Header

Det var studiedag idag. Jag brukar oftast som säkert flera andra brukar, tänka att det är en ledig tid till att träffa vänner och ta en fika i solen, ha en härlig spadag om det regnar och kanske kolla på någon film.

Jag undrar nu vad det egentligen var som flög i mig. Kanske det vuxenheten och ansvaret som försöker hänga mig i kroken. Jag pluggade. Nästan hela dagen. Vad kommer det bli av med mig liksom? Är det nu man ska söka upp någon? Haha... För er som faktiskt studerar, är definitivt förebilder. Jag menar det går från person till person om man bör ana om något ligger snett.

I alla fall. Det blev gjort och jag satt inne och bytte mellan uppgift och en serie jag nyligen började kolla på ''Finding Carter''. Det är en serie som handlar om en tjej som efter 13 år får reda på att den hon trodde var sin underbara mamma, var egentligen hennes kidnappare. Att ta pauser är så bra för att hålla koncentrationen uppe vilket jag inte skulle klara annars. Jag är definitivt seriegalen och finner nya hela tiden by the way.

Jag valde att efter en slitsam, faktiskt hårt arbete trots serien, ta en promenad runt i skogen innan kvällen. Jag kan definitivt rekommendera att lyssna på dokumentärer och podcasts. Man blir mer allmänbildad och det är ett väldigt bra sätt att koppla av tankarna. Det var faktiskt bara runt ett år sedan jag fick intresset och började lyssna på Creepypodden, där Jack Werner berättar om läskiga sägner och historier, som jag start rekommenderar till er som tycker om det okända.

​Skogen nu på sensommaren är så vacker. Det luktar som barr och träslöjdssal med den friskaste luften som går att få och färgen på himlen efter att solen gått ner. Det blir så harmoniskt det hela. Ha det fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från den tolfte till den sextonde åkte jag till London. En resa som jag har drömt om sedan länge och planerat med min goda vän Melissa i ett helt år. På bilden är det kända klocktornet ''Big Ben'' och vi står vid Westminster bridge.

Nu i efterhand finns det inte något ställe som jag hellre skulle vilja åka till just nu. Efter dessa långa dagar vi spenderat på att gå till klassiska turistställen som Tower bridge, Big ben och Bakerstreet, maten vi ätit på restauranger och människor som vi träffat har jag lyckats att bli kär i stället. Det är ett sådant underbart och kulturellt ställe där intressen och saker att utforska tar aldrig slut. Till skillnad mot flera svenskar är många mer öppna till att prata och trevliga i hur man pratar vilket jag anser att fler människor borde ta del av då det gör stämningen mycket trevligare och bättre.

En annan sak jag konstigt nog borrade in i sinnet var hur det luktade överallt. Det var rent av historia i luften. Förorenad luft, gamla vattenskadade byggnader och sunken svett med citrongräsliknande dofter som allt konstigt nog kunde vara på nästan alla som befann sig i London. Herregud vad jag älskar den. Det är nu den enda doften jag verkligen stannar upp och reagerar på här ibland det svenska landskapet. Jag tänker själv ibland att jag är galen för att tycka om den unika doften. Jag kommer på förklaringar som ''Jo men, jag hade det kul i England och därför har jag självklart kopplat positiva minnen till den doften och så vidare''. Men jag tror jag tyckte om det redan innan. Då menar jag inte doften av svett och byggnader utan förhoppningarna jag innan haft om hur ALLT är i London. Hur det ser ut, hur stort det är, vilka människor som är där, hur det smakar, hur luften känns och hur det luktar. Från början om jag ska vara ärlig störde lukten mig men det växte i mig precis likadant som en serie som vad man trodde var halvdan växer i en och efter några säsonger undrar man för sig själv hur man kunde leva utan den tidigare. Det blev liksom en bit av pusslet.

Jag lyckades innan resan ta dö på min Iphone på något underligt sätt och fick låna en som min vän Melissa hade hemma som tur var. Bilden här är egentligen tagen utav henne då mina fotografier sitter kvar på mobilen jag lånade. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara i London utan någon som helst koppling till att kunna ringa eller vara på internet så beroende som jag är. Men det löste sig och på ett sätt tror jag att det var till det bästa för mig att inte använda mobilen på det sättet jag skulle gjort om jag hade den. Man upplever mer utan den tror jag.

Jag saknar England och allt som har med London att göra redan så otroligt mycket. Jag undrar lite vilken idiot jag är som utsätter mig själv för något så underbart då jag vill tillbaka nu i efterhand så mycket som jag vill. Jag får helt enkelt försöka se det goda i tillvaron jag har. Något avsnitt av Sommar Med Ernst ​kanske gör susen för någon som mig haha. Ha det fint så länge.

Likes

Comments

Idag var det ett helt år sedan jag var i Stockholm och skulle de denne musiker som jag så länge beundrat. Det var ett år sedan en av de bästa dagarna i mitt liv blev till. Det är stort asså. Det känns som om det var igår. Men man blir ju aldrig yngre än vad man är nu. Man får ta del av det man har.

Globen- Ed Sheeran 12 November 2014

Likes

Comments

Åkte ner över helgen från Uppsala till Göteborg för att springa detta lopp. Högt förkyld springer jag loppet med dessa kvinnor. Loppet gav pengar till friends och det var färgglatt över allt.
Det lilla minuset på det var att tåget kom tre timmar sent och jag var på Sthlm ett på natten och jag visste inte vart jag var. Bra där...

Ni borde springa loppet i alla fall💕✌🏽️

Likes

Comments

Första gången var när jag var sisådär 7 år, det var sådant man själv inte fick välja. Nu är jag 15 och ska börja i gymnasiet 50 mil från platsen jag lärt känna de mest underbara människorna som finns. De tider vi spenderat tillsammans och sakerna som vi har upplevt. Dessa vänner är de som kommer finnas kvar hela mitt liv är jag riktigt tacksam för att ha spenderat varje minut med. Om du undrar varför jag väljer att flytta så långt är en svår fråga med ett enkelt svar. Jag vill se världen. Jag vill inte sitta fastlimmad någonstans. Jag skulle behöva en nypa luft kan man säga. Jag är så TAGGAD på nytt asså. Precis som när man köper något nytt, jag behöver inte slänga de gamla bara för jag har en ny spännande grej framför mig. Det ät något jag tipsar om. Om du har en önskan, gör allt du kan för att hålla den, det är inte mycket utanför önskningen som kan hända oftast.<3;)

Likes

Comments

Jag vill inte försvinna bland mängden. Men om jag går ifrån den blir jag dragen tillbaks psykiskt smärtfullt av mängden. Endast för att nå något jag redan äger men inte visar.

Likes

Comments

Nu är det snart klart, pappa har hämtat mina grejer, flyttanmälan är skickad och det är bara att vänta tills jag kommer in på något gymnasium. Det hela ser är så enkelt men ändå så svårt. 50 mil är ganska långt måste jag säga... Jag får ta del av tiden som jag har med en klassisk sommar.👍🏿

Likes

Comments

Det finns bara ett ord, "underbart". Jag och mina vänner va i Sthlms konserter i friends arena förra året och att se dem igen kändes otroligt. Det som var synd var att Zayn inte var med och det märktes lite på killarna. Men jag respekterar hans val. De får ju knappast ledigt och i jämförelse med andra artister som kanske är på turné var tredje år kanske så fattar man.
Att de var i Ullevi är en något jag anser positivt. Jag har fått åka överallt för att se artister. Kostnaden med det är inte liten. Men nu kunde jag åka in och hem på bara en halvtimme.

Känslan när jag stog upp var hemsk, men jublet som ekade över hela arenan gav en rysningar. All den energin och glädjen på scenen. Jag kan inte häller säga att jag sett något ihopsatt band med så mycket energi som McBusted asså.
När Clouds började spela och alla stog med mobilerna uppe och en gul och blå ballong i andra handen. Raketerna som flög upp på den klarblåa himlen. Det går inte att beskriva känslan knappt. Men sommaren har bara börjat nu. Hadee!😄💕👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

Likes

Comments

Jag har varit i Kroatien. Det har vart jättehärligt och jättefint. Men det är härligt att komma tillbaks och längtar otroligt tills imorgon i Ullevi för konserten. Hade💕👍🏻🌸😭😄😱

Likes

Comments

Det har stått mycket om Lisa i tidningen den senaste tiden. Det står nu i de flesta tidningar att polisen hittat henne avliden. Som många andra förstår jag inte hur någon människa kan ta livet av en person. En människa med tankar och åsikter som ingen annan har, en som försöker nå mål i livet...

Jag kanske inte bor i området där just Lisa försvann men vist kommer tankeställare om att man borde ta vara på livet och hur enkelt det kan vara med hur svårt det egentligen är.
Själv så gör jag så gott jag kan för att få de runt om mig med ett leende på läpparna för att gemensamt ta vara på de vi har. Jag vet inte riktigt om jag gör det dock för mig själv eller andra. Frågan är om huruvida saker man önskar försvinner om man inte tar saken i sina egna händer.

Jag förstår hur svårt det kan vara att gå vidare med oron man haft och att den blir till sanning. Jag hoppas att föräldrarna för dessa lever vidare för de mista, lyckliga. Även att polisen får reda på de hemska saker som hänt mot Lisa och det nyare den 4 årige tjejen Luna och många andra.❤️

Likes

Comments