Precis kommit hem ifrån kvällens bjj-pass. Nu vankas det en hel del matteplugg resten av kvällen, och förmodligen även imorgon tyvärr. då jag har matteprov både torsdag och fredag.... Så vad är då bättre än att slänga ihop en skål med kvarg??? Så gott!

Nej nu måste jag skärpa mig, sluta babbla, och börja plugga. Hoppas ni har en bättre kväll än jag kommer ha. Vi hörs imorgon när jag förhoppningsvis klarat första matteprovet!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gud så god denna gröt från Pauluns är, och så nyttig dessutom! Tar bara några minuter att göra. Ett perfekt alternativ när man ätit vanlig havregrynsgröt för många dagar i rad.

Rekommenderar jag verkligen er att testa! Den finns även i ett flertal andra smaker.

Likes

Comments

Tog mig friheten och karvade lite pumpa för första gången på ett flertal år. Förvånansvärt roligt var det måste jag erkänna.

Idag påbörjar jag sista skolveckan innan jag går på ett riktigt efterlängtat höstlov. Ska bli så skönt att äntligen få koppla av och vila upp sig. Och på fredag är det halloween-firande på skolan, vilket innebär utklädnad! Så taggad!

Likes

Comments

Träning

Så var dagens gympass avklarat. Kände mig inte alls på topp. Inte ens nästan faktiskt. Är bara så himla mycket nu kring flytten, träning, skolan och livet i allmänhet att det känns som att jag håller på att köra slut på mig själv totalt.

Jag måste verkligen börja ta det lugnt och tillåta mig själv att vila och misslyckas ibland. För jag börjar ärligt inse att detta inte håller längre. Fortsätter jag såhär kommer jag gå in i väggen. Varken min kropp eller mitt psyke klarar mer snart.

Jag har 0 motivation till någonting just nu, samtidigt som jag vill lyckas med allt. Svårt att förklara, men det är bara riktigt jobbigt.,...

Meen på fredag är det sista dagen innan lovet. Så sen får jag äntligen vila. Och jag ska verkligen försöka ta vara på det lovet och vila upp mig ordentligt.

Ikväll kommer Sebbe till mig förresten, så då ska vi fixa tacos och bara ta det lugnt. Ska bli så skönt.

Likes

Comments

Precis ätit klart en mycket god middag med Sebbe. Nu ska vi nog mest bara ta det lugnt, snacka och så...
prata ikapp om allt vi missat och lite till.

Vad ska ni andra göra ikväll?

Likes

Comments

Ligger nu i sängen nyduschad med en kopp te i handen och pluggar privatjuridik då jag har prov imorgon. 

Kvällens träning blev 1 h jiu-jitsu. Vi drillade en massa och körde lite basic grejer. Tycker det är skönt att repetera de "lätta" sakerna ibland. Man kan aldrig bli tillräckligt bra på en teknik, utan det finns alltid någonting att utveckla. Det går alltid att göra tekniken lite snabbare och lite bättre. Så det var ett mycket lärorikt pass. 

Men nu ska jag fortsätta plugga.... *suck*.... ha en bra kväll allihopa. Imorgon får jag äntligen inta gymmets lokaler igen. Taggad!!!

Likes

Comments

Under denna helgen har jag ätit riktigt kasst om jag ska vara helt ärlig. Visst, man måste få unna sig. Men den senaste tiden har det hänt alltför ofta.

När jag var mindre hade jag godisuppehåll i sammanlagt 1.5 år. Jag minns att det var tufft i början, men efter ett tag var jag inte ett dugg sugen på socker längre.

Nu har jag bestämt mig för att testa på detta igen. Men tänker börja med en månad, för att sedan utvärdera hur det gått och om det märks någon skillnad. Så därför säger jag nu hej då till chips, kakor, godis och läsk.

Däremot kan det hända att jag unnar mig lite popcorn, en fruktsallad eller nötter på helgerna. Detta pga att det jag främst vill åt är att dra ner på sötsakerna som ger en massa kalorier men är helt tomma. De tillför inget bra.

Så vilka är med mig och antar utmaningen?? Ifall vi peppar och inspirerar varandra är jag säker på att vi kan lyckas!

Likes

Comments

Tankar

Ett litet collage av kvällens Weheartit bilder. Gud vad jag älskar den sidan! Den har svaret på allt, på alla känslor, inspiration, allt.
Prefekt för en citat galen människa som jag helt enkelt.

Likes

Comments

Precis avslutat dagens träningspass. Började med en promenad på 3 km i mycket högt tempo. Måste ha traskat på riktigt bra, för när jag kom hem igen var jag riktigt andfådd.
Avslutade sedan med 50 benböj, 50 utfallssteg (25 på varje ben) och 50 höftlyft.

Resten av kvällen kommer ägnas åt plugg och lite Pretty little liars i bakgrunden. 5 examinationer till veckan.... tur det är lov sen.

Hoppas alla har en trevlig lördagkväll!

Likes

Comments

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggade något igår, men jag hade verkligen fullt upp hela dagen.

Hoppade på tåget direkt efter skolan och åkte upp till Östersund. Självklart blev det en massa strul och tåget blev över 1 h försenat. Så när jag kom fram var det bara att slänga i sig maten, sminka sig lite snabbt och dra iväg till en kompis, för att senare hamna på samhällsfesten i Bringsåsen.

Ni som läst Aftonbladet imorse vet nog hur den festen slutade tyvärr... men jag hade iaf superkul!!

Ha en bra lördag allihopa

Likes

Comments