Dem senaste två veckorna har varit väldigt icke händelse rika. Alla hjärtans dag firade jag med min bästa vän. Vi gick på Coop efter skolan och köpte fika till filmen vi skulle se på kvällen, hon tvingade mig att se en skräckis som var riktigt bra. Jag är inte så värst förtjust i läskiga filmer. Den filmen som vi såg heter (poltergeist)


Sen alla hjärtans dag så har det inte hänt något speciellt, dagarna har bara flutit på. Fast idag så har jag och min mamma börjar planera att vi ska åka till Spanien typ i två veckor på sommar lovet. Om ni vet några bra ställen som man kan besöka i Spanien så kan gärna skriva!

  • 6 readers

Likes

Comments

Veckan har varit allmänt seg, först av allt så lyckades jag tappa bort mina träningsbyxor på idrotten, vet inte liksom hur jag lyckade. Förra veckan var jag förkyld och missade mina sim/dyk träningar som var ganska så störande, men idag när jag äntligen hade simning så kände jag mig helt jäkla ovan. Efter 50 meter frisim så var jag ganska så död, det var ungefär samma sak på fridykningen men där var det att varje gång jag skulle dyka ner på botten så ville mina öron explodera. Det var inte så jobbigt att komma tillbaka till dansen, jag kanske var lite rostig och lite stel i mina ben och armar men efter uppvärmingen så kändes allt mycket bättre.

Jag kommer seriöst inte ihåg något från hela veckan som har varit, min hjärna tror att jag har haft lov i två månader eller något? Typ det ända jag kommer ihåg att vi hade ett test på gångertabellen som jag inte var så taggad på. Men en dag innan så lärde en person mig ett riktigt snabbt sätt att räkna 9ans tabell och det är jag väldigt tacksam för. Om du läser det här : sjukt tack för att du hjälpte mig. Jag ville först inte lyssna på den personen för jag tyckte att det lät för komplicerat, men sen så bad jag den personen att förklara igen.
Just nu så måste jag träna på glosor som vi fick på engelskan i måndags tror jag.

:Emilia

  • 13 readers

Likes

Comments

Den här veckan har varit allmänt seg, jag blev lite sjuk i fredags men det har bara blivit värre. Jag skulle ha gått på två träningar idag och ett årsmöte, det slutade med att jag bara gick årsmötet.

Innan jullovet så frågade min tränare på fridykningen om jag ville sitta i styrelsen, själkvart så var jag inte redo på de och det som var det konstigaste hon sa att jag vågar ta ord och säga vad jag tycker. Dem som har känt mig i några år vet att jag hatar att säga mina åsikter och är väldigt blyg av mig, jag vet inte varför men på fridykningen så känner jag mig viktig och om jag gör något fel så kommer inget att hända. Jag kommer tänka på saken tills på tisdag...

/bye🙏🏻

  • 24 readers

Likes

Comments

Asså förra året kan vara det värsta året. Men jag har lärt mig så mycket om mig själv, så därför så valde jag att jag skulle fixa de problem som jag fick under 2016! Det spelar ingen roll om det tar två år, jag ska ta tag om mitt liv och sluta tycka synd om mig.

Den här veckan kan vara den snabbaste på länge! Dem värsta dagarna på veckan är nog månadag till onsdag... för att man känner sig allmänt trött och orkar inte med dem första dagarna men sen när
Man börjar bli piggare och redo för torsdag och fredag så märker man inte ens att dem har flugit förbi.

Äntligen så har typ alla mina träningar börjat, man har ju blivit väldigt lat under jullovet och därför är det bra att man får upp sin energi av träningarna och vännerna som alltid får en på bättre humör under träningen. Jag har aldrig varit en stor beundrare av simning men när tiden går så börjar jag gilla det mer och mer. Jag har alltid trott att simning var en "töntig" sport och inte alls krävande! Men det trodde jag för trodde att jag redan var bra på simning ..


Aja godnatt 🌊

  • 35 readers

Likes

Comments

Hej! Har inte gjort något intressant idag, bara massa tråkiga saker : varit i stugan och frusit ihjäl mina små fötter, Läst en bok och försökt ignorera alla sociala medier... och det gick ganska så bra för att jag inte har någon wi-fi i stugan ✌🏻 Det har varit JÄTTE mycket snö i det området jag bor i dem senaste dagarna, det har bara snöat och snöat men som tur så har det varit ganska varmt. Därför har det varit väldigt mycket snö-bad för vissa i min klass under promenaden som vi har på torsdagar och fredagar
/ bye ❄

  • 36 readers

Likes

Comments

Jag vet inte varför men varje gång ska jag ska göra någon uppgift i skolan eller hemma så vågar jag inte göra fel ? Jag vågar inte testa mig fram, alla säger att jag KAN men jag vågar inte. Jag tror seriöst att jag tror att det kommer bli en explosion om jag gör något fel? Men som tur så har jag grymma vänner som inte ger upp hoppet om mig och mitt självförtroende eller vad man nu ska kalla de. Jag har mest problem med matten, jag vågar inte få ett eget svar. Det måste ALLTID vara lärarens svar eller någons, men aldrig mitt.

  • 34 readers

Likes

Comments

Jag är en tjej som är 13 år gammal som bor i en håla som heter Boden ( ligger i Norrbotten !) jag håller på med dans, fridykning och simning.

Jag är inte så värst tävlingsinriktad, men... jag försöker bli bättre och bättre för varje gång! Jag har aldrig varit den tjejen som pratar hela tiden, jag är den tjejen som inte vågar visa mina känslor. Vissa människor kallar mig blyg.. och det kan jag hålla med om. Men okej bort från allt deprimerat shit !
Jag tycker att det är väldigt svårt att beskriva mig själv. För olika tillfällen så vet mina kompisar mer om mig än vad jag gör själv. Men på fritiden så läser jag, ritar, tar väldigt random bilder, men jag är inte den personen som gillar att vara med människor. Jag tycker om att vara i min lilla egna värd vars jag inte behöver bry mig om NÅGOT, det var till exempel därför jag började i fridykning. Fridykning är en väldigt avslappnade sport, okej då ... kanske i början så är den inte så avslappnad ..men efter man har lärt sig Såå känner man sig som men fjäder i vattnet, man bryr sig inte om något, man är själv, man bryr sig inte om dem personerna som har tryckt ner en igenom tiden, man är bara allmänt fri.

Som jag skrev förut Såå har jag det väldigt svårt för att beskriva mig själv 😑 /// Emilia ❄

  • 35 readers

Likes

Comments

Asså omg ... förra helgen var den bästa på länge ❤️.. innan jag åkte dit så trodde jag att typ att det inte fanns personer som går i fridykning i Sverige .. men men jag hade fel 😅. Det fanns såååå himla många personer från HELA Sverige och jag har lärt mig mer än vad jag har gjort på 4 år !

Likes

Comments