Header
Photoshoots

Hej på er!

Jag vet, superlänge sen jag bloggade sist men här kommer nu bara ett snabbt inlägg med bilder från min och Lippas senaste photoshoot. Har inte så mycket annat att skriva så jepp vi får se när jag bloggar nästa gång :3

//Emilia

Likes

Comments

Smått&Gott

Hej!

Gjorde bananpannkakor häromdagen och de blev faktiskt supergott, så tänkte dela med mig av receptet här.

Ingredienser:

1 banan
2 ägg
1 krm vaniljpulver
Smör (till stekningen)

Gör såhär:

Börja med att mosa bananen och blanda sen ihop allting och stek i stekpanna på låg värme. Ät direkt efter och lägg på t.ex. bär, vaniljsås, grädde eller jaa egentligen vad du vill.

Likes

Comments

Hej!

Idag var det en rätt varm dag så började dagen med att äta frukost vilket bestod av två karelska piroger med äggsmör. Sen duschade jag snabbt och lagade mig och efter det kom Lippa till oss. Vi åt lunch & for sedan ut och fota lite i ungefär en timme och efter det körde vi till henne. Vi simmade & solade och sånt, sen kom pappa med lasern så vi for och segla en stund. Det var jättebra vind och dessutom varmt i både luften och vattnet så de var bra. Efter att vi seglat tog vi bara snabbt upp båten och städade sen lite i hennes kök för de är typ som ett sommarjobb att städa hos henne inför hennes brors konfirmationsfest. Jag var där rätt länge efter det men körde sen hem efter en stund.

//Emilia

Likes

Comments