Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska snart beje mig ner mot Tby och marten, sjukt kul är det! Så 2 (och en halv) dagar väntas framöver med massa skoj och flams!! Hörs

Likes

Comments

mode, vardag

har 'buy a heart' av nicki minaj på repaly 20x, det är så att när jag  har en obsession på en låt kan jag bokstavligen inte sluta lyssna på den! 

ska nu och framöver plugga lite engeska och sedan gå ner och chilla framför TV:n med en varm chocklad kopp.  Vi får se vad morgondagen har att bjuda på, det är ju trots allt fredag!

Likes

Comments

Det är marten imorgon här i fina lilla Torsby och under helgen. Kul ska det verkligen bli att träffa kompisar som man inte sett på evigheter!
Bloggningen kommer vara lika dålig framöver som den var igår tyvärr men ska verkligen försöka mina vänner.

Likes

Comments

Jag i min otroligt mysiga men olivgröna mjukisdress.

Hej hörrni! Haft en sån dryg skoldag som slutar 16.00 och schemat är helt fullspäckad, med idrott på slutet vilket är väldigt segt eftersom idrott är inte mitt starkaste ämne och det är bara allmänt tråkigt.k

I vilket fall. Jag har börjat kolla på en ny serie, skulle dock inte kalla det för en serie eftersom det är typ som en reality dokumentär eller något åt det hållet. Serien heter i vilket fall 'beyond scared straight' och handlar om kriminella som är under 18 (dvs dom får inte hamna i fängelse). Dom kriminella får åka till ett fängelse där dom får se hur virdigt det är i fängelse osvosv, serien går helt enkelt ut på att få stopp på vad dom kriminella gör för att dom ska slippa hamna i fängelse när dom blir myndiga. Jag blir riktigt fascinerad när jag ser på det eftersom man märker hur mycket respekt dom får för dom som sitter i fängelset och hur dom ändrar deras beteende.

Litet flummigt inlägg kanske men ni får själva kolla serien för att själv förstå!

Likes

Comments

inspiration, mode

​Som ni may have seen alredy så älskarr´jag silver och vitt, mitt rum har bara vita och silvriga färger i sig men en liten rosa touch på sängen. Stilrent och hur snyggt som helst!

Likes

Comments

​Tröja - Odd Molly  / Jeans - Bik Bok / Väska - H&M 

Likes

Comments

Guud vilken dålig uppdatering idag men har för det mesta bara åkt bil hem. Nu får ursäkta!

En nerbäddad Emilia med huvudvärk och söndagsångest har kommit hem! Skönt men fyy vad jag saknar hov1. Minns dock INGENTING från när dom spelade igår, verkligen ingenting, det är helt svart.

Innan vi drog hem så gick vi inte på kupolen en snabbis vilket är ett köpcentrum i Borlänge så fick med mig en väska och en skärp hem inte så mycket att visa.

Ska gå och lägga mig tidigt ikväll med tanke på ytterst lite sömn inatt.

Några pics från helgen

Likes

Comments

Okej om ni är trötta på mitt tjat om Hov1 så skippa läs detta inlägg hahah so sorry, kan absolut inte ta in detta!!

Först och främst började det med att jag såg hov1 gå till festivalen när jag och min familj satt och åt mat så jag och min lillasyster sprang ut efter dom för att få en bild men vet ni vad eller? MIN FUCKING MOBIL DOG EFTER 3 METER FRÅN DOM??? Asså hur ens ??

Men i alla fall dom var hur grymma som helst, har tappat rösten helt!

Såg även Linn Ahlborg som såg bekymrad över vilket jag verkligen kan förstå med så många som hon tar bild med. Fy!

MIN KVÄLL HAR VARIT BÄST OCH KOMMER ALDRIG TA IN DETTA!

BTW hur nära stod jag inte Ludvig??

Likes

Comments