Header

DIY

Ett projekt jag jobbat på i september som äntligen är färdigt! Så mysig! Helt perfekt till höstens rusk.

Jag köpte mitt garn på adlibris tillsammans med stickor. Varje nystan kostade ca 50 kr och det gick åt 8 st till denna pläd. Jag stickade först två räta och fortsatte sedan med två räta och två aviga hela vägen till slutet där jag avslutade med två räta igen.

Inte så pjåkigt för att vara första gången man stickar något, eller hur?😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

DIY

Köpte dessa förvaringsboxar på Søstrene Grene för något år sedan och de har stått fint inne i sovrummet men jag kände ändå inte riktigt att de var så fina som jag ville. SÅ jag har gjort om dom! Surprise!😂

Före. Helt enkla lådor med lite mönster.

Efter. Jag sprayade om två med vanlig hobbyfärg och satte sedan på träknappar med elastiskt band. Kunde inte bestämma mig med färgen på den sista så den fick vara som den var. Hålen gjorde jag med håltång.

På plats i sovrummet!

Likes

Comments

Inredning

Missa inte att ni idag får -30% på all belysning på Clas Ohlson!! Ni kan alltså fynda denna fina fjäderlampa för bara 349 kr!! KAP!

Likes

Comments

Inredning

Hej på er! Idag är det tvättdag här hemma. Jag springer upp och ner i trappor och mellan varven kollar jag inredning och lösningar till huset. Jag är SÅ taggad på visning imorgon! Ska bli kul att se hur det ser ut och framförallt hur det känns. Har en bra känsla och bara hoppas att allt går bra och att det inte är så många andra intresserade 😂

Vår drinkvagn som står i hallen/vardagsrummet. Från trendrum.se

Likes

Comments

Vi går i hustankar. Har letat i drygt ett år nu men det är inte så stort utbud här i stan. Förra veckan dök denna lilla pärla upp och vi ska gå på visning på onsdag för att se om det kan vara något för oss.
Det ligger lite utanför stan, men jag tycker på något sätt att det är skönt. Nära skogen, nära havet och lite lugnare. Så jag sitter och räknar på kostnader så vi är förberedda när vi kommer dit!😉

Likes

Comments

Vårt sovrum i en annan vinkel. Här ser ni min sminkhörna! Här gör jag mig iordning varje morgon. Visst blev stolarna snygga?

Likes

Comments

DIY

En liten renovering jag gjorde i vintras! Hade länge varit på jakt efter en stringhylla men inte hittat någon till ett humant pris. Men så ÄNTLIGEN dök det upp en på en köp & sälj sida här i stan!
Drygt 300 kr betalade jag för den och färgen var inte direkt min stil... Så jag målade om den! Super nöjd!

Efter. I vårt kök.

Före. Inte riktigt min stil 😂

Mammas köksbänk fick agera målarbänk!

Likes

Comments

Inredning

Hej på er! Har sprungit en massa ärenden idag och pysslat här hemma. Har ett nytt DIY-projekt till er senare i vecka... Om jag nu blir klar🙈

Bjuder på en bild på vårt sovrum så länge. Så svårt att inreda med snetak tycker jag! Man har inte alls samma möjlighet med tavlor och hyllor som annars.

Likes

Comments

DIY
Hej! Idag regnar det något fruktansvärt här på kusten så jag har varit inne och pysslat hela dagen.

Våra gamla glasunderlägg kändes inte direkt aktuella i vår inredning längre vilket har gjort att vi aldrig använder dom. SÅ jag gjorde om dom!
Marmor är ju ett säkert kort numera och jag hade kvar dekorplast sen vi gjorde om bänkskivorna i köket och voila! Supernöjd!

Före. Lite roliga men inte snygga överhuvudtaget.

Jag plockade bort alla beslag och gångjärn och började klä om. Sen var det bara att skruva fast dom igenom plasten.

Hörnen är alltid svåra att få till tycker jag. Var inne på om jag skulle sätta en guldkant runt för att dölja dom, men det får bli ett senare projekt. Den lilla "repan" kommer jämna ut sig med tiden.

Efter. Blev supersnyggt! I bakgrunden ser ni skymten av ett annat projekt jag håller på med...

Likes

Comments

DIY

Ännu ett litet pyssel. Hittade en helt förskräcklig vas på sambons farmors vind när vi rensade, men jag gillade formen så den fick åka med hem!
Blev inte riktigt den finishen jag ville ha men den duger fint så länge tills jag hittar det jag vill ha.

Likes

Comments