I helgen fick jag äntligen använda mitt presentkort på O´learys, och det behövdes ska jag säga. Vi tog kanske i lite väl och åt typ det dyraste som fanns plus någon drink och efterrätt. Men helt ärligt är det väldigt dyrt på det där stället. Maten är ju inte direkt sensationell.

Vi skulle ha ätit där när vi hade varit tillsammans i ett halvår men det blev andra planer då, så på ett sätt kändes det som vi lyxade till det lite nu istället och det var roligt. Annars känns det aldrig som att jag är ute och äter haha. Sen att vara med den där killen är inte fy skam det heller. Han är bäst. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är inte helt säker på varför jag helt plötsligt sitter och googlar på lediga stugor i Vemdalen, men kanske är det för minnen från förra året och innan det har kommit tillbaka när vi går mot kallare tider. Sist jag var i fjällen var jag i Sälen och var såklart jätte nervös då jag åkte med Marcus och några av hans kompisar. Men det var något jag är så glad över att jag gjorde.

Hoppas jag kommer iväg uppåt även 2018.

Likes

Comments

För en vecka sedan kom jag ifrån Ica vid 20.00 och åkte direkt till Eskilstuna. Där stannades jag till måndag och fick även den helgen se på en match. Nu är det endast två matcher kvar av säsongen och de är i alla fall jag lite glad för då det börjar bli kallt ute och det är jobbigt att sitta still i ca två timmar utomhus. 

Likes

Comments

För två veckor sedan åkte vid med handbollslaget upp till Stockholm för en sista resa. Det har varit så roligt att spela men nu känns det som att det är över efter alla dessa år. Det var en rolig helg och avslutning. Jag skulle vilja sammanfatta alla dessa 9 år jag spelat men ord räcker inte till.

Likes

Comments

Ytterligare en match spelad som jag kunde följa med och kolla på. Blev inte så många bra bilder enligt mig själv då jag i princip var tvungen att ändra inställningar hela tiden för att det skulle bli bra. Ljuset bliv liksom så olika beroende på vilket håll jag skulle ta kort åt. Men men det blev väl några bilder som dög i alla fall.

Själva matchen i sig gick bra till en början men slutade inte så jätte bra. Saknar handbollen varje gång jag kollar på någon form av sport, men nu när säsongen egentligen skulle dragit igång så känns det ännu mer att den inte är kvar i mitt liv längre.

Likes

Comments

Har blivit riktigt nöjd med hur det ser ut vid mitt fönster nu. Vattenkannan köpte jag i helgen och den var precis det som fattades i hörnet där. Tycker det ser så mysigt ut, önskar jag kunde få sängen att stå precis under fönstret men det går inte, blir inte så snyggt. Är stolt att jag lyckats få blommorna att leva såhär länge, tror jag köpte dom i början av juni.

Jag får ju lite längtan till att inreda min egna lägenhet, men det kommer ta ett tag innan jag kommer dit. Men det skadar ju inte att kolla på inredning och hemnet.se så länge ;)

Likes

Comments

Hur härligt är det inte att göra såna här resor och bara komma bort från allt som finns hemma? Det har varit helt underbart, varenda sekund njöt jag av tiden jag fick där borta med honom. Tyvärr är vi hemma igen, men det är väl nödvändigt för att kunna uppskatta det nästa gång det händer.

Vi har varit på Liseberg, kollat på fotboll, gått en massa, ätit gott och åkt spårvagn. Shoppade gjorde vi också, fick dock bara med mig en blus, två par örhängen och ett skal hem. Blusen är dock nödvändigt för har insett att jag enbart har t-shirts och stickade tröjor i min garderob...

Det var en del pengar som gick åt men det får det vara värt när det inte sker så ofta. Vi avslutade också resan med att jag fick visa Eskilstuna-bon vad Smultronstället är. Nej vi orkade inte äta upp allt men det var gott ändå.

Likes

Comments

Sista bilden förklarar väldigt bra hur matchbilden såg ut den här gången, många kort och många tillsägelser från domaren. Det slutade med att Nykvarn spelade med en man kort och Barva med två man kort.

Slutresultatet blev tyvärr 5-2 och det var inte ett gänga glada rödklädda spelare som gick av planen.

Likes

Comments

För drygt en vecka sen åkte vi ut till Läppe för att fira födelsedagar. Jag tyckte det va jätte trevligt och jätte god mat. Det var rätt skönt att få komma bort lite, är ju bara hemma eller jobbar annars. Det va också mysigt att min bebi kunde följa med.

Nu väntas jobb i nio dagar i sträck, känns inte alls som jag njuter av sommaren och att den är slut snart. Det känns också så ovisst om framtiden. vad gör jag i höst?

Likes

Comments

Ja efter en vecka i solen och klarblått vatten är det dags att komma hem till Sverige och verkligheten. Det känns faktist riktigt tungt och det blir inte bättre av tanken av att man ska jobba hela sommaren och att allt som framtiden innebär just nu är osäkerhet. Jag vill ha något mer att se fram emot.

Men resan har varit bra, resemålet är hur grymt som helst och det fanns mycket att se och upptäcka. Hotellet och maten dock var något som jag var besviken på. Hotellet hade jag för höga förhoppningar om även om hotellet ändå var rätt bra. Jag brände mig dock första dagen så pass illa att jag knappt kunde röra mig under tre dagar. Det var inte bra och tycker synd om Marcus som fick ta hand om mig.

Det kändes så härligt att få vakna upp med honom varje dag, och det känns extra jobbigt nu att gå tillbaka till att ha en timmes bilfärd mellan oss.

Likes

Comments