Header

Från idag den 18 Januari till den 23 Januari får ni 25% extra på reavaror, rabattkoden gäller på dam, barn & underkläder. KOD: rea25x

länk - http://www.lindex.com/se

: till alla nya kunder, OBS kan ej kombineras med andra erbjudanden eller koder. KOD: HZSIGNUP

länk - http://www.horze.se

-25% på alla fotoböcker och all väggdekoration, fram till den 28 Februari. Passa på till alla hjärtansdag!! KOD: WI18ATAF

länk - http://www.smartphoto.se

Emilia❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Emilia❤

Likes

Comments

​Godmorgon säger jag från skolan! Känner att jag redan behöver ett nytt lov. 

Hur har eran jul varit? Själv hade jag en bra jul!  

Emilia❤

Likes

Comments

Godmorgon, mår ni bra?? Själv mår jag bra trots detta snöblask.

Här i Norrköping har det kommit snö.. Vilket bara var roligt första timmen, sen hade jag tröttnat på kylan, blasket, snön i skorna och att nästan ramla i varje steg jag tar. SUCK!!! JAG VILL HA SOMMAR IGEN!

Idag regnar det lite och dom flesta går därför runt med ett paraply i handen. Jag själv har inte ens något.. Men varje gång jag går förbi eller möter någon som har ett uppfällt paraply så går jag två steg åt sidan (bort från paraplyt) samt att jag duckar. Har alltid känslan av att de som håller i paraplyt inte har någon koll och därför kommer spetta ut mina ögon eller något, HAHAH!! Det kan väl knappast bara vara jag som är rädd för det??

Emilia❤

Likes

Comments

Vad glad man blir när andra bloggare kontaktar en. Jag har funderat på om jag ska kontakta någon annan tjej som också driver en egen blogg, men har inte tagit tag i det ännu. Så det här var ju jätte roligt!! Verkligen.

Emilia❤

Likes

Comments

Godmorgon! Hur mår ni?

Jag har fått operationstid den 14e november. Redan om 23 dagar...... Jag ska operera bort en tand som inte kan växa ut. Då den tanden försöker trycka sig ut mellan två andra tänder så finns det risk för att dom två andra går sönder. Vilket läkarna ska förhindra genom att operera bort den tanden.

Är verkligen livrädd. Har inte fått någon mer information än att dom kommer skära upp i gommen eller tandköttet (beroende på vart exakt den sitter), ta bort tanden och sedan sy några stygn. Jag har inte fått någon information om hur länge jag ska vara kvar på Linköpings sjukhus, vad som gäller innan eller efter operationen med mat & dusch osv.

Kan ju till lägga att jag har sprutfobi och är så rädd för allt som har med sjukhus vård att göra. Operations tiden är dessutom på min namnsdag men även tre dagar innan jag fyller 16 år....

Har någon av er gjort någon sån här operation? Hur gick det till? Skulle behöva fråga massor.. PUSS

Emilia❤

Likes

Comments