Fysjamegda for ett vær! Det startet igår kveld, og jeg hadde en pågåande kamp mot regnet inne i leiligheten vår. Vannet klarte på ett merkelig vis å komme seg inn mellom dørene, så her var mildt sagt ganske vått.

I går kveld sendte jeg D avgårde på egne eventyr, jeg ønsket faktisk bare å være hjemme i leiligheten å ta livet med ro. Og det gjorde jeg! Jeg fikk også lest ferdig en veldig bra bok, jeg har oppdaget at en av mine interesser når det gjelder lesestoff er sørstatsbøker fra 1800 til 1900 tallet. Der har jeg lest bøker som gjelder overfarten på skip for slavene som ble hentet fra Afrika, til hvordan det var og være,- og ha tjenere (les:slaver) i denne tidsperioden. Om jeg har hatt et tidligere liv, så må ett av de komme fra denne tidsepoken.

Boken heter #tilbaketiltalloaks og er skrevet av #kathleengrissom.
Jeg syntes den var spennende fra start til slutt, veldig lett og god lesing. En ordentlig sørstatsperle.

Nå har jeg begynt på en ny bok, og den ble kjøpt impulsivt for over ett år siden når jeg bodde i Volda å studerte. Kanskje var det min stramme timeplan med lekser og trening, som gjorde att den aldri helt klarte og få oppmerksomheten min. Men nå er den vekket på ny, og jeg har allerede bladd forbi flere sider.

Jeg kan ikke si så veldig mye om den ennå, men hittil er jeg fasinert til de grader over denne damen #madamedepompadour! Gleder meg til å lese videre, noe som blir enkelt idag takket være alt regnet!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Igjen en vakker dag i Puerto Rico! Men jeg ville ønske her var en anelse mer (les:sterkere) sol på formiddagen, da jeg virkelig prøver og få en flott brunfarge denne ferien. Noe som stadig viser seg og være en smule vanskelig på grunn av "ginger-genet" mitt, jeg er da altså en anelse ginger. Men som med mange andre fungere har jeg (heldigvis?) fått ett hår som har blitt noe brunere med årene, men har fortsatt en flott gylden kobber farge i seg.

I går når jeg var på vei opp til leiligheten, fra solsengen, observerte jeg en dame som solet seg toppløs! Det gir meg håp om at jeg også kanskje kan kaste av meg overdelen idag, Woho! #smågleder

Elsker og kunne ligge å steike seg i sola i mange timer, lese en bok og bare nyte livet!

Senere tenkte jeg og kanskje blogge om hva jeg tar med meg i "sol-bagen", jeg har ett lite hav av forskjellige solkremer for ansikt og kropp. Fokus min er god helse og en sunn hud:)

Likes

Comments

Siden solen ikke var dukket opp bak skyene helt ennå, og D lå å sov så tenkte jeg det var helt på sin plass å sjekke ut det store parfymeriet på senteret som ligger like ved hotellet vårt.

Jeg er en stor fan av merket Clarins, så veien gikk naturligvis bort til de hyllene først. Men jeg må ærlig si jeg gikk frem og tilbake flere ganger før jeg bestemte meg for noe kjøp, det koster jo tross alt en del!

Det første jeg bestemte meg for å prøve er Clarins Extra-Firming Body Lotion (Lifts, tones smoothes)

Jeg har lest en del bra anmeldelser av andre damer som har brukt/bruker produktet, i tilleg til en dame som jobbet der jeg kjøpte den som bare måtte fortelle meg at den her var veldig bra! Så jeg lever i troen på at nå får jeg myk hud, samtidig som kanskje huden min kunne ha strammet seg opp en liten smule. Hadde ikke gjort meg noe i alle fall :)

Så kjøpte jeg meg ett etterlengtet øyenbryns sett (børster altså) fra Eccotools. Jeg har kjøpt en børste fra de tidligere og er veldig fornøyd.

Jeg fikk også med meg 3 vareprøver fra Clarins! Noen som har prøvd noen av de her?
- hydraquench cream (Normal to dry skin)
- Lisse minute autobronzant, instant smooth selg tanning
- Double serum
(Hydric + Lipidic system)

Gleder meg uansett til å komme hjem å prøve!

Likes

Comments

Første tanken som slår meg nå er at jeg burde ha hatt et bilde av nemlig det,- hår på høna. Nå er det kanskje ikke helt innafor med ett fult utspredt bilde av ett kvinnekjønn med hår. Men det "lille" jeg hadde som var blitt synlig utenfor trusekanten kunne jeg ha fått med på ett bilde. Men det kan jeg altså ikke, etter en liten samtale om hår med kjæresten igår.

Han berører såvidt litt utenfor trusekanten, og observerer følgende:
-" Nå er det kanskje litt lenge siden du har barbert deg?"

-"Men jeg liker jo og ha litt hår!" Sier jeg.

Stikkordet her er: litt.

Kan være det er litt latskap fra min side, men jeg hadde virkelig begynt og anrette en full bush der nede xD

Så idag tenkte jeg, etter og ha tatt på meg bikinien. Nå skal jeg jammen det trimme bort alt det håret som havner utenfor trusekanten! Tror jeg gjorde en bra jobb også, for det ser jo mye bedre ut. Skal innrømme det.

Men jeg er ikke en sånn person som på død og liv må fjerne alt håret jeg har på kroppen.

Det kommer jo veldig tydelig frem her nede i Spania merker jeg,- blant turister vel og merke. - at alt hår på kroppen skal bort!
Altså, ikke bare legger og under armene, men resten av armene, ingen hønsebush i sikte og heller ikke noe hår på lårene.
Jeg kan røpe att jeg ikke barberer lårene mine, ei heller hele armene. Er det normalt? Jeg barberer leggene, tar liksom opp til enden av knærne.

Må si jeg føler meg litt som en huleboer, for jeg nekter og barbere hele kroppen. Altså om jeg skulle ha tatt bilder av meg selv, profesjonelt. Da hadde jeg kunnet barbere hele kroppen! Men ikke for å ligge å sole meg i utlandet. Jeg gjør det heller ikke hjemme i Norge.

En siste ting som plager meg er at jeg ikke kan sole meg toppløs. Eller kan jeg det?
Jeg husker når jeg var 17-år og solet meg på stranda i Spania, da kastet jeg overdelen. Men her på hotellet ved bassengområdet føler jeg ikke at jeg kan kaste av meg overdelen, det er kanskje lite familievennlig og la alle få se puppene mine?
Men da er det igjen urettferdig at menn kan vise sine,- som ofte nok er like store som mine! (Jeg har da ikke de største puppene skal det sies).

Jeg er ikke en feminist, men tenker at kropp er kropp, vi alle har en og vi burde ha et såpass åpent sinn at det er greit og gå naken, om vi er menn eller kvinner.
Hva tenker du?:)

​Hilsen ei som er veldig stolt av alt håret sitt ☝🏻🙌🏻

Likes

Comments

Kan være att overskriften avslører meg, for nå er jeg nemlig i Spania. Jeg er i Puerto rico som ligger på Gran Canaria <3

Jeg er ikke særlig flink til å ta bilder når jeg er på tur, innser jeg! Eller.. Jeg er litt sånn at jeg blir påvirket av den/de jeg er på tur med, om de tar mye bilder så gjør jeg det selv, men om de ikke gjør det så er ikke jeg den som kaster meg fram med kameraet til alle tider. Hvor teit er ikke det liksom? Bilder er jo gøy! Noe av det beste jeg vet er å sitte å se igjennom gamle bilder, det gir så mange gode minner og opplevelser. Men kjæresten min er da ikke en som tar mye bilder, derfor burde jeg nå bli vesentlig flinkere til å lade mobilen min, deretter ta en hel hau med bilder. På tide å bli en ekte turist!☝🏻️

Så inntil videre er her bare en masse selfier, ikke så mye mer spennende. Men en syden selfie, eller hundre er vell også på sin plass?

Nå håper jeg sola titter frem snart, da skal jeg prøve å få farge på kroppen! Noe som er litt vanskelig for meg, da jeg har rødt hår (naturlig ganske bleik, farge tar lang tid for meg å oppnå). Og jeg er rastløs xD Men fikk solet meg litt i går, og det var digg!🙌🏻🌞

Likes

Comments

Nå kan vi vell alle trygt si at høsten er kommet for og bli! Hvordan er været der du bor?
Her har været vært helt fantastisk! Du våkner til kulde og frost på det grønne sommergresset, men utover dagen så kommer det en fantastisk sol som varmer hele resten av dagen. Det er helt fantastisk! Og jeg elsker denne årstiden når den kommer pakket inn sånn som nå.

Og med høsten kommer det nye klær! Nå forandres garderoben mot vintertidene, i alle fall for meg som bor på det kalde vestland. Jeg har etterhvert som jeg er blitt eldre fått en større interesse for klær, men siden jeg har studert i to år uten noe annet enn stipend og lån å leve på, så har garderoben min blitt lite utvidet.

Men nye #timberland ble det endelig! De har jeg siklet over hele studietiden min, og jeg er utrolig fornøyd med kjøpet. Spesielt siden jeg bare betalte 699,-kr! (+frakt på 140kr)

Hvordan jeg får kjøpt meg klær og sko til en så redusert pris, det skal jeg blogge som i ett annet innlegg.

Nyt høsten! :)

Likes

Comments

Jeg har ikke blogget på lenge, og jeg aner kanskje hvorfor, det skal jeg fortelle om nå.

Det er ikke første ganger dette skjer, men jeg har med å glemme slike episoder etter de har endt. Det er egentlig ikke noe gøy, så derfor er det godt å bare kunne leve videre og glemme. Det må jeg slutte med nå, for nå er det nok.

Jeg er litt usikker på akkurat når det startet, men fra de nærmeste rundt meg har jeg kommet frem til at det må ha startet litt etter jeg var ferdig med skolen, altså noen få måneder siden. Jeg har vært glad, lykkelig, energifull og jeg har selv følt att jeg hadde full kontroll på livet mitt. Så kom de store konsentrasjonsvanskene, deretter gikk jeg totalt bort ifra søvnmønsteret mitt, jeg sov mye mindre enn før og fikk problemet med og legge meg til å sove om nettene. Fikk jeg mindre energi av det? Nei. Snarere stikk motsatt. Jeg begynte også å dele mye mer av meg selv, snakker som en foss og er for åpen for mitt eget beste, også noe jeg vil angre på i ettertid.

Men de virkelig store forandringene kom først for noen få uker siden, jeg sov svært lite om nettene men følte meg allikevel uthvilt, jeg så ikke helt hvorfor dette var noe problem? Jeg spiser mindre, noe som er veldig uvanlig for meg da jeg er vandt til og ha motsatt problem, nemlig att jeg overspiser til de grader. Men det er jo greit det, da kommer jeg raskere i mål med vekten? Hjemme så klarer jeg ikke å sitte i ro, jeg raser rundt i leiligheten og her ser aldri særlig rotete ut, jeg er på besøk med venner og de besøker meg. Jeg har i ettertid fått beskrivelsen som livsglad. Ja du skulle bare ha visst hvor livsglad jeg er. Jeg har da også mye angst, som jeg ikke klarer helt å forstå hvorfor jeg opplever.

I tilleg til att jeg allerede arbeider 100%, så meldte jeg opp i eksamen til jul, jeg tok også på meg en ekstra jobb i helgene. Med den nye livsstilen min og alt det stresset dette medførte så begynte virkelig ballen å rulle, det er nå jeg føler att jeg mister kontrollen,- problemet er bare att jeg er ikke selv klar over det ennå.

Jeg kunne reise fra jobb rett på fest, drikke alkohol, hjem og sove og spise lite og deretter rett på den andre jobben. Så kanskje på fest en gang til. Jeg er jo sosial og har det bra? Hva er problemet med det liksom.
Jeg må ærlig si att jeg ser egentlig ikke helt problemet ennå, denne tilstanden jeg er i har ikke sluppet taket helt ennå. For det er også en ting med meg for tiden, jeg ser ikke noe problem i noe jeg gjør. Jeg er ukritisk til det aller meste og gjør hva jeg føler for. Jeg blir også ekstremt hyperseksuell, det vil si at jeg tenker på sex og seksuelle handlinger hele tiden. Konstant kåt liksom. Det er faktisk ikke noe gøy, men det merker jeg jo ikke selv ennå.

Jeg gjør dumme ting jeg ikke burde ha gjort, jeg bruker penger jeg ikke har. Det begynner virkelig og snøre deg til for meg, og jeg ser det ikke selv.
Men da begynte de rundt meg og si fra. Det skal legges til att de rundt meg har sett symptomene lenge, men det er jo ingen av oss som skjønner hva dette er, og jeg har da ingen tanker om å slutte med det jeg driver med.
Jeg hadde en telefonsamtale med kjæresten min, jeg var på jobb og jeg husker så godt ennå den følelsen av og plutselig forstå att: "dette er egentlig ikke bra, hva har jeg gjort? Hva skjer med meg?".

For jeg er ikke dum, jeg bryr meg veldig om hvordan jeg selv har det i kropp og sinn. Og dette var ikke helt meg. Eller er det? Det er veldig vanskelig for meg og forklare, men jeg blir så usikker, da jeg selv nesten opplever det som om jeg skifter personlighet i alle fall 1-2 ganger i året. Jeg har den "normale", den depressive, den maniske og alt for livsglade meg. Det er vell den normale jeg savner aller mest, vi er liksom ikke så veldig kjent med hverandre kan du si.

Jeg fikk panikk, og med litt varsomhet, men velger og si det allikevel: da slo manien ut for fullt. Jeg har hatt 1,5 uker fra helvete. Jeg har ikke vært meg selv i det hele tatt, jeg har vært borte fra jobb, jeg har holdt meg hjemme. Angst, ingen søvn, følelsen av å være rusa til de grader, ingen skyldfølelse (selvom jeg virkelig skulle ha hatt den), oppgira/oppjaget, ekstremt lite søvn, mindre mat, ingen konsentrasjon, ekstremt mye energi (så mye att jeg blir handlingslammet), OSV.

Jeg følte egentlig att jeg vandret hurtig inn i en psykose, men jeg tror selv nå her jeg sitter att jeg har ungått den. Jeg begynte å begrense meg selv i det jeg forsto att det var noe galt, så det ikke skulle bli verre.

Jeg er drittlei av og ha det slik. Håper jeg får hjelp, for dette vil jeg helst unngå i fremtiden. Jeg er blitt sykemeldt, noe jeg sliter veldig med. Jeg er satt på antipsykotikum, men ønsker å bytte medisiner da jeg er ekstremt redd for vektøkning. Men jeg må bare prøve å holde ut, ri bølgen helt ut og håpe jeg ikke tryner med hodet først i sandkanten.

Er denne typen blogginnlegg Ok å skrive om? Hva tenker du?

Min store støtte opp i alt dette <3 Men må legge til att jeg også har mange andre rundt meg som har vært til stor støtte, takk til alle dere <3

Likes

Comments

Fytti rakkern! Er så dritt møkk lei av og ha krøller nå! ..Altså, jeg elsker krøllene mine. Jeg elsker det at jeg har nydelig hår uten å måtte jobbe så mye for det. Men..! Det er så himla mye jobb med dem. Jeg blir helt fortvilet! De floker seg i store klaser/dreads og jeg ender med og måtte rive å slite i håret for å få dem opp.

Jeg har utrolig mange produkter til håret mitt hjemme. Det føles ut som om jeg er på en evig søken etter de produktene som vil gjøre meg lykkelig og fornøyd. Men finnes de?

Altså,- som du ser på bildene har jeg mange og flotte korketrekkere. Men det der er ett bilde, mest sannsynlig på en meget god hårdag. I virkeligheten så sliter jeg veldig med det her:

Håret tørt og veldig slitt/porøst osv.

Men det som er er nemlig at der er ingen selvforsynt grunn til at håret mitt skal være sånn. Jeg kurer det hver eneste gang jeg dusjer, dropper sjampoen til tider. Bruker produkter som er helt uten tull. Med det så mener jeg produktene til shea moisture, de er helt naturlige og inneholder ingenting skadelig som; sulfater,alkohol osv. (Lista er lang)

Så nå har jeg bestemt meg for å vike fra å prøve å være "helt naturlig" når det kommer til krøllene mine, her trengst det rett og slett harde tiltak for å bli glad i håret mitt igjen, da jeg nekter og klippe av alt.

Jeg vurderer og prøve krølle seriene til Kerastase & Redken.

Men så er der flere produkter å velge mellom.. Og jeg har stilt et krav til meg selv om att jeg ikke får kjøpe mer enn hva jeg trenger.. Jeg kan altså ikke bare kaste meg rundt og bestille en av alt. Er her noen som har prøvd noen av desse produktene?

Har tenkt å blogge om hvordan jeg liker de nye produktene jeg skal prøve, og ikke minst hva jeg bestemmer meg for. Åå, vanskelig det her! Håper jeg finner flere favoritter.

Likes

Comments

Nå har jeg hatt noen dager der jeg ikke har skrevet på bloggen, livet har rett og slett rast forbi. Jeg har fått gjort mye og ingenting, men sånn er det vell bare?

Men jeg har da ikke ligget helt på latsiden heller! Samboeren kom hjem fra sjøen, så det var først en uke der jeg synest det var helt merkelig og måtte bo sammen med noen! Jeg har jo da tross alt tilbringe de seks første ukene i den nye leiligheten,- helt alene. Med unntak av pus så klart. Men det har vært en bra opplevelse, jeg føler at vi klarer veldig bra å bo sammen <3 Er bare to uker til han reiser på sjøen.

Jeg har også begynt å studere nå! Valget falt på kroppsøving, eksamen blir i nov/des.

Men da må jeg løpe! Er på jobb, og nå er pausen min over :) Ha en flott dag videre alle sammen :)

Likes

Comments

Nå skal det sant sies at jeg ikke har noe spennende å skrive om helt ennå. Dagen min har hittil kun bestått av en liten treningsøkt, frokost og litt smårydding. Og Kardashians på tv2sumo såklart^^

Slenger ved mitt nyeste profilbilde fra Facebook, liker det godt<3

Likes

Comments