Header

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

Sitter för tillfället i sängen med laptopen i knät och kollar på lite badkläder till resan i slutet av Juli. Inför sommarsäsongen har jag blivit mer intresserad av bikiniunderdelar som är en aning high waisted samt baddräkter. Hittade ett par badkläder jag funderar på att skaffa!

// Emily

Grå-vit randig bikini set, från H&M // Grå bikini set, triangel från Åhlens // Grå-vit randig shapebaddräkt, från H&M // Svart baddräkt med v-rigning, från H&M // Randig marinblå bikini set, från Åhlens // Svart baddräkt med tvinnade band, från H&M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Vad kul att ni tittade förbi vår reseblogg! Emily och Julia heter vi och är 20 år gamla.

I denna blogg kommer ni att få uppleva mängder av utflykter runtom i världen när vi tar med er på våra semesterresor vi gjort samt de vi kommer göra i framtiden! Vi ger er tips och knep på allt ifrån hur man kan packa resväskan på det mest effektivaste sättet till vilka destinationer man bör undvika eller inte undvika när det kommer till olika turistmål runtom i världen.

Vi är båda två från Stockholm och tänker därav i första inlägget bjuda på några bilder när vi vandrar runt i Sveriges fina huvudstad!Stockholms Gamla Stan bjuder på fina sevärdigheter och gatuunderhållning.

Mitt i innerstaden finns det en fin liten park som kallas för kungsträdgården och är känd för sina japanska körsbärsträd som blommar varje vår runt April!

Kvällspromenaderna i Stockholm bjuder på fina vyer, bland annat det upplysande statshuset!

Lite utanför Stockholms innerstad kan man besöka fina landskapsområden. Den nationalpark som ligger närmast Stockholm är Tyresta, Haninge!

Reser man 50 minuters pendelväg från stockholmsstation norrut kan man hamna i den populära studentstaden Uppsala. Här finns det massor av studenter som cyklar runt i staden!

Ser fram emot att få ta med er på våra resor! Emily till vänster och Julia till höger :)

Likes

Comments