Header

Jag har gått jobbintro båda dagarna i helgen. Skönt att äntligen vara igång. Det har varit en lång resa hit rent tankemässigt. Jag sökte första gången för 8 månader sen. Men men, nu är jag igång! Jag tycker det är oerhört roligt att vara på kliniken! Jag ska försöka bli så bra jag kan på rätt kort tid inför sommaren! Det blir därför, förhoppningvis, många pass nu i maj!

Idag är det måndag. Måndag betyder bilddiagnostik på dagen och sedan ytterligare intro på kvällen! Det blir en lång dag men väldigt lärorik! Jag längtar främst till passet ikväll!

Jag hann träna lite igår också! Min förkylning är nu snart ett minne blott, och blodcirkulationen njöt av att få pumpa på ordentligt. Jag körde tröskelintervaller på bandet. 5*4 min med 30 sek fartökning efter 2 min. Passet är taget ifrån Runacademy. De har en träningsbank som är guldvärd!

Nu ska sippra upp det sista kaffet. Sen. Det tar väl minst 30 min för koffein att verka. Redo för en ny dag!


Min fina grupp! OBS, hästen är ingen riktig patient!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte ens tuppen har galt. Ja det är tidigt. Och det där om tuppen är inget jag bara säger. Vi bor faktiskt granne med en. En verklig sådan. Hur som helst. Jag är uppe tidigt för att gå på intro inför sommarjobb. Det ska bli spännande. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra!

Igår "pumpade" jag lite muskler på gymmet. Det där är såklart en överdrift eftersom jag absolut inte kör tung styrka. Jag jobbar mycket med hela kroppen och har lite redskap som pilatesboll, vikter i form av hantlar och boll samt balansboll & gummiband! Det kan bränna på rätt bra ändå. Och kul är det!

Hur underbart förresten?! Det gick, kvällstid, att sitta ute i bara t-shirt igår. Värt en upprepning. Underbart! Nu håller jag tummarna för fortsatt väderlycka!

Likes

Comments

Sittandes ute på vår uteplats. Eller uteplats och uteplats. Stolar och bord har vi. Och en grill. En sån där som knappt når knähöjd på en. Men det räcker för oss. Någon gång i framtiden önskar jag mig dock en stor altan med en soffgrupp. Mjuka dynor och kuddar. Och massa vänner på besök. Det vore ju fantastiskt mysigt.

Just nu spenderar jag mina dagar på bilddiagnostiska kliniken. Främst på röntgen. Det är väldigt roligt & lärorikt. Som veterinär vill man ju bli sjukt bra på att tolka bilderna, men även kunna ta! Det är dock rätt klurigt asså. Inget man lär sig på direkten direkt hehe.

Idag sprang jag lite korta intervaller ute i shorts. Ja shorts shorts!! Så skönt med sol! Förutom att klädvalet var underbart, var själva intervallerna sådär. Mitt vänstra ben har fått tillbaka den där stelheten som slutligen gav mig löparknäet. Det är så trist. Aja, jag sprang nedvarvning i skogen. På små stigar känns det som man flyger fram. Torr barmark som studsar tillbaka benen. Kanske trail är något för mig?

Ospontant sovande bild på mig och min bebis!

Likes

Comments

Tänk vilken skillnad för livet värmen gör. Solen du är väntad, saknad och ja, väldigt välkommen! De senaste dagarna har förkylning legat och puttrat under ytan men med tanke på solen & sällskapet har de varit helt fantastiskt ändå!

Jag hamnade bakom grillen i söndags hemma hos Fridas gäng vilket var riktigt kul! Vi promenerade till Gamla Uppsala på kvällen och fick se en gigantisk majbrasa!

På måndagen försökte jag tappert träna ett tabata-pass. Kroppen var seg som tuggummi. Men jag kunde göra det ute i t-shirt & shorts. Hur bra är inte det!?

Kvällen spenderades med min vackra mor som kom hit för en kort visit. Vi var ute & åt italienskt. Jag älskar risotto. Älskar.

Fantastiska dagar helt enkelt!

Likes

Comments

Min förkylning är fortfarande ett faktum MEN är det Valborg i Uppsala. Och ens allra bästa vän dessutom är här. Ja, då tar man sig in till stan iaf. Hela staden är i fest. Folk utifrån tänker att jäklar vad Uppsalabor är glada människor. Ja, absolut. Men så är det också Uppsalas mest glansfulla dag. En härlig och häftig dag helt enkelt. Men inte som en vardag här.

Jag & bästis Frida satte oss faktiskt på ett fik och åt lunch ihop. På samma klockslag där man enligt Valborgsschemat skall sitta i Ekonomikumparken. Det var mysigare på caféet. Skön stund. Vi är väldigt lika. Det är skönt att få prata ut om saker som man tror man är ensam om att tycka. Men så visar det sig att mina tankar är hennes, och tvärtom. Hon är helt fantastiskt. Ikväll ska jag dit & grilla. Om jag hade fått önska något vore det helt klart att bo närmare henne. Hon ger energi!

Likes

Comments