Header

Outfit

Skjorta: Cubus
Jeans: H&M
Halsduk: Cubus

Hej på er!

Det var verkligen skitlänge sen jag skrev nånting hit till bloggen, så tänkte att det kunde vara dags nu :-) Tänkte iaf göra en bucket list för i år, eftersom jag blev jätteinspirerad av Therese Lindgren att göra en. Therese har en massa "stora" grejer i sin lista, som att typ besöka en spådam o sånt, medan jag själv för det mesta har saker som att satsa mera på skolan osv.

1. Baka en tårta - Jag gillar sjukt mkt att baka och jag har själv aldrig bakat en kaka/tårta helt själv. Så tänkte de kunde vara kul att baka en själv o för att de ska bli gjort måste jag väl ha med den på min bucket list haha :p

2. Skriva en bok - När jag gick i lågstadiet och i början av sjuan skrev jag rätt mycket berättelser osv, men nu har jag inte skrivit nånting på evigheter. Problemet är att jag typ aldrig slutför texterna så en grej på min bucket list i år är att skriva en hel bok! Och nej, jag kommer inte ge ut den till nåt företag eller nåt liknande.

3. Få 7 i betyget&avgångsbetyget i finska - Ja, jag suger på finska o det är inte ett av mina favoritämnen. Just nu har jag en sexa så om jag på något sätt skulle lyckas få en sjua så skulle jag känna att jag har nått ett av mina mål 2017.

4. Blogga aktivt i en månad - Förut bloggade jag ju en hel del men på den senaste tiden har det blivit lite lite bloggande. Därför har jag tänkt att ett av mina mål får vara att orka blogga aktivt i en hel månad, och verkligen ha inlägg jag har satsat på osv!

5. Bli bättre på engelska - Eftersom jag o Lippa ska till Malta i sommar på språkresa så kommer jag ju kanske bli lite bättre än vad jag är nu, men jag ska verkligen försöka att utöka mitt ordförråd när jag väl är där.

6. Få bättre hy - Min hy är verkligen inte den finaste man har sett. Fastän jag tvättar ansiktet så gott som varje morgon och kväll så har jag ändå en massa finnar som jag gärna skulle vilja bli av med. Jag vet, jag är snart 16 vilket betyder att man har mkt finnar men jag vill ändå försöka bli av med några berg jag har i min panna.

7. Fixa mina ögonbryn - Förra sommaren fixade jag mina ögonbryn hos en kosmetolog men det tog inte länge innan dom var vildvuxna och lika fula som förut igen! Därför tänkte jag göra ett nytt försök och faktiskt hålla dem i fin form.

8. Umgås mera med kompisar - Sommarlovet 2016 gick alldeles för snabbt, och jag gjorde alldeles för lite grejer med mina vänner osv. Nu när jag har skaffat mopokort så blir det säkert enklare att träffa kompisar när man vill, eftersom man inte behöver fixa skjuts av sina föräldrar eller i värsta fall cykla. :/

9. Sluta tvätta mitt hår så ofta - Ja, jag tvättar håret varje dag och ja jag vet att de sliter sjukt mkt på håret. Därför ska jag i sommar försöka att inte tvätta det för ofta, eftersom mitt hår blir flottigt efter 24h, och dessutom är det superslitet i topparna.

10. Spara mera pengar - Jag köper superofta en massa onödiga grejer, så dehär året ska jag bättra mig och börja spara mer pengar, och jobba smått hemma för att samla ihop mera eftersom jag inte har något "ordentligt" sommarjobb fixat för den här sommaren.

//Emilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

För ungefär ett år sedan hade jag och min syster Amanda lite tråkigt så vi sminkade henne till en zombie eller nåt liknande. I år bestämde vi oss för att göra ungefär samma sak igen! Den här gången sminkade vi också min andra syster Elin eftersom vi hade lite extra tid efteråt. Sen gick vi ut & fotade så här är resultatet. (P.s: jag har inte använt latex eller nåt sånt utan såren är gjorda av toapapper , lim & vatten)

//Emilia

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet, superlänge sen jag bloggade sist men här kommer nu bara ett snabbt inlägg med bilder från min och Lippas senaste photoshoot. Har inte så mycket annat att skriva så jepp vi får se när jag bloggar nästa gång :3

//Emilia

Likes

Comments

Hej!

Gjorde bananpannkakor häromdagen och de blev faktiskt supergott, så tänkte dela med mig av receptet här.

Ingredienser:

1 banan
2 ägg
1 krm vaniljpulver
Smör (till stekningen)

Gör såhär:

Börja med att mosa bananen och blanda sen ihop allting och stek i stekpanna på låg värme. Ät direkt efter och lägg på t.ex. bär, vaniljsås, grädde eller jaa egentligen vad du vill.

Likes

Comments