Haiii, hoppas allt är bra med alla människor där ute! Med mig är det sådär har nämligen blivit sjuk som en vet inte vad haha, allt från halsböld till ögoninflammation. Hur som helst, hade tänkt dela med mig av lite bilder från mitt favorit ställe på denna jord, nämligen Turkiet. Eller ska jag säga Alanya? Jag och min mamma äger en lägenhet där tillsammans så är där en hel del. Jag skulle nog säga att det är den mest typ roliga och fina platsen jag har befunnit mig på. Och jag har ändå varit utomlands en hel del. Men det är typ något speciellt med Alanya och det säger faktiskt dem flesta jag pratat med om det. Ett paradis helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Asså åh kolla <3 Tycker de är så himla fint med såna här "mother-daughter" tatueringar, speciellt med tanke på hur mycket min mamma betyder för mig. Skulle lugnt vilja ha en med min mamma, frågan är bara om hon skulle vilja ha en med mig haha

Likes

Comments

Hej hörni! Och varmt välkomna! Haha känner mig som en programledare ;)

Nej men skämt åsido! Ville bara med detta inlägget säga att jag kommer från och med nu börja blogga här på denna bloggen och ni som vill får gärna följa med på min resa här. Men självklart som jag vet med mig själv så vill man väl veta lite om personen man läser om så hade väl bara tänkt berätta lite kortfattat om mig själv.

Vi kan väl börja med att jag heter Emilia Eriksson och är 16 år, snart 17 (är 00a alltså) och bor i Sundbyberg och har nyligen flyttat hit. För tillfället går jag inte i någon skola då jag hoppade av, ska dock börja igen efter sommaren och vi får se vad det blir. Mina intressen är bland annat mode, inredning, målning, skönhet och foto. Och det är även det som ni kommer få ta del av mest på den här bloggen. Men även min vardag kommer bli en stor del.

Kan även tillägga att jag kommer fota de flesta fotona med min Canon och resten med min iPhone 6s.

Vet just nu för tillfället inte vad jag ska skriva mer då jag egentligen har så mycket att skriva men det är ju inte meningen att detta ska bli någon bibel, eller hur? haha

Tack för att ni har hittat hit och så hörs vi i nästa inlägg. <3


Haha "visa kärlek" bilden är fett random I know men sant ändå ju!

Likes

Comments