Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner mig sjukt dålig som aldrig uppdaterar, är ju ändå skönt att ha någonstans att lägga upp bilder och bara skriva av sig?

Iaf, jobbar helg denna vecka, sjukt trist när det finns så mycket annat man vill göra. Henke ska sova hos mig, så det är ju något att se fram emot. Han ville färga håret så det är väl vad vi ska göra antar jag. Annars då? Va ju i Grekland. Roligaste semestern någonsin, gjorde så sjuka saker. Kom hem hela och bruna (för min del så var jag väl blek och lite röd), en dåligt gjord tatuering rikare och med massa fina minnen. Fick telefonen stulen veckan efter vi kom hem, alla bilder från Rhodos är borta. Veckan efter det blev mitt bankkort stulet. Haha älskar mitt liv, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Har hittat mig en fin pojke iaf, så det är ju något bra som händer i mitt liv. 

Här är en liten partybild på mig och Anto, jag just nu och min frulle jag ska hugga in i. 

Likes

Comments

Eller jag har inte det, den bara gick sönder av sig själv för några dagar sen. Riktigt tråkigt då den bara är en månad gammal och nyaste Samsungen. Så nu är den inne på lagning och jag får den inte förens om en och en halv vecka (hoppas jag) Då jag åker till Rhodos om mindre än två veckor så vore gött att ha sin egna telefon. 

Likes

Comments

Då så var det bokat! Anto och jag har pratat ganska länge att det skulle vara sjukt kul att åka iväg en vecka någonstans bara hon och jag. Sen när hon också ska vara ledig hela Augusti så var det ju bara att passa på. Så jag har krånglat lite med jobbet och bytt bort några pass och fick loss en vecka. Så den 9 aug drar vi till Faliraki, Rhodos. Ska bli så sjukt skönt att bara försvinna en stund med sin bästa vän ❤


Likes

Comments

Henke frågade i sin hast i tisdagskväll om jag ville följa med till grönan igår. Efter lite om och men så vart det så att jag följde med han och hans familj. Var riktigt roligt faktiskt då det var länge sen jag var på där. Jag åkte till och med världens högsta slänggunga, dock höll jag på att svimma där uppe, tappade känseln i både armar och ben och ville spy. Det vart ganska sent hem och nu sitter jag på jobbet igen, mindre roligt. Är sjukt seg, har ont i hela kroppen och vill bara hem till min säng.


Likes

Comments

Sitter här på jobbet och dör tråkhetsdöden. Har haft öppet i 40 min och bara en gäst har varit och käkat. Det är bara att vänta in rushen som kommer om en timma då alla turister har fått sin sovmorgon och ska äta allt vi har sen. Idag ska jag först till Finspång för att gå igenom lite grejer inför bröllopet jag ska hjälpa till på imorgon, Saras syster ska gifta sig så jag ska hjälpa till lite med framplockning och plocka tallrikar och sånt. Efter det blir det att fara till pappsen och fira käraste farmor som fyllde i onsdags. Är ledig i helgen (förutom imorgon, men då jobbar jag bara några timmar på kvällen) så ska bara ta det lugnt. Har bestämt mig att vara helt ensam på söndag och bara glo på desperate housewifes och äta popcorn med Glenn. 

Likes

Comments

Massvis som har hänt egentligen men har inget speciellt att skriva. Antonia var hemma i Sverige och då passade vi på att ta en utgång när vi ändå skulle ses = svinkul. Jag har köpt koppel till min baby och provat att gå ut och gå med han, vilket går superbra. Hade P-fest i torsdags, som också var riktigt kul. Här är lite bilder, min telefon vart stulen också btw, så har införskaffat mig en ny.
Likes

Comments

Igår så vart jag medbjuden från jobbet till Gastronord i Stockholm. Det var riktigt rolig att kolla på alla kockar och trycka i sig all mat, godis och bakelser, titta på porslin och kökstillbehör. På måndag öppnar vi restaurangen här på hotellet, Inkognito. Så vi fick massor av inspiration. 

Likes

Comments

😔🔫


  • Musik
  • 66 Readers

Likes

Comments