Nytt år - nya möjligheter. Jag har aldrig förstått det här med att ogilla måndagar och tänka "gah en helt ny vecka att ta mig igenom, fy vad hemskt". Oavsett om man trivs med sitt jobb eller inte så är det en fruktansvärd inställning att börja en vecka med. Det sätter din hjärna i en sinnesstämning som gör att varenda grej du möter, möter du i en uppförsbacke istället för att bara ta det för var det är. Positiva människor är duktiga på att intala sig själv att även om allt man ska göra inte är det roligaste man vet så är det i alla fall spännande eller lärorikt. Det går att hitta ett pirr i allt. Och gör man inte det så behöver man verkligen se över sina dagar. För min del väntar träning, nu är jag inne på andra veckan. Den 30:e väntar biopremiär på The Secret Service och den 31: battleraptävling i Tolånga city… Tagga!

Yours truly, 
EmilFT

Likes

Comments

Mr. Russia valde att dissa blindtarmen. Idag är han som en ny person​.
R.i.p pice of Peter 

Yours truly,
EmilFT

Likes

Comments

Yours truly, 
EmilFT​

Likes

Comments

Det är bättre att välja väldigt få människor att ha vid din sida, för de flesta är det grova fel på. 
You only have one life to live, make it worth it.

Yours truly, 
Emil FT

Likes

Comments

Mina föräldrar har alltid velat att jag ska smaka all sorts mat sen jag var liten. Och därför äter jag det mesta och är inte särskilt kräsen, men en sak jag avskyr mer än något annat är majs.
Jag hatar majs.

Yours truly, 
EmilFT

Likes

Comments

Lite throwback thursday´s.
De två högst upp är Mr. Russia and I mitt i våra pulstunder. Gotta love Espresso House.

Den första understa är när jag var med familjen i Österrike. Övernajs, bara riktigt kallt. Men var tvungen att få till bilden. 

I nästa bild befann jag mig i lite varmare breddgrader, nämligen Birka Cruises-Medelhavet! Kom två i hotellmästerskapen i Europa, vilket jag vanligtvis inte tar upp, men i bloggen vill jag vara ärlig, och jag är endå stolt över mig själv.


Den stora bilden är var jag befinner mig just nu, nämligen på LAAN, hemma hos mina kärlekar Amanda&Alec, tillsammans med SunshineJeppaN och Mr. Russia.

Yours truly, 
 EmilFT

Likes

Comments

Haft den skönaste dagen på länge, bilden sammanfattar.
Mr. Russia och TolångaEmil har lanat, pulat en jäkla massa melon, och bara slappat. Ingen stress, inga brudar, inga problem.
Fortsätter snart min första bloggdag.

Yours truly,
EmilFT

Likes

Comments