View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Lovade mig själv att jag aldrig skulle känna såhär igen. Det är nog det som är det värsta med att vara mig, jag känner för mycket. Ibland känner jag så mycket att jag brister, trots att jag säger att jag inte ska brista.

Tokigt ibland, när man lovar och säger en sak, men gör en annan. Ännu tokigare ibland, när man lovar och säger en sak, men gör en annan och folk inte förstår. Folk ser inte att jag brister.

Ibland frågar jag mig själv ifall jag är gjord av glas, för det känns så. Ibland tycker jag om att vara jag, men ibland skulle jag vilja vara gjord av sten. Så att man aldrig känner. För det är inte kul att känna ensam

Likes

Comments

View tracker

Nu när hösten börjar närma sig börjar jag sakna hästar mer och mer. Eller sanningen är att jag saknat det sen jag slutade med det för ungefär ett år sedan. Det var alltså cirka ett år sen jag satt på en häst rygg, helt sjukt! Från att ha vart en tjej som är i stallet sex dagar i veckan till att bli en som besöker ett stall tre gånger per år.

Jag är i stort behov av att vara med hästar igen. Jag blir ju glad av det, ifall det finns en häst jag trivs med!

Iallafall kanske jag har en ponny som jag kan sköta om, ifall jag trivs med den. Föredrar att rida en häst framför ponny dock, men man vet ju aldrig, kanske trivs jag som handen i handsken!

Likes

Comments

Jag tycker om väldigt många saker och personer. Lika viktigt som det är för mig att tycka om andra är det viktigt för mig att vara omtyckt. Är det egoistiskt av mig att känna så? Samtidigt tror jag att alla behöver någon slags uppskattning av någon annan än sig själv, oavsett hur stark man är i sig själv.

Man vill inte vara ensam och framför allt inte bli bruten på tu. Jag vet inte hur det är att inte ha någon alls, men jag tror inte jag skulle klara av det. Jag kan känna mig ensam, men jag ÄR inte ensam, aldrig. Tänk på dem runt omkring oss, de som inte har någon. Jag får en klump i magen när jag tänker så, för jag känner mig så egoistisk. Här kommer l.illa jag som har en familj och vänner som älskar mig, jag har mat och ett hus, jag är omringad av en säkerhet. Lilla jag som har det så bra. Ändå går jag här och tänker på hur dåligt jag har det. Varför är det så? Att man oavsett hur bra eller dåligt man har det ändå kommer in i perioder som stinker, perioder där man inte uppskattar någon eller något och när man inte tänker på något annat än sig själv. Det är inte okej.

Från och med idag ska jag bara sluta vara så egoistisk. Jag ska se mina medmänniskor.


Likes

Comments

Har precis gymmat klart och oj vad det märks att det var ett tag sen. Jag kan nästan göra allt som jag kunde göra innan jag skadade mig, fast med lättare vikter såklart. Så kul att man ser att det går framåt och inte bakåt som jag trodde det gjorde!

Nu ska jag snart till skolan, börjar 12:50 idag så det är Najs!!

Likes

Comments

Tjo! Idag är det skola och jag börjar inte förrän klockan 12:50, vilket är asskönt trots att jag kommer försent, ovanligt.

Jag har precis skrivit klart min IUP som ska in idag (puh) och lyssnar på gamla låtar bara.

På senaste tiden har jag känt så lite känslor. Har varken varit ledsen eller glad, lyckligt kär eller olyckligt kär. Jag känner ingenting och det känns som någonting saknas. Behöver känna något, brinna för något eller leva för något. Jag går bara  och grubblar för mycket över saker och ting, men vet inte hur jag ska sluta heller. Det finns så mycket tankar i mig, samtidigt som jag är helt tom. Hur kan det vara så? 

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen! Mycket har hänt sen jag senast skrev. Jag har börjat skolan till exempel, vilket konstigt nog känns kul och skönt. Just nu sitter jag i Majas syrras säng och lyssnar på musik. I fredags var jag på en fest, i lördags sov jag i princip hela dagen och var med Maja och Emma.Aja vi hörs, ska hitta på något skoj nu! Puss

Likes

Comments

Igår åkte vi med en båt som tog oss till flera olika fina platser. Vi besökte några fina badstränder, mamma Mia kyrkan och även Skopelos stad. Kan säga såhär, vi kom dit och var halvt bruna och åkte hem som halvt brända, men vilken mysig dag det var!

När vi kom tillbaka till Skiathos igen var klockan lite innan sju. Mamma och jag gick runt i staden där och jag fick med mig lite fint hem, runt tio insåg vi att vi inte hade ätit middag än och vi hade innan bestämt oss för att gör egen middag den kvällen! Så då handlade vi saker och började gå hemåt igen.

Idag åkte vi med en buss ut till en jättefin strand där vi var hela dagen!

Vi ska gå in till staden ikväll och kika lite där snart.

Likes

Comments

Vi är frammeee!! Idag har vi solat och badat och solat lite till. Mitt och mammas hotell ligger lite längre bort än Emmas och Lenas! Det är sååå himla vackert på denna ön och jag har ändå inte sett mycket alls än. Vi har bara gått ner till en strand som ligger precis vid Lenas och Emmas hotell, därefter gått lite i områdena runt omkring där.

Nu ska vi börja fixa iordning oss lite för en promenad in till själva staden. Detta är lyx hörrni, att få göra i princip vad vi vill på denna vackra ö i en vecka.

Likes

Comments