Jeg gikk av nattevakt igår, da har jeg jobbet siden forrige fredag og det vil si att jeg har jobbet 10-11 dager i strekk. Så tenkte jeg nå: det blir deilig med litt fri! Fokusere på meg selv og treningen. Hehe.. Det gikk ikke så bra kan du si, for nå sitter jeg her igjen og manner meg opp til ny nattevakt klokken 20. Men det positive med det er jo att jeg nå får tjent litt ekstra penger, som vil gjøre det lettere å betale regninger å kjøpe julegaver🙌🏻 Og det er jo superflott!

Jeg kjøpte smoothien fra Eldorado igår, å den var kjempegod! Selvom jeg må si att jeg foretrekker mer grønnsaker og frukt, mindre juice. Nå har jeg nippet til en god kaffe, å jeg skal lage meg min favoritt frokost for tiden; knekkebrød og egg!

Men nå skal det sies att jeg var på trening igår, faktisk. Og det var helt fantastisk! Gleder meg til etterpå, for da kommer E kjørende hit og joiner meg. Gleder meg ril å vise henne hva jeg gjør, og forhåpentligvis blir hun blitt av treningsbasillen! Idag føler jeg egentlig for å trene Kardio, men det får bli senere i uka tenker jeg. Idag må E prioriteres, så det blir rein styrke💪🏻

Hva skal du idag?:)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg flytter hjem, nå føler jeg det står skrevet i stein. Det skal sies ganske kjapt att jeg flytter ikke med det første, jeg har jo en plan for de neste 1,5 - 2 årene av livet mitt. Så medmindre det skjer noe veldig dramatisk har jeg tenkt og fullføre den planen, nemlig å bli ferdig med alle de fagene jeg tar nå,- for å få studiekompetanse. Samtidig som jeg skal jobbe her på boligene for de med fysiske og psykisk utviklingshemninger, jeg trives faktisk veldig godt her og lønna er grei.

Jeg er bare så utrolig glad for att det ikke lenger er bare noe jeg vurderer eller som kanskje skal skje, fordi det skal virkelig skje! Til og med D har begynt og glede seg, det er jeg som må tråkke på bremsene og være streng med att flyttingen ikke skjer før jeg er ferdig med fagene mine og kan begynne å søke på høyskolen. Å gurimalla som jeg gleder meg til å begynne å studere på høyskole!

Ideelt sett skulle jeg vell ha vært ferdig med høyskolen nå, jeg skulle i alle fall ha vært ferdig med alt som heter skole på videregående nivå. Men sånn ble det altså ikke for meg. Absolutt ikke fordi jeg nødvendigvis ikke ønsket det, men livet var turbulent, hodet mitt ble veldig turbulent og verken jeg eller noen rundt meg hadde noen svar på hvorfor det var sånn. Det var da jeg i all fortvilelsen fant usunne og direkte farlige metoder å få fred fra det turbulente hodet mitt, jeg hadde ett desperat behov for å "få fred". Å det fikk jeg, i starten. Alt som da var fremtid og nå er fortid ble opplevelser jeg helst skulle ha vært foruten, men som samtidig har gitt meg så utrolig mye jeg har igjen for nå senere i livet. Det har egentlig formet meg til det bedre.
Så jeg fikk en litt treigere start på voksenlivet på noen plan, som med utdanning, jobb, familiært osv. Men samtidig er der jo så mange andre opplevelser og relasjoner jeg har vært innom tidlig i livet, som har gitt meg noe. Jeg håper jeg en dag er modig nok til å skrive om noen av de. Men nok om det, jeg har faktisk helt glemt og skrive hvor jeg skal flytte, det er faktisk ikke åpenbart for dere som leser dette, så det skal jeg fortelle: Jeg flytter tilbake til Oslo eller Akershus! Detaljene rundt hvor det blir aner jeg ikke selv ennå da det avhenger av hvor jeg faktisk ender opp med å studere.

Herregud som jeg savner Oslo! Jeg har store fantasier om å få meg en leilighet der jeg kan sitte i vinduet å se på alle menneskene som går forbi, nyte en god kaffe og ha pusen og D i nærheten. Jeg kan virkelig ikke få sagt det nok, jeg blir helt varm innvendig bare av å dagdrømme om det, noe som jeg har gjort veldig mye de siste dagene! Altså,- å dagdrømme. For en herlig følelse. Bare det og ha så mye mer av alt mulig tilgjengelig, bygde-livet er virkelig noe helt annet enn og bo i en storby.

Jeg kan nesten ikke vente!!

Likes

Comments

Heisann!

I natt sitter jeg her og aner ikke hva jeg skal blogge om. Sånn egentlig så har jeg noen temaer eller saker jeg kunne tenke meg og skrive om, dele med dere. Men jeg blir sittende igjen med følelsen av att jeg må tenke på de ulike temaene en liten stund til, før jeg velger å skrive om de, da jeg ønsker og gjøre det hele en anelse mer gjennomtenkt enn hva jeg klarer og få til nå.

De siste dagene mine har vært herlige! Jeg er sliten og lei av en laaang arbeidsuke, jeg har tross alt vært på jobb hver dag siden forrige fredag, med unntak av en fridag nå midt i uka. Men igår var det på den igjen, og her sitter jeg på min nest-siste vakt før jeg forhåpentligvis har en del fri! Men selvom jeg har en kropp som er ganske lei, og ikke får jeg trent eller spist så godt som jeg skulle, har vært syk i flere dager, så har jeg på en eller annen underlig måte fortsatt mye pågangsmot og glede i meg. Og det er så deilig!

Bildene mine er totalt random, de gir null mening. Og nå er det slik att jeg tenker hver en eneste gang jeg skal jobbe att jeg må ta meg sammen litt, begynne å mer bilder som sier meg noe,- som deretter kan gi dere inntrykk :)

Så nå sitter jeg her å strikker, håper forhåpentligvis jeg har ett resultat og vise frem til etter siste nattevakt. Krysser fingrene for det!

Strikker du? Eller kanskje en annen type håndarbeid?

Likes

Comments

Hjelpe meg altså! Må si jeg føler det er ganske lang tid siden jeg har skrevet innlegg nå, og det må bare beklages. Igjen har tiden bare reist forbi i ett blunk. Jeg har faktisk vært innom tanken flere ganger, men da kommer også det store spørsmålet rundt hva jeg skal skrive om.. så nå kommer en innføring i mitt liv og mine tanker den siste uka.

De siste 10 dagene mine har vært mildt sagt innholdsrike. Jeg har gjort på utrolig mye, og hatt en tusen tanker om tusen forskjellige ting. Jeg har vært mye hos bestemor og E. Hvem er E?
Jeg velger nå og ikke navngi noen rundt meg, slik som att samboeren min kun blir omtalt her som "D". Det er nok ikke alle som vil bli omtalt som noe annet enn en venn, eller venninne. Men jeg føler att de viktigste som betyr noe spesielt for meg, de må nesten ha en viss gjenkjennelse her.
E er da mitt søskenbarn/bonus-søster! Hun er helt fantastisk, og vi har ett veldig godt forhold sammen. Hun er en av de jeg føler jeg står nærmest, vi har opplevd mye sammen og jeg føler alltid at jeg kan være 100% meg selv med henne. Beste jenta i verden <3

Men de siste dagene har også begynt og bli noe mørkere. Da tenker jeg ikke bare på det åpenbare,- nemlig att vi går en mørkere årstid i møte. Men tankene mine begynner å visne bort fra den maniske tåka jeg har opplevd siste månedene, nå siver de tvilsomme, desperate og vonde tankene tilbake fra bunnen av brønnen de har ligget i. Borte, langt borte.

Og siden jeg har begynt og gå til ukentlige samtaler med DPS igjen, så tenker jeg mye på utfallet av de samtalene. Har de funnet ut av noe? Vet de hva som er "galt"? Jeg ønsker inderlig å tro det. Jeg håper at jeg etter 10 år med samtaler og ett relativt turbulent liv, at jeg endelig kan få noen retningslinjer og svar på hvorfor alt har blitt som det er blitt. Og idag er det faktisk bare 15 dager til jeg skal få ett forslag på medisiner. Og det er ganske skummelt det. Og siden de har landet på en ganske spesifikk type medisiner, så vil jeg tro de har en anelse om hva som ligger bak.

Men jeg har også vært veldig flink til å trene, å spise relativt bra. Veldig stolt over att overspisingen min ikke har tatt overhånd de siste ukene, men at jeg har klart og beholde en viss kontroll! Applaus til meg slev, å klapper meg selv på begge skuldre! :)
Frem til nå har det vært lite fokus på Kardio, mest styrke trening. Men forrige helg, da hadde jeg meg en Kardio økt, og fytti rakkeren for ett resultat! Jeg sto på den tredemølla i 60 minutter! Det er noe jeg aldri bruker og gjøre, jeg blir drittlei og vil bare av, men denne gangen bare fortsatte og fortsatte jeg. Herregud for en deilig følelse!

Men.. så begynte jeg på en ny arbeidsperiode med nattevakter, da trener jeg svært lite til vanlig,- nemlig fordi jeg merker att kroppen min ikke vil bruke fritiden jeg har mellom vaktene på å reise på trening. Men jeg fant ett kort hjemme program, og var motivert for å gjennomføre. Meeen.. Litt flaut det her, men det som skjedde var att magen min ble helt bananas! Magen min klarte ikke å holde på noenting, og jeg merket fort veske og energitapet på hele kroppen og psyken. Men jeg skulle på jobb uansett hvor slitsomt og til tider flaut det hele var.. det her varte i 3 dager, men jeg er nå blitt mye bedre etter hjelp fra legen :) Så imorgen har en en vakt fri før jeg begynner på igjen, det døgnet skal utnyttes godt!
Jeg håper på en Kardio trening, og ett besøk med bestemor. Deretter noe husarbeid og kvalitetstid med Sofine (MCO'en vår).

Men nå har jeg bablet mye, og har diverse ting jeg må få gjort de neste timene av nattevakta mi. Så vi snakkes neste gang <3

Likes

Comments

God natt! Skriver det sånn fordi jeg er på nattevakt. Føler det blir litt feil å si god dag eller noe lignende, selvom det for meg nå følest ut som det er sen ettermiddag.
Jeg har så mye jobb på kveldene og nettene nå, att jeg kan merke godt at jeg har rett og slett snudd døgnet litt. Men oppi det hele har jeg blitt noe mer glad i å sove,- lenge. Så det er sykt digg:)

Denne helgen her tok jeg å rettet ut håret mitt med glattetang, å hjelpes for en forandring! Må være snart 3 år siden jeg gjorde det sist. Fra jeg var 13-23 år var jeg avhengig av å rette ut krøllene mine hver en eneste dag, helt kvalmt og tenke tilbake på hvor viktig det var for meg. Jeg var sykelig avhengig av det. Jeg kunne ikke vise meg for noen eller gå ut av døren før det ble gjort, jeg hadde ingen problemer med å stå opp 2 timer før jeg burde,- kun for å rette ut håret.

Men den tid er over. Uansett var det utrolig gøy å stå på badet med E å se på hvordan håret mitt forandret seg litt og litt. Var en ganske impulsiv greie, noe som bare skjedde, siden jeg plutselig innså etter jeg hadde sminket meg att det var to timer til jeg måtte dra avgårde! (Skulle da til den ekstra helgejobben min,- på en pub her på stedet jeg bor).

Synes det ble veldig pent:) Men det blir lenge til neste gang. La også da merke til så slitte tuppene mine egentlig er! Noe jeg ikke legger så godt merke til når håret mitt er krøllete.

Jeg ble litt tidligere ferdig igår da jeg solgte billetter og ikke stod bak baren for en gang skyld. Noe som var ganske digg, var egentlig begynt å bli lei og sliten av hele uka. Etter jeg var ferdig dro jeg og E hjem til bestemor, bruker litt ekstra tid på å kjøre hjem da, men det var vel verdt det. Idag (igår) sov jeg nesten helt til den var 12, og det var utrolig digg! Merkelig så godt man sover når man er med familien. Senere dro vi alle på Basar, å det var utrolig gøy. Elsker sånne bygde greier.

Men ett lite minutt etter jeg våkna idag, så ringte telefonen. Og nå sitter jeg her og har nattevakt. Ikke helt etter planen, men det er alltid gøy med ekstra penger, så er det jo mye lettere når du jobber ett sted du trives.

Har du noen gang vært på basar? Eller er der andre bygde sammenkomster der du bor?

Likes

Comments

Da sitter jeg her, har nattevakt og trenger sårt å slå ihjel litt tid. Har en sånn natt der jeg merker godt att jeg er en smule trøtt, og jeg lurer på hvordan denne natten blir videre! Kan være den blir en anelse tøff, men kommer meg såklart gjennom den:)

Ble en anelse mye kattebilder av Sofine, men klarte ikke å dy meg! Dauer fullstendig når jeg ser på bildene jeg har fått tatt den siste uka! Så utrolig morsomt man kan ha det med Snapchat, både jeg D og E (bonus-søster) lo så vi grein,- men kanskje jeg mest av alle oss tre.

Etter jeg avsluttet nattevakten min tidligere idag, så måtte jeg på en legetime. Og hjelpe meg så ba han meg om å ta en blodprøve også! -La meg få det på det rette nå med en gang, jeg misliker blodprøver meget sterkt, jeg blir så dårlig att jeg blir kvalm og kan til tider svime av om de må stikke flere ganger. Jeg var trøtt og sliten etter natten, dette var det siste jeg trengte!
Men det gikk faktisk veldig bra, så er veldig stolt og fornøyd med det :) Måtte også ringe mamma bare for å fortelle henne det, Hehe.

Jeg er også kjempestolt over en ting til; jeg har faktisk klart og holde meg til dietten min! Eller ikke dietten, jeg spiser hva jeg vil men må holde meg under ett vist antall kalorier, litt avhengig av om jeg trener den dagen eller ikke. Og det har gått så utrolig bra. Jeg har heller ikke spist noen store mengder potetgull. Jeg har smakt litt, men ikke noen mengder som sagt og jeg har ikke kjøpt noe selv:) Så nå gleder jeg meg til Lørdag! Da kan jeg slå ut håret 😄

Har blitt lite trening siste tre dagene. Men med møter her og der, pluss att jeg jobber nattevakt, så føler jeg att det må være minst like viktig og få nok hvile. Ikke greit og stresse kroppen eller hodet for mye:)

Noen andre som jobber som nattevakt?:)

Likes

Comments

Av en eller annen grunn,- så blir jeg alltid mest treningsglad rundt høst/vinter. På sommeren så vil jeg gjøre minst mulig, muligens bare noen fjellturer i ny og ne.

Men nå skal jeg tilbake i form! Det vil si og innta rundt 1500kcal om dagen, deretter mosjon hver eneste dag, styrketrening helst annenhver dag:)

Ifjor trente jeg 5-6 dager i uken, og det skjer ikke i år for å si det sånn. Jeg klarer ikke to jobber, studere og så mye trening. Det går bare ikke.

Men jeg er sånn att om jeg skal på julebord, eller vil kose meg med mat,- så gjør jeg det. Siden jeg streber etter en varig livsstil, så kan der ikke være for mange regler.

Trener du? Eller går på diett? Fortell!😄

Likes

Comments

Jeg skal være den første til å innrømme at det er veldig godt å komme seg hjem! Ferie, sol og en ukeslang alkoholrus er digg det, men det er også veldig godt å komme hjem til pus, leiligheten, knekkebrød med egg og ikke minst vår egen seng <3

Vi kom frem til Vigra ca. 2030, vi måtte da overnatte i Ålesund hos en venn, noe som alltid er hyggelig. Dette var jo kvelden for Halloween, så vi måtte da også ta oss en liten tur ut på byen for å se på alle de flotte kostymene:)

Nå sitter jeg på jobb, og det også er ganske godt. Nå fremover skal jeg mest sannsynlig kun ha nattevakter, det fungerer ikke helt for meg og ha både dagvakter og nattevakter. Heldigvis har jeg flotte sjefer som hjelper meg med å ordne det til det bedre:)

Jeg har desverre ingen bilder å vise til! .. eller kanskje ett? Har faktisk tatt ett eneste bilde siden jeg kom hjem.. så her er det!

Tror jeg dauer..!

Likes

Comments

Da sitter vi inne i flyplassen på Las Palmas, all bagasje er sjekket inn og vi er klare for avreise. Må si det er spennende og se alle de forskjellige menneskene som er her! Jeg liker sånt, altså å se forskjellige mennesker som skal hit eller dit liksom:)

Jeg har kjøpt med en baguett til flyturen, og har fått kastet i meg en frappuchino fra Starbucks. Oh, i want another coffee! Skal se om jeg kanskje får tid til å bestille meg bare en kopp til før vi må begynne å boarde flyet:)

Likes

Comments

Fysjamegda for ett vær! Det startet igår kveld, og jeg hadde en pågåande kamp mot regnet inne i leiligheten vår. Vannet klarte på ett merkelig vis å komme seg inn mellom dørene, så her var mildt sagt ganske vått.

I går kveld sendte jeg D avgårde på egne eventyr, jeg ønsket faktisk bare å være hjemme i leiligheten å ta livet med ro. Og det gjorde jeg! Jeg fikk også lest ferdig en veldig bra bok, jeg har oppdaget at en av mine interesser når det gjelder lesestoff er sørstatsbøker fra 1800 til 1900 tallet. Der har jeg lest bøker som gjelder overfarten på skip for slavene som ble hentet fra Afrika, til hvordan det var og være,- og ha tjenere (les:slaver) i denne tidsperioden. Om jeg har hatt et tidligere liv, så må ett av de komme fra denne tidsepoken.

Boken heter #tilbaketiltalloaks og er skrevet av #kathleengrissom.
Jeg syntes den var spennende fra start til slutt, veldig lett og god lesing. En ordentlig sørstatsperle.

Nå har jeg begynt på en ny bok, og den ble kjøpt impulsivt for over ett år siden når jeg bodde i Volda å studerte. Kanskje var det min stramme timeplan med lekser og trening, som gjorde att den aldri helt klarte og få oppmerksomheten min. Men nå er den vekket på ny, og jeg har allerede bladd forbi flere sider.

Jeg kan ikke si så veldig mye om den ennå, men hittil er jeg fasinert til de grader over denne damen #madamedepompadour! Gleder meg til å lese videre, noe som blir enkelt idag takket være alt regnet!

Likes

Comments