Var riktigt hungrig, så bilden blev väl inte den bästa. Men det var riktigt gott som vanligt, det var också ett tag sen jag åt sushi. Men snart blir det att dra iväg till jobbet. Hade gärna stannat hemma efter föra veckans jobbdagar. Men är ledig imorgon och till helgen, så blir bara tre dagar jobb denna vecka. Men jag klagar inte. Imorgon har jag lite saker att göra, skulle ni vilja ha en att göra lista för planerna imorgon? Nu ska jag bara vila upp mig lite innan jag måste åka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte se och höra ifall det är någon i Piteå eller nära som är fotograf eller bara gillar att fota. Som skulle vara villig att ta outfit bilder ut mig eller bara agera fotograf till mig. Sen om det är någon bloggare så kan vi göra ett samarbete tillsammans. Om någon skulle vara intresserad så kan ni kommentera här nere eller skriva till kontakt.emelielarsson@gmail.com hade varit himla kul.

Likes

Comments

Idag blir det att jobba, efter jobbet tror jag att jag och William skulle äta middag hos hans föräldrar. I veckan blir det att fixa massor med bilder till bloggen och planera blogginlägg. Efter denna helg är inspiration lite borta. Behöver verkligen sova ut och få tillbaka inspiration.

Likes

Comments

Jag tycker det är väldigt inspirerande och kul att läsa mode tidningar. Man kan verkligen hitta mycket och många idéer till nya outfit. Sen får man också veta vad som är trendigt när man läser dem. Vad tycker ni om mode tidningar?

Likes

Comments

Igår var det betydligt mera folk än vad det brukar vara på en vardags kväll. Jag brukar kunna gå prick kl 00, men igår gick jag 00.20 och det kom folk vid 12 över. Men fick veta från en kille att folk som gick i gymnasiet hade ledigt så det förklarar lite. Men det var också många vuxna som var fulla som kom in. Det är inte alls vanligt på en vardag. Sen snöade som bra den också så vägen hem var inte den roligaste direkt. På vägen hem såg jag att en lastbil hade varningsblinkers på så jag stannade för att kolla läget. Det visade sig att ett däck hade ramlat ner, så jag hjälpe han att få upp det igen. Sen var det bara att försöka att sova så man orkade upp att jobba dagtid idag. Nog är man trött idag ändå.

Likes

Comments

Idag tänkte jag vissa vad gör använder till mitt hår.

Alla dessa produkter använder jag varje gång jag tvättar hårt. Jag tvättar hårt mellan 2-4 gånger i veckan, försöker att inte tvätta det allt för ofta. Jag använder mig nästan aldrig av värme på hårt efter som att jag vill få länge och fint hår, så jag luft torkar alltid mitt hår. Ibland kan jag platta eller locka det.


För tillfället använder jag Garnier respons shampoo och balsam. Men ska beställa hem maria nilas produkter för håret. Har hört så himla bra om dem.


Sen använder jag moroccanoil efter jag har tvättat och handduks torkat håret. Jag använder det när håret fortfarande är lite halv blött. Men man kan också ta det när håret är torrt. Men jag föredrar när det är blött.


Till sist använder jag revlon uniq one också på halv blött hår. Detta är både en behandling för hårt men också ett värmeskydd. Detta kan man också använda på torrt hår ifall man vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en ångestladdad dag, jag skulle ju egentligen ha varit ledig imorgon. Men fick ett sms av min chef att jag ska jobba imorgon ändå. Fick så mycket ångest av det hela, så jag kände i en stund att allt är förstört och jag vill bara ge upp. Så det har fallit lite tårar och lite ångest inom mig. Kände inte för att göra något alls men jag ville ändå inte bara ligga i sängen till jag börjar. Så nu har jag stor städat hela lägenheten och ny bäddat sängen. Det känns bättre efter jag har gjort de, det blir som ett inre lugn hos mig när jag vet att det är ordning. Sen blir det också värre när jag är så himla trött, blir mera ångest av en liten grej. Att jobba imorgon gör inte så mycket egentligen, blir bara mera pengar haha. Men jag vill bara sova, är trött hela tiden och känner att jag aldrig får sova ut ordentligt. Men nu ska jag fixa The och äta pepparkakor till någon bra film och mysa innan det blir att dra iväg till jobbet. 

Kör på lite mysiga bilder för att liva upp stämningen.

Likes

Comments

Vill bara säga tack för alla ni som tittar in, gillar och kommentera. Betyder så mycket för mig och blir så himla glad. Kände att att ni behöver ett tack från mig och jag vill så gärna vissa min uppskattning. Under denna vecka så här bloggen vuxit lite, eftersom att bloggen är en sak som kan vara vägen till min dröm. Så blir jag så otroligt glad och tacksam för alla ni som kikar in här.

Likes

Comments

Så här sen min sminkhörna ut, tänkte att det kunde vara kul för er att se. Jag använder mig utav mina glossy boxar. Har haft en smink organiserare tidigare, men den började bli full och jag tyckte inte att den passade in länge. Så jag tog en del som man kan ha läppstift i som jag la i en av boxarna. Som jag har mascara, ögonskuggor och lite annat smått och gott. Sen tog jag en ljuslykta till läppstift. Blev riktigt nöjd med denna hörna på skrivbordet.

Likes

Comments

Om någon skulle fråga mig hur jag kommer på alla mina inlägg, så skulle mitt svar vara "jag vet inte". För när jag kollar igenom alla inlägg blir jag lite förvånad av mig själv. Liksom vart kommer allt ifrån? Jag har ingen aning som jag ska vara ärlig. Men detta är nog det ända som är bra när man är en person som tänker mycket. Idéer kommer och går hela tiden, sen är ju andra bloggare en stor del i de hela också. Man får mycket inspiration av andra. Sen handlar det också mycket om vad man vill att bloggen ska handla om. Ibland är det jättesvårt att veta vad man ska skriva om och ibland flyter det bara på. Men vart jag får alla mina idéer från är andra bloggare och ibland kan en film eller serie hjälpa mig att komma på saker att skriva om. Hur kommer ni på blogginlägg och var får ni idéer från?

Bilder från weheartit.com

Likes

Comments

Har haft en riktigt mysig morgon, när jag vaknade så hoppade jag nästan direkt in i duschen. Sen fixa jag te och satte på en julfilm. Blir att jobba som vanligt idag, har inga direkta planer innan jobbet. Är dock riktigt sugen på sushi, kanske blir att dra en sväng in till stan. Händer som inge spännande saker under jobbveckorna.

Likes

Comments

Att nå sin dröm kan både vara svårt men också lite läskigt. Så är det för mig iallafall, min dröm är att komma in i mode världen och jobba med det jag älskar. Men sen kan jag sitta och tänka på det och undra om jag verkligen vill det. Ifall det är rätt för mig. Det är nu man ska satsa och köra på det. För man vet aldrig, det kan vara som jag tänker mig och jag lär älska det. Eller så när jag väl är där så passar det inte mig. Men det är inge fel med det för jag har iallafall försökt och kommit dit. Sen om man märker att det inte passar så är det bara att hitta ett ny dröm att följa efter. Och ja det kan vara svårt men det kommer alltid nya drömmar och nya mål. Det jag vill komma till är att man ska aldrig vänta och tänka att jag gör det sen. För sen kan vara försent, och jag vet att jag inte vill sitta 20 år senare och ånga att jag inte försökte mera eller gav upp på min dröm. Jag vill se tillbaka och känna mig stolt att jag åtminstone försökte. Jag hör så många som ångar att dem inte gjorde det dem hade velat göra och att det nu är försent. Det gör mig så himla ledsen och jag vill att vi alla ska nå våra drömmar så gott det går och inte känna ånger. Vi alla kan lyckas om vi satsar på det och inte ger upp. Hur hopplöst det än kan kännas så ge aldrig upp. Jag vet att jag inte är redo än att ge upp på min dröm även om det kan kännas så långt bort. Jag vill inte ge upp och jag ska inte.

Likes

Comments

Idag blev det kvarg med cashewnötter och torkade tranbär. Så himla gott, tog några pepparkakor också och nu ser jag på " nu är det jul igen 3 " och tända ljus som luktar så himla gott. Fick lite mera julkänslan idag, ska se på filmen nu och sen blir det att städa lite. Hoppas ni får en bra tisdag.

Likes

Comments

Idag blir det att jobba kväll. Vet inte riktigt än vad som händer innan jobbet. Kanske drar en sväng till stan eller så villar jag bara. Jag har ju ett inlägg på gång, men jag har kört fast lite. Har så mycket som jag vill skriva om och eftersom jag igår låg och tänkte så mycket på det. Så har jag nästan glömt bort vad jag skulle skriva haha, har så himla lätt att börja prata om andra saker. Ska försöka att få ihop det innan veckans slut iallafall. Är ändå ett ganska så brett ämne men ett bra ämne. Tror också att det kan bli inspirerande för er att läsa om. Nog om det, det kommer när det kommer haha. Nu ska jag bara mysa ett tag i sängen innan det blir att ta tag i denna dag.

Likes

Comments

Instagram@emelliie_larsson