Header


Är så himla dålig på att uppdatera här nu för tiden, har ingen tid. Livet rullar på i fullt ös och skolan tar upp det mesta av min tid och mellan all skola försöker jag få lite tid över till mig själv. Senaste tiden har jag dock känt att jag inte riktigt hunnit med det och det har börjat kännas. Den här årstiden är inget för mig, det har den aldrig varit. Jag är på väg ner i en svacka men jag försöker febrilt att hålla huvudet ovanför vattenytan, men det är svårt just nu. Dagarna blir tunga när hjärtat bara vill gråta, men det blir bättre. Årstidsdepression är inte lätt, jag trodde väl att jag skulle slippa få den så hårt denna gång då jag faktiskt mått så otroligt bra sista tiden, men nej. Mörkret påverkar mig extremt mycket, det är mörkt när jag åker hemifrån och det är mörkt när jag kommer hem, är inne hela dagarna och hinner inte få speciellt mycket dagsljus.


Det positiva är dock att det är inte svart på insidan, det är grått och det är en sån otrolig skillnad. Det underlättar att det har gått från två nyanser till tre. Livet är inte bara svart eller vitt, det finns mer där i mellan, även om det bara är en nyans till så underlättar det så himla mycket. Men att känna sig ledsen mer eller mindre hela tiden är jobbigt, det tär så himla mycket. Här om dagen blev det för mycket, jag var tvungen att släppa allt och bara gå, gå, gå , gå. Och jag gick, försökte få ordning på tankarna och kaoset. När en grej går fel och får det att brista, allt blir skit, så har det varit dom senaste veckorna nu. Men jag har så mycket ljuspunkter och jag försöker att fokusera på dom, och det hjälper! :)

Det börjar bli jul överallt nu, det är julpynt i varenda affär, det spelas julsånger och pratas om julen och det får mig att må piss rent ut sagt. Ja, jag längtar till julen, men allt detta tjat, alla förväntningar, alla planer, allt jävla trams som blir för mycket, det ger mig bara ångest Nu ska det tjatas om skiten i över en månad. Jag har alltid haft perfekta jular, ingen tragedi, ingen överdriven fylla eller kaos så de är inte vad det handlar om, det handlar om att det är så överdrivet, jag spyr på det, det ger mig fruktansvärd ångest och det har det gjort hela mitt liv. När folk redan i Oktober tjatar hål i skallen på en om julen, spyr på't! Jag vill glädjas av julen när den närmar sig, jag vill ta tag i julen när Jag är redo, inte för att andra inte har något annat att prata om än jul, jul, jul. Folk får givetvis glädjas åt julen och tycka det är mysigt och allting (det gör jag med!) men fyll inte min skalle och tillvaro med jingle bells i Oktober! Låter bitter jag vet, men nej, det är jag inte, jag försöker bara nånstans överleva dessa månader som är och alltid har varit så mörka för mig.
För just nu känns det lite som att det bara handlar om att överleva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Andra veckan i skolan är avklarad. Det känns att man pluggar 100% men det är så jäkla kul!
Dessa veckor har vi haft pappers-tema som även fortsätter en bit in på nästa vecka, vi har även gjort den första gruppupgiften. På Fredag är det redovisning sen börjar ett nytt tema. Helt galet vad mycket man kan göra med papper!

Likes

Comments

Igår hade jag en hel-dag med min älskade mamma i Stockholm. Vintage shopping stod på schemat
Vi tog oss till söder för att gå till POP-Stockholm. En proppfull men väldigt välsorterad butik med fantastiska Vintage-kläder, mestadels 60-70-tal. Jag är ju helt och hållet av 70-talet så jag var i himmelriket.

Det blev även besök på Emmaus och Beyond Retro. Jag har aldrig gått tomhänt ur en Beyond Retro-butik, och det gjorde jag inte igår heller ;) Hade en supermysig dag trots att regnet öste ner mest hela tiden.

Yesterday I had a great day with my beloved mother in Stockholm. Vintage shopping was on schedule

We went to the south to go to POP Stockholm. A very full but very well-stocked shop with amazing Vintage clothing, mostly 60-70's. I'm totally 70s so I was in heaven.

We also visited Emmaus and Beyond Retro. I have never gone empty-handed from a Beyond Retro store, and I did not last either;) I had a great day with Mom, even though the rain poured down all day.

Likes

Comments

Igår var jag iväg till E-tuna, en sväng till Retuna för att kolla in vernissagen, som för övringt var helt fantastisk!
När vi var på väg för att fika ringer mobilen, ett videosamal från min Sarutt, jag svarar och bakom henne ser jag min ytterdörr, hon var hemma hos mig! Slängde oss in i bilen och åkte hem på stört. Hon och Jimmie hade bilat ner över dagen för att komma och hälsa på mig, galna människa! Jag blev så jävla chockad och glad, världens finaste vän som jag inte träffat på två år! Det blev mycket skratt och kramar, som jag saknat henne, min bästa andra halva, my soulmate!!


Jag är så glad att jag har en sån fantastisk fin vän i mitt liv! 🙏❤


​Idag har jag hängt med brorsbarnen i solen. Målat staket och bara varit. Har haft en perfekt helg på alla vis.
Har dock haft ont i huvudet hela dagen och däckade med världens migrän förut, men nu verkar den ha gett med sig.


Likes

Comments

Just an ordinary Friday... eller? Har jobbat några timmar, både igår och idag blev det sortering, uppackning och märkning av kläder, himla kul faktiskt, göra lite mer än DIY även om jag älskar det!
Det är mycket sommarkläder som börjar komma in nu, folk är helt fantastiska på att skänka grejer!
Snaps 'behind the scenes' från dagen, inte så jätte fancy, men det passar mig utmärkt.

Efter några timmars jobb blev det en sväng till Lager 157, det var dags att fylla på garderoben igen
(hmmm...den e ju så tom ;) ) Laddade först upp med kaffe innan några timmars shopping

Likes

Comments

Första DIY-projektet på jobbet är färdigt. Simpelt men kul, som sagt.
Från tråkig och sliten till fräschare och roligare att kolla på. Jag älskar färger!​Och det färdiga resultatet. Nu finns den ute i butiken till försäljning :)

Likes

Comments

Har haft några fullspäckade dagar med knappt någon tid över, men har fått massor gjort sista tiden.
Jobbat, klippt av mig håret, varit en sväng till Finland, käkat glass,
god mat och umgåtts med såna som betyder mest.

Sommarvärmen försvann lika fort som den kom, lite tråkigt då solen gör så mycket för min energi,
men den kommer igen, så det är väl bara att stå ut tills dess.

Har varit iväg på ett väldigt givande möte idag och nu hoppas jag bara på positiva besked nästa vecka!

Har börjat nytt jobb och trivs så himla bra, ser fram emot en massa spännande, kreativa projekt denna sommar. Visar mitt första projekt så fort det är färdigt, vilket det förhoppningsvis blir denna vecka. Ganska simpelt men himla kul ändå, en liten sneakspeak syns på bilderna nedan  :)


Likes

Comments