View tracker
View tracker
View tracker

Igår spenderade jag kvällen med mamma. Vart en del irritation i samhället då någon/några håller på och saboterar på olika vis. Igår låg de sönderslagna pumpor lite varstanns. Jag bestämde mig för att starta en nattvandringsgrupp och nu är det inte mindre än över 100 medlemmar i den.

Tidningen ringde upp tidigare och jag fick svara på frågor om detta och bara en stund senare var det uppe på deras hemsida så ja allt har gått fort fort med detta projekt. Dra igång projekt är lite min grej haha.

Imorgon tänkte jag publicera lite bilder från när jag hade halloweenbak. Pumpacupcakes it is. Ska även in på besiktingen med bilen imorgon.


Likes

Comments

Vardag

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Jag har lite allt möjligt som sker just nu. Typ hela mitt liv kretsar kring att få ekonomin att gå runt just nu. Jätte kul verkligen.

Vart iväg med Bellis förra veckan, hon fick den årliga vaccinationen. Sen igår va syrrans häst lite dålig så då spenderade jag även den dagen hos mamma. Känns som jag gör så mycket men ändå inte. Får inte städat och i ordning bombnedslaget här för blir trött av att flänga omkring. Saker jag och P gör under dagarna går omlott med varandra så är den ena hemma är den andra inte det och just nu har jag inte orken att städa allt det som 2 personer och flera katter stökar ner utan hjälp. Det senaste har det vart att vi sover ihop sen spenderas resten av tiden isär. Känner mig bara trött trött trött. Jag har inte ridit på 5 månader och Bellis har jag ännu inte hunnit sitta upp på.

Försöker även söka jobb, jag fick ju komma på en intervju som jag nämnde tidigare men fick inte jobbet. Nu det senaste har det bara dykt upp massa jobb jag inte är kvalificerad för.

Nu fick jag gnällt av mig lite och det behövs ibland. Lite medvind vore trevligt som omväxling. Halloween närmar sig och det är ju trevligt för jag älskar dem traditionen. Kommer ett inlägg med hur jag dekorerar på halloween sen.

Likes

Comments

Hej igen vänner! Här har det ekat tomt typ hela september. Jag har inte direkt haft något att blogga om. Vi har möblerat om nu över helgen och jag har vart lagledare. Även Ashy har blivit kastrerad.

Jag fick nej från skolan att börja plugga så där försvann den chansen så blivit fullt upp med jobbsökande. Vart på en intervju i torsdags och det var en trevlig intervju i ett mysigt kontor mitt i varberg. Vet inte riktigt hur de går med det jobbet ännu.

Det känns väldigt jobbigt att ha så oviss framtid. Jag vill och behöver tjäna pengar.  Hatar att vara beroende av andra. Jag försöker undvika att min ekonomi får mig deppig men ibland slår det till. Blä.

Likes

Comments

Jag har vart lite frånvarande från bloggen de senaste dagarna men jag ska vara ärlig och säga att jag haft fullt upp sen jag kom på svensk mark. Vi hann köra av båten och komma en liten bit utanför Göteborg innan ena bilen la av. Så Putte fick stanna med den trasiga bilen och invänta bärgning medans jag körde hem med resten av gänget.

Hela veckan har jag hjälpt mamma hemma, kört henne till sjukhuset och kört till stan för ärenden. Jag körde ner henne till sjukhuset som ligger 6 mil enkel väg ner och väntade många timmar med henne där hon skulle opererats igår. Men när hon vart ombytt och suttit med dropp i 4,5 timma säger det att de inte har tid för henne under dagen. Så blev att åka hem och åt max på vägen hem.

Idag fick hon ta foton till sitt körkort som skall förnyas för efter operationen dröjer de nog ett tag innan hon kan förnya det. Vi har även vart en sväng om mormor och hennebs syster. Vart även inne på campus i måndags och även idag för att se om jag kan lösa mima studier, får jag godkännande så börjar jag studera igen i slutet av månaden.

Vår ena katt som vart försvunnen en månad återkom för några dagar sen så honom åker jag in med på kastrering imorgon bitti, ni har inte sett så mycket av honom här så kanske lite förvirrande.

Det känns och syns att jag sovit lite denna veckan och vart igång så stor del av dygnen, knappt fått träffa pojken min liksom.

Likes

Comments

Nu har det gått nästan en vecka sen sist. Vi har bara tagit det lugnt och ätit gott. Vart ute och gått lite. Besökte en strand vid skallerup och även ruberg knude, så mäktigt.

Min mamma som är hemma i Sverige har dock råkat ut för en olycka där hon brutit kindbenet och har liten krosskada i ögonhålan. Hästen blev väll överaskad och hon fick sig en smäll. Idag skulle hon besöka sjukhuset igen. Är lite jobbigt att vara utomlands och inte kunna hjälpa. Men jag kommer till undsättning nu när jag kommit hem.

Men idag ska vi börja packa och imorgon åker vi hem. Är nog hemma runt 18 tiden imorgon. Saknat mina tre katter så mycket och även min fina ponny. Men det verkar ha gått bra med alla när jag vart borta, inget samtal från betet och bara fina bilder på kattungen som växer så det knakar. ♡

Likes

Comments

Är så otroligt vackert här, speciellt stranden och havet på kvällarna. Vit sand och vågor i vattnet. Igår när jag tog dessa bilderna blåste det rejält och vid bryggan så fick man små duschar av saltvatten.

Sista lediga veckan väntar här, sen ska jag måndagen efter jag kommit hem direkt och börja kolla möjligheterna för att plugga. Även se till att hälsa på mamma och mormor.

Likes

Comments

Då vart det torsdag! Något jag inte nämnt här är att jag vart sjuk sen i söndags kväll, riktigt jäkla förkylning som i början betydde feber etc. Blir väll så när man inte haft någon direkt ledighet under ett år för att sen slappna av totalt när man lämnat landet för 2 veckor. Känner att de börjar släppa nu iallafall, är bara näsan kvar haha.

Idag har hitills vart en mer vardaglig dag då jag tagit diskmaskinen, torkat bänkar, tvättar lite i handfatet och ska dammsuga lite. Måste rista av lakanet lite och vädra. Älskar mina småplock haha.

Det gick förresten jätte bra att gå tillbaka med de trasiga byxorna, fick ett nytt par plus att jag fick behålla de gamla. Sen blev det lite mer shopping och sen cykeln hem. Vad jag köpt i klädväg får ni dock ta del av först när jag kommit hem.

Likes

Comments

Sedan jag skrev sist har jag ätit, badat, vilat och vart ute i affärer. Tidigare idag var vi ute och gick på stranden som är otroligt långt här, men de är så fint för sanddynorna är höga och vågorna blåa.

Fick köpt två stycken byxor idag då det var 2 för 150 danska kronor. När jag kommit tillbaka till huset såg jag dock att dragkedjan var sönder på de ena byxorna... Blir att gå tillbaka med de imorgon!

Likes

Comments