Idag er det dåp, kirken er ferdig og vi har nå en liten pause før alle skal samles til mat og hyggelig selskap. Gleder meg! Svigermor, svigersøster og barnets far sin mor har vært så utrolig flinke og har laget så utrolig mye god mat!
De er utrolig kreative og serverer mat jeg får vann i munnen av!

Og hva angår overskriften idag, så handler den om hvor godt jeg har hatt det denne turen. Ingen angst, selvom jeg var veldig forberedt på det. Svigerfamilien min er så utrolig hyggelige og snille mennesker att jeg ikke har ord, ord kommer rett og slett til for kort.

Så nå sitter jeg å funderer over hvor heldig jeg er.

Håper du har en fin søndag <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå har jeg vært her i 2 netter, og konklusjonen er att jeg storkoser meg!

Kvelden før vi skulle reise, jeg og svigerbroren min, så ble jeg såklart ganske syk og dårlig! Jeg så egentlig veldig mørkt på livet, gråt i telefonen til samboeren noen timer før avreise da jeg ikke trodde jeg ville klare å komme meg oppover,- ikke ville jeg smitte noen heller.
Men jeg sendte melding til svigersøster og fikk da hennes velsignelse til å komme oppover selv om jeg ikke var i form. Og jeg er veldig glad jeg reiste!

Det er litt rart og være her alene, uten samboeren min. Er tross alt hans familie men jeg blir tatt veldig godt imot og det føles ikke rart ut i det hele tatt, ingenting er kleint og stemningen er veldig bra :)

I går kveld var jeg og mennene i familien ute på byn i Trondheim, vi dro på ett sted som heter Bror. Og det kan anbefales!
Vi spiste først litt mat alle sammen, taco, burger og nachos, det var utrolig godt og utover kvelden prøvde vi sikkert godt over 10 forskjellige typer øl.

Min favoritt var en Sour Red Ale

Idag har vi pyntet og gjort klart til dåp imorgen, og snart skal vi på senteret og shoppe litt. Gleder meg! :)

Likes

Comments

Idag er jeg helt utslitt, full rulle hele dagen! Når jeg er hypoman så elsker jeg og ha mye og gjøre, jeg klarer ALT livet kaster mot meg og ennå litt til uten og bli sliten.
Men idag var virkelig en heftig dag, noe selvforskyldt også da jeg kunne ha tatt livet LITT mer med ro. Men det er litt vanskelig når av knappen min er borte vekk.

Så nå har jeg spist middag, og manner meg opp til å begynne å pakke for helgen. Kanskje bare se litt mer film eller serier først. Tihi.

Likes

Comments

Nå teller jeg ned dagene,- torsdags morgen kjører jeg og svigerbror til Trondheim! Jeg tror det blir veldig bra og det skal sies att det skal bli veldig godt og komme seg litt bort fra hjemme, nå er det alt for lenge siden jeg har reist noe sted utenfor fylket.

Vi reiser torsdag og blir borte til mandag, vi skal dit i barnedåp til min svigersøster sitt lille gull <3

Egentlig så hadde jeg ekstrem angst for hele greia. Det har seg nemlig slik at det er jo min samboers familie, men han sendte jeg avgårde på jobb i 4 uker tidligere idag!

Og fysj for ett vær det var! Men det ble heldigvis noenlunde bedre når jeg kjørte hjemover. Ikke var det glatt heller idag, puh.

Jeg stoppet i Ulsteinvik for å finne meg en kjole og ha på meg i barnedåpen, og det fant jeg! Men jeg måtte lete i flere butikker, og valget falt til slutt på en kjole fra floyd, var en hærlig dame som jobbet der, var umulig og ikke bli i godt humør av dama.

Nå er jeg med bestemor, jeg skal kjøre henne på sykehuset imorgen så da tar jeg like gjerne og sover her. Må ganske tidlig opp imorgen.

Og menst hun er på sykehuset skal jeg finne meg nye sko også, noe jeg virkelig trenger.

Håper du har en spennende helg i møte :)

Likes

Comments

For ej uke som har vært, mye forvirring men samtidig så utrolig mye bra!

Når livet ikke nødvendigvis smiler til deg, er det den beste følelsen i verden når du allikevel kan sitte igjen med en god følelse i magen og hjertet <3

Nettop fordi livet også handler om nedturene, livet handler om å lære av sine feil, lære av de utfordringene livet gir deg, livet handler om å leve.

Fant dette bilde på Google.no og jeg simpelthen eeeelsker det!
Det måtte faktisk bare bli nye forsidebildet mitt på Facebook, da jeg føler det sier så mye om meg og mine tanker.

Jeg hadde en venn, som dessverre ikke er min venn lenger. Hun sa ofte til meg att: du har forandret deg!
Og jeg følte det ikke var positivt ment,og det var nok ikke positivt ment heller. Sånt merker man bare.. jeg visste heller aldri helt hva jeg skulle si til det! I starten gjorde det meg veldig usikker, kanskje det var meningen, men nå er jeg ikke usikker lenger i alle fall.
For så klart man forandrer seg, for meg så er det hele meningen med livet! For meg har i alle fall forandring vært kjærkomment de siste årene.


Føler du att du har forandret deg siste 10 årene?

Idag skal jeg prøve å bare slappe av før jeg skal på jobb i kveld, selv om jeg neppe «bare» kommer til å slappe av.

Jeg ser på tv2sumo og surfer på Tise, har sett meg ut en del ting jeg ønsker og kjøpe av ei jente der, krysser fingrene for en god pakkepris 🤞🏻

Håper du får en super søndag <3

Likes

Comments

Forrige uke og starten på denne uka, hjelpe meg for en berg og dalbane tur!
Kort fortalt så begynte uka med en dag i kjelleren, dypt deprimert. Så fikk jeg en god dag, etterfulgt av 3 dager med depersopnalisering. (Tror vi ) depersopnalisering er ikke så godt kjent, men søk det gjerne opp om du vil lese mer om det. For meg blir det for vanskelig å skrive om, da jeg nesten ikke begriper selv hva som egentlig foregår i hodet mitt når det pågår, men alt rundt med er mildt sagt helt uvirkelig.

Sååå... mistenker jeg hypomani, som har pågått i rundt 4 dager. Men det er ikke alltid så lett og si om det er en hypomani som vil vedvare, og muligens bli alvorlig eller om det bare var noen dager med en ekstrem økning i energi og oppstemthet. Who know’s. Satser på det ordner seg.

Ellers har jeg hatt det ganske fint, oppi alt dette tullet liksom.
Jeg har også bestemt meg for å utsette Ålesund flyttingen, jeg vil fullføre behandlingen min på Eid først og jobbe på arbeidsplassen min noen måneder til, mest trolig blir jeg her til rett før eller etter sommeren.

Så da skal jeg og pusene bo alene og for oss selv en stund, noe som både jeg og samboer synes er helt greit <3

Likes

Comments

Det føles nærmest ut som om att jeg aldri er på jobb lenger!
Å måtte gå ifra og stort sett alltid jobbe overtid hver eneste mnd, til å bli 50% sykmeldt,- det er faktisk ganske hardt. Det sliter på selvtilliten, jeg får dårlig samvittighet, og jeg er ikke minst mye mer hjemme med mine egne tanker, noe som ikke bare positivt..

Men nå er jeg jo sykmeldt for en grunn. Jeg går igjennom traumebehandling, noe som er utrolig effektivt, men også meget slitsomt. Er der tilfeldigvis noen der ute som har fått den behandlingen? Hva er dine råd til og komme seg best mulig ut av dette?

Føler bloggen min er veldig «trist» for tiden, og det er absolutt ikke meningen. Jeg prøver å gå med hevet hode og være positiv, men det er ikke så lett når hverdagene mine er så tunge som de er nå. Er faktisk utrolig lenge siden jeg har hatt det som jeg har det nå.

Men ting er ikke alltid like tungt og vanskelig, noen ganger så skjer det små hverdags lykkeligheter som kan snu hele humøret for noen timer. Og de bruker jeg for det de er verdt <3

Jeg driver også å vurderer noen livsforandringer fremover, som kan få mye og si for hvordan psyken min utvikler seg. Vil ikke si så mye om det nå, men kommer nok senere, om det blir noe av i alle fall.

Håper dere alle har hatt en fin helg :)

Likes

Comments

Var på sykehuset i Ålesund på torsdag, skulle ha noe tannbehandling og jeg måtte legges i narkose. Kanskje jeg burde skrive ett helt innlegg om tannlegeskrekk.. tror egentlig ikke jeg hadde det før, men ha mildt sagt hatt en del skremmende opplevelser med tannleger o.l

Men nå er jeg egentlig bare veldig sliten, og orker ikke blogge så mye <3 Får heller prøve å ta det igjen imorgen :)

Likes

CommentsKan begynne med å si att jeg tror de aller fleste opplever dette på en eller annen måte, men igjen så må jeg være ekstra oppmerksom på symptomer som kan vise til att jeg er på feil spor. Jeg føler meg ikke unik, eller spesiell fordi jeg er forvirra, er helt normalt. Men der er som ofte noen mønster ved meg selv jeg reagerer på, noe jeg har lært meg gradvis gjennom de siste årene. Men det er ikke så lett.

Og på feil spor mener jeg starten på en Hypomani, depresjon, en "Borderline-episode".
Jeg merker det idag ved att jeg tviler veldig på meg selv og de følelsene jeg har, og får svevende høye tanker om meg selv, vil gjerne gjøre store livsforandringer, spiser mindre, vil lage lange lister rundt hvordan jeg skal styre livet og dagene mine.

Det høres kanskje bra ut, som man har kontroll, men det er en av de situasjonene der jeg kan miste kontrollen etterhvert.

Jeg ser nå når jeg skriver att det her kan være starten på Hypomani, er egentlig ganske terapeutisk det her med å skrive blogg! For en aha opplevelse !

Og det som står igjen da er og være obs på hele situasjonen, prøve å skaderedusere denne "situasjonen... "

Det er her det hele blir veldig tungt. For hva i alle dager! Tenk om jeg bare har en god dag? Tenk om dette er dagen da jeg får kontroll over livet igjen? Kanskje jeg er for sensitiv, og gjør meg selv sykere enn det jeg er ved å tenke sånn? Gjør jeg meg selv sykere ved å tenke att jeg kanskje er/holder på og bli syk? For om jeg er hypoman, så kan ikke jeg bare "let it go" og være i min egen boble og gjøre som jeg vil. Da må jeg sette på bremsene, og hvem vil egentlig bremse seg selv?
Det blir mange forskjellige tanker, og jeg blir forvirra. Ofte hjelper det å snakke med noen som står meg nærme, å høre hva de tenker. Noen ganger hjelper det, noen ganger absolutt ikke.

Jeg får bare leve livet, være obs på forandringer, stå opp for meg selv, å lytte til de tilbakemeldingene og rådene jeg får <3

#staystrong

Likes

Comments

Nå skal det sies at jeg klarer fint å leve uten, men jeg ville ikke vært foruten en eneste en av dem!

Bones

Dette er en serie jeg har sett flere ganger, alle episodene har jeg sett minst èn gang, og jeg rett og slett elsker den <3
Det er en amerikansk drama og krimserie, og har hele 11 sesonger til dags dato. Og serien er faktisk basert på bøkene Dr. Temperance Brennan, skrevet av Kathy Reichs. Første episoden gikk faktisk dagen etter min 15 års dag! 13.september.2005

Nedenfor er bilder av mine 3 favoritter i serien:

Og så over til en annen favoritt..

House M.D
Herregud, denne serien falt jeg fullstendig for, fra første episode! Og jeg har også her sett hver en eneste episode.

Dette er også en amerikansk drama serie, produsert av David Shore. Den første episoden ble sendt 16.november 2004, og siste episode (desverre) ble sendt 21.mai 2012. Virkelig en trist dag for alle oss elskere av House!

Noen favoritter fra denne serien:


Game Of Thrones
Ja, hvem elsker ikke denne serien? Den er ett fantastisk kunstverk fra ende til annen. Elsker den! Og klarer nesten ikke vente på neste episode som skal fortæres!

Dette er en amerikansk fantasy-drama serie, som egentlig er basert på noen bøker skrevet av George R.R Martin, der den første boka har samme tittel som serien. Denne serien kom April 2011.

Mine favoritter i serien:Der er noko fleire serier i mitt liv og hjerte, men de 3 rangerer på toppen.

Ser du noen av de seriene? Har du andre favoritter jeg burde vite om? :)

#house #bones #gameofthrones

Likes

Comments