Hallåååj

Har äntligen jobbat färdigt för idag, eller ja slutade 15.30 men ändå 😁 Har haft en jobbig dag idag så när jag äntligen fick sms om att nagelsakerna jag beställde hade kommit så blev allt mycket roligare! Det känns äntligen som att jag kan börja på allvar nu med nagelbyggandet.

Beställde 5 geléer varav 3 var genomskinliga och till själva grundbyggandet så ingen bild, men beställde även dessa två på bilden 😍 helt kär i dessa! 😍 Länkar båda om här finns någon nagelintresserad 💅 ​REA NU SÅ PASSA PÅ!

Vita geléen:  https://nagelgiganten.se/3433-ng-soft-white-gel.html

Rosa geléen:  https://nagelgiganten.se/5690-low-heat-uv-led-builder-gel-cover-blush-pink.html 

Beställde även olika vätskor för att rengöra naglar, penslar och nått annat 😁 
Nä nu ska jag fortsätta med lite sysslor eftersom man äntligen e ledig imorron!

Ha de 🍸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gokväll pepz.

Känner att dehär med blogga går inte jättebra...har dock jobbat mer än jag räknat med så har haft dåligt tid men nu har jag en liten stund 👏
Jo så de har hänt en del..har jobbat mitt första kvällspass, såå härligt. 😀 visst bara en gång men jag tror nog att det passar mig bättre. Jag har även varit på en arbetsintervju så nu blir de troligen fler jobb 😁 yaaay. Har slängt alla gamla geléer o penslar och beställt nya så om någon vecka börjar man bygga naglar igen.
Ja de var väl en översikt av vad som har hänt. Ville bara skriva av mig lite nu så tänkte avrunda detta.

Ha de gött 🌹

Likes

Comments

Gokväll folk!
Hoppas allt e bra med dig som läser detta. Jag har precis börjat med denna bloggen och tänkte faktiskt ta detta på allvar nu när man tagit studenten och shait :D haha! Så jag tar gärna emot frågor om vad just DU vill veta om mig för att få lite mer kolla på vem jag är. Skriv i kommentarerna eller på mail, står under profilen. Du får gärna lov att skriva om jag ska svara i ett inlägg eller om jag ska göra en kortare video där jag svarar på alla frågor.
Ha en fortsatt skön kväll!
💎


Likes

Comments