Idag är det ju faktiskt midsommar🌸🌸 Slutade tidigare än planerat vilket vad bra överlag eftersom jag har lite planer för kvällen. Jag, Moa och våra andra tjejkompisar från Stockholmsgruppen som också är här har bjudit in lite andra svenska tjejer vi träffat för att fira. Tror det kommer bli lite middag eller liknande och sedan kanske vi skulle på något event. Det är event av olika slag hela tiden vilket är så kul för man träffar massa andra modeller från helt olika ställen av världen.

X

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klockan är 07.00 och jag sitter framme på dagens location. Dagens arbete är ett showroom för LOVE MOSCHINO❣️ Det är så kul att jag får göra lite jobb och även detta är ett märke som jag känner till sen tidigare. Börjar nu vid 7 och slutar vid 2 så det är inte en jättelång dag vilket är skönt, har ju jobbar från morgon till kväll de andra dagarna.

Ha en fin dag,
X

Likes

Comments

God morgon.
Strax drar dagens jobb igång och återigen befinner jag mig på Alexander McQueeen's showroom här i Milano. Igår åkte jag in till de mer centrala delarna och kollade i affärer vilket jag inte hunnit göra sen jag kom hit. Hittade en del fint på bl.a. Pull&Bear och Bershka, det blev en jeansjacka, byxor och en body🌹🌹

X

Likes

Comments

Soligt och varmt hela dagarna är det minst sagt. Det blir ljusare tidigare på morgonen och mörkare tidigare på kvällen än i Sverige, men det är så lagom varmt när solen går ner så det är bra. Igår var jag och Moa med två tjejer som heter Ellen och Linnea. De är också från Stockholmsgruppen men har andra agenturer här i Milano. Vi var på ett litet event på ett jättefint hotell med lite andra modeller, fick middag och minglade. Så mysigt, känns så kul att hitta på lite annat än att bara åka direkt hem och sova på rummet.

X

Likes

Comments

God morgon guys. Sitter i vår lilla buss påväg till dagens location. Resan hit igår gick jättebra och jag har sovit gott även om det inte blev så länge. Klockan stod på 5:45 imorse eftersom vi skulle fixa hår och make tidigt. Det är jättefint här, mycket mer natur och berg än inne i Milano.

Le'go
X

Likes

Comments

Atm: Sitter i en minibuss med hela teamet till en plåtning jag ska göra imorgon. Som jag sa innan så ska jag åka utanför Milano, ungefär vid Verona mer exakt. Det tar ca 2h att åka och jag är väl halvvägs. Vi ska fota brudklänningar och jag fick se outfitsen lite snabbt och WOW säger jag bara. Är så taggad både på plåtningen och på stället vi ska vara på, tror det kommer vara jättefint där.

X

Likes

Comments

Sitter på lunchpaus just nu. Vi har haft en presentation nu på förmiddagen som var ganska lång och intensiv, men nu är det rätt lugnt. Jag och en till tjej ska stanna för att jobba fram till 6 och sedan är det några andra tjejer som kommer vid 7. Jag ska vidare till ett annat ställe direkt efter för att mäta upp ett crew som jag ska jobba med hela dagen imorgon. Jag ska fota brudklänningar en bit utanför Milano så jag bor på hotell en natt. Det är fullt upp helt enkelt.

X

Likes

Comments

I've got newwws. Fick reda på i fredags att jag skulle jobba för Alexander McQueen nu i helgen och en del nästa vecka, vilket känns så otroligt kul. Det är ett märke iallafall jag känner till sedan innan och det får det hela att bli en annan grej på något sätt. Jag jobbade alltså med detta hela dagen igår och ska göra det idag också. Det är lite showroom och presentations som ska göras och vi är fem tjejer som ska vara med under ca en vecka, så kul!! Kommer uppdatera med lite mer bilder därifrån men man får inte riktigt ta kort på kläder m.m så får se hur det blir..

X

Lite bilder från våningen här i Milano med Alexander McQueen's fina showroom m.m. Ligger i en väldigt modern del av staden och hela våningen känns väldigt modern också.

Likes

Comments