View tracker

Är på väg hem från gymmet så passar på att skriva medans jag går. Fick till typ världshistoriens sämsta benpass. Men bättre än inget! Ska bara hem och duscha samt fixa mig innan jag ska möta upp Joakim för en fika. Ska bli skönt att få träffa honom igen efter ett tag! Sen väntas städning av rummet samt garderoben som jag sagt i typ 3 dagar haha. Har dessutom slarvat bort mitt pass och jag måste ha det för att kunna hämta ut mitt nya haha..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick till ett riktigt bra bicep/triceps pass idag. Tiden sprang iväg och helt plötsligt hade två timmar gått och mina armar var mer än döda.
Kom hem, duschade och slängde mig i sängen. Har ätit lite samt kollat på serie. Ska dock ta mig ur den väldigt sköna sängen och städa garderoben.. kan knappt gå in i garderoben just nu haha..

Likes

Comments

View tracker

Glömde helt av att uppdatera igår? I vilket fall! Jag och Pontus var på adventmys hos Sofia igår. Så konstigt att hon flyttat? Det var i vilket fall jätte mysigt. Efter det åkte vi och handlade och sen släppte jag han och jag åkte hem. Råkade somna som vanligt, sen hämtade P upp mig och vi åkte och handlade igen haha. Denna gången åt honom och till middagen. Det blev alltså en väldigt lugn kväll och dag.

Idag vaknade vi efter en skön sovmorgon. Åt frukost och nu står jag på gymmet. Skulle egentligen kört ben med Bella men det ställdes in så funderar på ett biecep pass<33 bästa. Men först blir det lite cardio:-)

Likes

Comments

Startade denna lördag med att vakna vid klockan åtta, var klarvaken och pigg men Pontus sov vidare och vid 10 fick jag äntligen sätta på julkalendern samt greys <33

Sen år vi frukost och vid halv tolv tog jag bilen mot kungsmässan. Där jag befinner mig nu. Eller behövde en liten paus från allt folk och tänka igenom lite julklappar så gick ut och lämnade det jag handlat och sitter i bilen och ska tänka igenom julklappslistan lite haha. Har iallafall fått köpt en del, dessutom en klänning till mig själv! Inte den på bilden dock :))
Ska kanske möta upp Nina på kungsmässan snart och sen ska jag bege mig hemåt för att städa!!

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Igår hade jag en så skön dag. Jag och Pontus vaknade vid åtta/nio tiden, så kollade vi julkalendern samt greys. Vid ett gick vi och gjorde nya pass, fick köpte lite nödvändigheter på kungsmässan och så åt vi lunch där samtidigt. Sen lagade jag mat, kollade wahlgrens och sen hämtade Pontus upp mig så sov vi hos honom!

Idag väntas jobb dock, men är faktiskt taggad. Har ju inte jobbat på en vecka nu så det ska bli skönt! Emma sparade dessutom lite lådor från gårdagens leverans så tiden ska nog gå fort. Slutar 16 och då ska jag gå till gymmet för ett cardio walking pass!

Likes

Comments

Här sitter jag, på gymmet i omklädningsrummet haha. Var alltså på gymmet halv fem då jag trodde passet började fem, men oj va fel man kan ha :)) Emma fattade ingenting när jag kom så tidigt och jag fattade inte varför hon inte fattade haha. Passet började ju tydligen 17.40.. så stod på bandet i 30 min nu men ska väll bege mig mot salen snart. Bästa jag med tider ibland <33 bra cardio träning blir det idag iallafall! 6km pw sammanlagt och 45 min på crossen :-))

Likes

Comments

Och hur snabbt har inte denna månad gått? Men det klagar jag inte på för imorgon är min favorit månad här!! Dessutom bjuder Kungsbacka på sol idag :-)

Är just nu på väg hem från Pontus, ska hämta ut lite paket på vägen, massa julklappar!! Sen ska jag städa garderoben, skicka in cv och senare åka till Borgås för att möta upp Emma och gå på pass!

Likes

Comments

Helluuuu!
Ännu en ledig dag som gick ovanligt fort? Hann bara fixa lite hemma och sen va klockan plötsligt 16 typ? Så med lite serietittande var jag sen redo för ett pass på gymmet. Hade planerat att köra ben men det är riktigt mycket folk, eller ja det var det för 30 minuter sen när vi kom så det fick bli kondition idag igen då jag får panik på att tränas med alla andra. Nu börjar det dock tömmas på folk så ska köra någon benövning innan det är dags att handla och sen åka till P.

Likes

Comments