Header

Contains affiliate links
Hej alla vackra!!
Idag tänkta jag som jag sa i förra blogg inlägget vissa er mina absolut favorit höst skor så vi sätter igång med en gång.
sko 1

Så det första paret skor är ett par boots. För enligt mig så är boots bara så höst, man kan liksom inte leva utan boots på hösten enligt mig.

Dom här skorna är ett par Alley boots som jag köpte på skopunkten i Sundsvall. men jag har googlat fram så jag har en länk till er så det är bara och klicka på namnet nedan:

ALLEY, BOOTS:

Skorna har en klack på 7,5cm medan skaft höjden är 10.5cm. Skorna är i en brun skinnimitation och innermaterialet är textil men allt detta kan ni läsa mer om bara genom att klicka på länken som är i texten alley, boots 👆🏻eller så klickar ni bara på bilden nedan.👇🏻

sko 2

det andra paret skor är faktiskt också ett par boots, SURPRISE SURPRISE. nä men som jag sa hösten är ingen höst utan boots. Dom här bootsen är seriöst dom snyggaste bootsen jag har sätt eller äger.

Dom är i alla fall ett par Duffy boots som är kamel färgade. Jag kunde inte länka till affären jag köpte dom i för jag köpte dom i en butik som finns i byn jag bor i, men jag hittade dom på footway.

DUFFY, BOOTS:

skona har en klack på 9cm medan skaftet är 11cm. Yttermaterialet är i syntet och innermaterialet är i varmt foder. men såklart kan ni hitta all denna information och mer i länken genom att klicka på duffy, boots där uppe 👆🏻eller klicka på bilden här nedan.👇🏻

Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget så hörs vi PUSS PUSS//Emelinda Engholm

ps. ni får gärna rösta här nedan vilka skor ni tyckte bäst om👇🏻hejdå!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla vackra!!

Ja... jag kan väll börja men att säga förlåt även fast det typ inte är någon som läser min blogg😂. Nä men ok jag kanske har varit lite off, men ni vet skolan plus att jag började 8:an å enligt mina lärare ska 8:an vara det jobbigaste året. plus att jag har varigt sjuk den här veckan och det har ju inte hjälp direkt. Men nu ska jag inte sitta här och skylla ifrån mig på skolan och sånt för ärligt jag har kollat Netflix ganska mycket, å när jag säger ganska mycket betyder det typ överdrivet mycket. Fast ärligt talat skadar ju det inte mig haha. Jaja men idag så lyckades jag faktiskt slita mina ögon från Netflix och gå och fota lite bilder till bloggen som ni snart kommer få se. Okej det var faktiskt inte bara Netflix som var i vägen jag var ju tvungen att ladda batteriet till kameran oxå, eftersom smart som jag är så hade jag råkat lämna kameran på ON vilket resulterade i att den fick slut på batteri. Men en sak som är positivt är ju att hösten har kommit och jag är ett sånt Autumn freak, asså helt seriöst jag började kolla på höst videos på yt i augusti😂. Nä men det är mysigt när man får börja ha på sig sweaters och cardigans plus att jag älskar häst skor😍

Men som jag berättade i början eller typ i mitten av inägget så var jag och fotade idag, men jag tänker inte riktigt säga vad jag fotade men en sak kan jag säga. imorgon kommer det ett inlägg då dom här sakerna jag fotade är med och i det inlägget kommer jag visa och skriva om mina absolut favorit höst skor så stay tuned för det så hörs vi imorgon, puss puss❤️

Likes

Comments

Hej alla vakra!!!

Idag tänkte jag dela med mig av ett så sjukt gott recept som också är så mycket nyttigare än en vanlig pizza. Så om du är intresserad av det här goda och nyttiga receptet så fortsätt och läs.

OBS!! Innan du börjar sätt ugnen på 250 grader.

Det du kommer att behöva är:

1. Libabröd, istället för pizzadeg, vilket bara innehåller 216 kcal per bröd.

2. tomatsås, jag hade hemma gjord tomatsås men du kan ta färdig om du vill det men då är det inte säkert att den blir lika nyttig. Recept på tomatsåsen vi gjorde hittar ni lite längre ner i inlägget.

3. Ost, vi använde 12% riven ost till denna pizza men det får man ju så klart också välja själv men för att hålla det lite nyttigare tog vi 12%.

4. Skinka, ni kan ta färdig strimlad skinka om ni vill men vi köpte bara vanlig rökt skinka som man har som pålägg och så skar vi upp det själv, men det är som sagt helt valfritt.

5. champinjon, det här är som allt annat helt valfritt men jag tycker om svamp så jag valde då att skära upp lite champinjon och lägga på, men det är såklart helt valfritt. och jag passar på att säga det att jag skriver inga exakta mått, för det är liksom upp till var och en bara så att ni vet.

6. Oregano, sedan toppade jag det bara med lite oregano för att få den där lilla extra känslan av pizza.

Sen är det bara att "bygga" ihop pizzan.

Ja och sen är det bara och låta ugnen göra sitt. Vi hade dom inne i ca 10 min men det kan variera så jag rekommenderar er att ha lite koll.


Recept tomatsås

ingredienser:

1. Passerade tomater 3 dl.

2. Tomatpuré 2 msk.

3 Matolja 1 msk.

4 Allroundkrydda, oregano, salt och svartpeppar.

sen är det bara att blanda.


Jag hoppas verkligen att ni uppskattar litet recept här framöver och om ni gör det berätta gärna det för mig. Men jag det var väll allt jag hade för idag så hörs vi. BYE!!!

Likes

Comments