Hej! jag heter då Emeline Karlsson som startat denna blogg, föredetta bloggare på nouw.com/dendäremeline men kände att det var dags för en nystart!

Jag är då 19 år, bosatt på Gotland och tog studenten i år efter 3 långa år på en naturbruksskola med inriktning på jordbruk. Fick en heltid anställning (egentligen 2 som jag fick välja mellan) men jobbar på en mjölkgård ett par km ifrån mitt föräldrar hem! brinner för det svenska jordbruket och för dem älskade korna.

Mina intressen är då allt som har med hästkrafter att göra, kör folkrace, har åkt rally och har tävlat mycket med havremoppar (som jag inte gör för tillfället) men hästarna finns ändån nära till hands här på gården.

Jag startar om på nytt igen för att jag känner att jag bara vill skriva, jag älskar att skriva men eftersom att man inte går i skolan längre så får man ta tag i det på egen hand & blogga är ju då alldeles perfekt! så ni kommer få följa allt möjligt här, ni får väl se vad jag har att erbjuda & hoppas ni hänger kvar här 😇

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments