Header

Hej! Jag använde latex och bomull som grund till såren, utanpå lite foundation, svart ögonskugga och fakeblod. Om du vill veta mera exakt hur du kan fixa detta själv så tryck HÄR. (En tutorial av Thomas Sekelius)

//Emilia

Likes

Comments

Tröja: H&M
Jeans: Zara
Skor: Nike

Likes

Comments

Hej!

Igår (19.8) var det Borgås första egna pride! Jag har alltid velat delta i en Pride men aldrig riktigt kommit ihåg när Helsingfors pride är, som dessutom är mycket större än Borgås, och nu fick jag äntligen delta i en! Dessutom var det den första priden som ordnades i Borgå, så de kändes väldigt bra att veta att man nu ska delta i nånting som aldrig har ordnats förut i ens hemstad.

Det var mycket mera människor som deltog i paraden än jag hade förväntat mig, jag skulle gissa på nånting mellan 700-1000 personer. (Kanske något mer eller mindre, jag är väldigt dålig på att uppskatta haha) Okej, det är inte så många jämfört med andra pride som har ordnats men eftersom Borgå inte är så jättestort och har ett invånarantal på lite över 50 000 personer så är det väl ganska mycket?

Anyways, efter paraden så samlades alla i stadsparken där några personer höll tal. Jag och mina kompisar var där i kanske 45minuter, sen gick vi till hesburger och köpte milkshakes & gick o satte oss i runebergsparken. Efter en stund blev vi hungriga så vi gick och åt sushi. (Jag åt inte eftersom jag inte gillar sushi men jag tog nog ett par vårrullar från mina kompisars tallrikar hehe)

Jag kommer nog delta i Borgås pride nästa år igen och kanske gå priden i Helsingfors också, kan tänka mig att den är mycket mycket större o mäktigare. Då kanske upplevelsen är mycket bättre också.

//Emilia

Likes

Comments

Hej!

Äntligen kom den efterlängtade fredagen. Skolan började igen den 15:e augusti efter 10veckors sommarlov, vilket i princip är skönt att man får rutinerna tillbaka men det var nog inte riktigt någonting jag längtade så mycket efter. Jag började alltså gymnasiet nu för er som inte visste det :p

Första skoldagen var ganska chill, vi hade inga lektioner utan fick en massa papper o sånt man brukar få första skoldagen. Vi hade skolfotografering redan nästa dag o då började skolan påriktigt. Det var faktiskt helt okej att ha lektioner, men jag satt nog och gäspade under de sista 15 minutrana av timmen. Jag har varit så himla trött på sistone, men jag antar att det nog är pga. min dåliga dygnsrytm haha.

Idag på fredagen hadde vi nån sorts trivseldag för hela skolan. Vi ettor skulle typ leka lekar och sånt att vi skulle lära känna varandra bättre vilket var helt ok. Vi slutade klockan ett vilket var väldigt skönt. Jag drog en sväng via konstfabriken med Ale för hon skulle köpa en tröja och efter det körde jag bara hem & så har jag chillat sedan dess. Imorgon e de Borgås egen pride (!!!!!) som jag ska gå på med några kompisar.

I brist på bilder från den senaste veckan så kommer där nu två bilder från igår när jag var och fotade med Lippa, Osci & Amanda. Om ni inte har lagt märke till det så har jag också ändrat header efter att ha haft min förra superlänge. Jag ändrade också lite på designen så nu känns bloggen mycket fräschare när det är nya fonter o färger. För er som vill så lade jag till min snapcode om de e någon som vill adda mig på snap. Jag addar bara tillbaka såna som jag känner/vet vem dom är men alla kan se min mystory. (dock lägger jag väldigt sällan upp någonting till min story)

//Emilia

Likes

Comments