Asså jag dör!! Vill haaaa.

Står just nu på jobbet, fick hoppa in och stänga butiken idag så var här vid 17 efter jag fick slängt på mig kläder och åkt hit!

Annars idag har jag typ sovit, vaknade runt 11 och åt frukost ganska direkt. Hunnit tvätta 2 tvättar och börjat packa till England. Därav provat alla kläder i garderoben och stökat ner ännu mer.. Så lite sånt har min dag bestått av. Men om 1 timma ska jag börja stänga butiken och sen handla lite snabbt till middag innan jag åker hem och fixar middag till mig och far!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Det är redan torsdag och denna veckan har gått ovanligt snabbt. Igår låg jag bara hemma dock, var ute och gick på dagen och fikade med Daniel och Joakim på kvällen, inget mer än det hände haha. Men var hängig hela dagen så det var väll bra med en lugn dag!

Somnade dock runt halv tre vilket kändes oerhört segt när jag kollade på klockan sista gången och insåg att klockan skulle ringa om några timmar. Klockan var alltså ställd på 08 för att hinna tvätta, laga matlåda och inte behöva stressa! Så just nu väntar jag på att laxen ska bli klar och på att tvätten ska bli färdig. För vid 11 ska jag ta bussen till gymmet för ett pass innan jag börjar jobba vid 14! Sen efter jobbet väntas det myskväll med moaaaaa!! Bästa.Och vid 19 har jag semester i 1 vecka!!!

Likes

Comments

Jag älskar hösten. Jag önskar att hösten och vad det innebär varade mer än i 2 månader. Regnet, det gråa, alla underbara färger, kylan, åh.

Jag önskar att jag och Emma kan åka till England typ nu. Orkar inte vänta tills på söndag. Att bara få komma bort här ifrån, spendera tusenlappar på shopping, mat och flera dagar med bästis.

Jag önskar att julen kunde vara runt hörnet och inte om 2 månader. Samtidigt som jag vill att hösten och vinter halvåret är det bästa och att det inte ska ta slut. Men jag har ju köpt min första julklapp- haha..

Jag önskar och hoppas på att jag får åka på min dröm resa i vår. Att allt löser sig och att jag får sätta mig på planet mot resan jag velat åka på i så många år.

Likes

Comments

Godmorgon tisdag!

Klockan ringde vid åtta imorse och då ville jag mest bara somna om och vakna vid 12 istället. Kunde inte somna så jag somnade inte förens 01 och jag behöver iallafall 8 timmar för att jag ska fungera haha. Nu sitter jag i vilket fall på bussen som ska ta mig till jobbet! Jobbar till 16 och dessutom några timmar med Emma. Hoppas på lagom mycket folk och att det kommer varor :-)

Likes

Comments

Söndagen är här och jag älskar den. Söndagar och fredagar är bääääst!!

Sov till tio och gick upp direkt. Nu sitter jag på pendeln en timma senare, ska hem till min syster! Fick välja att äta lunch i stan eller pannkakor hemma hos henne :-) väljer aldrig bort pannkakor haha. Det var dessutom våran lilla tradition när jag var liten, hon hämtade mig på skolan på fredagar när hon kom ner till Göteborg och så gjorde hon pannkakor till mig, bästa :-) så pannkakor blir det!! Annars har jag inga planer för kvällen, kanske träffar någon eller har en vanlig söndag!

Likes

Comments

Det är lördag och det har varit en lugn sådan. Vaknade vid tio, åt frukost och kollade film samt städade. Strax innan två kom jag ut på en behövlig pw med lite backintervaller också. Just nu ligger jag i sängen och kollar ett avsnitt av vänner men ska snart gå till Hemköp och sen äta middag med mamma. Är SÅ hungrig!!

Likes

Comments

Hej älskade fredag!!
Inte för att detta varit en vecka där jag jobbat massor, utan två pass endast haha. Men alltid lika skönt med fredagar :-) Jag vaknade vid moa bredvid mig och vid tolv mötte jag upp Isabelle för en lunch på tullen innan jag började jobba vid 14. Så är alltså på jobbet just nu men det är tomt på folk och jag tar en paus ifrån att göra om i butiken inför helgen.

Stänger idag vilket betyder att jag slutar vid 19. Sen ska jag vara med Josse, nea och Ida och äta tacos, är jag taggad eller?!! Bästa bästa fredag.

Likes

Comments

Godmorgon torsdag!
Äntligen fick jag sova en hel natt!! Men det var lite segt att gå upp när klockan ringde vid åtta, men tanken av att jag alltid fick gå upp sex innan får mig att gå upp lite snabbare haha. Sitter just nu på bussen som ska ta mig till Onsala och tandläkaren igen, rotfyllning nummer 1:) hatar tandläkare med. Jaja! Efter det så tar jag mig till jobbet direkt för ett jobbpass till 19. Så bästa Emma kunde hoppa in för mig nu på morgonen!!

Efter jobbet möter jag upp moa och så går vi hem till mig för att kolla wahlgrens värld, bästa!! Och imorgon är det fredag!!!

Likes

Comments