Håller just nu på att tvätta, jag började 12 och har fyra tvättar kvar. Men jag vill få bort all tvätt idag så även om det är åtta tvättar total. så är det himla skönt att man inte behöver känna någon stress över det. Har också små städat lite. Och det känns ju himla bra att ha gjort det. Ikväll blir det att sitta och fixa med videon och inlägget som nog kommer upp imorgon eller under veckan. Känner mig verkligen produktiv idag och de ni, det är en härlig känsla och speciellt när man inte har varit det på ett tag. Men nu blir det att fortsätta med tvätten så man blir klar någon gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu vill jag ha någon stans att ha mitt smink. Börjar samla på mig lite och det får inte längre plats där jag har det nu. Så jag är utefter förvaring till allt. Är väldigt sugen på att köpa alex hurts lådan eller vad man nu ska kalla det. Och lite annat smått att ha saker i.

1an / 2an

3an / 4an / 5an

Likes

Comments

Idag har jag mest legat i sängen och sett på serier. Men jag tog tag i videon som jag har tänkte lägga upp, vet dock inte om den är så himla bra. Så jag ska sitta och se om jag kan få ihop den. Men då är min fråga skulle ni vilja se den? det är 9 saker om mig. Är inte så himla bekväm framför kameran och ljuset blir inte så bra. Men skulle ni ändå vilja att jag lägger upp den? slut tjatat om det, ikväll blir det att fixa och trixa med videon och inlägg. Det blir nog också att göra klart mitt cv som jag skrev om igår. Så det är vad jag ska göra denna lördags kväll, blir kanske att tvätta också.

Likes

Comments

Hejsan idag är det fredag och det blir att jobba några timmar sen ikväll. Blev en snabb runda på stan igen, var ute efter en primer som jag trodde skulle finnas i stan. Men så klart gjorde den inte det. Men jag gick in på kicks och fick en test på en av deras primer. Så får se om det blir att köpa deras eller att beställa den andra. Det är det som suger lite med att på i Piteå. Det finns inte så mycket så vill man ha något speciellt får man nästan alltid beställa det. Vissa gillar ju att beställa och det gör väl jag också men ibland vill man som bara kunna gå och köpa något på direkten. I helgen blir det att spela in en video och fixa med ett inlägg som jag har tänkt göra nu ett tag. Det blir också kalas för min tremänning som fyller 2 år imorgon. Blir också att jobba på mitt cv, är dock så himla dålig på att veta vad jag ska skriva. Så det tar lite tid för mig att få ihop det. Men jag är snart klar men då är de ju personliga brevet kvar. Som för mig är ännu svårare att så ihop haha. Är inte alls bra på sånt, men något ska jag nog få ihop tror jag.

Dagens sminkning, försökte mig på en wing eyeliner som jag inte har gjort på några månader. Men det blev ändå helt okej tycker jag.

Likes

Comments

Detta var gårdagens outfit och sminkning. Gillar verkligen den röda looken på ögonen och speciellt nu på hösten. Glömde bort att skriva om borstarna igår, Dem var inte som jag hade förväntat mig. Lite hårda var dem om man kan säga så, men det går nog att mjuka upp dem. Utöver det så gillar jag dem.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hittade ändå lite saker på stan idag. Jag köpte kicks egna glow kit, var faktiskt bra med pigment och mycket billigare än Anastasia glow kit. Kicks har också sin egna contour kit som jag fundera på att köpa. Dem är just nu 50 kr billigare, så man kan ju lika gärna slå till tycker jag. Köpte också en flytande eyeliner från Isadora, har inte testat den än men jag gissar på att den ska vara bra.

Likes

Comments

Idag blir det att äta lunch med pappa. Ska nu sätta mig och sminka mig, innan jag måste dra iväg. Efter lunchen blir det nog att gå en sväng på stan. Se ifall man hittar nå. Sen blir det nog att köra någon tvätt. Ska också sitta och planera inlägg och lite sånt ikväll. Så detta är dagens planer.

Likes

Comments

Idag blir det jobb och imorgon är man ledig. Har hunnit städa, åka med skräp och diskat. Nu är det bara tvätten kvar, men det tar jag imorgon eller i helgen. Känns skönt att ha hunnit med det idag så slipper jag det imorgon. Nu ska jag bara slappa innan jag dra iväg till jobbet.

Likes

Comments

Fick hem mina 19 smink borstar jag. Dem är hur snygga som helst och känns så mjuka. Har inte hunnit pröva dem än, men jag ska göra det imorgon. Så jag kommer in igen och skriver hur dem var när man sminkar sig. En sak som jag tyckte var bra är att man få två av vissa. Så en kan man ha till ögonen och den andra till ansiktet. Nu har jag massor med borstar, jag hade bara två innan. Är ju en gode skillnad på 2 och 19 haha.

Ni hittar borstarna Här

Likes

Comments