Header

Godmorgon! Hur mår ni?

Jag har fått operationstid den 14e november. Redan om 23 dagar...... Jag ska operera bort en tand som inte kan växa ut. Då den tanden försöker trycka sig ut mellan två andra tänder så finns det risk för att dom två andra går sönder. Vilket läkarna ska förhindra genom att operera bort den tanden.

Är verkligen livrädd. Har inte fått någon mer information än att dom kommer skära upp i gommen eller tandköttet (beroende på vart exakt den sitter), ta bort tanden och sedan sy några stygn. Jag har inte fått någon information om hur länge jag ska vara kvar på Linköpings sjukhus, vad som gäller innan eller efter operationen med mat & dusch osv.

Kan ju till lägga att jag har sprutfobi och är så rädd för allt som har med sjukhus vård att göra. Operations tiden är dessutom på min namnsdag men även tre dagar innan jag fyller 16 år....

Har någon av er gjort någon sån här operation? Hur gick det till? Skulle behöva fråga massor.. PUSS

Emilia❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur börjar man ett sånt här inlägg?

Vet inte riktigt vart jag ska börja.... Det har varit total katastrof i mitt liv på senaste tiden. Så mycket som hänt, där av har jag inte haft någon lust eller ork till att att uppdatera bloggen...

Bland annat åkte jag på körtelfeber för ca sju veckor sedan. Jag låg hemma en hel vecka vilket gjorde att jag missade massor i skolan. Jag fick inte anstränga mig på en månad. Det har varit en del personliga grejer som jag inte kommer gå ut med på bloggen..

Nu mår jag bättre allmänt men det går upp och ner dag efter dag. Jag ska verkligen göra mitt absolut bästa för att hålla er uppdaterade!

Lite blandade bilder!

Emilia❤

Likes

Comments

Det har varit katastrof i mitt huvud. Jag har mått extremt dåligt psykoskt sen skolan började. Hamnat efter redan och det ger mig verkligen panik. Ska bli skönt med helg nu iallafall och kunna slappna av mera än vad jag kan göra i veckorna. Men känns så jävla piss att jag redan under andra veckan har börjat gråta över skolan...

För övrigt håller vi just nu på med socialpsykologi.

Emilia❤

Likes

Comments

Nu är vi inne på andra skolveckan och jag avskyr skolan mer än något annat!! Är så trött på alla problem som varit både i fredags och även idag. Om jag ska vara ärlig så känner jag att det är mer värt att hoppa av och försöka söka jobb än att gå i skolan när det ändå inte funkar som det borde göra. Är så jävla trött på allt skit som är hela tiden. Känns så meningslöst att ens fortsätta gå i skolan om jag ändå inte trivs eller tycker att det känns bra. Kan göra annat på dagarna som jag får ut något av..... SUCK FÖR SKOLAN!!!!

Emilia❤

Likes

Comments

Hahahah nae hörreni. Vad dum man känner sig som pratar med sig själv när man vloggar. Förvänta er inte värsta videon. Jag gör ett försök men ha lite tålamod med mig.
Kom med tips, kretik och förslag för att göra det bättre nästa gång istället. Det tar ett tag innan man lär sig! 😊 🎀

Emilia❤

Likes

Comments

över 80% röstade ja på att vlogga hela morgondagen.. Jag gör ett försök om de blir skit så lägg till mig på snapchat redan nu. 😉

Emilia❤

Likes

Comments

Den här dagen har varit sämst. Allt har gått fel och jag har varit på dåligt humör hela dagen... Jag hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Imorgon åker jag till Stockholm med min pojkvän och hans mamma. mys!!

Emilia❤

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag tycker om gymnasiet än.. Lärarna är verkligen super trevliga och har tagit emot mig bra. Har så svårt för nya lokaler, nya elever och en helt annan skola... Jag hade nog bara ren tur att jag hamnade i samma klass som en gammal klass kompis från tidigare skola. Så skönt!! Vad lättad jag blev när hon skrev att vi skulle börja samma linje på samma skola. Jag är inte den som tar plats i en helt ny grupp människor om ni förstår vad jag menar.. Känner mest att är det någon som diggar mig så får dom söka min uppmärksamhet.

Lägger in lite bilder från igår när jag fotade Ville💕

Emilia❤

Likes

Comments