Mer än en vecka sedan nu, och hur overkligt känns det inte? Det känns fortfarande som att jag ska tillbaka till skolan i augusti, men sanningen är att jag inte har en aning om vad som händer då. Hela studentdagen var så rolig och utsprånget var det roligaste och skönaste kännbar jag någonsin upplevt. Man känner verkligen friheten när man kommer ut genom de där dörrarna.

Jag lyckades ta mig igenom tre år i gymnasiet och allt vad det har inneburit. Skratt, ångest och tårar. Det har varit tre jäkligt jobbiga år som nu är över. Men lika bra som det känns så känns det precis lika illa eftersom det var en bit som saknades och fortfarande saknas.

Hela studentdagen gick jag och tänkte på dig och hur vi hade planerat att vi skulle ta studenten tillsammans. Jag kan fortfarande inte släppa tankarna på hur allt egentligen skulle ha varit och blivit. Saknade är enorm och det blir inte lättare för varje dag som går. Jag tänker på dig hela tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några av bilderna som blev bra sist jag var i Eskilstuna och fick se på lite fotboll. Var rätt många bilder som blev rätt bra, tror det är för jag fotar manuellt som bilderna får lite mer ljus och skärpa, dock blir det oftast lite suddigt eftersom fokuset inte hinner med riktigt. Kameran börjar bli gammal nu haha.

Vinst blev det med ca 5-1 eller liknande om jag inte minns fel.

Likes

Comments

Det var också dags för oss att ta på oss mössorna i fredags förra veckan. Varmt va det och en blåsa under foten fick jag men det va ändå så roligt. Det känns fortfarande inte verkligt att vara en av dem med mössor men jag tänker ändå bära den med enorm stolthet!

Likes

Comments

Bilderna är från förra helgen när jag och Marcus åkte till Norrköping för att shoppa lite och så åt vi på pizza hut. Jag fick med mig en tunn kappa hem samt två träningströjor, ett linne och en klänning. Kändes bra att få lite nytt inför resan till Cypern samt att vi fick tag i en engelsk kontakt som vi kan använda på hotellet eftersom de har engelskt elsystem.

Den här helgen var jag hos honom också, två dagar längre än planerat haha. Men det har varit mysigt att koppla av och tänka på annat än det man tänker på här hemma. Snart är dock skolan slut och man kan fokusera på en sak mindre. Hoppas också jag kan komma tillbaka till träningen mer nu också när det tar slut i skolan eftersom jag knappt hunnit med det nu på senaste tiden.

Men nu är det mindre än två veckor kvar!

Likes

Comments

Så några veckor senare har jag fått till ett inlägg med bilder. Balen var faktiskt något som jag inte hade höga förväntningar på, men det var så roligt och det bästa och roligaste var att alla var extremt fina.

Nu är det mindre än en månad kvar.

Likes

Comments

I lördags fick jag se en fotbollsmatch till och jag hade med min kameran såklart. Blev några bra bilder ändå men kändes inte alls som de blev bra när jag satt på bänken och tog dem. Men matchen var ändå bra, seg inledning med det hände lite mer efter ett tag när målen och sommaren kom igång, dock var inte domarens blåsningar i pipan så uppskattat från båda lagen.

Men jag tror inte det är värt för mig att sitta och kommentera matchen, jag kan ju trots allt väldigt lite om just fotboll.

Likes

Comments

Här är några bilder från balen som är tagna med min egna mobil. När jag får tid ska jag kolla på dem i kameran men det kan ta ett tag. Sista bilden till höger tog jag och Moa och skrattade som galningar åt Matilda, Kajsa och Fredrika när de sarong in i skogen med fina klänningar för att de inte kunna hålla sig längre. Tror nästan det va det tillfället jag skrattade mest på hela balen. 

Men balen var faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig, dock ville jag ha mer mat haha. Det var lite för små rätter tyckte jag. Men allt annat var hur bra som helst. Alla var så fina och man kände sig verkligen som Askungen när hon går på bal.

Likes

Comments

Oj vilken spontan dag/helg det här blev. Balen var såklart inplanerad men från och med hemfärden blev det väldigt spontant allting känns det som haha. Det började med att jag övertalade Marcus att han kunde hämta mig från balen och sova hos mig, vilket jag lyckades med. Idag fick vi för oss att spela minigolf så vi tog cyklarna ner till Djulö och efter det cyklade vi till Pappa Ninmari. Ett litet spontant restaurangbesök i lediga kläder haha. Nej det var inte så farligt men helt oplanerat.

Så efter en mysig helg börjar nu en ny vecka. Snart är det en månad kvar till studenten bara. Närmare bestämt är det en månad, en vecka och två dagar kvar...

Likes

Comments

Nu har jag haft mitt allra sista påsklov och lov för övrigt. Aldrig mer kommer jag ha lov! Hur sjukt är inte det? Man märker att studenten närmar sig men jag känner bara stress inför det just nu och känner nästan att det inte är värt det. Det är så synd och hoppas att det går över för jag vill inte känna så när jag väl springer ut från skolan för sista gången. Jag vill bara vara så jäkla lycklig då och jag hoppas verkligen att jag blir det.

För övrigt rullar allt på, påskmiddag och jobb är i princip det enda jag har gjort under lovet. Sen gick jag och Marcus på Fast and furious 8 som jag tyckte var skit bra. Jag trodde att den skulle vara sämre än de andra eftersom det saknas skådespelare osv men jag tyckte de hade löst det jätte bra.

Likes

Comments

Lite smink som jag tänkte testa nu som också är nyligen inköpta. Fit me serien har jag använt sedan rätt långt tillbaka och tycker den är bra. Grejen är att jag inte bry mig så mycket om smink och därför vill jag inte lägga mer pengar än nödvändigt på det. det betyder också att jag inte köper de dyraste märkena, och så får det vara.

sen använder jag inte contour ofta vilket gör att jag inte heller där vill lägga massor av pengar på en dyr palett. Men något som jag ser fram emot att börja använda är primer som jag inte haft tidigare. eftersom jag har fet hy så blir jag lätt glansig vilket jag hoppas att jag kan få hjälp med via en primer. sen löspudret har jag fått höra att det är bra och har velat köpa det länge så nu blev det av.

annars försöker jag verkligen spara alla pengar jag får så jag kan njuta vid studenten och i Cypern!

Likes

Comments