Ja, nå har jeg blitt bitt av strikkedilla. Noe som mest sannsynlig har med og gjøre at jeg går nattevakt og er rastløs som F***. Ikke fordi jeg har så lite og gjøre, men det er en bivirkning fra de nye medisinene mine.
Strikking hjelper! Da får jeg energien ut på noe annet.

Det skal bli en "hyttegenser" da det er min første genser og jeg da ikke helt har troen på at den blir kjempebra. Men det er en god start:)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Nå når jeg har vært så "dårlig" som jeg har vært, undres jeg over meningen min rundt blogging. Den er jo for å gi meg selv noe tilbake, i form av å skrive sannheten. Så jeg må bare fortsette med det da :)

Jeg har nå vært manisk en stund, det er faktisk blitt rundt 4-6 uker nå mener jeg. Noe som faktisk er ganske lenge! Men det skal sies at jeg ikke er helt sikker på når det skjedde, for alt dette her og de det fører med seg, er utrolig vanskelig for meg i desse dager.

Jeg har begynt på enda en medisin, en medisin som skal "ta meg ned" fra manien, å hjelpe meg jeg var ikke lett å overtale!
Men jeg gikk med på det til slutt, gikk på de en uke der de hadde god effekt men så sluttet jeg. Og jeg har ikke fortalt det til noen enda.
Jeg svevet litt opp igjen mot skyene, og det er en herlig følelse.

Likes

Comments

Nå har jeg ikke skrevet på kjempelenge igjen, og jeg måtte spørre meg selv, hvorfor? Jeg har vært manisk til de grader, derfor.

Manien min denne gangen har vært "in full action" i rundt 2 uker, og jeg har på en måte kost meg veldig! Samtidig som jeg nå sitter igjen og er kjempesliten, lei av all dritten jeg har pådratt meg, og fullstendig medisinert fra tå til topp.

Jeg har da fått en ny medisin, Abilify. Og den fungerer bra, men jeg har utsatt det og utsatt det. Som normalt ved en mani, så har man ikke lust til å lande, og da i alle fall ikke ta medisiner for å lande!

Men der er bivirkninger, som jeg håper vil forsvinne snart. Begynte som en forjævlig morgen "kvalme", og nå er jeg svimmel i flere timer av dagen. Det føles ut som om jeg skal svime av, og må stoppe opp for å ta meg sammen når det skjer.

Og jeg har oppdaget en ting! Når jeg er manisk, da retter jeg ut håret. Litt morsomt egentlig.

Likes

Comments

Jeg tror at alle jenter/damer oppvokst i Norge, er på en eller annen måte opptatt av klær. Og meg selv er intet unntak.


Jeg har brukt lang tid på å finne ut hva som er meg, og hva som er min stil. De siste årene har jeg heldigvis landet en del der, og klær har for meg blitt mye mer spennende etter hvert som jeg har lært mer om det.

Jeg handler ikke på H&M. Grunnen er veldig enkel, media og andre bloggere har vært veldig flinke til å fremme sin sak, der de belyser store deler av denne bransjen. H&M har fått mye motgang, og jeg føler det er på sin rette plass, jeg velger med vitende vilje bort alle klær fra det merket.

De siste årene har jeg blitt veldig opptatt av second hand, vintage, brukt, kvalitet.
Jeg betaler med andre ord gjerne litt ekstra for ett plagg som er av god kvalitet, enda mer om jeg vet at de som har produsert denne genseren fra start til slutt,- har fått lønn for arbeidet.
Og det gjør meg ingen verdens ting om det er brukt. Er egentlig en bonus for meg.

Jeg vurderte og kun kjøpe brukte klær i 2017. Men jeg vet virkelig ikke om det går! Jeg bor langt ute på landet, og mine muligheter her for å prøve ett plagg før jeg kjøper det, det er vanskelig! Kan da fort bli mye penger i frakt frem og tilbake.
Men jeg kan velge og kun kjøpe nytt, om jeg har sett på alle andre muligheter.

Det blir en av mine miljø bidrag for dette året.

Handler du brukt? Tips til nettsider og apper?

Mine tips:
Tise
E-bay
Freetex
Nasty Gal

Likes

Comments

Herregud, jeg er så sykt glad og gira nå!

For under en uke siden, så tok jeg plutselig avgjørelsen på at jeg skal til Amsterdam. En liten smule impulsivt så spurte jeg lillebroren min om han kunne tenke seg og bli med meg noen dager, noen dager i Amsterdam for bare oss to. Real bonding-time.

Jeg og broren min bor jo ganske langt fra hverandre, og når jeg flyttet fra Oslo, flyttet han til Oslo området. Så vi byttet jo bare bosted, litt dumt. Men nå gjør vi noe med det.

Litt av bakgrunnen min for det her er det at jeg ser hvor mye penger jeg faktisk tjener, og hva bruker jeg de på? Denne måneden her hadde jeg et helt sykt matbudsjett. Jeg har virkelig kasta bort en hel masse penger!
Så nå har jeg låst meg til at de fleste pengene mine MÅ spares! Der går en hel del penger til sparing av tatoveringen jeg skal ta i sommer, og nå en hel del penger for å dekke flybillett, hotell og lommepenger i Amsterdam. Jeg har rett og slett ikke råd til sløsing nå, så det blir nok shoppestopp på både klær,sminke o.l

Herregud, hvordan skal dette gå?

Gleder meg vilt! Har du vært i Amsterdam? Har du et tips til hva jeg må få med meg?:)

Likes

Comments

"Gone missing" er akkurat slik jeg føler meg nå. Altså, jeg har hatt noen uker helt uten trening, dårlig kosthold (for meg i alle fall). Og det har mye og si for hvordan jeg føler meg, så idag tenkte jeg å kaste meg ut i det og starte på nytt.

Men jeg har hatt mye gøy, og der har vært mye tid til å prioritere andre ting i livet som trenger oppmerksomhet. Jeg har jobbet, shoppet, sløvet på sofaen, kvalitetstid med samboer (D) og Sofine.
Eneste jeg kanskje skulle ha gjort mer av, er husarbeid. Men jeg føler at når D er hjemme i 4 uker, så er det så sykt mye mer "daglig rengjøring" som må til, når jeg er alene så er det liksom bare mitt. Så jeg er drittlei av husarbeid, som vanlig! Hehe:)

Så idag startet dagen med kaffe, litt rydding, en god frokost og jeg psyker meg opp til å gå tusen trappetrinn i motbakke! Heldigvis skal E være med, så satser på en fin tur:)

Så nå må jeg gjøre meg klar!:)

Likes

Comments

Idag innså jeg noe som gjorde meg litt uvel, jeg er totalt avhengig av mobilen.
Til og med når jeg skal på toalettet, så har jeg med meg telefonen! Av en eller annen merkelig, og totalt unødvendig grunn. Hva skal jeg med den der liksom?
Jeg tar den med, legger den ved siden av meg, så tar jeg den med meg ut. Den er til og med ved siden av meg når jeg vasker hendene. Totalt meningsløst!

Det er greit nok at jeg bruker den når jeg betaler regninger, bestiller meg noe fra nettet, skal ringe noen eller lignende. Det er jo greit nok, da må jeg jo bruke den.
Men hvor mange ganger om dagen sjekker jeg egentlig messenger, Facebook, Instagram osv?
Er sikkert så mye at jeg gremmes over tanken!

For inntil 1-1,5 år siden sånn cirka, så hadde jeg ikke Instagram en gang. Og jeg kunne finne på å legge fra meg telefonen i mange timer hver eneste dag, den var bare ikke så veldig viktig for meg, og det var noe jeg var ganske stolt over faktisk.
Men nå har det skeiet helt ut, og jeg innser at her må det gjøres noen tiltak!

•Jeg skal ha lyd på telefonen når jeg er våken, slik at om det er noe så hører jeg det, da slipper jeg og måtte sjekke den hele tiden.

•Når jeg er med venner eller har besøk, da kan jeg fint legge den fra meg. Ha fokus på det som betyr noe.

•Når jeg studerer! Da kan jeg bruke pc, siden den er der liksom.
•Definitivt ikke ha den med meg på do, er jo helt teit!

•Legge den fra meg når jeg faktisk gjør noe annet.

Noen som har andre tips?

Jeg er heldigvis fortsatt flink til en ting; når jeg skal sove, så har jeg telefonen på flymodus. Og jeg ladder ikke mobilen når jeg sover.
En ting jeg er flink til i alle fall😅

Er du også avhengig av mobilen? Tenker du over hvor avhengig du er?

Likes

Comments

Mandag den 06.02.2017 så har jeg da failet på denne utfordringen. Det har ganske så enkelt skjedd fordi jeg ble syk, og en dag har liksom ikke hvert en dag, dermed har jeg glemt av hele livet mitt og alt som skjer i det.

Jeg har ligget rett ut og konsentrert meg om og bli bedre, og det har faktisk vært utrolig godt med en time out. Skulle ønske jeg hadde mer tid til det, men selvom jeg er noe pjusk, så er jeg på jobb igjen for natten.

Så i denne sammenheng prøver jeg og få i meg noe mat, det ble da kiwi, og te med ingefær. Visste du at ingefær skal hjelpe mot kvalme?
Isåfall hvet du det nå:)

Men denne challengen har fortsatt utfordret meg en del, og har vist meg hvor enkelt dette egentlig kan være! Jeg vil nok ikke blogge hver dag. Men for tankene mine har det egentlig vært veldig godt å bare få visse ting ut, det har vært lettere for meg og ha fokus på det som skjer i livet mitt, og det har vært en god opplevelse!

Jeg har også fått øynene opp for mange andre bloggere, så denne challengen har ført mye godt med seg.

Så jeg vil nok fortsette å blogge mer enn jeg har gjort tidligere.


Tar gjerne imot ris og ros, om noen har :)

Likes

Comments

Er det ikke typisk vell?
Iløpet av min siste vakt på jobb, så ble jeg smitta med spysyken^^ Så det ble ingen friperiode på meg som planlagt😅

For i natt er det på'n igjen. Men det skal gå fint, må bare ta det litt ekstra med ro <3

Men er koselig når pus ligger oppå meg når jeg skal sove, all den kjærligheten :)

Likes

Comments

Gleder meg som et lite barn!
Jeg har aldri vært på en slik type festival, men heldigvis har jeg de siste årene fått opp øynene for hvor viktig det er, at jeg drar meg selv ut og gjør de tingene her i livet som betyr noe for meg.

For jeg er over gjennomsnittet interessert i mat, og det er både jeg og D, som er samboeren min. Han har kanskje ikke helt tatt det steget mot å være villig for å prøve retter som er vegetariske, da han er en super kjøttis. Men siste tiden har ham begynt å åpne seg for tanken, og nå er det helt greit om jeg vil lage middager som er vegetariske. Så utrolig bra!

For å gjøre det klart, så er jeg ikke vegetarianer. Men jeg er svært selektiv når det kommer til kjøtt, det er ikke alle typer kjøtt jeg spiser.
(Kylling f.eks har begynt å gjøre meg direkte dårlig.)
Og jeg spiser ingen dyr fra havet, har jeg aldri gjort, og jeg får bare ikke meg selv til å gjøre det.

Noen funfacts om Oslo vegetarfestival:

Det er en årlig matfestival i Oslo, som har som mål å fremme vegetarisme.
Festivalen ble startet av Heidi Røneid og Synne Hewitt i 2010.
Festivalen hadde 1 100 besøkende det første året. Og i 2015 hadde antallet besøkende økt til 6 000!
(Hentet informasjon fra Wikipedia, og oslovegetarfestival.no)

Du må absolutt ikke være fulltids vegetarianer for å nyte å lære mer om vegetariansk mat.

Jeg tror det vil bli noen opplevelsesrike dager, jeg klarer nesten ikke vente! Jeg kommer til å prøve utrolig mye nytt, og jeg skal spise til jeg sprekker🙊
Jeg håper også der er mange nye og spennende produkter jeg ønsker og prøve ut, å kjøpe med meg hjem. Som også vil være til glede for D, han kan dessverre ikke bli med meg da han er på sjøen akuratt da.

Og så må jeg ikke glemme alle menneskene! Jeg kan ikke få forklart godt nok hvor mye jeg gleder meg til å få se å møte mange nye mennesker! Det er absolutt ikke en luksus jeg har her jeg bor nå. Jeg mistenker at savnet mitt mot Oslo, vil bli ekstra sterkt de dagene jeg skal være der.

Kommer jeg til å se deg der?

Festivalen er 13-14 Mai, og du kan kjøpe billetter på tikko.no ( i alle fall den jeg bruker) men du kan sikkert kjøpe billetter direkte på siden deres:)

Www.oslovegetarfestival.no

Bare 96 dager igjen!

Likes

Comments