Idag blir det att jobba kväll. Så idag blev de lite sovmorgon, så himla skönt. Innan jobbet blir det att städa lite här hemma och fixa lite små saker. Men det blir också att ta de lite lugnt innan och bara vila upp sig lite innan.

Likes

Comments

Slutade jobbet för en halvtimme sen och nu blir det att åka till William föräldrar för att äta middag. Sen ikväll blir det att bara slappa. Och kanske fixa lite små saker beroende på hur trött man är. Men nu blir de middag.

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet, ska snart öppna. Så idag blir det att jobba och efter jobbet blir det att försöka att städa lite hemma. Och sen bara ta det lugnt. Jobbar imorgon med, denna vecka blir det ganska så mycket jobb. Men i september så får jag ledigt i två veckor, längtar lagom mycket haha. Men det ska blir väldigt skönt och med tänka på hur mycket jag har jobbar i sommar så behöver jag lite ledigt.

Denna snygga tröja fynda jag på Gina för bara 99kr

Likes

Comments

Hejsan hoppsan, det var ett tagen sen. Varför det inte har kommit upp nå blogg inlägg den senaste tiden, är för att jag har jobbat så otroligt mycket. Och tiden har som inte funnits till. Sen har det varit lite små jobbiga saker i privatlivet som har hänt. Så lusten till att blogga har som inte funnits till. Och sen har jag lagt ner mig tid på jobb, min sambo och mina vänner. Jag kommer nog inte komma tillbaka på heltid eller vad man nu ska säga. Men det kommer nog komma upp lite inlägg här och där.

Likes

Comments

Är just nu på jobbet, jobbar idag och imorgon sen är jag ledig i 5 dagar. Ska bli så himla skönt och jag behöver verkligen de. I helgen blir det att åka till stan med William och köpa lite saker till lägenheten. Blir kanske att baka något med. Sen så fyller hans pappa år så vi ska åka och fira han. Så det är planerna för helgen, efter jobbet lär jag nog åka hem och sova. Som jag har gjort hela veckan typ haha. Men nu ska jag fortsätta att jobba.

Bilder från weheartit.com

Likes

Comments