Jag är ledsen men jag har inte så mycket att skriva om för tillfället faktiskt. Hostar fortfarande som satan och kan tydligen inte springa typ två meter märkte jag på träningen idag. Inte så kul.

Men i helgen va jag i alla fall på New Yorker i Norrköping med Marcus och fick hem en tröja och lite underkläder som verkligen behövdes. Hittar alltid något där inne plus att de hade stor rea på typ allt i butiken. Söndagen blev bara chill, lite serier och Wii och sen thaimat. Mysigt blev det.

Idag har jag faktiskt bara haft en lektion vilket var den första, såklart. Så jag gick upp vid sju för att åka till skolan för att sen sluta 55 minuter senare. Men då åkte jag och fixade lite presenter till en födelsedag och alla hjärtans dag. Blev skit nöjd faktiskt haha, ibland är jag lite påhittig.

Nu ska jag bara försöka läsa några sidor i engelska boken men direkt efter det blir det faktiskt natti natti.

Likes

Comments

Ungefär såhär ser dagarna ut just nu. Förstår inte att jag inte blir frisk nån gång, har gått runt med hosta och huvudvärk hela dagen idag, plus att jag är lite förkyld fortfarande. Låg hemma hela förra veckan, men kändes så pass bra att jag kunde ta mig till skolan. Men det är så segt att sitta där och känna att man hostar ihjäl sig eller att huvudet känns som en bomb som kommer smälla snart.

Vill inte va sjuk mer, vill göra så mycket men alltid är det något som kommer vägen. Vill också ha sommar nuuuuuuu

Likes

Comments

Ni ser på bilderna hur härligt det ser ut? Exakt så va det fast lite bättre. Jag hade så roligt under de där fyra dagarna i sälen och det var mycket bättre än förväntat. Marcus kom och hämtade mig i onsdags eftermiddag så vi lättare kunde åka 04.30 på torsdagen mot sälen. Den delen kanske inte var det roligaste, men jag fick i alla fall sova lite i bilen.

Tre dagars skidåkning blev det och gjorde faktiskt ingen vurpa, tror nästan jag var den enda som inte gjorde det hehe, men det är för jag fegar så mycket. Gillar inte när det blir för brant eller när det är mycket folk, krocken i Trysil sitter fortfarande i huvudet på mig. Men ändå tyckte jag det var förvånansvärt bra backar och det var så lite folk (???), fattar inte det haha, har aldrig varit med om att det har varit så lite folk förut.

Sista dagen avslutades med O'learys och bowling, som jag kom typ sist i haha men det gjorde absolut ingenting.


Likes

Comments

Nej hörna, när det är stressigt och kallt vill man bara tillbaka hit igen. Den här veckan är det bara tre dagar i skolan men visst klarar lärarna av att klämma in två prov och en redovisning på de dagarna... Ikväll har jag suttit sen jag kom hem från gymmet med de där äckliga proven. Usch. Men nu är det dags att släppa det och vila lite, Sverige spelar mot Danmark vid 21 idag så ska kanske se lite av det. Blir inte förvånad om de åker på storstryk.

På torsdag blir det i alla fall en resa till Sälen så det ser jag ju fram emot, nånting som gör att motivationen ligger på okej nivå ändå. Man får försöka hitta de där små sakerna annars blir plugget lite för mycket. Men mössan kom hem i fredags också, blev nästan precis som jag ville ha den. Ska ta och visa nån gång men känner att det är tidigt? Alla lägger ut dom på Instagram och sånt men känns för mig som att det är flera år kvar tills dagen kommer, så varför börja med de nu?

Nej mer om studenten i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Är inte burken för söt? Det är alltså ingredienser till en sorts kakor som ligger där i, det som saknas är ägg och margarin. Det är alltså ett UF företag som säljer såna här på Lindengymnasiet. Det fanns två andra sorter som jag inte kommer ihåg vad de hette, men det kan man enkelt kolla upp på deras Facebooksida, och företaget heter då Good to go UF.

Jag misslyckades lite med mina, tog för mycket margarin, hehe. Men de som känner mig vet att jag är precis oduglig i köket så mig ska man inte lita på. Köp en sån här, råder er till det haha!

Likes

Comments

Här är alltså de saker som gömde sig i min julkalender från Glitter. Låt mig inleda med att jag är enormt besviken på den här. Jag trodde inte att det skulle va hårspännen som man använde när man va fem år gammal eller att det skulle komma någon nyckelring med en tofs gjord i plast. Nej jag trodde mer på ögonskuggorna och nagellacket som det fanns några stycken av. Ögonskuggorna syns inte så bra på bilden men de är faktiskt grymma, jätte snygga färger. Detsamma gäller nagellacket.

Det fanns också hårsnoddar, både vanliga och såna stora man ser på bilden till vänster (som inte är något jag kommer använda). Men även små av plast som är som gummisnoddar och de som ligger under ögonskuggorna. Dem är jag väldigt glad över faktiskt och har redan använt dom. Läppglanset duger, men jag tycker det räcker med en.

Jag vet inte heller om det hade varit bättre med den med smycken i från Glitter. Det hade säkert inte varit av speciellt bra kvalité eller så hade det säkert varit något annat fel på dom. Så tyvärr men jag skulle inte rekommendera er att köpa den här nästa jul. Jag kommer i så fall köpa en annan från någon annan affär för att prova. Jag skulle inte heller våga prova att köpa en annan från Glitter om de har samma tre alternativ nästa år. Tänker inte heller råda er att göra det. Men för att recensionen inte ska bli alltför tråkigt så ska jag ju tillägga att det fanns bra saker som jag nämnde tidigare. Men för priset och antalet produkter i hela kalendern så var de alldeles för få.

Likes

Comments

Alltså är det bara jag som älskar såna här bh:ar? De tar liksom det snygga i underkläder till en helt ny nivå haha. Jag tycker de är hur snygga som helst, finns massor som jag kan tänka mig att köpa. Men är det något jag inte beställer utan att prova först är det just bh:ar. Jag varierar så mycket i storlekar beroende på vad det är för modell osv så det är helt omöjligt.

Måste åka till typ Stockholm så jag kan köpa minst en haha!

De första 1-4 är från H&M, 5-6 från Gina Tricot, 7-9 från na-kd.com

Likes

Comments

Sista dagen på ön hyrde vi en bil som vi åkte omkring i. Det var lite sjukt att åka så brant uppåt som vi gjorde, det lutade exakt hela tiden och man ville inte ha möte på de där vägarna. Vi kom till slut dit som vi var påväg och kunde bokstavligt talat se molen under oss. Det var rätt häftigt att se moln i samma höjd som en själv.

Det är lite tråkigt att man inte riktigt kan få det på bild men för ögat syntes det väldigt bra i alla fall.


Likes

Comments

Bästa presenten jag någonsin köpt till någon ser ni på sista bilden där.

Nej men hej på er, det var ett tag sen nu sen jag la ut något känns det som eftersom det sista inlägget var tidsinställt. Men nu tänkte jag bara dela av mig av några bilder från Teneriffa där jag har varit den sista veckan. Vi åkte dit lördagen för två veckor sedan snart. Allt började tyvärr med att flyget var ca 3 h försenat... Men annars gick allt bra. Det enda som var lite tråkigt var vädret som kunde ha varit bättre. Det regnade inte direkt men det var mulet ibland så det blev kallt att ligga vid poolen.

Det var väldigt skönt att komma iväg lite, även fast det krävs en del för att kunna få åka för skolan. Liksom skolan vill ju att ens liv ska handla om dem, men jag är ledsen. Det finns mer i livet än att gå i skolan. Kom ihåg det.

Likes

Comments

Han är väl för bra alltså, tycker vissa såna här youtubers kan bli lite tjatiga men gillar honom ändå på något sätt. Jag gillar att han liksom kan använda sig själv i en sån här video och faktiskt pratar lite om sanningen även om det är mest på skämt. Och som han själv säger så generaliserar han sjukt mycket, men det stämmer ju på ett sätt det han säger.

Vita män som är heterosexuella, när har den gruppen människor egentligen utsatts för så mycket hat som typ alla andra folkgrupper har fått i historien? Skulle vilja påstå aldrig. Sen att det står i kommentarerna att han har fått allt ifrån medier och propaganda är ju skrämmande, lite koll på människans historia måste man ju ha.

Men se humorn i den här videon även om det är ett känsligt ämne. Glöm inte att kolla på hans många andra videor om du tyckte den var bra!

Likes

Comments