Header

hej alla vackra!!


just nu kan jag bara säga ett ord OMG eller ja en förkortning. jag skulle precis gå upp på mitt rum och jag hör mamma vissla och såklart fattar jag ingenting. så jag går ner och ser att mamma typ skriker "en hund springer mot stora vägen" samtidigt som hon rusar mot ytterdörren. jag fattar ingenting och typ frågar Mikael mammas sambo vad som händer och han säger "vi såg en hund som sprang mot stora vägen så vi visslade". Nyfiken som jag är så var jag tvungen att gå ut till min mamma och där står hon med en sprallig jämthund. som tur är så är en av mina bästa kompisars pappa jägare så vi ringer honom och fråga om han vet någon som kan ha en hund som är typ i 1 årsåldern eller så. När vi har pratat klart med Wilmas pappa (Wilma är min kompis då) så ringer han till en av hans jägar kompisar och i sin tur ringer han då till en på vår gata alltså ägaren. Under tiden alla har ringt hit och dit så har jag börjat gått till ägaren (även om vi då inte vista att det var ägaren) när jag då har kommit fram till hans hus vilket är rött om ni undrar så knackar jag på hans ytterdörr. när han kommit ut rabblar jag up hela historien typ som "har du en jämt hund som kunna ha rymt bla bla bla..." den här manen går då ut och kollar i hundgården och ser då att hans hund är borta men ingen av oss fattar hur hunden då skulle ha kunnat rymt, i och med att den enda springan som fans var typ 20 cm hög och ungefär 2 meter up i luften. Så det var då det lilla äventyret för idag. Jag kan bara säga VILKEN JÄVLA CIRKUS!!!

PUSS PUSS!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla vackra!!


Jag måste en då ha världens bästa mamma. För hur gullig är hon inte som kommer in nu på morgonkvisten och säger "frukosten serverad" och jag fattar ingen ting fören jag kommer ut i vardagsrummet och ser att hon har gjort en bricka men is kaffe och mini pizza. Å jag kan inte beskriva hur gott det var för hon har gjort pizzan på rotfrukts bröd och tagit några kaffe isbitar och lagt dom i mandeldryck.

Som ni hör har jag haft en underbar morgon med lite läsning och sen en gudomlig frukost. Å jag hoppas ni också har haft en underbar morgon än så länge även om det snart är eftermiddag när jag lägger upp detta. nä men vi hörs väll så får ni ha det så bra PUSS PUSS!!

Likes

Comments

hej alla vackra!


jaha då sitter jag här med lite tända ljus eller ja nu ljög jag lite, för ärligt så släkte jag dom precis för jag vill att det ska vara kvar av dom tills jul HEHEHE!! #snål nej men jag sitter här och (HADE) tända ljus medan jag checkade av min habit tracker i min bullet journal. Okej för er som aldrig hört ordet bullet journal förut kanske detta låter lite förivrande men jag kan ta det från början. en bullet journal är som en bok som du kan smala din kalender, dag-bok och sedan alla typer av listor som du någonsin har skrivit. Å som en liten bonus ritar du och gör dina månader som du vill och ingen bestämmer hur just din bullet journal sa vara. I hemlighet nu har jag typ varigt besat av såna här bullet journal videos i flera månader nu men aldrig riktigt kommit till skott och köpa en själv. Men nu (ÄNTLIGEN!) har jag köpt en eller ja det var typ den 14 oktober men jaja. Om ni nu skulle vela se min bullet journal kan ni ju gärna skriva det till mig någonstans, eller bara rösta i omröstningen här nedan.

det var tyvärr allt för mig nu men vi hörs hejdå. PUSS PUSS!!!

Likes

Comments