Header

Det börjar bli väldigt kallt här i Stockholm och det positiva med det är att man kan ta fram sina mysiga stickade tröjor och halsdukar! Dessa kommer ifrån A Days March :)

Ni kommer till deras hemsida HÄR.

Jacka: Selected Homme 
Tröja och halsduk: A days march
Jeans: Replay 
Skor: Jim Rickey
Väska: Louis vuitton 

Likes

Comments

Pics by @hampus

Jacka: Bodaskins
Jeans: Replay
Skjorta: Ralph Lauren
Skor: Jim Rickey
Klocka: Daniel Wellington (15% rabatt med koden "EMILS")

Likes

Comments

I samarbete med Daniel Wellington så får ni nu 15% rabbat med koden "EMILS" på hela deras sortiment!
Och ni har väll inte missat deras nya kollektion, riktigt snygga klockor!

Klicka HÄR för att komma till deras hemsida :)

Likes

Comments

Eftersom jag får mycket frågor kring hur jag redigarar mina bilder här och på min instagram så tänkte jag att jag kan lägga ett inlägg här där jag berättar lite basic om hur jag gör.

Jag använder mig utav Camera Raw vilket är ett program i Photoshop. Jag har väldigt många olika tillvägagångssätt när jag redigerar beroende på hur originalbilden ser ut och hur jag vill att resultatet ska bli. Men det jag nästan alltid brukar göra är att sänka mättnaden (Saturation) antingen i hela bilden eller i de enskilda färgerna för att antigen få en "cool" känsla i bilden eller för att göra så att andra objekt eller personer sticker ut mer i bilen. I exemplet nedan har jag sänkt mättnaden i den gröna färgen. Detta kan man även göra i många mobilappar som t.ex VSCO. Efter att jag har gjort det lägger jag alltid på ganska mycket kontrast och pillar fram och tillbaks med andra ljus och färg reglage för att få bilen så som jag vill ha. I det här fallet har jag gjort bilden varmare och gjort de gula i bilden mer orange vilket gör så att man får en höstig känsla i bilden. :)

(Jag redigerar även bilder i mobilen ibland och då använder jag apparna VSCO och Afterlight)

Före:

Efter:

Likes

Comments

Jag va inne hos de sköna grabbarna på Clubs & Spades här om dagen! ​
De har fått in deras nya höstkollektion och de va riktigt schyssta saker, jag älskade verkligen deras stickade tröjor, så sköna och snygga, gick därifrån med flera styckna, haha :P
Jag rekommenderar er verkligen att kika förbi eller kolla in deras webbshop, här!

Likes

Comments