Header

Här är en hel video från pubrundan som var i tisdags. Sjukt bra dag med bra väder.

Välj högsta kvalitén för bättre bild!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var på citycross innan idag där det stod en tjej som gav ut lite olika smaker på smoothies. Fastnade för mango smoothies. Man fick ett litet häfte med massa olika recept på dom. Använde mig inte av alla ingredienserna för jag ville göra den lite mer nyttig. Den är alltså gjord på gogreen mandelmjölk. Blir alltså lite smak av mandel i. Låter kanske inte så jättegott men det var det faktiskt. 

Imorgon tänkte jag testa på blåbär och björnbär!

Likes

Comments

​Det är alltså 31 dagar kvar till jag tar studenten. Har lite svårt att tro det själv! Tiden har gått så himla fort. Ska absolut inte klaga på min mössa men den blev ju inte alls som jag tänkte mig haha. Ångrar mig helt med färgerna jag valde. 

Likes

Comments

Köpte dessa fina nu senast jag var i Stockholm! Både fina, sköna och perfekta till sommaren.

Skorna är från h&m för 199:-

Likes

Comments

Godmorgon!

Började morgonen med kaffe som alltid och humöret är på topp!
Ser fram emot denna veckan, Ebba kommer hem efter att ha varit utan henne i 2 veckor. Lisa kommer hem till Kalmar några dagar och likaså Ellen, vilket betyder att vi alla tjejer kommer vara samlade. Det var länge sen vi var det nu. Kommer bli så kul!


Likes

Comments

​Köpte denna söta tröjan för någon dag sen. Älskar den! 

Från Cubus för 129:- 

Likes

Comments

​Hej!

Gårdagen var hur mysig som helst. Gick i skolan till halv 2, Tiffany följde med mig hem efter det. Satte oss ute i det fina vädret. Tänkte att det var perfekt väder för att sätta oss på en uteservering så vi ringer Johanna och Gabbi också. Så vi drog dit vid 7 tiden ungefär, brorsan följde även med och sedan kom Axel också. Tog en krögersplatta och en varsin strawberry daiquiri! Hur gott som helst, njöt haha!

Likes

Comments

Hej hej!

Igår va jag, Lisa och Sara på Waynes och tog en kaffe och pratade lite. Sen mötte vi upp resten av tjejerna i stan. Sen åkte vi vidare och köpte lite gott. Lisa körde hem mig runt 12 sen 20 minuter efter när jag lagt mig så smsar hon och vill att jag ska sova hos henne, så jag packade mina saker sen hämtade hon mig.

Blev en sen frukost i morse, vi vaknade runt 12.
Nu ska vi se film och slöa hela dagen

Likes

Comments