Nej hörna, när det är stressigt och kallt vill man bara tillbaka hit igen. Den här veckan är det bara tre dagar i skolan men visst klarar lärarna av att klämma in två prov och en redovisning på de dagarna... Ikväll har jag suttit sen jag kom hem från gymmet med de där äckliga proven. Usch. Men nu är det dags att släppa det och vila lite, Sverige spelar mot Danmark vid 21 idag så ska kanske se lite av det. Blir inte förvånad om de åker på storstryk.

På torsdag blir det i alla fall en resa till Sälen så det ser jag ju fram emot, nånting som gör att motivationen ligger på okej nivå ändå. Man får försöka hitta de där små sakerna annars blir plugget lite för mycket. Men mössan kom hem i fredags också, blev nästan precis som jag ville ha den. Ska ta och visa nån gång men känner att det är tidigt? Alla lägger ut dom på Instagram och sånt men känns för mig som att det är flera år kvar tills dagen kommer, så varför börja med de nu?

Nej mer om studenten i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Är inte burken för söt? Det är alltså ingredienser till en sorts kakor som ligger där i, det som saknas är ägg och margarin. Det är alltså ett UF företag som säljer såna här på Lindengymnasiet. Det fanns två andra sorter som jag inte kommer ihåg vad de hette, men det kan man enkelt kolla upp på deras Facebooksida, och företaget heter då Good to go UF.

Jag misslyckades lite med mina, tog för mycket margarin, hehe. Men de som känner mig vet att jag är precis oduglig i köket så mig ska man inte lita på. Köp en sån här, råder er till det haha!

Likes

Comments

Här är alltså de saker som gömde sig i min julkalender från Glitter. Låt mig inleda med att jag är enormt besviken på den här. Jag trodde inte att det skulle va hårspännen som man använde när man va fem år gammal eller att det skulle komma någon nyckelring med en tofs gjord i plast. Nej jag trodde mer på ögonskuggorna och nagellacket som det fanns några stycken av. Ögonskuggorna syns inte så bra på bilden men de är faktiskt grymma, jätte snygga färger. Detsamma gäller nagellacket.

Det fanns också hårsnoddar, både vanliga och såna stora man ser på bilden till vänster (som inte är något jag kommer använda). Men även små av plast som är som gummisnoddar och de som ligger under ögonskuggorna. Dem är jag väldigt glad över faktiskt och har redan använt dom. Läppglanset duger, men jag tycker det räcker med en.

Jag vet inte heller om det hade varit bättre med den med smycken i från Glitter. Det hade säkert inte varit av speciellt bra kvalité eller så hade det säkert varit något annat fel på dom. Så tyvärr men jag skulle inte rekommendera er att köpa den här nästa jul. Jag kommer i så fall köpa en annan från någon annan affär för att prova. Jag skulle inte heller våga prova att köpa en annan från Glitter om de har samma tre alternativ nästa år. Tänker inte heller råda er att göra det. Men för att recensionen inte ska bli alltför tråkigt så ska jag ju tillägga att det fanns bra saker som jag nämnde tidigare. Men för priset och antalet produkter i hela kalendern så var de alldeles för få.

Likes

Comments

Alltså är det bara jag som älskar såna här bh:ar? De tar liksom det snygga i underkläder till en helt ny nivå haha. Jag tycker de är hur snygga som helst, finns massor som jag kan tänka mig att köpa. Men är det något jag inte beställer utan att prova först är det just bh:ar. Jag varierar så mycket i storlekar beroende på vad det är för modell osv så det är helt omöjligt.

Måste åka till typ Stockholm så jag kan köpa minst en haha!

De första 1-4 är från H&M, 5-6 från Gina Tricot, 7-9 från na-kd.com

Likes

Comments

Sista dagen på ön hyrde vi en bil som vi åkte omkring i. Det var lite sjukt att åka så brant uppåt som vi gjorde, det lutade exakt hela tiden och man ville inte ha möte på de där vägarna. Vi kom till slut dit som vi var påväg och kunde bokstavligt talat se molen under oss. Det var rätt häftigt att se moln i samma höjd som en själv.

Det är lite tråkigt att man inte riktigt kan få det på bild men för ögat syntes det väldigt bra i alla fall.


Likes

Comments

Bästa presenten jag någonsin köpt till någon ser ni på sista bilden där.

Nej men hej på er, det var ett tag sen nu sen jag la ut något känns det som eftersom det sista inlägget var tidsinställt. Men nu tänkte jag bara dela av mig av några bilder från Teneriffa där jag har varit den sista veckan. Vi åkte dit lördagen för två veckor sedan snart. Allt började tyvärr med att flyget var ca 3 h försenat... Men annars gick allt bra. Det enda som var lite tråkigt var vädret som kunde ha varit bättre. Det regnade inte direkt men det var mulet ibland så det blev kallt att ligga vid poolen.

Det var väldigt skönt att komma iväg lite, även fast det krävs en del för att kunna få åka för skolan. Liksom skolan vill ju att ens liv ska handla om dem, men jag är ledsen. Det finns mer i livet än att gå i skolan. Kom ihåg det.

Likes

Comments

Han är väl för bra alltså, tycker vissa såna här youtubers kan bli lite tjatiga men gillar honom ändå på något sätt. Jag gillar att han liksom kan använda sig själv i en sån här video och faktiskt pratar lite om sanningen även om det är mest på skämt. Och som han själv säger så generaliserar han sjukt mycket, men det stämmer ju på ett sätt det han säger.

Vita män som är heterosexuella, när har den gruppen människor egentligen utsatts för så mycket hat som typ alla andra folkgrupper har fått i historien? Skulle vilja påstå aldrig. Sen att det står i kommentarerna att han har fått allt ifrån medier och propaganda är ju skrämmande, lite koll på människans historia måste man ju ha.

Men se humorn i den här videon även om det är ett känsligt ämne. Glöm inte att kolla på hans många andra videor om du tyckte den var bra!

Likes

Comments

Glömt visa en fin filt som jag köpte för några veckor sedan, den är verkligen hur mysig som helst och det håller en varm. Mitt rum är så kallt så måste ha den här över täcket för att jag inte ska frysa när jag ska sova.

Alltså annar går det inte så bra just nu, försöker liksom hålla hoppet uppe men det går typ inte. Men det går helt okej i skolan kan jag tycka, det är bara precis allt utanför skolan som är åt helvete för tillfället. Hur kom jag till den här punkten där skolan verkar vara det enda som rullar lite med medvind? Det lär lösa sig, man måste tänka framåt för gjort är faktiskt gjort. Varför ska man gå och undra över saker som har hänt eller ångra saker man har gjort, ska man oroa sig så ska man oroa sig över saker som man vet att de kommer inträffa men inte vill uppleva. Det tycker jag i alla fall.

Likes

Comments

Jag beställde hem jeans från Lager 157 för några veckor sedan i en storlek större och samma modell som jag redan har två par utav. Jag fick hem dem och allt gick bra, dock kostade frakten en del. Jag provade ett par av de två jag hade beställt och det paret passade.

När jag sedan skulle prova det andra paret här i veckan som jag aldrig hade haft på mig innan insåg jag att de var alldeles för små, jag fick inte på mig dom alls. Jag kollade om det var rätt modell och rätt storlek, vilket det var. Jag förstår inte än idag vad det är för fel på byxorna, men som tur är kunde min syster ha dem så hon fick ta dem.

På bilden är de blåa byxorna en storlek mindre än de svarta. Alltså förstår ni min frustration? Det är samma modell och en storlek större men ändå känns de som två storlekar mindre än de som jag redan hade hemma.

Nej jag tänker absolut inte beställa något därifrån igen.

Likes

Comments

Idag var alltså jag och nästan halva Lindengymnasiet på SACO-mässan i Älvsjö, vilket för mig var otroligt välbehövligt. Jag vet inte exakt vad jag vill bli men efter den här dagen kan jag i alla fall får en bättre bild av vad som finns där ute och vad som kan passa mig bäst. På bilden ser ni Göteborg universitets katalog, Stockholms universitet och försvarshögskolan, samt en kasse från Högskolan i Halmstad. Jag och Fran gick runt och plockade på oss i princip alla kataloger vi kunde hitta, men på något sätt känner jag att de här tre är mest intressanta just nu. 

Som ni kanske vet så vill jag ju till Stockholm någon gång som det ser ut nu och jag tänker att om jag kunde gå högskola/universitet där efter ett eller fler sabbatsår så vore väl det helt perfekt, om man har pengar. För planen nu är inte alls att söka till ett program till hösten 2017. Tidigast blir det våren 2018 men det ser också ut, just nu, som att det inte kommer bli av. Men man vet aldrig med framtiden och man kan inte planera den. Kanske söker jag till något helt annat program i Luleå och kommer in där redan hösten 2017, vem vet?

Likes

Comments