Sitter och kollar igenom massor av turkietbilder från de förra resorna, längtar så jag blir galen. Men i slutet av Juli så sätter sig jag och Linda på planet ner mor Side, mahwahaha.. Ska bli så kul att få träffa alla människor och vänner där nere igen. Och ska även försöka filma och fota så mycket som möjligt, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade för en liten stund sen, och såg att vädret var helt underbart ute. Så jag tog ut Naala på en långpromenad. Det är så skönt med sol for en gång skull. Hoppas att planerna blir som de blir i Turkiet, puss!

Likes

Comments

kan inte sova, herre klockan är snart fyra och jag är hur pigg som helst. aja, hur som helst. Just nu sitter jag och kollar igenom lite youtubeklipp, fastnar alltid i timmar när jag kollar Maz's videos, hur underbar som helst. Imorgon åker jag hem till Trollhättan igen, ska börja lägga golv och måla väggar, inget jag ser fram emot egentligen. Hör av mig imorgon, puss! 
-
Min babe 


 Likes

Comments

Ska nog hoppa i säng nu, är hur trött som helst och ska upp tidigt imorgon för en bilfärd mot sommarstugan, vi ska åka ner och lägga om golven i rummen osv. Hoppas att det blir lika bra som jag tänkt mig. Godnatt, puss!
-
Åh vill tillbaka till åttonde maj, så jag får se del här godbiten igen, saknart!


Likes

Comments

Kom in från ett joggingpass med Buddy för en liten stund sen, så nu ska jag sätta mig och njuta av en go frukost innan jag hör av mig till Linda.
-
Gårdagen spenderades först på solariet and sen tog jag bussen till Lextorp för att möta upp Linda. Så gårkvällen var hur bra som helst. Ha't bra, puss!

Likes

Comments

Ska snart ner till bussen för att möta Linda i stan, ska ut till Överby för att kolla runt lite. Ska försöka hitta sånna där mini högtalare, har velat ha ett par i ett bra tag nu. Hörs senare, puss!

Likes

Comments

Åh kan inte sova över huvud taget. Har inte somnat före 5 någon gång nu på ett tag.. Usch. Snapchatta mig annars babes; @emelytomlinson x

Shitty pics, I nuuuh!

Likes

Comments