För en vecka sedan lite drygt fick vi åka på en middag med massa gott mitt i veckan eftersom min lilla farfar fyllde hela 80 år. Det var supermysig och väldigt gott med allt man ser på brickan samt kyckling och potatissallad.

Nu är det inte långt kvar till jul heller, men det känns inte som det är jul snart ändå. Kanske är det för att jag har en del annat att tänka på. Jobbet rullar på också men än så länge ser det tomt ut för nästa vecka. Kursen rullar också men ser inte ut som det blir ett bra betyg, vilket är synd. Men jag har verkligen försökt och därför kan jag inte göra mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det fick bli en gammal bild i det här inlägget, men den är tyvärr fortfarande aktuell. Det här med att inte veta vad det är man vill göra när man "blir stor" gör mig galen. Jag vill bara veta så jag kan börja plugga för det här med att ha osäkert jobb och ekonomi börjar bli jobbigt. Inte för att jag är arbetslös, vilket kunde ha varit fallet. Jag får ändå in pengar, men det är fortfarande den där tanken med att man vill hitta något som man vill göra i resten a livet.

Men samtidigt kan man j inte bara välja något för att man känner att man måste. Man ska ändå lägga ner flera år på att studera och sen flera år med at väl jobba med det. Sen att tänka att jag började fundera på det här i tvåan på gymnasiet och ca 2 år senare så har jag ändrat mig fem miljarder gånger och ändå så har jag inte fått nån klarhet i det här.

Men det är väl bara att vänta tills man väl känner att något är rätt.

Likes

Comments

​ja det enda jag kommer göra nu inom de främsta veckorna är att jobba och direkt åka hem och plugga. Jag läser jet nu en distanskurs, naturkunskap 2, vilket jag tycker är skitjobbigt faktiskt. Det är svårt och det främst för jag inte alls är intresserad av kemi, vilket verkar vara det enda kursen handlar om. Men jag börjar inse nu att även om jag gör mitt bästa kommer jag inte få högt betyg. Men just nu gör det mig inget när jag vet hur mycket tid jag lägger ner på det här och att jag gör mitt bästa, det får liksom bli som det blir. 

Likes

Comments

​I torsdags blev det någon form av spontanshopping igen fast till Örebro den här gången. Faster, mamma och och Matilda åkte dit och handlade lite. Jag köpte enbart julklappar och födelsedagspresenter faktiskt men jag är en sån som helst har i alla fall planer på vad jag ska köpa för julklappar klart i november. Och så blev även fallet i år då jag enbart har en sak till att skicka efter som jag ska vänta lite med tills jag är helt säker. Det är julklappen till min älskling som får stå på standby haha, men alla andra är faktiskt redan beställda eller ligger i min garderob! 

Likes

Comments

I tisdags förra veckan fick jag hämta min syster från skolan och det slutade med att vi åkte till Rusta och handlade. Jag skulle egentligen köpa galgar men som ni ser blev det lite mer... Totalt blev det ca 500 kr men skulle inte påstå att jag köpte saker jag inte behöver.

Om det inte syns så är det galgar, sminkservetter, påslakan, gardiner, en tvättkorg och två överdrag till kuddar, alltså inte såna örngott som man sover på utan mer finkuddar. Galgarna är också såna som gör att kläderna inte halkar av vilket jag tycker är väldigt praktiskt.

Likes

Comments

Alltså det här med #metoo, det måste nästan va det jobbigaste som jag läst inom kvinnlig syn och feminism och allt det där på ett tag. Jag kan inte påstå att det är det värsta jag läst på senaste tiden bland alla nyheter för krig och elände som finns runt om i världen idag är nog faktiskt lite värre att läsa.

Men det är så många kvinnor som äntligen kommer fram och säger saker som de har hållit tyst om pga skam, pga mutor, pga hot, pga män. Jag är en lättretlig person när det kommer till det här, jag har lätt för att bli arg på samhället. Det handlar om att inte bry sig för mycket om saker man inte kan påverka, och jag jobbar på det. Tyvärr kan jag inte bidra här eftersom jag otroligt nog har kunnat hålla mig borta från denna sorten av trakasserier. Men jag ser upp till alla som delar med sig av sina berättelser.

Jag vet att den här hashtagen inte kommer rädda välden från detta, men #metoo måste vara ett väldigt stort steg i rätt riktning för kampen om jämställdhet. Självklart är det bara en hashtag och man ska inte tro att kampen är över bara för att vi delar våra historier. Kampen är inte över förrän alla människor på jorden inser att kvinnor och män är lika mycket värda.

Men mitt i alla de här mörka berättelserna så finns det faktiskt ett ljus, och det är att vi inte håller tyst längre.

Likes

Comments

I helgen fick jag äntligen använda mitt presentkort på O´learys, och det behövdes ska jag säga. Vi tog kanske i lite väl och åt typ det dyraste som fanns plus någon drink och efterrätt. Men helt ärligt är det väldigt dyrt på det där stället. Maten är ju inte direkt sensationell.

Vi skulle ha ätit där när vi hade varit tillsammans i ett halvår men det blev andra planer då, så på ett sätt kändes det som vi lyxade till det lite nu istället och det var roligt. Annars känns det aldrig som att jag är ute och äter haha. Sen att vara med den där killen är inte fy skam det heller. Han är bäst. 

Likes

Comments

Jag är inte helt säker på varför jag helt plötsligt sitter och googlar på lediga stugor i Vemdalen, men kanske är det för minnen från förra året och innan det har kommit tillbaka när vi går mot kallare tider. Sist jag var i fjällen var jag i Sälen och var såklart jätte nervös då jag åkte med Marcus och några av hans kompisar. Men det var något jag är så glad över att jag gjorde.

Hoppas jag kommer iväg uppåt även 2018.

Likes

Comments

För en vecka sedan kom jag ifrån Ica vid 20.00 och åkte direkt till Eskilstuna. Där stannades jag till måndag och fick även den helgen se på en match. Nu är det endast två matcher kvar av säsongen och de är i alla fall jag lite glad för då det börjar bli kallt ute och det är jobbigt att sitta still i ca två timmar utomhus. 

Likes

Comments

För två veckor sedan åkte vid med handbollslaget upp till Stockholm för en sista resa. Det har varit så roligt att spela men nu känns det som att det är över efter alla dessa år. Det var en rolig helg och avslutning. Jag skulle vilja sammanfatta alla dessa 9 år jag spelat men ord räcker inte till.

Likes

Comments