Nu är det dags att få det sagt en gång för alla. Om ni inte vill vara här så stick! Vi hämtade er i ett litet ner bombat skjul i Syrien med en buss,kläder, mat och bensin som Sveriges skatte pengar betalat. Ni åker i dagar och när ni väll kommer fram till ett fint samhälle med röda fritids stugor, friskt vatten och mat så är era första ord "vi vill inte bo här" hur fan kan ni inte acceptera det. "Vi vill bo mår centralt" och ni blev placerade i en fin by uppe i Dalarna. Vi räddade era liv och får inte äns ett tack!

Ni kommer till Sverige och leker med våra lagar tror att bara för att dom inte finns i rest land så finns dom inte här. Men där har ni väldigt väldigt fel

Vi hjälper er och betalar era grejer sen klagar ni på att ni inte får dom jobb ni vill ha medans det finns tusentals av ungdomar som inte kan betala hyran för att ni har tagit deras jobb.

Jag är säker på att det finns dom flyktingar som inte gör detta över huvud taget och tro mig dom har mitt full stöd men för dom andra så vet jag inte va fan ni gör här. 

Likes

Comments

god kväll på er! idag så har jag hunnit med så mycket! vilket känns helt underbart. Även fast jag har höstlov denna vecka så lyckades som vanligt min katt att väcka mig vid halv 7 och jag har varit vaken sedan dess, jag har hunnit spela in en video, redigerat, skickat iväg en massa mail, hunnit planera helgen och nästa vecka, testat min sminkning till halloween och tagit ett fika med Alva. så jag är faktiskt riktigt nöjd. Min mamma är ledig imorgon så vi skulle förhoppnings vis in till stan lite senare på eftermiddagen. Sen får vi se lite vad som händer.

Likes

Comments

nu är allting färdigt inför på lördag och då undras. vad händer på lördag? jo nu är det så att detta år så ska jag hålla i en halloween fest. jag har beställt hem en massa rekvisita men det känns fortfarande som att det finns jääte mycket att göra. jag ska baka, laga mat, köpa godis, köpa dricka och dekorera huset. som tur är så har jag lite hjälp av kompisar så det får vi hoppas att det blir bra. Imorgon börjar mitt höst lov. Här i Skövde har vi höst lov nu vecka 44. när har eller hade ni höstlov?

Likes

Comments

Likes

Comments

​idag efter skolan så gick jag och några andra ner till danssalen i drygt en timma och tränade lite vilket kändes väldigt bra med tanke på att jag  har missat två lektioner. Senare sen runt sju tiden så hade jag ännu ett pass där vi denna gången hade en så kallad ¨vikarie¨ som skapade oss en koreografi till låten ¨run boy run¨ och den var såå bra. nu har vi ätit och jag ligger som vanligt och kollar på film. imorgon är det torsdag och vi får se vad som händer. 

Likes

Comments

Den 31 oktober håller jag i en halloween fest hos min pappa och det har nu blivit dags att börja planera. Bakelser, mat, dekoration och kostym. Jag längtar så mycket och hoppas att det kommer att bli riktigt kul. Jag har idéen om att göra en half skull face. Men det får vi se vad det blir. Halloween är verkligen en av dom bästa högtiderna på året även om julen alltid kommer ligga etta så ligger halloween som en nära tvåa

Likes

Comments

Så nu är min så kallade sjuka över och det är dax att sätta sig i skolbänken igen. Även fast att jag varit sjuk och längtat tillbaka till skolan så känner jag att det kanske nästan var lite behövligt med sjukan. Så klart så är dagen fylld med en massa grejer att ta ikapp och ett ton av förberedelser till prov där på. Så idag efter skolan blir det konnfa dör på MYCKET läxor och sen får vi se vad som händer imorgon.

Likes

Comments