View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hallå!!
Har precis kommit tillbaka till stugan eller rättare sagt VILLAN efter en dunder måltid. Rökta räkor till förrätt och sen fisk & skaldjurssoppa till varmrätt, MUMMA!

Så nu är det dags att börja om med alkoholen efter en lång återhämtning från gårdagens utekväll, eller ja inte för mig då jag skötte mitt alkohol intag bra 😏 men vissa andra.. *host* Tore 🍻

Likes

Comments

View tracker

Vet inte varför mitt förra inlägg fuckade och kom upp nu men skulle kommit upp för en vecka sen... Bra jobbat med internet eller nått i Finland.

Sitter hursomhelst i bilen nu på väg mot västkusten 👌🏻 laddat upp med alkohol och ser fram emot en rejäl skaldjursgallrik 🦀

Well well har inte så mycket mer att skriva just nu så återkommer när jag har något kul att skriva 👋🏼

Likes

Comments

Tänkte dra igång lite aktivitet på bloggen igen då. Hundrasjutgioelfte gången gillt???
Sitter just nu hemma hos mummi och ukki, eller ja mormor å morfar. Ska snart ut med hunden, finns ju inte så jätte mycket att göra hör i Finland egentligen. Tur att jag har lyckats dra med mig Tore. Imorgon bör det nog av mot stigen, vilket är bra timeat med bloggen. Hade ju tänkt bli aktiv här men kommer nog bli ganska dålig uppdatering i och med brist på internet. Kanske slänger in ett inlägg lite se senare idag igen, vi får se.

Likes

Comments

Har varit tomt på bloggen ett tag nu och kanske fortsätter framöver, jag vet inte riktigt. Vill börja med att varna för att detta inlägg kan vara trigga de eller känsligt då det handlar om mitt mående. (Om någon nu läser haha)

Det var längesen jag var ensam, längesen jag hade tid att ligga ner i min egen säng och tänka. Tänka för mycket, må dåligt, gråta och lyssna på "självmordsbenägen" listan på Spotify.

Det var längesen jag satt på ett badrumsgolv mitt i natten med "SIA- breathe me" eller diverse Nomy låtar på högstavolym och skruvade isär pennvässare med pincett. Det var länge sen jag skadade mig allvarligt, jag har varken skurit eller bränt min kropp på åtta månader. Ett framsteg, en seger. Men de senaste veckorna har varit svåra. Och nu ligger jag här i min säng och lyssnar åter igen på Nomys låtar och har lust att smyga ner till toaletten med min blåa pennvässare i ena handen och pincetten i andra. Men jag får inte. Jag vet att besvikelsen efteråt kommer att vara värre än känslan just nu. Det kanske är sjukt att säga men ibland saknar jag känslan av att det bränner till, lixom sticker och svider, i armen för att sen bli lugnad av den mörkröda vätskan som rinner ner för armen.

Jag vet att jag inte skulle klara av att göra något liknande mot mig själv igen, men jag tänker tanken. Jag ser mina ärr dagligen, jag blir påmind om vem jag var, vem jag fortfarande är och vad jag gått igenom. Det är inget jag kan blunda för. Att då störta tillbaka till känslan av att existera men inte leva skrämmer mig. Saker jag borde glädjas över berör mig inte längre. Jag har världens bästa pojkvän, en underbar familj och vänner som finns men ändå orkar jag inte.

Folk som inte drabbats av en depression eller psykiskohälsa på något annat sätt kommer aldrig förstå vad en går igenom. Det handlar om hjärnspöken. Det handlar om röster. Det handlar om varenda blick på tunnelbanan eller blicken som stirrar på sig. Det finns inte i mitt huvud att det kan vara positivt att folk ser på mig, jag börjar granska mig från topp till tå för att se om något är fel, intala mig själv hur ful jag är och jämföra mig med alla andra. Jag minns när det gått för långt, när det var som värst, och en man stirrade på mig. Jag blev upprörd, osäker, och slog honom. Jag vet inte ens varför själv för allt gick så fort. Jag är rädd för att falla tillbaka dit. Där allt gått ett steg för långt. Som det är nu fungerar jag. Jag lever. Jag har kontroll i en okontrollerad situation.

En depression handlar inte bara om den psykiska biten, det handlar om den fysiska biten också. Hjärtklappning, magsmärtor, huvudvärk, yrsel, ökad aptit, minskad aptit, trötthet, sömnbrist. Det är allt och inget. Det är en obalans som är så pass balanserad att den håller mig vid liv. För egentligen vill jag inte dö just nu. Jag vill vara inte leva längre.

Jag har många gånger fått bekräftat hur bra mitt mask-spel är. Hur mina masker döljer allt de som borde synas. Hur jag konstant har en fasad runt mig. Om någon mot förmodan skulle riva denna fasad skulle jag bygga upp en ny. När den ena masken faller tar en annan genast vid.

Se mig! Se mig!

Skriker det inom mig.

Men vem kan se igenom mina masker?

Vem döljer sig där under?

Vem är hon bakom masken?Jag är i maskopi med mina masker.

Om den ena masken faller

tar en annan genast vid

och jag undrar, var finns jag?Hör mig! Hör mig!

Skriker det inom mig,

men vem kan höra när jag aldrig talar.

Det är så mycket jag vill säga,

som sen aldrig blir sagt.Älska mig! Älska mig!

Skriker det inom mig,

men vem kan älska någon som hatar sig själv?

Jag når inte kärleken och kärleken når inte mig.Jag är i maskopi med mina masker.

Om den ena masken faller tar en annan genast vid

och jag undrar, var finns jag?

--------

Usch.
Blev lite väl mycket pladder och flum i detta inlägg. Men behövde verkligen få skriva av mig allt som fanns i mitt huvud. Eller ja allt jag orkade skriva ner.

Likes

Comments

Har inte blivit nått skrivande här på några veckor pga olika anledningar, dels skola men också psykiskt. Har ju inte haft ett speciellt händelserikt liv under den här tiden. Åkte till Sala och träffade min kusse, trevligt då vi inte setts på evigheter. Vi satt mest och drack vin och spelade poker. Sen råkade jag vinna biljetter till mello-genrepet. Sjukt ovärt eftersom jag inte sett en enda delfinal eller liknande. Börjat snickra ihop ett bord oh sen bara umgåtts med mina vänner som vanligt.

Ska verkligen försöka få igång bloggen så småningom om men känner inte att jag har tid till det just nu.. Well well, kommer i nått inlägg här då och då från och med nu.

Likes

Comments

Igår släppte Tore mig lös i kista medan han klippte sig, dumt gjort då jag tappat bort min telefon (som jag senare hittade på fåtöljen😫). Så han fick springa runt och leta efter en borttappad flickvän... Hursomhelst var planen igår att jag skulle köpa ett par svarta jeans, vilket jag gjorde. Men kom hem med två tröjor också. Hihi 😎

Så dagens outfit fick bestå av nya kläder, bästa som finns är att ta på sig nyinköpta kläder. Känner mig alltid såsåså fräsch haha.

Nya jeansen - bubbleroom 349kr
Nya tröjan - bubbleroom 75kr (rea)
Skor - Nike air force
Jacka/ kofta - salt
Väska - Michael Kors

Ber om ursäkt för smutsig spegel och dålig bild med det var den jag hade.

  • Vardag
  • 72 readers

Likes

Comments

Goddag, eller snarare godkväll?
Idag är det den 28e februari vilket innebär Jackies B-day så grattis till världens bästa musiker. Idag har jag varit hos Tore hela dagen och firat hans pappa, vill också fylla år samma dag som någon cool kändis, så grattis till honom också! Enda kändisarna som fyller år samtidigt som mig är typ gamla filosofer och matematiker, inte mycket att skryta med 🙄

Hursomhelst. Sitter just nu i bilen med Tore, Martin och Linda. Har just varit på bio. How to be single visades på duken, den var faktiskt bra. Got to love Rebel Wilson!

WellWell.. Imorrn är det 29e februari vilket innebär att dagen inte existerar så gör nått dumt och säg att det aldrig hänt!
Hatar att ingen är hemma på lov och därav en söt bild på mig och Dea som just nu är i Sälen på skitsemster... Nej okej skidsemester hoppas faktiskt att hon har det världsbäst.

Adios/ Jossan

Likes

Comments