Sista bilden förklarar väldigt bra hur matchbilden såg ut den här gången, många kort och många tillsägelser från domaren. Det slutade med att Nykvarn spelade med en man kort och Barva med två man kort.

Slutresultatet blev tyvärr 5-2 och det var inte ett gänga glada rödklädda spelare som gick av planen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För drygt en vecka sen åkte vi ut till Läppe för att fira födelsedagar. Jag tyckte det va jätte trevligt och jätte god mat. Det var rätt skönt att få komma bort lite, är ju bara hemma eller jobbar annars. Det va också mysigt att min bebi kunde följa med.

Nu väntas jobb i nio dagar i sträck, känns inte alls som jag njuter av sommaren och att den är slut snart. Det känns också så ovisst om framtiden. vad gör jag i höst?

Likes

Comments

Ja efter en vecka i solen och klarblått vatten är det dags att komma hem till Sverige och verkligheten. Det känns faktist riktigt tungt och det blir inte bättre av tanken av att man ska jobba hela sommaren och att allt som framtiden innebär just nu är osäkerhet. Jag vill ha något mer att se fram emot.

Men resan har varit bra, resemålet är hur grymt som helst och det fanns mycket att se och upptäcka. Hotellet och maten dock var något som jag var besviken på. Hotellet hade jag för höga förhoppningar om även om hotellet ändå var rätt bra. Jag brände mig dock första dagen så pass illa att jag knappt kunde röra mig under tre dagar. Det var inte bra och tycker synd om Marcus som fick ta hand om mig.

Det kändes så härligt att få vakna upp med honom varje dag, och det känns extra jobbigt nu att gå tillbaka till att ha en timmes bilfärd mellan oss.

Likes

Comments

Mer än en vecka sedan nu, och hur overkligt känns det inte? Det känns fortfarande som att jag ska tillbaka till skolan i augusti, men sanningen är att jag inte har en aning om vad som händer då. Hela studentdagen var så rolig och utsprånget var det roligaste och skönaste kännbar jag någonsin upplevt. Man känner verkligen friheten när man kommer ut genom de där dörrarna.

Jag lyckades ta mig igenom tre år i gymnasiet och allt vad det har inneburit. Skratt, ångest och tårar. Det har varit tre jäkligt jobbiga år som nu är över. Men lika bra som det känns så känns det precis lika illa eftersom det var en bit som saknades och fortfarande saknas.

Hela studentdagen gick jag och tänkte på dig och hur vi hade planerat att vi skulle ta studenten tillsammans. Jag kan fortfarande inte släppa tankarna på hur allt egentligen skulle ha varit och blivit. Saknade är enorm och det blir inte lättare för varje dag som går. Jag tänker på dig hela tiden.

Likes

Comments

Några av bilderna som blev bra sist jag var i Eskilstuna och fick se på lite fotboll. Var rätt många bilder som blev rätt bra, tror det är för jag fotar manuellt som bilderna får lite mer ljus och skärpa, dock blir det oftast lite suddigt eftersom fokuset inte hinner med riktigt. Kameran börjar bli gammal nu haha.

Vinst blev det med ca 5-1 eller liknande om jag inte minns fel.

Likes

Comments

Det var också dags för oss att ta på oss mössorna i fredags förra veckan. Varmt va det och en blåsa under foten fick jag men det va ändå så roligt. Det känns fortfarande inte verkligt att vara en av dem med mössor men jag tänker ändå bära den med enorm stolthet!

Likes

Comments

Bilderna är från förra helgen när jag och Marcus åkte till Norrköping för att shoppa lite och så åt vi på pizza hut. Jag fick med mig en tunn kappa hem samt två träningströjor, ett linne och en klänning. Kändes bra att få lite nytt inför resan till Cypern samt att vi fick tag i en engelsk kontakt som vi kan använda på hotellet eftersom de har engelskt elsystem.

Den här helgen var jag hos honom också, två dagar längre än planerat haha. Men det har varit mysigt att koppla av och tänka på annat än det man tänker på här hemma. Snart är dock skolan slut och man kan fokusera på en sak mindre. Hoppas också jag kan komma tillbaka till träningen mer nu också när det tar slut i skolan eftersom jag knappt hunnit med det nu på senaste tiden.

Men nu är det mindre än två veckor kvar!

Likes

Comments

Så några veckor senare har jag fått till ett inlägg med bilder. Balen var faktiskt något som jag inte hade höga förväntningar på, men det var så roligt och det bästa och roligaste var att alla var extremt fina.

Nu är det mindre än en månad kvar.

Likes

Comments

I lördags fick jag se en fotbollsmatch till och jag hade med min kameran såklart. Blev några bra bilder ändå men kändes inte alls som de blev bra när jag satt på bänken och tog dem. Men matchen var ändå bra, seg inledning med det hände lite mer efter ett tag när målen och sommaren kom igång, dock var inte domarens blåsningar i pipan så uppskattat från båda lagen.

Men jag tror inte det är värt för mig att sitta och kommentera matchen, jag kan ju trots allt väldigt lite om just fotboll.

Likes

Comments

Här är några bilder från balen som är tagna med min egna mobil. När jag får tid ska jag kolla på dem i kameran men det kan ta ett tag. Sista bilden till höger tog jag och Moa och skrattade som galningar åt Matilda, Kajsa och Fredrika när de sarong in i skogen med fina klänningar för att de inte kunna hålla sig längre. Tror nästan det va det tillfället jag skrattade mest på hela balen. 

Men balen var faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig, dock ville jag ha mer mat haha. Det var lite för små rätter tyckte jag. Men allt annat var hur bra som helst. Alla var så fina och man kände sig verkligen som Askungen när hon går på bal.

Likes

Comments