Hej på er.
På bilderna ser ni ungefär vad jag har hunnit med den senaste veckan, lite gym, lite munksjön och motion.
Mer än så har jag inte hunnit eftersom att jag numera har två arbeten, så all tid går åt till att jobba. Lite tråkigt! Men men.
Just nu ligger jag hemma sjuk, buhu:( hoppas ni mår bättre än mig. Ska dock försöka kliva upp ur sängen och vakna till för att se om jag kan jobba ikväll, jag tror det lutar åt det hållet ändå. Älskar ju mitt nya jobb, så jäkla kul är det! Mer om det senare!
Hoppas ni har haft en bra dag, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er.
Hur underbart väder har vi inte? I love it. Även om det är kallt i luften så gör det SÅ mycket att solen är på besök.
Jag har nu suttit vid solen och pluggat i ca en timme, skönt att få lite gjort! Jag har fått tillbaka min skolmotivation nu äntligen. Eller egentligen har jag fått tillbaka motivationen till allt och inte bara skolan, jag har fått tillbaka lusten till att träna och hitta på saker, och inte längre bara vara inne och gömma mig. Riktigt skönt faktiskt!

Nu väntar gymmet, see u later<3

Likes

Comments

Nu ska jag krypa ner här, emellan mina två favoritkillar<3
G O D N A T T ♡

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er?

Idag är verkligen en rensa-luften-på-negativ-energi-dag, vilket ger en sån lättande känsla. Som ett lyft ifrån bröstet. Så idag är en bra dag! Trotts att lovet är slut och verkligheten är tillbaka. Och jag tror att mycket av det beror på att solen faktiskt skiner idag, tror ni inte det? Man blir så pigg och glad utav solen<3

Likes

Comments

Jag måste lyfta denna dömande mening som faktiskt alla säger. "Hon slutade höra av sig när hon skaffade pojkvän". Jag fattar inte hur man kan vara så oförstående. För när man är kär så drar den drivkraften mer än alla andra. Och allt man vill är att spendera tid med just den personen. Man tar sig tid åt varandra i ett förhållande, och självklart går mer tid åt till varandra, och mindre tid till allt annat. Men att sluta höra av sig är en annan sak. Grejen är den att det är NI som slutar höra av er när er vän får en partner. Ni tror att ni stör eller inte är viktiga. Men bara för att jag har L så behöver jag även mina vänner, tjejer och killar. 

 När jag och L började träffas så var alla mina vänner så himla positiva till det, alla lyfte det och ville att det skulle bli något utav det, sa dom iallafall. Men när det faktiskt blev något så märkte jag snabbare och snabbare att folk backade undan. Jag har ifrågasatt detta och svaren jag har fått är "jag vill inte riskera att det som vi säger kommer fram till Lasse" och "det vi brukade prata om kan du prata om med Lasse nu istället".
Och det gör så ont, för att Lasse ska vara +1 person i mitt liv. Han ska inte vara -5 pers. Förstår ni? Folk tror att bara för att jag och L sover över så kan inte jag umgås med någon annan på dagen. Eller att om jag är med L så kommer jag berätta mina vänners privatliv för honom. Men såhär då, varför i hela friden skulle han bry sig om mina vänners privatliv? Varför skulle jag automatiskt prata om saker som jag pratar om med mina vänner till honom?
Såhär är grejen, Lasse är min vardag, han har glidit in i mitt liv och blivit en rutin. Din egentid är när du är ensam och min är när jag är med Lasse. Om en plan kommer upp när du är ensam så tackar du ja, om en plan kommer upp när jag är med Lasse så tackar jag ja. Att ge upp vänskapen och inte ens försöka för att "det är ingen idé, hon är ändå bara med Lasse" är det dummaste jag har hört. För jag prioriterar mina vänner. Lasse är det viktigaste, men han är min vardag. Vi gör vardags grejer ihop som man inte gör med sina vänner. Och därför behöver man även den tiden till att träffa sina vänner. Jag behöver den tiden. Men vad händer då om alla har slutat höra av sig för att dom tar för givet att jag inte vill vara med dom, att jag inte har tid för dom? Visst kanske en vän inte längre är den som dyker upp först i huvudet när man är ledig över helgen och står utan planer. Men om det kommer upp något så prioriteras det. Min vilja och mina intressen förändrades när jag träffade L. Jag vill inte festa varje helg eller vara ute sent, jag vill mest vara inne med L och se på serier eller hitta på något annat lugnt. Medans du som vän fortsätter festa, och det är också en faktor till att "man slutar höra av sig när man får pojkvän" eller att du slutar höra av dig när hon får pojkvän. Man är alltid två i en vänskap. Och man måste väl kunna prata med varandra? Tänk på det!

Likes

Comments

I väntan på bussen som ska ta oss hem <3

Lattes med kokosmjölk <3 I personliga muggar <3

Fina prinsen<3

Likes

Comments

Nu sitter jag och L helt utmattande tillbaka på hotellet efter vad denhär dagen hade att erbjuda. Matchen vi såg emellan Hammarby och syrianska slutade med 0-0, vilket inte var så roligt. Men det var kul att gå på matchen ändå, hammarbyare är ju inte kloka, haha! Kaos och skrik överallt! L är ju också hammarbyare så självklart stod vi i mitten utav allt det där. Men det var som jag sa tidigare, super kul!

Stötte även på Therese Lindgren vilket var såå kul!! Tittar på hennes videor ofta och tar åt mig av hennes tips osv. Jag sa till L att om det är någon han ska "skylla" på för att jag spenderar mina pengar på dyrt smink, då är det henne, haha. Nej, men vi stod där och pratade en stund och hon var så trevlig, precis som man uppfattar henne ifrån hennes videos!

Hoppas att ni har haft en bra helg, vi har haft det superbra och ska snart avsluta vår helg i Stockholm. Men först så måste vi hitta nånstans att äta för jag är så himla hungrig. Kram sålänge<3

Självklart var vi uppklädda inför matchen ;)

( Tänkte inte alls på det dåliga ljuset!!:/ )

Likes

Comments

Hej hej!

Jag och L har tagit oss till Stockholm idag! Vi ska även spendera natten här vilket känns så himla skönt. Ikväll ska vi gå på ett super spännande möte, håll tummarna för mig(!) och imorgon ska vi på fotboll. Inte för att fotboll är mitt största intresse, Men det är bland Lasses största intresse så varför inte ta den chansen för att komma ifrån Jönköping för en natt?
Vi har det så jäkla bra!😍

Likes

Comments