Hej kära läsare! Hoppas du mår bra idag för det gör jag. Förlåt för att jag inte la upp något nytt inlägg imorse men jag försov mig typ :) Jaja, jag skriver nu och det är väll det som är det viktiga. Just nu har jag en varm känsla imagen och det är inte för att jag är kär, det är för att jag är så himla stolt över min vän. Hen har haft problem och vägrat göra vissa saker men idag berättade hen att hen hade tagit tag i saken och gjort det ändå! Jag blir så himla glad att man kan få någon att göra saker med lite uppmuntran och positiva kommentarer. I skolan idag skulle vi gå runt sjön sol jag berättade om i förra inlägget. Det var -6 och jag glömde min mössa...KUL!....inte! Mitt blod typ frös i mina ådror och jag var stel som en pingvin. Annars har dagen vart bra, lite skoskav och så men inga prov, vilket var skönt! Nu är klockan 20.19 så jag måste packa inför badet och stallet imorgon. Sedan ska jag läsa i min kära sagan om ringen bok och sova....Skönt!
Ses i nästa inlägg! //Emilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Det var några timmar sedan, känner redan att jag börjar skapa en rutin med att blogga varje morgon och kväll. Idag var en kul dag, skoldagen var full med skratt och eftermiddagen spenderade jag tillsammans med mina 4 älskade vänner <3 Imorgon har vi hälsotimme vilket betyder att alla sjuor på min skola har ca 1h (55 min) på sig att ta sig runt en sjö. Många brukar få sen ankomst eftersom det är så lite tid. Mina kompisar klagar på mig eftersom jag alltid går så fort men ändå att det 50 minuter. Tänk dom som går sakta.... Aja det var allt för idag tror jag, hoppas ni (om det är några som fortfarande läser) haft en bra dag :)
~bilden tog jag när vi gick runt sjön förra veckan~
Ses i nästa inlägg! //Emilia

Likes

Comments

Jaha, då var det Måndag igen då. Vi välkomnar den nya veckan full med stress och skolarbete med lite sovmorgon. Jag brukar gå upp klockan 06.30 men idag gick jag upp 06.55. Idag slutar jag 15.00 och min sista lektion är SO, Idag uppnådde jag mitt mål, min spellista på Spotify har nu 400 låtar som jag lagt till för hand, Följ den gärna! Den heter ”Listan jag lyssnar på 24/7”. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi i kväll igen.
~Bild på spellistan~
Ses i nästa inlägg! //Emilia

Likes

Comments

Hej igen! Hoppas inte alla har tröttnat på mig ännu. Idag har jag inte gjort ett piss men är ändå helt slut. Min föräldrar retar mig med ord som ”tonårstrött” mm. Men jag kan inte hjälpa att min energinivå ligger på 0 hela dagarna, och de mörka dagarna nu på vintern hjälper inte direkt.

Idag har jag åkt bil i 3 timmar från mina kusiner i Karlskrona till min älskade säng hemma.

Jaja, Imorgon ska jag träffa min kille och tre kompisar till och hitta på något efter skolan.
Jag längtar till onsdag då jag äntligen ska få åka till stallen igen och träffa min älskade Trissa <3
~Här får ni en bild på Trissa, född 01, islandshäst~
Ses i nästa inlägg! //Emilia

Likes

Comments

Hej, hej igen bloggen. Vaknade precis upp och bestämde mig för att kolla igenom instagram och snap. Har ingen aning varför jag tryckte på ”skapa nytt inlägg” men nu gjorde jag det och nu ska jag bara komma på någonting att skriva...I förra inlägget sa jag att jag skulle berätta lite om mig själv...Så här kommer 10 random frågor och svar :)

Favoritmat?
-Pizza! Alla dar i veckan!
Favoritfärg?
-Grön och svart
Favoritgodis?
-Ostbågar, Ostbollar, Chips, choklad, lösgodis, naturgodis...Jag ÄLSKAR allt godis :))
Har du några husdjur?
-Jag hade en hund innan (fransk bulldog) men för ungefär ett år sedan var vi tvungna att sälja honom...Detta är fortfarande ett ganska känsligt ämne för mig, det gör så ont att förlora någon man älskar :(
Hur går det i skolan?
-Jag är en av få som faktiskt gillar skolan, jag lägger ner all min tid på skolan och kämpar så hårt jag bara kan för att få bra betyg, Jag har väll blivit kallad för A-barn en och annan gång men det tar jag bara som en komplimang!
Hur lång är du?
-jag är 162 cm lång :)
När fyller du år?
-22 februari (04)

~Här får ni en blid på mig åxå!~

Tjaaaaa, det var alla frågor jag kom på men om ni har fler får ni gärna kommentera....Ses i nästa inlägg! //Emilia

Likes

Comments

Jaha då har man skapat en blogg, jag vet inte riktigt vad man ska skriva och hur man ska göra men jag blir nog bättre snart. Jag vet att ingen kommer läsa det här och absolut inte kommentera och prenumerera och gilla men jag tänkte att nästa inlägg ska vara typ ”faktan om mig” så IM någon läser detta får du gärna ställa frågor om du undrar något.
Ses i nästa inlägg! //Emilia

Likes

Comments