu. Nervöst.
X

Likes

Comments

Lördag: Var med Matilda och Nelly hela dagen. Vi kollade på en del innebandymatcher, snackade med kompisar, gick lite på en julmarknad och åt sushi.

Lördag: På kvällen åkte vi och var med en del kompisar vilket var jättekul! En lyckad dag.

Söndag: Första advent som firades med en god lunch på Orange n BLK med Louise och sedan lite shopping. Efter det åkte jag vidare och var med Oskar.
Har haft en jättemysig helg utan mycket plugg vilket har varit så skönt. Imorgon blir det dock tidig uppstigning och skola.
X

Likes

Comments

Choker, Gina Tricot // Blus, Gina Tricot // Byxor, Kappahl // Kappa, 365 // Skor, Adidas Superstars // Väska, Campomaggi // Halsduk, WERA

Likes

Comments

... Mycket vit snö

... Mycket gosiga tröjor

... Mycket varma drycker

... Mycket myskvällar

... Mycket minnesvärda stunder

Likes

Comments

Inlägg som skulle postas igår men helt glömdes bort. En vanlig dag i en vanlig skola i ett vanligt liv, typ. Var på en handbollsträning för första gången på ca 3 veckor, har ju varit otroligt förkyld det senaste. Det är alltid skönt att hålla igång.
X

Likes

Comments