View tracker

Bästa presenten jag någonsin köpt till någon ser ni på sista bilden där.

Nej men hej på er, det var ett tag sen nu sen jag la ut något känns det som eftersom det sista inlägget var tidsinställt. Men nu tänkte jag bara dela av mig av några bilder från Teneriffa där jag har varit den sista veckan. Vi åkte dit lördagen för två veckor sedan snart. Allt började tyvärr med att flyget var ca 3 h försenat... Men annars gick allt bra. Det enda som var lite tråkigt var vädret som kunde ha varit bättre. Det regnade inte direkt men det var mulet ibland så det blev kallt att ligga vid poolen.

Det var väldigt skönt att komma iväg lite, även fast det krävs en del för att kunna få åka för skolan. Liksom skolan vill ju att ens liv ska handla om dem, men jag är ledsen. Det finns mer i livet än att gå i skolan. Kom ihåg det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Han är väl för bra alltså, tycker vissa såna här youtubers kan bli lite tjatiga men gillar honom ändå på något sätt. Jag gillar att han liksom kan använda sig själv i en sån här video och faktiskt pratar lite om sanningen även om det är mest på skämt. Och som han själv säger så generaliserar han sjukt mycket, men det stämmer ju på ett sätt det han säger.

Vita män som är heterosexuella, när har den gruppen människor egentligen utsatts för så mycket hat som typ alla andra folkgrupper har fått i historien? Skulle vilja påstå aldrig. Sen att det står i kommentarerna att han har fått allt ifrån medier och propaganda är ju skrämmande, lite koll på människans historia måste man ju ha.

Men se humorn i den här videon även om det är ett känsligt ämne. Glöm inte att kolla på hans många andra videor om du tyckte den var bra!

Likes

Comments

View tracker

Glömt visa en fin filt som jag köpte för några veckor sedan, den är verkligen hur mysig som helst och det håller en varm. Mitt rum är så kallt så måste ha den här över täcket för att jag inte ska frysa när jag ska sova.

Alltså annar går det inte så bra just nu, försöker liksom hålla hoppet uppe men det går typ inte. Men det går helt okej i skolan kan jag tycka, det är bara precis allt utanför skolan som är åt helvete för tillfället. Hur kom jag till den här punkten där skolan verkar vara det enda som rullar lite med medvind? Det lär lösa sig, man måste tänka framåt för gjort är faktiskt gjort. Varför ska man gå och undra över saker som har hänt eller ångra saker man har gjort, ska man oroa sig så ska man oroa sig över saker som man vet att de kommer inträffa men inte vill uppleva. Det tycker jag i alla fall.

Likes

Comments

Jag beställde hem jeans från Lager 157 för några veckor sedan i en storlek större och samma modell som jag redan har två par utav. Jag fick hem dem och allt gick bra, dock kostade frakten en del. Jag provade ett par av de två jag hade beställt och det paret passade.

När jag sedan skulle prova det andra paret här i veckan som jag aldrig hade haft på mig innan insåg jag att de var alldeles för små, jag fick inte på mig dom alls. Jag kollade om det var rätt modell och rätt storlek, vilket det var. Jag förstår inte än idag vad det är för fel på byxorna, men som tur är kunde min syster ha dem så hon fick ta dem.

På bilden är de blåa byxorna en storlek mindre än de svarta. Alltså förstår ni min frustration? Det är samma modell och en storlek större men ändå känns de som två storlekar mindre än de som jag redan hade hemma.

Nej jag tänker absolut inte beställa något därifrån igen.

Likes

Comments

Idag var alltså jag och nästan halva Lindengymnasiet på SACO-mässan i Älvsjö, vilket för mig var otroligt välbehövligt. Jag vet inte exakt vad jag vill bli men efter den här dagen kan jag i alla fall får en bättre bild av vad som finns där ute och vad som kan passa mig bäst. På bilden ser ni Göteborg universitets katalog, Stockholms universitet och försvarshögskolan, samt en kasse från Högskolan i Halmstad. Jag och Fran gick runt och plockade på oss i princip alla kataloger vi kunde hitta, men på något sätt känner jag att de här tre är mest intressanta just nu. 

Som ni kanske vet så vill jag ju till Stockholm någon gång som det ser ut nu och jag tänker att om jag kunde gå högskola/universitet där efter ett eller fler sabbatsår så vore väl det helt perfekt, om man har pengar. För planen nu är inte alls att söka till ett program till hösten 2017. Tidigast blir det våren 2018 men det ser också ut, just nu, som att det inte kommer bli av. Men man vet aldrig med framtiden och man kan inte planera den. Kanske söker jag till något helt annat program i Luleå och kommer in där redan hösten 2017, vem vet?

Likes

Comments

Åh så glad jag blev när jag fick hem den här idag. Tycker den är så fin och vill ju bara öppna alla luckor på en gång!
Det är alltså en julkalender från Glitter som heter You are beautiful och den innehåller
en liten sminkprodukt bakom varje lucka.
Det fanns tre stycken att välja mellan, den här, en med smycken och en som var för ban,
vilken jag inte är hundra på vad de innehåller.
Vi får se om sminket är något att ha, hoppas det för den var rätt dyr... Men men, vi får se om jag är nöjd eller inte efter julafton!

Likes

Comments


 
Vad jag längtar till den dagen jag sitter på ett plan nästa gång. Är så taggad för att åka utomlands och bara 
vila min hjärna. Som ni kanske förstår så är det mycket som händer, därför bloggar jag inget. 
 
När jag inte är i skolan så jobbar jag eller tränar, eller så tar jag med mig skolan hem och sitter där och läser. 
Jag har ingen ork till något annat just nu än att bara försöka samla in pengar till mig själv och min framtid. 
Men det känns så bra med jobbet, riktigt bra faktist. Hoppas jag kan spara så mycket som möjligt så jag kan köpa
allt det jag vill ha, som verkligen är dyra grejer. 
 
Att flytta hemifrån just nu är ju typ rena drömmen, kommer jag någonsin bo i sthlm ens? Tveksamt

Likes

Comments

 
Lite mys från mitt rum som jag trivs i massor nu. Min säng är min bästa vän, älskar den så mycket. 
Sen har jag skaffat många ljus och små lampor som lyser lite svagt sådär mysigt som man vill ha det. 
 
Jag bara går i skolan, jobbar, äter, sover och tränar just nu, allt liksom går som på autopilot.
Dock händer det saker som inte är ordinära och det gör att man undrar varför man slösar tid på så ovesäntliga saker. 
Skulle behöva mer inspo till gymmet och träning men jobbet kommer liksom före och på ett sätt är det bra för
jobbet innabär att jag satsar på något jag vill ha och drömer om. Men jag drömmer ju också om att vara mer nöjd med min kropp.
Men mål som mål, jag kommer nog lösa det. Träningen är också så man kan rensa lite. Sen blir det ju Tenneriffa i november hehe.

Likes

Comments

 
Nu är det här två olika klänningar så ni inte tror något annat. Båda är från nelly.com och det är typ där jag glor hela tiden nu.
Jag vet att det är tidigt men jag känner att oavsett vad jag beställer hem så kommer det inte passa så jag måste börja i tid. 
Det är typ det värsta med att inte se ut som alla andra, liksom folk har redan köpt sina klänningar och på första försöket hittar de rätt.
Jag behöver en i mer är rätt färg, det ska vara stretch och det ska vara polyester eller något liknande, inte så stumt, tyg. 
Funderar på en havsblå, kungsblå, navy blå eller vinröd klänning... Vad tror ni att jag ser bäst ut i för färg? 
Och har ni tips på sidor som helst är svenska så man slipper betala tull så kommentera gärna

Likes

Comments

 
 Lite bilder från i sommras som jag hittade, längtar redan tillbaka till sommaren, trivs inte på hösten även om det kan vara mysigt.
Hatar att det är mörkt när man vaknar och att man måste ha varma kläder på sig så när man cyklar till skolan så svettas man direkt. 
Gillar inte att alla färger bara försvinner och att regnet bara tar över hela himmlen. 
Jag vill ha sol, hav och varma temperaturer, att det är ljust vid 5 på morgonen till 23 på kvällen. Jag fungerar bättre då
Men i november blir det sol i en vecka, i alla fall för mig 

Likes

Comments