Header

Jag har blivit kattmamma till två små kattungar. De leker, äter, sover och gosar. Precis vad jag behöver. I morgon jobbar jag dubbelpass även på lördag och söndag. Nästa lediga dag är nästa helg. Men det känns ok, just nu i alla fall. Jag har pluggat som en idiot hela helgen och i måndags och igår. Kommer antagligen att skriva ännu en uppgift till innan jag tar min sömnmedicin och går och lägger mig. Nu måste jag återgå till pluggeriet. Kram på er.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har fått många kommentarer om min vänskap med Bella som jag valt att faktiskt inte publicera. Jag tänker helt enkelt inte hänga ut någon som varit min bästa vän under så många år. Ibland glider man ifrån varandra och för er som romantiserar självskador osv, ni förstår nog inte hur mycket det kan tära på en relation. Att ständigt gå runt och ha ångest och ont i magen för att man är så orolig över att ha en vän som inte velat leva många gånger. Det är allt jag tänker skriva på den här frågan. Jag önskar verkligen Bella allt gott i livet och att hon hittar ut från mörkret och kan börja leva ett lyckligt liv.

Så, det räcker som svar från mig.

Likes

Comments

Från botten till toppen. Lite så känns det. Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle överleva den här svackan jag hamnade i och fick spendera min tid med extra vak och allt sista inläggningen. Sista säger jag för jag tänker ALDRIG hamna där igen. Vill jag tro i alla fall. Jag har börjat jobba och på torsdag hämtar jag min kattunge. Jag LÄNGTAR!

Likes

Comments

En överdos av Alvedon slutade med ambulans till SÖS där jag fick spendera tre dagar med syrgas, ekg och motgift. Det sattes LPT och fick extra vak. Förflyttades sedan med polishandräckning till psykiatrin där jag har haft vak sedan dess. Bältning och injektioner blev min vardag. Jag tappade helt enkelt fotfästet. I förrgår skulle jag hoppa framför tåget då jag fick en permission. Hann dock inte fram till det spåret som tåget kom på eftersom mina byxor fastnade i stängslet och gick sönder. Så förlåt för alla som drabbades av förseningar i penteltågstrafiken men jag mådde inte bra. Polisen kom snabbt på plats och jag blev återigen tagen med polishandräckning tillbaka till psyk. Nu idag fick jag prata med den största medicinska överläkaren här och han tog bort mitt LPT och gav mig permission tills på söndag. Jag är överlycklig. Att jag återigen klarade dessa helvetes veckor och är på fötter igen. Skriver mer ikväll för nu ska jag äta.

Likes

Comments

Livet är fantastiskt. Ju mer man strävar efter det desto mer finner man. Nu har jag snart gått en månad sedan min semester tog slut och jag jobbar på för fullt. Har dock haft väldigt ont i ryggen den sista tiden så idag har jag fått massage vilket var otroligt skönt. Nu väntas 7 dagar jobb i sträck innan jag är ledig en dag igen. På onsdag har jag prov i skolan och den 29onde börjar jag universitetet i Linköping/Norrköping(!!!!!) hihi. Jag kommer att fortsätta att jobba som vanligt men kommer åka till universitetet på de obligatoriska träffarna. Det känns superbra. Kom igen livet - jag är redo!

Jag är så stolt över mig själv och mitt kämpande för att få ett normalt liv efter alla trasiga år. Just nu går jag inte i någon behandling alls på öppenvården. Endast läkarsamtal för att följa upp de få mediciner jag har kvar: De mesta är faktiskt bara vitamin tabletter och hjärtmedicin. Känns ok.

Nej nu ska jag sätta mig ner och plugga lite. Ville bara säga hej och att jag lever :)

Likes

Comments

Dagarna och sommaren bara pendlar bort känns det som. Snart kommer vintern igen och i och med det depressioner. Jag står knappt ut på vintern. Jag har inga krafter kvar till att hantera ännu en depression. Har tänkt så mycket på om jag ska fly från det här landet men jag vet inte. Kanske spelar det ingen roll vart jag befinner mig utan depressionen kommer ändå. Så jävla tragiskt. Istället för att njuta av sommarens värme så stressar jag runt. Vilken jubelidiot jag är. Igår gjorde jag volymfransar och i morgon ska jag till en skönhetssalong och tråda samt färga ögonbrynen. Innan dess ska jag flytta bort alla mina saker i badrummet för min badrumsrenovering börjar nu. Känns superkul verkligen. Jag har en vecka kvar på semestern. Tänkte spendera helgen med mina fantastiska boendstödjare och vara ute i solen.

Jag måste plugga inför slutproven nu i augusti. :)

  • 793 Readers

Likes

Comments

Min semester började med lunginflammation som fortfarande inte blivit bra. Så det blev inget drickande för min del på kryssningen. Däremot mycket skönhet, smink och kläder på taxfree. Har enbart suttit vid datorn och skrivit klart ett arbete både igår och idag som nu är inskickat. Vill bara få allt detta gjort så jag slipper känna den där jävla pressen hela tiden. Och det är ingen annan än mig själv som sätter pressen. Visst låter det dumt? För det är det. Jag lär mig aldrig.

Likes

Comments

Semestern har börjat och jag inledde självklart med lunginflammation så det blev en tripp till Haninge närsjukhus. Blir penicillin på det. Perfekt start på semestern verkligen. På fredag ska jag på kryssning så jag hoppas jag blir bättre tills det.

Likes

Comments

Var ska jag börja och var ska jag sluta? Jag försöker verkligen att få ihop min vardag med både skola, jobb, boendestöd och vänner. Jag känner mig konstant stressad inombords för att det är så mycket som jag måste planera och strukturera upp för att mina dagar ska bli så bra som möjligt. Jag går i skolan mån, tis, ons och tors samtidigt som jag jobbar 100%. Det blir alltså lektioner från 9-12 på dagarna och sedan från 13-14 till 21.30 jobb. När tusan hinner jag andas? Jaja, jag fixar detta med ska vi nog se. Det är bara tungt just nu.

Jag var och gjorde ögonfransförlängning, trådning av ögonbryn och färgning nu i helgen med Elin. ÄNTLIGEN EN LEDIG HELG! Vi hann även med att gå på Håkan Hellström på stadium tills blixten slog ner och det började spöregna så vi fick åka hem efter halva konserten.

Nu vill jag bara ha semester. EN vecka kvar. Stå ut Emelie. Stå ut.

Likes

Comments

Och så var vi inne i maj månad. Jag förstår verkligen inte hur tiden kan gå så snabbt. Det var liksom mars nyss och jag var inlagd. Herregud vad tiden går fort. Jag har sagt upp kontakten med Capio helt. Tagit en paus därifrån för jag är så missnöjd med "hjälpen" som de erbjuder (eller icke erbjuder!). Jag har mina boendestödjare och "höjden" och en kontaktperson och det känns lite som om det är det enda jag orkar just nu. DBT är säkert bra för andra men för mig känns det inte alls rätt att gå dbt. Således dbt som jag INTE får gå för de tycker jag är för ostabil.

Jag jobbar på på jobbet och det känns bra. Mycket bra faktiskt. Man växer i sin roll verkligen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw